Amin <3

Förresten glömde visa er bild på min söta kusinbarn Amin, tog dessa kort då de senast var här förra helgen.









Trevlig dag =)

Har haft en mysig dag med Jasi, vi var ute och promenerade och hamnade sedan i maxi, handlade lite och gick sedan in till Mc-donalds för att sitta och prata och ta en glass. Sedan har vi vart hemma hos oss och suttoit och pratat bara ;). Pappa kom precis hem från Pizzerian med en massa god pizza, bellapizza (kyckling och annanas och curry). Glöm förresen inte att titta på 3 systrar och en mamma ikväll på kanal 4 kl:21.30 =).






Promenad

Tjatja bloggen =)

Hoppas att allt är bra med er? Känner mig uttråkad, behöver komma ut. Jasi är på väg hit, så vi ska ut på en promenad, behöver frisk luft.
Vad ska ni göra? hörs senare. Puss

Youtube hela dagen

Gud, jag har bokstavligen suttit framför datorn HELA dagen!! Kommer att bli helt senil snart!. Jag har bland annat suttit framför youtube och blivit inspirerad av en massa människor. Det finns en hel massa att lära sig på youyube. Tittat på hur man färgar håret, plockar ögonbrynen, fixar sotiga ögon med en kajalpenna och hur man fixar franskmanikyr med akryl och gele', allt det här HEMMA!!. Helt underbart, när man t.ex. är en fattig student som jag och en hel massa andra människor, så kan det vara bra att lära sig det mesta hemma =).
Det är både billigt och kul, en sysselsättning liksom ;).

Funderar därför på att beställa hem lite prylar från www.nails4you.se  för att testa och lära mig att fixa naglar. Jag älskar sånt, och detta får mig sysselsatt då jag inte pluggar och får mig att tänka på annat, när idiotiska tankar försöker ta över ;).

skotrend.se



"Poetncy" Ankelskor I Trendig Design"Nelson"  Svarta Platåskor Med Inbyggd Platå

"Pretend" Svarta Ankelskor Med Dragkedja"TIDE" Svarta Stövlar Med Inbyggd Platå

Jag? Feminist?

Hej alla små söta =).

Har musik på högsta volym och pratar med söta Meral. Massa tjejsnack, det är allt mellan musik, förhållanden, nagelförlängningar och hårfärlängning =). Älskar att vara tjej =). Det har jag faktiskt inte alltid varít stolt över att vara, som liten ville jag vara en pojke, vet inte riktigt varför. Det kunde/fick göra mer än vad jag fick, därför ville jag också vara en pojke. Men idag är jag mer än stolt över att vara en kvinna, jag älskar kvinnor och har stor respekt för dem, vi kvinnor är starka individer som måste lära oss att respektera varandra istället för att hata varandra. Men det viktigaste av allt vi måste lära oss att stötta varandra ;).
Nu låter jag snart som en feminist, men nej, jag är ingen feminist. Jag älskar män också, alla som visar mig respekt får en massa respekt och kärlek tillbaka ;).

Nää, snart kommer söta Jasi hit, då ska vi sitta och prata och fika,,love it <3


Var ALDRIG otrogen mot den här katten!

">

Hunk







Det var väl inte bara jag som la märke till den heta killen i "Greyes anathomy" igår?? wooow...en riktig hunk alltså

Vinbladsdolmar...=)






 


zappa, zappa

Goddageeens =). Är hemma med kusinen, vi sitter och zappar mellan alla kanaler och tittar på alla repriser som går på tv =). Tänkte dra ut på en promenad senare, det ska bli såå skönt =). 
Hjälpte mamma att göra vinbladsdolmar innan hon åkte till jobbet, så nu är maten klar, ska ta och äta det nu...nam nam =).

Hörs senare...puss <3 

Kamel??

Jag minns när jag jobbade som biblioteksasisstent och det en dag kom en låntagare som skulle låna en bok, när mannen lämnat biblioteket, så kommer min kollega fram till mig efteråt:

A: hahaha, Fan vet du vad den där mannen hette?
N: ööö..nää?!
A: KAMEL!! HAHHAHAHHA
N: Kamel? näää Kameel
A: Jag lovar att han hette Kamel, fy fan vad pinsamt.
N: nää, men det är ett namn i mellanöstern och det uttalas inte som "svenska" Kamel (djuret).
A: Men ändå, seriöst, hur fan kan man heta som ett djur?
N: seriöst, A.."Ni svenskar" heter ju namn som Björn, Sten, listan kan göras lång..
A: ööö...joo, men äää...nää..
N: "ni" har ert och vi har "vårt"


Jag vet att det där med namn, kan bli ett problem när man kommer till ett nytt land. Men man måste samtidigt ha lite förståelse för det, hans namn betyder definitivt inte som det svenska djuret Kamel inte hans hemland,,i promise ;).

Men visst lite kul var det ändå ;).

Debattera öppet i min blogg

Kulturkrock? Är det något som ni läsare brukar råka ut för? Vi bor i ett underbart land där man ofta får vara den man är, men ibland blir det sådant missförstånd! Kultur är något som intresserar mig väldigt mycket, därför kommer jag i forsättningen prata/diskutera ämnet oftare och närmare. Så kommentera gärna och skriv era åsikter och syn på kultur och kulturkrock allt annat mellan himmel och jord. Så skriv din åsikt i kommentarfältet, så kan vi ha öppna diskussioner =). 



Syn på förhållanden

tjatja =). kom hem vid halv sju tiden från skolan, tog med mig kusinen till skolan idag. Hade seminarium idag, det gick bra, men jag var himla trött :(. Efter det så satt jag tillsammans, med Arasta, Lizzie, Peshraw och Carro, pratade om allt mellan himmel och jord. Idag blev det om förhållanden och äktenskap, alltid kul med nya kompisar och deras syn på saker och ting.
Ikväll så blir det äntligen "Greyes Anathomy", har nog missat två avsnitt nu på grund av all plugg, men idag är jag pluggfri =).
Så det blir tjejkväll med tv, chips, chocklad och cola, göööttt =).

