Fika i omgångar!

Hejeee =)

Vaknade upp imorse och hade fått månadens besök. Hade jätteont i magen och hela kroppen. Gud så surt, när den hade hela helgen på sig att komma. Men men, hade lovat Anno att jag skulle luncha med henne och Farid idag. Så jag tog mig till skolan och hade en trevlig lunch med dem :).
Träffade på ett par kompisar till som ville luncha igen, haha och vi hade bara hunnit gå igenom en korridor, så det blev en fika på ca 2 timmar med grabbarna ;).

Sedan tyckte vi att det fick räcka för idag och kanske ta och plugga ( jag visste att jag inte skulle plugga idag) men nope, snart skulle vi ner för en tredje omgång av fika med en nya vänner. Kort och gott...jättemysig dag med massor av skratt. Helt galna vänner man har :D.

Efter skolan kom Jasi förbi hit och vi satt och skrattade och pratade och lunchade igen. Gud vad jag äter :p.

Nää nu har jag ont i magen igen..ligger i sängen och försöker få värme. Ska snart försöka krypa till sängs och sova, imorgon är det två föreläsningar som väntar.

natti natt, sov så gott <3



Kings Of Comedy

heej på er =)

Vilken helg det har varit, inte för att något särskilt har hänt. Utan för att jag har kunnat lata mig. Jag har ätit non-stop som en häst hela helgen. Tittat på "Kings Of Comedy", ätit massvis med mat, tårta, chips och allt onyttigt man kan tänka sig. Dessutom hade jag varit sugen på vinblads dolmar i hur länge som helst. Så igår bestämde jag mig för att sätta igång och tillaga det också. Tid tog det, men det var såå värt mödan =).

Om ca en timme kommer min söta syssling Laila hem till oss, det var himla länge sen vi sågs sist. Så idag ska vi bara ta det lugnt, äta gott och leka med figge :). www.laloo.blogg.se besök gärna hennes blogg och följ hennes vardag ;).

ha en trevlig söndag <3

Figggeeeliiin =)












Made by Mina =)


Tisdagen i bilder!



Ett fint halsband som jag fick av Jasi nu när hon var i Miami


Firade att salstentan var över genom att frossa i Focaccia tillsammans
med mina fina tjejer: Ara, Carro och Lissie  =)


Tenta plugg på bussen, Starbucks termos, present av Jasi från Miami =)



Tack tjejer <3

Jag fick ännu en anledning att skippa pluggandet då mina fina vänner Anno och Sara åkte hem till mig för att ta en spontan fika :D. Det var verkligen jättetrevligt, de fick träffa min pappa också =).

Vi har alltid kul ihop vi tjejer, Sara höll en fin föreläsning om utomjordingar, kloning och planeter. hahaha vi påminnde nog mest om grabbarna i "The big ben theory" haaha. kul hade vi iallafall :).

Nää nu väntar plugget och en promenad med figge =). Puss

Allt för att slippa plugga!

heej på er =)

Jag vet att jag bör plugga ´hela dagen idag, med tanke på att jag har salstenta kl: 9.00 på morgonen imorgon. Men jag har verkligen ingen motivation, tyvärr!!

Jag gör allt för att slippa plugga, ska iväg till biblioteket, posten och gymmet, allt för att slippa plugga :/.
Så jag ska ut i det kalla vädret, i snö allt för att springa iväg på ärenden, Ska bli skönt att träna lite ;).

Ta hand om er, så hörs vi. Puusss

Happy Face =)

Jág känner mig glad och lycklig! Allt flyter ´på som vanligt här =). Jag har en underbar familj, mina vänner är precis lika underbara. Skolan och träningen går bra! dessutom händer det annat roligt i mitt liv så jag klagar inte :D.

Min kropp är jättetrött efter träningarna...men det är så underbart att gå och träna och känna att man har gjort något, love it ;).

Nää ska försöka vila lite, eftersom jag har svårt att sova om nätterna så är det skönt att varva ner och ligga i sängen. Natti natt <3


Höstpromenad =)

heej på er =)
Skönt att det äntligen är helg, yeey. Helgen kunde inte komma mer lägligt, är helt slutkörd känner jag!

Tog mig en timmas promenad med lilla figge och träffade Miaad en snabbis =). Sedan blev det nästan en två timmars samtal med finaste Meral från Göteborg <3.

Snart kommer min andra älskning, Jasi hit. Saknat henne, så nu ska bara vara hemma hos oss och snacka skit :D.

Ha en forsatt trevlig helg, puss

Läkarbesök

Idag tog jag mig en ledig dag för att hinna med en läkartid kl:14.00. Innan min tid så hann jag hjälpa tre läkarstudenter att filma besöket, för att lära sig hur man tar emot patienter. De blev jätteglada att de jag kunde hjälpa till. Så jag fick säga samma sak tre gånger ;).
Jag önskar dem all lycka ;).

