Lördagsmys med Sara

Heej på er =)

Sitter i köket med min morbrorsfru Sara, hon är en ungis så det är kul=). Vi sitter och lunchar, lyssnar på musik och pratar en massa, mysigt ;). Jag får träna på min persiska, i like itttt =).
Senare ska jag och hon ut och shoppa lite, göteborgaren hur man shoppar al`a Stockholmstyle ;).
Nu ska vi fixa nytt hotmail och ta en fika.

Ha en forsatt trevlig lördag, puss puss

Hjälte på besök =)

Imorgon kommer vår egen hjälte Hossein Afshin, som är min underbara morbror hem till oss, tillsammans med sin fina fru Sara =). Det ska bli himla kul, har inte träffat honom på väldigt länge! Så kul kommer det att bli =).

Vädret är tyvärr inte världens bästa, det regnar himla mycket och man vill helst bara ligga hemma i sängen och titta på film ;). Igår tittade jag förresten på " I taket lyser stjärnorna" som jag hade hört lite om, men inte hunnit se, den var helt okej faktiskt. Tyvärr är inte svenska filmer världens bästa ( dem bästa hittils måste ändå vara Ondskan, män som hatar kvinnor). Nää, nu ska jag göra mig en kvällsmacka och sen gå och lägga mig, vår besök är här vid 14 tiden, lääängtar =).

Godnatt, loveee// Nasrin



Kusiner på besök =)


Min underbara kusin Aylin <3




Den busiga och pratsamma Aria <3








Prinsessan Aylin




Lördagens outfit!


Nu står maten färdig!

Nu står maten färdig, stackars mamma har varit uppe hela morgonen och lagat flera rätter till våra fina gäster :). Huset är helt städat och jag är redan ombytt, ska bara sminka mig lite lätt, och förhoppningsvis så dyker de upp snart, jag ska leka med mina småkusiner och ta ut dem för att äta glass eller annat gott senare :).
Jag slänger upp bilder senare, ha en trevlig helg, ta hand om er, puss puss <3

Dagens outfit!



Vit topp: Halens
Ljusblå jeans: Bik Bok
Vita Converse: London
Klocka: Jet set

Ska umgås med människor som jag älskar mest!

Hej på er, försökte ta en siesta precis, inte särskilt måste jag säga. Jag är så himla seg och behöver sömn mer än allt annat just nu, men nope...kan inte sova!!!
Har varit hemma hela dagen idag, mina älskade småsyskon kommer hem från mjölet idag ( Mjölby), har saknat dem som in i helvetet och ändå har de inte varit hemma på knappt fem dagar, but i still miss them, så att det gör ont!! Imorgon kommer även min morbrorsfru och hennes två småttingar, Aria och Aylin, de bor i Iran och är här på semester, så imorgon får vi äntligen träffa dem efter 3 år, läääängtar =).
Men nu ska jag byta om, äta frukt och promenera till Miaads jobb, ska hänga där tills hon slutar, vilket är max om en timme ;). Ta hand om er och ha en forsatt trevlig fredag =),
P.S Miaad ska noppa mina fula ögonbryn som jag har sparat,  oj vad fräscht det kommer att bli :D

Dagens outfit!



Svart tunika: London
Jeansleggins: Gina Tricot
Gladiatorsandaler: H&M
Coktailring med rostryck på: H&M

Sweet dreams


Jag beundrar Olivia Palermos garderob ( hennes attityd är tyvärr är inte lika trevlig som hennes garderob).
Hennes röda blus känns så himla rätt nu i dem svala sommar kvällarna.




Himla fint att gå vittklädd, nackdelen är alla gräsfläckar med mera som man kan få!

Titta på match!