Puss



Fucking birthday

Happy fucking birthday, don't like you, don't actually care about you, but i still wanna wish you a happy fucking birthday!



happy-birthday.jpg happy birthday image by petitefleur1979

Man kommer inte alltid undan

HAHHAHAHA, trodde ni att ni skulle komma undan? Ingen annan gör ju typ det, så varför skulle ni göra det?? okeej,,jag vet..Karma is a bitch, men seriöst alltså. Man kommer liksom inte undan, tänk på det!!


Dagens outfit!

Mådde som sagt betydligt bättre iag, så jag, Mina och vår kusin Zahra som är på besök från Mjölby, åkte till Skärholmen för att shoppa =). Zahra köpte en jättesnygg väska från accecoar, och jag köpte en hudvårdskit med neccecär från Nivea till söta pappa =). Ska fixa tentan nu, för att senare blir det tjejkväll med "Ugly Betty", "DHW" och "Christine"...yeeey...tisdagskvällar är såå mysiga. Ska ta fram fika och bara njuta av att man mår bättre idag =).

Hoppas att ni får en underbar tisdagskväll <3






OBS! Den skrikiga färgen på väggen är inte hemma hos mig, utan det
är ute i lobbyn, vid hissen :p

Midnight Fantasy

heej heej, idag mår jag betydligt bättre än igår =), är inte fullt frisk än, men jag mår så mycket bättre, tack och lov för det. Måste ju hinna umgås med mina kusiner och plugga ;). Ska kanske åka till Skärholmen sen för att shoppa. Min kusin vill titta på väskor och jeans.
Beställde precis parfym till mamma, ska överraska henne =). Hon gillar Britney Spears doft, "midnight Fantasy", så jag beställde den åt henne;). Hon har redan Britneys doft "Curious".

Näää, ska ta ich äta mat nu, åt nästan ingenting på hela dagen igår :O!!



Sjuk som fan!!

SJUK,SJUK, SJUK,..fy fan..palla!! Har inte sovit alls inatt, mått piss, men det värsta att flera i min familj känner samma sak. Vi har spytt hela natten, haft feber! :(. Tyvärr känns det ännu värre idag, vill bara lägga mig ner och sova :(. Zahoo och Jasin kom hit idag =), men så tråkigt att vi ska behöva må såhär när de kommer, vi vill ju så gärna umgås :(. Så idag blir det att lägga sig i sängen resten av dagen..blää. Gud vilket negativt inlägg :(.
Håll tummarna att jag mår bättre snart, så att jag kan komma med positiv energi. :D.

Vi hörs när vi hörs---puss puss <3




Strömavbrott

I Alby hade vi strömavbrott under ett par minuter idag, eller snarare för drygt en timme sen..Gud vad läskigt, till och med lamporna på vägarna var nersläckta då!! :O.
Men nu sitter jag och fixar det sista av den här idiotiska tentan, ( tentorna). Så ska ta en paus, duscha och äta. Sen blir det att göra klar plugget.

Puss puss


Vintertid

hejhej, inatt kl: 03.00 bytte vi till vintertid, det innebär att vi drar tillbaka klockan en timme ;). Idag tar sommaren slut. även om det har kännts som om den har varit borta sen länge.
Våra gäster åker hem snart, men först blir det en god middag :). För min del är det plugg och åter plugg som gäller, sista dagen innan jag måste skicka in mina tentor. Tyvärr så känns det som om lingonveckan är på väg...blää..varför fattar den inte, att jag INTE har tid att ligga hemma i mensvärk!!!
näää, nu ska jag forsätta plugga.

Vi hörs när vi hörs. Puss



Hektisk dag, men jag är inte sömnig

heeeeeeeej sötnosar, sorry, sorry, trodde verkligen att jag hade uppdaterat bloggen idag, men det hade jag tyvärr inte gjort :(. Det kanske märks att jag är stressad?! Har haft fullt upp hela dagen. Våra fina gäster är ju här, så det har varit en hel del bus med lillen, som hade feber på morgonen,,men som tur är så gick det över :)

Sedan så har jag tagit hand om tvätten själv idag, vart och handlat med Nada. Dessutom så har jag pluggat en hel del. Jasi kom över hit vid 19.00 då vi höll på att baka pizza, så vi pluggade ihop och åt mammas goda pizza =).

Jasi gick precis hem, hon skulle hem till sin mamma, så hon hade inte så långt att gå. Imorgon så tänkte jag forsätta plugga, sen så drar jag och Jasi ut för handla. Imorgon åker våra gäster hem :(, men redan på måndag så kommer min söta och underbara kusin Zahra hit med sin lillebror Jasin, faaaan så kul, alla vi längtar :D <3.

Älskar att ha folk hemma hos oss, alltid så mycket liv och så :D.

Efter allt spring och plugg, så är jag fortfarande INTE trött, jag fattar inte det, är aldrig sömnig längre. Har himla svårt att varva ner på kvällarna :S :(!! Inte kul alltså, speciellt när alla andra ska lägga sig.

Nää, ska ta och umgås med mina systrar nu, resten sover redan.

Puss på er, så hörs vi imorgon.




Natti natt


Riktig charmtroll

Tja tja, har hittils haft en super kul dag =). Min kusin med fru och barn är här. Har busat med lilla Amin, han är en riktig charmtroll =). Kunde tyvärr inte träffa tjejerna idag, men får göra det innan Meral åker hem till Göteborg.
Tänkte sätta igång och plugga en stund, eftersom jag bara har umgåts med dem idag.
Försöker ta kort så att ni får se min dag.
Ha en forsatt trevlig fredag.

