NYTT!


Min syster Sara hade med sig dessa två par ballerinas och den vit/guldiga väskan till mig =). Så 5 par nya skor på en vecka, woohooo! Yes jag har problem, haha =)















Choclate Cookies!


Här är kakorna som jag bakade, det smakar jättegott, önskar bara att jag hade tagit ut dem lite tidigare då hade de blivit mindre hårda och lite ljusare! Men det smakade gott och det var bra för en som aldrig bakar och för att det var första gången som jag bakade dessa :)





Prinsess skor!

Hur söta är inte min systerdotters skor?! Var bara tvungen att visa upp dem :)







Dagens outfit!


Grattis på morsdag <3

Grattis på morsdag alla underbara mammor som har världens svåraste och bästa jobb! :) Vill självklart passa på att gratta min älskade mamma och min älskade syster som firar första året som mamma! Älskar er massor, nu är underbara och gör ett magiskt jobb! Älskar er massooooor <3<3<3.

Min syster och hennes lilla familj är på besök, så tänkte passa på att fira morsdag tillsammans allihopa, mysfaktorn är hög! :D.

Vi ska laga hembakad pizza och till efterrätt tänkte jag baka dessa kakor: http://smam.blogg.se/2011/may/kakor-med-krossad-choklad.html som jag hittade i en blogg, verkar jättegoda och simpla att baka, perfekt..då jag inte är bagare direkt :p.
Visar upp resultatet sedan, puss på er <3


NYTT!



Fy fan vad denna är bra! Remingtons locktång ser till att man får galet snygga locka till en mindre slant! Jag är helt nöjd :D

Love <3

Här är väldigt dåliga bilder på mina nya kärlek, himla snygga och bekväma! Ett tredje par är påväg, men vet inte  vart jag har lagt skorna!!! :O

Pris:399 kr


599 kr

Dagens outfit!


Bright Crystal



Fick Versaces doft "Bright Crystal" av pappa.. Tack sötaste <3

Ordning och reda!










Wish me luck ;)

Hej på er <3

Känner mig tyvärr alldeles för stressad för att hinna uppdatera ordentligt, har nämligen en salstenta imorgon, wish me luck ;).
Har haft gäster idag, farbror och kusiner på besök...vi hade supertrevligt precis som vanligt ;). Lovar att försöka uppdatera bättre imorgon, p.s ska lägga upp bild på TRE par nya skor, lycka ...woohoo :).

Nää borsta och sen sova, måste upp redan vid 7 imorgon. natti natt sötnosar <3

Fotboll =)

Huvudvärk, huvudvärk och ännu mera huvudvärk!! :( Har varit en lååång dag, hade en föreläsning från 10-12 idag och sedan blev det lunch med mina fina vänner.

Efter det bar vi iväg till Visätras sportcenter för att se på fotbollsmatch, det var fotbollsturnering. Vi gick dit och hejade på våra vänner som spelade och som dessutom vann hela turneringen :D. Så det blev 6 timmars tittande och hejande och tyvärr så ramlade en av våra vänner och skadade axeln som gick ur led. Ambulansen kom efter 55 min, men det ordnade sig för stackaren!

Nu är jag riktigt trött och ska hoppa in i duschen, hoppas att ni har haft en trevlig dag. Puss på er <3

Onyttigt är gott, så det så ;)






Min nya kärlek <3


Dagens outfit! Marinblått!


Jag unnar mig själv något fint efter läkarbesöken! :)

Hejee :)

ligger nu i soffan lite halvtrött, det ösregnar ute, så det perfekt väder för att antingen titta på film eller plugga. Vilket jag måste göra, då jag har en salstenta på måndag i "mänskliga rättigheter".

Åkte till läkaren i Skärholmen tidigare idag tillsammans med Jasi, då jag skulle röntga halsen, har haft en knöl där i flera månader nu. Det är lymfkörteln som har blivit inflamerad. Har varit hos läkaren två gånger för samma sak, utan att få hjälp på riktigt...jag som har läkarfobi, tycker att det är ytterst jobbigt att gå dit och utan att få hjälp är ännu jobbigare.
men men, ska ringa min läkare igen för att se vad jag kan göra åt saken ;).

Den enda fördelen med att gå till läkaren är att kunna unna sig själv något fint efteråt, och idag kom jag hem med en jättefin svart och stilren kuvertväska från H&M. Lägger upp bild senare.. ;) 

Klippt och klart :)

hej alla söta läsare :)

Började dagen med att gå på en föreläsning, samma var ganska tråkig, han pladdrade på om filosofer, jag var väldigt trött så det gick inte hem, tyvärr. drog vidare och lunchade med mian flickor :)

Efter det gick vi hem till en vännina till mig som både klippte och färgade mitt hår, blev supernöjd! Eftersom jag färgar håret så ofta så var mitt långa hår så himla slitet och fult. Så hon klippte ett längre page på mig och färgade det mandel chokladbrunt :). Det blev tjejsnack också, supertrevligt =).

Efter det rusade jag till affären och handlade och åkte hem för att byta om till träningskläder och hämta min Ipod för att powerwalka..Gud så skönt det känns när man är igång med träningen. Har gymmat 2 dagar i rad och idag powerwalkat..jag är stolt över mig själv :).

Nu är jag ganska slut, så jag ska umågås med familjen och se vad vi kan hitta på ;).
ta hand om er, ha en underbar helg ;)


Powerwalk


Addidas tröja- Intersport
Leggings- H&M
Träningskor- Stadium (ny!)

Dagens outfit!


Livet är bra underbart ibland :)

Det är hela 24 grader idag, det är helt underbart väder, passar på att sitta på gräset i skolans bakgård. Med laptop i knät och minst 100 andra studenter som också ligger här. Livet är bra underbart ibland.
Så nu blir det sol, plugg, och sedan träning.

Njut av solen nu  fina läsare :)

Fredagsgott!






Fredagen den 6/5



Liten tunn jacka-H&M
Marin/vit topp- H&M
Mörkblå jeans- Gina tricot
Vita sneakers-London
Klocka-Guess

Torsdagen den 5/5







Ljusblå/randig skjorta- H&M
Ljusa jeans-Bik Bok
Väska- B.young
Kilklackar-Deischmann
Rosa nagellack- OPI
Vårjacka-H&M
Klocka-regal-Ur&Penn

Fredagen den 29/4

 



Svart oversize kavaj- London
Svarta byxor- VILA
Blommig tunika- H&M
Svarta ballerina_ H&M
KLocka- GUESS
Svart nagellack

På väg till överraskningsfika på en terass ;)

RSS 2.0