Sen efter det så träffade jag Miaad, det var mysigt att bara umgås, prata, äta chips och dipp. Sedan blev det en promenad med figgelin också ;).

Börjar tyvärr känna mig krasslig, har varken tid eller ork för det. Har haft jätteont i huvudet i flera dagar och magkatarr. Skolan stressar upp mig :(. Men jag ska ta nya tag och fixa de här =).

Sov så gott små troll <3

Måndag =)

Figo älskar skor =)



Här vilar Figge när vi är ute på promenad


Det råder kaos när vi pluggar i skolan, det finns mer mat än böcker
på bordet!


Plugg tillsammans med Arasta & Lissie



Fyrkantiga ögon :P

Efter att ha suttit framför datorn och pluggat i ca 13 timmar är det snart dags för mig att avsluta kvällen med en härlig sömn, imorgon är det skolan som väntar och förhoppningsvis kan jag klämma in en timmes träning =).

Natti natt =)


Lunch och lagar!

Heej på er =) Allt bra hoppas jag =).

Vaknade så sent som kl:11 idag, det händer aldrig annars nuförtiden. Men jag tog mig en lång sovmorgon, åt frukost och gick ut på promenad med lilla Figo :).

Nu är det dags för lunch och plugg. Så nu blir det pizza och så ska jag titta närmare på läkemedelslagen, livsmedelslagen och myndigheten för samhällsskydd och beredskap!

Wish me luck =)

Livemusik och dans =)

Hade en supertrevlig kväll när vi var på en turkisk förlovning, jag och mina systrar. Träffade på många av mina kompisar och hade bara det så kul. Skrattade himla mycket genom hela kvällen :D. Dessutom så var jag ju tvungen att testa hur man dansar turkisk dans, både "halay" som är deras folkdans och är väldigt lik vår kurdiska folkdans. Jag provade även på att dansa till vanlig turkisk musik, urkul =).
De hade livemusik, med trummor, trumpet och en man som sjöng med jättefin röst! Allt som allt jättetack till paret som hade ordnat det så fint på jackslottet =).

Nu ska jag äta, jag håller på att svälta ihjäl :P. sen blir det promenad och plugg ;). Puss på er <3

Bilder från gårdagens förlovning!









 


Tack för en trevlig kväll =)

Jag är supertrött nu, kom hem från jättetrevlig förlovningsfest =). Min kompis Sevilay förlovade sig och det var jättestort och fint! Ska strax gå och lägga mig. Bilder dyker upp imorgon.

Natti natt =)

Veckan som har gått














Ikväll är det förlovning

Gooomorgon allihopa =)
Solen skiner  starkt över huvudstaden och jag är 25 år idag =). Sitter i köket och äter min frukost och tittar på när lilla Figo kliar sig i hela kroppen genom att släpa runt hela sin kropp på mattan. Sen så måste han ju självklart stretcha hela kroppen, morgongympa minsann =). Nu stirrar han maniskt på mig utan att blinka, det kan bara innebära en sak, Lillen tigger mat =).
Ska lägga in lite bröd i hans skål ;)

Själv ska jag klart min frukost, byta om, ut figge och sen släpa mig till skolan ett par timmar för att jobba med grupparbete. Senare ikväll blir det förlovning =)

Ha en underbar dag, Kram Nasrin

Hela Tvåa, Femma =)

Tack så mycket alla mina fina vänner och min underbara familj som har uppvaktat mig på min 25:e födelsedag. Det värmer verkligen <3. Även om jag inte är så mycket för födelsedag firande och sånt. Min facebook är bombaderad med gratulationer och alla fina vänner i skolan som har grattat mig =).
Älskar min underbara familj, tack tack tack för att ni finns =).

Jag har bara tagit det lugnt idag, varit i skolan, träffat kompisar och varit hemma med familjen. Precis så som jag vill ha det =).

Nu hoppas jag på ett år fullt av glädje (man får faktiskt önska sig själv en del fint), att jag håller mig frisk, har mina nära och kära bland mig och fixar skolan med ett klackspark =).
Imorgon väntar en kompis förlovnings fest. Återkommer mer om den imorgon. Natti natt =)


Busungar =)

Hej på er =)

har haft en supertrevlig helg med mina kusiner, de åkte hem idag och det kändes himla tomt :(. Hennes små charmtroll är så busiga så jag fick ju leka omkring med dem så himla mycket :D. Längtar tills de är tillbaka här igen...Lycka =).

Har precis duchat, plattat håret och fixat naglarna, nu väntar en vecka fullspäckat med plugg! Förhoppningsvis väntas en förlovningsfest på fredag och på torsdag fyller jag TVÅA, FEMMA. Min bästa kompis Jasimine fyller år på lördag och jag har andra kompisar som fyller år i veckan ;).

Nää, nu håller batterierna på laptopen att dö ut. Ha en trevlig kväll. Puss puss

RSS 2.0