Puss puss

en hel del kul idag =)

Godmorgon alla sötnosar =). Har en hel del att göra idag, men jag börjar vänja mig vid det, men min stackars mage som lider av magkatarr, är inte lika exalterad :(.

På schemat idag:

Duscha och göra mig iordning
Träffa Meral ocg Asraa på ett mysig fik någonstans =)
Plugga en hel massa :(
Min söta kusin Hakim kommer hit med fru och deras lilla trollunge Amin <3 =)

Måste hinna med allt detta idag, men det ordnar sig :S :D. För att det mesta på schemat är kul ;).

Puss på er <3

 

 

WeekFri2.jpg image by ingela_photos


4 tentor :(

HEJ!!

hoppas allt är fint med er?! Sitter här rätt så sömning faktiskt. Ligger oftast vaken på nätterna för att plugga, så det blir inte så mycket sömn. Skickade in en tenta inatt och fick tillbaka förra veckans tenta idag. Det gick jättebra på den =). Men tyvärr blir det ingen lugn och ro, måste sätta igång med en nya tenta redan idag. Måste skriva 3 st ala' 2 A4 pappor var på varje tenta = 6 sidor. Om helt olika saker..blääää. Palla!! Detta ska vara klart på måndag. Och på onsdag ska jag lämna in en till tenta, det blir med andra ord 4 st tentor som ska lämnas in i början av nästa vecka. STRESSIGT VÄRRE!!

Nää, ska börja plugga nu, men jag paus redan om 1.15 min för att titta på "mammas pojkar". Hörs senare ikväll.

Love/ Nazziiii




Skola

tjaba, håller på att lyssna på musik, byter om och ska snart åka till skolan. Ska möta upp Jasi efter skolan idag, får se vad vi hittar på.

puss på er <3

Tack, tack, tack

Jag Älskar verkligen livet, tack gode Gud, för allt underbart som du har skänkt mig här i livet!

1. Min familj, älskar er från hela mitt hjärta

2. Mina vänner, ni vet vilka ni är, som har ställt för mig i vått och torrt, kärlek & respekt till er <3

3. Min hälsa, har inga direkta sjukdomar, så man tackar

4. Min utbildning, love it, även om jag gnäller ibland :P

5. Min Blogg + alla fina läsare

6. Mitt jobb, visst det är extra timmar, men det är precis så som jag vill ha det

7. Snart sitter jag även i programstyrelsen i skolan =)


Tack gode Gud för att du har gett mig den styrkan att resa mig upp varje morgon, be en bön och med glädje starta dagen. Jag finner en inre ro, vilket är väldigt skönt. Känner mig stark, som att jag kan göra allt och att ingenting är omöjligt.

Kärlek och respekt// Nasrin







Starbucks i Sverige


Se hit alla starbucks älskare, äntligen öppnar starbucks deras första cafe' i Sverige i början av nästa år. Dock kommer de att öppna i Arlanda, men man är ju inte direkt chockad. Det är ju där alla turister kommer ifrån, smart smart! Själv har jag aldrig smakat på deras kaffe, inte ens när jag var i London, men jag köpte som sagt deras termos, som tyvärr inte håller mitt te särskild varm :(. Är väldigt besviken faktiskt :(.


Starbucks öppnar sitt första café i Sverige. (Foto: Scanpix)

Umgås med Jasi

hejsan, allt bra? Här är allt okej, förutom att jag har en hel del plugg att göra idag, men det fixar sig ;). Snart kommer Jasi över hit, vi ska ta och umgås ett par timmar innan hon måste iväg och jobba.
Annars så är det nog inte mer än så idag. Vad ska ni göra idag då?

Puss puss

Busy men rolig dag ;)

Heje på er, tänkta faktiskt sätta igång att plugga NU! Har jobbat idag, det gick jättebra, kom på mig själv att sakna ungar och dagis :(. Men, men nu har jag iallafall ett jobb vid sidan om plugget, perfect ;).
Slutade kl: 14.00, tog tunnelbanan och sedan bussen direkt till skolan, för att möta Lizzie, Arsasta, Carro och Pashraw, vi hade bokat grupprum, så det blev faktiskt en hel del plugg, snack, vi smaskade en massa och två italienska utbytesstudenter med en härlig italiensk/engelsk dialekt joinade oss ett tag :D. Kom hem vid 19.00 idag också, sen blev det "Ugly betty" "detsperate housewife" och "Christine" :D. Men nu blir det plugg nån timme och sen sömn, är ganska trött efter en busy men rolig dag.

Sov gott sötisar!



Jobb imorgon

hejhej =).

Har som vanligt haft fullt upp med skolan, det tar kål på mig!!. Hade som sagt föreläsning mellan 13.00- 16.00. Det var rätt kul och se att självaste författaren ove Sernhede som har skrivit " Alienation is my Nation, Hiphop och unga mäns utanförskap i Det Nya Sverige", var och föreläste för oss idag. Han hade tagit sig upp från den härliga staden Göteborg till Stockholm för att föreläsa för oss. Det var väldigt intressant ;). Så nu håller jag på att skriva tentamen om det som ska lämnas in senast torsdag morgon.

Mamma ringde till mig mitt i föreläsningen och undrade om jag hade tid/ lust att jobba ett par timmar extra imorgon på förskolan där hon jobbar!?. Självklart sa jag jaa =). Så imorgon blir det jobb mellan 9.00- 14.00, därefter kanske jag tar mig till skolan för att plugga med min lilla grupp.
Vi satt kvar idag efter föreläsningen för att plugga i ett grupprum. Jag åkte hem vid halv sju, var himla trött. Men de skulle vara kvar till 21.00 som vanligt ;).

Nää, nu ska jag gå och göra en kvällsmacka, forsätta plugga och sen blir det natti natt, måste upp vid 8.00 imorgon, vilket var länge sen jag gjorde sist.

Sov så gott mina söta läsare, så hörs vi imorgon =)



Hiphopkultur i förorten

Tja tja, regnigt och grått därute, men jag måste bege mig till skolan för en föreläsning. Det är en gästföreläsare som ska prata om Hiphop i Hammarkullen och Angered i Göteborg. Det kommer att vara intressant ;). Speciellt med tanke på att jag redan har läst boken! =).

Är ensam hemma, har musiken på högsta volym, ska byta om, fixa håret, sminka mig och sen bege mig av. Oh shit, har 30 min på mig,

Bye bye

This better be worth it!

Har ont i hela kroppen, min arm värker och jag känner mig febrig, allt detta på grund av vaccinet! Jag som var helt frisk innan, måste nu utstå det här, hoppas bara att vaccinet skyddar mig nu, så att det åtminstone ska ha varit värt det!



Måste prioritera skolan!

hejee på er, känner mig superstressad, har hur mycket plugg som helst tills nästa vecka, så jag blir helt gråtfärdig :(. Tyvärr kommer detta att påverka bloggen, som nog får komma i andra hand, men jag ska självklart skriva inlägg så fort jag får ett par minuter över, soo don't worry, be happy =).
Ska ta lite frisk luft med Miaad snart, se blir det att komma hem och PLUGGA!! Skolan måste prioriteras till max just nu.
Solen skiner idag, vilket är perfekt =).

Ha en forsatt trevlig söndag. Puss på er




Snabba Cash


Den bästsäljande boken "Snabba Cash" kommer ut på bio den 25 december. Boken var helt underbar, jag hoppas att filmen är minst lika bra, men tyvärr så tvivlar jag på det!

Döm själva!



Vaccinerad!

hejeee, sitter och tar det lugnt just nu, har sprungit omkring och gjort det ena och det andra! Pappas kusin, är här från Märsta, så det är kul =). Sedan har nästan hela familjen, plus vår söta gäst varit hos vårdcentralen och tagit vaccin mot svininfluensan, så nu kanske man är skonad från den sjukdomen ;). Sköterskan sa att man eventuellt kunde få feber, har faktiskt känt av det idag, men å andra sidan, jag är lite av en hypokondiker, så jag kan ha inbillat mig själv det :p. Men Mina kände också av det!.
Sedan har det vart att springa upp och ner till tvätten, hann snabbt träffa Miaad också, Gud vad man hinner sakna varann, miss u babe <3. Får ta och träffa henne imorgon igen, ( det är söndag imorgon och det innebär spadag).

Tänkte faktiskt bara ta det lugnt ikväll, har ätit en massa idag, har fått för mig att jag har gått ner i vikt, så jag måste göra något åt saken :p.
Så jag ska forsätta äta :D.

ha en forsatt trevlig lördagskväll <3



Dagens låt


Laga mat

hej på er små fina=). Låg vaken till efter 2 inatt och pratade med Meral över msn, hon är så himla snäll och det går verkligen att prata med henne om allt =). Om jag nu har glömt att nämna det så gick jag och Meral i samma skola under gymnasiet. Hon och Jasi gick i samma klass. Men vi har tyvärr inte haft så mycket kontakt, vi tog studenten, pluggade och jobbade på olika, jag flyttade till råtthålan och sen flyttade hem igen. Meral flyttade till Göteborg osv. Men hon åker upp till storstan nästa vecka, då ska jag, Meral, Jasi och Asraa träffas och fika, ska bli kul efter alla dessa år :D. 

Nu sitter jag och äter lunch, åt frukost vid 12 men jag är hungrig som vanligt :P. Mamma och Pappas kusin gick ut för att handla och ta en promenad, så jag lovade att laga maten ;).
Ska grilla kycklingfile' med ris och sallad. Dessutom så finns det mat från igår kväll kvar ;).

Sen blir det att tvätta kläder och plugga!

Puss puss

Fetma? hmmm.,,

tja, tja,,nu är jag verkligen proppmätt, det här är nog bara en tredjedel av vad jag har ätit idag! Hmm,,Mina kanske har rätt, tänk om jag led av fetma i mitt förra liv? :S :P. Nää, men seriöst, jag äter väldigt mycket, för att han den här lilla kroppen, dessutom så äter jag ofta! Jajaj, jag lever bara en gång, dessutom så har jag väldigt svårt att gå upp i vikt, så varför inte bara njuta av all mat ;).


Mammas goda ungskyckling med friterad pommes


Ris, okra (gryta), sallad och dricka, dumt nog tog jag kortet innan all
mat hann ligga på bordet.


Minas mumsiga kladdkaka, som jag har ätit massvis av idag =)


Frukt, i just got to love it =)

Hon är sååå söt =)

hejee, allt bra hoppas jag?! =). Vaknade vid 11.00 idag, vädret är inte världens bästa direkt. Hade egentligen tänkt att åka till skolan för att träffa några kurskamrater för att plugga, men mina släktingar från Märsta ringde igår och sa att de skulle komma hit idag =), så jag tänkte istället stanna hemma och fixa och trixa ;). Det kommer att bli kul att ses, sågs sist på Sussies förlovning!

Just nu håller jag på att lära Meral persiska =), det är sååå kul =). Dessutom så pratar vi om persiskmusik..det är så gulligt när hon försöker lära sig persiska, ( Merals man är från Iran, och hon själv är kurd från Turkiet).


Nää, men vi hörs..Puss

Love at first sight!

             

Sasy Mankan


För er som kan persiska, lyssna till texten, så kul =)



Relax!


tja tja, kom precis hem från skolan, är urtrött,,egentligen så slutade jag jag redan vid halv 3, men blev kvar i skolan, med ett par vänner och dessutom så är det ganska skönt att koppla i biblan ibland ;). Lämnade in mitt arbete och ska till skolan och träffa ett par kompisar för att sitta i ett grupprum och plugga, så det blir plugg, lunch, plugg och fika och plugg =). Men jag om känner mig själv och resten av gänget, så kommer det att bli en hel del snack :D.
Men ikväll, ska jag faktiskt bara ta det lugnt, ska strax hoppa in i duschen, sen pyjamasen, så blir det tv och datorn resten av kvällen :D.

Juste, får ju inte glömma "Mammas pojkar" och "Inlåst" ikväll ;).

Vad ska ni ha för er? Puss


Har jag förändrats så mycket?

Tja, tja Nasrin här =).

Kom hem från skolan vid 19 tiden, jag och Jasi satt i skolan och pluggade, Tack underbara Jasi för att du är vem du är och att du finns i mitt liv, älskar dig hjärtat <3. Träffade en killkompis från gymnasietiden, han kände knappt igen mig, hehe,,alla mina gamla vänner känner knappt igen mig när de ser mig idag, ( utseendemässigt alltså ) hmm..har jag förändrats så mycket? hoppas till det bättre iallafall :). Så det var jättekul att träffa på honom, efter så långt tid, vi var ändå rätt så nära vänner på den tiden, men som tur är så går vi i samma skola, så chansen att träffa på honom igen är rätt så stor :D.

I skolan blev det även fika med Jasi, men när jag kom hem hade mamma lagat godaste lasangen, nam nam..gött =).

Nu ska jag renskriva mitt arbete, för att kl: 21.00 kommer det "Greyes anatomy" =).

Puss på er <3

 

Skola!

Hej på er =). Hoppas att ni har sovit gott!? Själv har jag väl sovit ett par timmar, är trött som attans, men det är inte så mycket att göra åt. Måste bege mig till skolan om en stund, ska möta upp Jasi innan, vi ska samåka till school =). Sen blir det att vara i biblioteket resten av dagen, måste bli klar med min uppgift, har ärligt ingen ork
:(. Nu ska jag äta och byta om, vi hörs när vi hörs,

Love/ Nazziii

Smått och gott







Lika som bär?!



"the hills" och "the city" stjärnan Whitney Port och jag har nästan helt identiska klänningar =).


 



Cute














Mångkulturellt centrum

Brrr..nu har det verkligen gått och blivit kallt, men jag kan inte låta bli och älska hösten :D.
Som sagt så kom Jasi över, vi tog oss en fika, men det blev ju inget pluggande direkt :P. Vi hade som vanligt en massa intressanta konversationer, love you baby girl <3. Efter fikat så skulle Jasi hem för att träffa en kompis som skulle komma över och de skulle dansa :). Jag åkte med henne, vi åkte till Mångkulturell centrums bibliotek i Fittja, fick med mig 2 böcker ;). Jag gillade det där stället, bibliotek, ett fik och utställningar m.m allt under ett och samma tak =), mysfaktor 7 ;).

Just nu sitter jag och läser lite ur: Försvenskningen av Sverige, rätt så intressant bok faktiskt, men det skulle vara skönt att slippa kurslitteratur ett tag och hinna med en massa skönlitteratur =). Den tiden kommer väl ;).

Puss på er <3


Söta Meral


Tänkte länka till min söta kompis Merals blogg, hon är ganska ny när det gäller att blogga, men jag gillar hennes personliga blogg, där hon tipsar om film, böcker, hennes vardag och där vi läsare fick se bilder då hon och hennes älskning åkte till Japan =).
 
http://metrobloggen.se/bambi86

Låt mig sova!

Hejeee, har äntligen fått sömn inatt, äntligen..helt underbart :D.
Idag är det plugg som gäller som vanligt, kanske hinner träffa Jasi, för en fika och så kanske vi kan plugga ihop. Kanske åker till skolan senare, men det blir troligtvis imorgon.

Har jag förresten påpekat hur mycket jag hatar TELEFONFÖRSÄLJARE!!?? Ohhh...så jäkla irriterande, seriöst, man vill liksom sova på morgonen, det enda dem kan göra är att ringa och störa! Jo, jag vet att det är deras jobb, men seriöst, kan de inte ringa senare på dagen?

Nää, nu ska jag sluta vara irriterad på dem, och göra lite nytta istället, lillebror är hemma från hans idrottsdag, så jag ska fixa lite käk till lillen ;).

Ha en fin dag, söta läsare <3



Old good memories!


Gud, det var många år sen som jag lyssnade till den här underbara låten, jag kommer ihåg att jag var upp till öronen kär i Enrique Iglesias..kommer du ihåg Jasi, då gick vi åk 9,,ohh gamla goda tider, nää,,jag kan bara smila åt sånna fina skolminnen =)



Lunch med givande samtal =)

Hejee mina fina läsare =). Okeej,,jag har seriöst knappt sovit på säkert 3 dygn, ett par timmar totalt!! Jag håller på att bli tokig, sov INGENTING inatt, låg och tittade på taket hela natten, jag har knappt varit sömnig, tänker inte på någon/någon särskilt. Det enda som stressar mig är skolan, det gick inte så bra på förra delmomentet, så jag går runt och får för mig att jag kommer att misslyckas med andra momentet också :(. JAG HAR INTE TID ATT TÄNKA SÅ!!
Så när jag "vaknade"/ gick upp imorse var jag så utmattad så att jag bokstavligen trodde att jag skulle svimma :S, mådde så illa också, så jag spydde :(. Men jag tvingade mig själv till skolan vid 11 tiden, vilket var tur att jag gjorde, har så fina kompisar i skolan, får mig alltid på bättre humör =). Jag, Anno, Sara och Juan lunchade ihop idag, diskuterade religion, kultur och traditioner, mycket givande samtal vid lunch =).
Sen blev det föreläsning om boken " den föreställda gemenskapen". Träffade Jasi i biblan senare, hon skulle hem och sedan till dansen, jag satt kvar med Victor och läste en stund ;).

Ska se till att SOVA ikväll..jag bryr mig inte hur jag bär mig åt, jag SKA SOVA inatt :D



NYTT


Rosabandet, armband, köpt hos "Hallbergs" inne på PUB





Snygg, vit armband köpt inne på BIKBOK

Dinner

Kycklingpasta med yoghurt och en god sallad, gööttt =)




Kärlek till dig lillebror

GRATTIS PÅ 14-ÅRS DAGEN LILLEBROR!

Min söta lillebror Jones fyller hela 14 år idag, kunde inte vara mer stolt över honom. Älskar dig från hela mitt hjärta, min fotbollsstjärna <3. Kan inte fatta att det redan har gått 14 år sen du föddes, minns din födsel som om det vore igår, mamma åkte in till sjukhuset en tidig morgon, redan vid 05 tiden på morgonen och du föddes vid kvart över 3 på eftermiddagen. Då var jag 10 år gammal och en stolt jävel för att just jag fick vara storasyster till dig, liten röd var du...
jajaj.,,ska inte tjata om det nu, du har ju hört historien 100 ggr förr :P Ännu en gång, LOVE YOU..lill Zlatan :P






Skicka gärna en födelsedagshälsning till Jones, så skulle han säkert bli jätteglad =)

What's up? :D

sorry...har varit jättedålig på att uppdatera idag, har inte haft så värst mycket för mig idag, förutom att plugga, och tvätta kläder,,,yyeeeey. Tyvärr så har jag inte vart med om något kul idag =(.
Kom igen berätta, vad har ni haft för er? :D

Läsa


Hejee..hatar att plugga, men nu blir det att läsa en bok om Hiphop och unga mäns utanförskap i Det Nya Sverige!
Jag hoppas verkligen att ni har en trevligare lördag att se fram emot ;).

Love// Nasrin

Sjukt kul =)


Nam nam...

Fredagen är äntligen igång, har längtat, inte för att jag ska göra något särskilt, men det är ju ändå FREDAG idag =). Har vart och köpt med mig en massa gott, bullar, dricka, pringels, popcorn, ostbågar och chocklad, ahahhah..ähh jag bjuder på det där, det är ju fy fan, fredagsmys som gäller framför idol =)

Ha en supertrevlig kväll, med era nära och kära <3



Några förslag??

Godmorgon..en trött Nasrin här =(. Har så svårt att somna om nätterna, dte brukar inte hända, men jag har så mycket överskottsenergi, som jag inte vet vad jag ska göra med? Några förslag??
Håller på att laga mat, eller mamma har egentligen gjort grytan, jag fixade ris och sallad till den :p. Ingen skola idag,men jag tänkte faktiskt sätta igång och göra nästa veckas uppgifter, så att jag inte stressar i sista sekund =). Jag och Jasi ska umgås idag, ska se när Miaad slutar så att hon kan vara me'..känns som om det var lääänge sen vi sågs sist :(.
Nää, nu ska jag äta och göra en annan sak som jag gör dagligen nuförtiden, men inte nämner i bloggen.

Love// Nasrin

In My Bag!





VARNING FÖR KÄNSLIGA TITTARE!!


Shhhiiiittt, se vad som hände med Shirins hand häromdagen, sjukt läskigt :(.


Extrajobb kanske...

Hejee sötnosar, jag har som sagt varit i skolan idag, det gick ganska hett till under seminariet idag, en hel del diskussioner kring, etnicitet, nationalism och minoritet, ojoj, intressant som fan :D.

Gick ner till centrum med nono och beställde bella och kebabpizza, gööött =). Sen kom Midje över och vi satt och pratade och hade kul =). Har suttit och finslipat mitt cv, det var länge sen jag tittade till den, tänkte faktiskt söka deltidsjobb eller bara något extra vid sidan om skolan, eftersom jag har skola så sällan, så passar det såå bra, dessutom så är det aldrig fel med extra pengar till shopping :D.

Ska snart titta på nya avsnitt av "The Hills", första avsnittet var jättebra, hoppas att avsnitt 2 är lika bra. Du kan titta på dem på www.mtv.com eftersom dem nya avsnitten inte går på tv än!



Min kropp behövde en kram..

Gutentag =)
Hoppas att ni har sovit gott!? Själv hade jag väldigt svårt att somna inatt, jag var helt uppvarvad. Min mage behövde mat, mitt huvud behövde sömn och min kropp behövde en kram!
Anno ringde vi 10.30 och diskuterade arbetet och påminnde mig om att vi börjar 15.00 och inte 13.00 som jag trodde :).
Har inte gjort så mycket under morgonen, tittade på finalen av "Austrailias next topmodel", Alice vann finalen =).
Nu ska jag bara äta lite, min mage gör uppror och vill inte ha något, mår illa ( som vanligt), sen ska jag byta om åka till skolan för ett seminarium.
Vad ska ni göra idag?

Love// Nasrin 



http://kaela.bloggagratis.se/2008/05/15/712510-en-kram/

Det får ni aldrig veta ;)

heje söta läsare, sorry för dålig uppdate :(. Har massor med plugg som måste göras, sitter fortfarande och håller på med den :(. Har varit med söta Jasi hela dagen, suttit hemma, pratat och så :). Sen åkte jag, Mina och Jasi till skolan senare på kvällen, för att låna och återlämna böcker!
Såg "Teddy"där, vem det är får ni aldrig veta ;).
Självklart kunde jag inte missa Greyes anatomy, även om jag egentligen skulle ha pluggat, men men :P.
Hoppas att ni har haft en fin dag, imorgon är det skola som gäller, gött med sovmorgon. börjar kl: 13.00 =).

Ska forsätta med pluggandet nu, puss och kram <3

Prat och fika =)

Hejee...vaknade så sent som kl: 12.00 idag :O! Så nu måste jag ta tag i plugget, har lagt in en fin, stor lax med grönsaker i ugnen, som precis blev klar, hoppas att den smakar bra också :).
Snart kommer Jasi hit, då blir det en hel del snack och fika..hmmm..undra om man inte ska ta en promenad sen också, det är sååå himla fint väder ute =). Riktig höstväder, me like =).
Men nu..PLUGG; PLUGG,PLUGG :( :( :(



Love

Tack för att ni finns!!



Seriefreak =)

 
Förresten glöm inte det viktigaste av allt, nya avsnitt av Desperata hemmafruarna :D. Och nää nu har jag inte misstagit mig, utan det är tisdag och det är nya avsnitt ikväll..yeeey =).
Dessutom så kommer "Ugly Betty" ikväll kl: 20.00 =). Får se om jag hinner sen den, måste ju plugga :P






Höstpromenad

Brrrrrr vad kallt, sitter här och är helt genomfrusen, fastän det var ca 1 timme sen som jag lämnade kylan därute! Träffade Victor snabbt för att lämna över, han blev jätteglad för att han fick låna boken, men hallåå, självklart, jag hade ju en extra bok :). Efter det så promenerade/satt jag, Miaad och coco ute och tog det lugnt. Det är jättefint väder ute om man bortser från kylan.
Jag har äntligen kommit igång med mitt arbete, åt nudlar, har fått som vana att äta det nu när det är kallt ute, det är definitivt underskattat med nudlar, det är faktiskt gott ;).

Ska forsätta plugga, vi hörs <3

 

 


Snabbmat

Hej söta ni =)

Vaknade vid halv 12 idag,fortfarande jättetrött! Har ett arbete som ska lämnas in imorgon och jag har tyvärr inte ens börjat med den, hatar att vara sjuk. Men måste rycka upp mig. Har ingen ork att laga riktig mat, nu när ingen är hemma ( alla är i skolan/jobbet), så jag friterar chicken bits och pommes =).
Victor i min klass ska komma förbi förorten ända från Hammarby, för att låna en bok av mig senare, vet inte riktigt när.

Nää, nu ska jag äta och plugga, vi hörs när vi hörs!

Love// Naazii

I call it love

Kenneth Jay Lane inspirerat armband


Armbandet är chanel inspirerat


Lyxig armband



Kenneth Jay Lane inspirerat armband



www.bagsandfashion.com

Kalle Anka


Glöm inte att titta på kalle Anka..ojjj förlåt Anna Anka ikväll...plus de andra Hollywood fruarna ;)


Inte ett dugg klokare


Hejee mina kära läsare :D

Ligger i sängen halv däckad, är fortfarande sjuk =(. Tog sovmorgon imorse, kunde verkligen inte gå upp, var i skolan vid 12.30 istället. Lunchade med tjejerna innan föreläsningen, som var bland dem värsta om inte den värsta föreläsningen ever!! 1. den var på "engelska", jag gör kaninöron, för att man knappt förstod hans engelska,2. det var himla långtråkigt, 2 timmar kändes snarare som 4. 3. stackars Anno somnade brevid mig. Näää, tyvärr, föreläsningen gav mig ingenting,Blev tyvärr inte ett dugg klokare när jag lämnade salen idag :(.
Kl: 15.00 var det dags att titta på "Flammande byar", som handlade om kriget mellan serberna och bosnier. Jag gillade verkligen filmen, det kan ha varit en hel del propaganda, men vi fick oss ett gott skratt nästan igenom hela filmen. Den är absolut värt att titta på, tyvärr finns nog den inte att köpa eller hyra!! :S

Men, men,,nu väntar pasta med kycklingcurrysås..har knappt ätit på hela dagen, sån blir jag när jag är sjuk :(.

Teasing.se










Fisshhhiiisss


Juste glömde nämna att pappas fiskar fick nya bebisar idag, kan meddela att det nog var ca 15 st =). De andra som enligt pappa föddes i juni har nu blivit rätt så stora :). Och juste mamma fisk mår också bra efter förlossningen :D.



Funny black kid


Crack Karlsson


Den här knäppa videon förstör mina barndomsminnen,,jaja, får ta och skapa nya ;)





Dokument inifrån: sämre än djur


Phsykar mig själv


Ohhhhhh har så ont i huvudet och hela kroppen, regnet öser ner i bakgrunden, jag har massor att göra, men har ingen ork, ingen lust, vill bara lägga mig ner och inte göra nånting, men det går inte ju inte heller!!
Jag blir förkyld oftast en gång om året och det verkar som min tid är här nu, usch...hatar att jag låter som gnällkärring. Ska ta en dusch, för att se om jag känner mig bättre, orkar inte ta dusch,,fyy..jag phsykar mig själv, NOT GOOD!!
Hoppas att ni har en finare dag än vad jag har..:D

Ta hand om er <3

Sjuk =(


hejee..känner mig täppt i näsan och febrig! =( tittade tempen, hade inte feber, men känner mig varm! Har just suttit och tittat på en persiskfilm med familjen, "RAZ" "The secret", den var rätt bra faktiskt =).
Har tyvärr inte hunnit plugga så mycket, känner mig som sagt sjuk, så har ingen vidare lust, men jag måste ta mig i kragen imorgon, eftersom jag har inlämning på onsdag!
Kl:01.00 och jag är inte särskilt trött =(.



Pappas chockladpudding =)


Gud, det händer verkligen ingenting idag!! Har försökt att sysselsätta mig hela dagen, det är alldeles för trist väder för att vara ute. Har suttit framför datorn i flera timmar, tittat på ett nytt avsnitt av "The Hills" och "The City", jag säger bara DRAMA!!
Sen har jag blivit ompysslad av pappa, som kom med en jättegod chockladpudding som han hade gjort: O'boy, honung, nötter m.m..gott var det iallafall =)

Nu ska jag forsätta att roa mig på nätet, se vad jag kan hitta till min höstgarderob.
Puss på er


Lugn lördag


Tjaaaa bloggen =).

Allt bra, hoppas jag?! Här är det bra, förutom att det känns som om jag håller på att bli sjuk, usch, nää det tycker jag inte om, har inte så lätt för att bli förkyld, händer 1 gång om året, jag äter alltid en massa när jag känner att jag håller på att bli sjuk, skumt nog så hjälper det alltid :D.
Har inga direkta planer idag faktiskt, håller på att läsa ur min kurslitteratur. Annars har jag bara tänkt att ta det lugnt, det blir nog bra ;).
Min morbror Hossein ringde mig imorse, stackaren hade totalt glömt bort att det är lördag, så han ringde mig 4 ggr när jag låg och sov, ehheh, men han är så söööt, så jag svarade när jag märkte att mobilen vibrerade, pratade med hans söta son Armin också. Älskar dig daei :-*

Puss på er <3

Svenska Hjältar


Nu är det äntligen dags att nominera människor till svenska hjältar! Självklart tycker jag att ni ska vara med och rösta fram min kära morbror, Hossein Afshin till årets hjälte. Gå då in på www.aftonbladet.se och motivera varför just ni tycker att han är en hjälte!!

Men herregud, han räddade livet på en 6-åring och riskerade sitt eget liv, självklart är han en hjälte :D!!


Föräldrar Fritt


Tittar på "FF" Föräldrar Fritt med Tom Cruise, jättegammal film, men har faktiskt aldrig sett den, ikväll är det perfekt ;).


Tacokväll =)


Nu blir det tacokväll med familjen =). Är hungrig som fan, gick ut på promenad med Mina, köpte med oss godis, dricka och frukt. Älskar fredagar =). Sen blir det fredagsfinal med idol och eventuellt någon film ;).

Ha en kul fredagskväll ;)



Bästa vs Sämsta Älskare


Världens bästa älskare
1. Spanjorer
2. Brasilianare.
3. Italienare.
4. Fransmän.
5. Irländare.
6. Sydafrikaner.
7. Australiensare.
8. Nya Zeeländare.
9. Danskar.
10. Kanadensare.

Och här är världens sämsta älskare...
Tyskar - Lukar illa
Engelsmän - Lata
Svenskar - För snabba
Holländare - För dominanta
Amerikanare - För hårdhänta
Greker - För slätstrukna
Walesare - Egoistiska
Skottar - För högljudda
Turkar - För svettiga
Ryssar - För håriga

 

http://www.expressen.se/sex/1.1727421/de-ar-varldens-basta-alskare


Fredagsmys


Godmorgon! Tänkte börja med min fredagsmys redan nu =). Har precis lunchat, det är jättevackert väder ute, men det är säkert svinkallt! Jasi kommer snart förbi, det var jättelänge sen som vi umgicks på riktigt liksom, det blir så när båda pluggar och dessutom så jobbar hon och dansar samba och 100 andra bollar i luften :D. Men nu är vi båda lediga, iallafall ett par timmar, för sen tror jag att hon skulle iväg och dansa. Så vi ska passa på att sätta och oss ner och bara ta det lugnt hemma hos mig. Ska plocka fram fika snart.
Tänkte ta en skön höstpromenad senare, så det är bara att sätta på sig träningskläderna.
Kl: 16.00 är det tvätt som gäller och till läggdags blir det " Nationalism och Etnicitet" som godnattsaga. Tro mig att jag kommer att sova till den boken ;).

Hoppas att även ni kommer att ha en mysig fredag, vad ska ni göra??

Ta hand om er, puss på er kära läsare <3


Trött på din toalettsits?


Här har du lite annat att välja mellan!

toilet.jpg image by marra79














Men kom igen lägg vaaa??


Ohhhhhhhhh vad jag stör mig på människor som ändrar/ förnekar saker som har hänt?? Jag menar, vad fan har de gått och fått minnesförlust helt plötsligt? Man kan väl stå för det man har gjort eller sagt, vi är väl tillräckligt gamla för det eller? Jag vet att både jag och min kompiskrets är tillräckligt gamla iallafall!! Jajja..blir bara irriterad, men men det ska inte få förstöra för mig, jag är ju annars på harmonisk humör. Där jag älskar Gud, livet och självklart mig själv =).

Peace, Love and Understanding <3



Inlåst


Ikväll är det premiär för "inlåst", där man fängslar in en bunt ungdomar på prov, som har halkat fel i samhället, för att de ska se baksidan av deras kriminella liv, men också för att se vad som händer om de inte slutar genast!!
Ska absolut se den ikväll, jag älskar sånna program. Detta är ett väldigt viktigt ämne som måste tas upp!

Missa alltså inte "inlåst" kl: 21.00 på tv4 ikväll



Fika?


hejhej...brrrr...det börjar bli riktigt kallt ute, men jag klagar inte helt, det är vackert med hösten. Ska börja sätta på mig lite tjockare kläder, fram med dem nya uggsen snart, som jag köpte i London =). Annars så äter jag lunch nu, ska snart börja göra mig iordning, ska åka till skolan, har ett seminarium. Ska träffa en kompis innan dess, kanske hinner ta en fika innan lektionen?! =).

Näää, nu ska jag höja volymen på stereon, and shake my ass :p.

Vi hörs, när vi hörs.. ha en prima dag, mina kära läsare, för det tänker jag ha!! <3

 

RSS 2.0