Nu är jag mätt och belåten efter att ha ätit bella pizza, yuumiie =). Var ute och handlade med mamma precis och snart ska jag och Shirin promenera ner till Fittja äng för att titta på fotboll, hennes arbetskamrat ska spela så vi ska dit och heja lite på honom :).
Nää, nu ska jag gå, ha det bäst, puss puss

I'm in Love <3

Jag är så sömnig så att jag inte kan hålla ögonen öppna längre, det är ju helt sjukt, jag är inte gjort något särskilt alls idag!
Vaknade och åt frukost med mina föräldrar och sen så tittade vi på en persisk film tillsammans ( Set Up) och lunchade, mer än så har jag inte egentligen inte gjort idag!
Juste, jag fick hem H&M.s höstkatalog, det var kärlek vid första ögonkastet, jag bara älskar deras höstkollektion ( det har jag alltid gjort). Jag vill shoppa NU NU NU!! Jag vill ha 95% av alla kläder i den katalogen, ahhhhhhhhh blir galen! Ähhh jag vet inte vad jag gaggar om längre, måste ta en siesta nu. Godnatt hörs senare, ska ut och möta Miaad på hennes jobb senare, puss på er mina änglar <3

Rivin <3


Här är söta Rivin som inte var så bildsugen, hahah gullungen är helt kladdig om munnen efter att jag gav honom en chockladglass, hoppas bara att fläckarna försvinner från hans (dyra) kläder, hahah...annars kommer inte mamma Esra bli så glad :P




Fullt rulle!

Började dagen med att min farbrors fru kom hem till oss från Mjölby, de hade lite ärende uppe i Stockholm, hur som helst så tog de med sig Mina och Jones till Mjölby, trevligt att ha dem här, kärlek <3
När de hade åkt så tog jag det lugnt framför datorn och tittade ett på ett par avsnitt av "the Hills", efter det så mötte jag upp Miaad, hon hade glada nyheter, yeeeey, love you babe <3.
Sedan så ringde mamma och sa att min kusin Hakim, min kusin Asras man Aras och en släkting, Feras med hans lilla pojke Rivin skulle komma hem till oss =). Så alla vi satt hemma och tog det lugnt, jag och Miaad gick ut med Rivin för att gunga och den lilla är riktigt busig när hans pappa är närheten, heheh sötaste.
Han och jag brottades och han bet mig och så dansade han kurdiska till oss..hahah...han bara jag är jackieeee chan..hahahha sötaste. Han pratar så himla bra kurdiska och jag är överstolt :D.
Nu ska jag och Shirin ha en lugn kväll och snart titta på sex edication, jag är övermätt  på mammas goda mat, men snart ska jag ändå plocka fram chips, popcorn och glass..yuuumie =)


Puss och godnatt sötnosasr


We have to catch up ;)

Heeej på er <3

Hoppas att ni har haft en trevlig helg, själv har jag mest tagit det lugnt. Men Jasi kommer hit snart, så vi ska bara ta det lugnt och catch up, känns som att det var länge sen vi såg, även om vi hörs dagligen ;). Kom precis ut från duschen så känner mig lite småseg, så ska äta en stor pasta tallrik för att vakna till liv =).

Ha en forsatt härlig söndag, puss puss

The Hills

Jag har haft "the hills" maraton idag, tittar på dem nya avsnitten från säsong 6, det är drama som vanligt :). Jag tycker att det har varit en perfekt dag för att sitta hemma och glo på the hills med tanke på vädret som är regnigt och blåsigt. Har dessutom hunnit städa hemma och nu äter jag på en kebab med bröd och fanta som pappa köpte med sig hem =). Så nu får det nog räcka med the hills, har tittat på 7 avsnitt av 12 möjliga :p.

Men vi hörs senare, puss på er <3



Nasrin bakar!

Min lillebror Jones har känt sig jättehängig idag och hade 39 graders feber idag, det skrämde självklart skiten ur oss, men han var sugen på chokladkaka, därför bakade jag det till honom ( jag som aldrig bakar annars). Den smakade jättegooott iallafall och han blev jätteglad =)






Och pappa var sugen på winerbröd som vi brukar baka hemma, så jag bakade dessa till honom, med både jordgubbssylt och vaniljsås och då blev han nöjd och glad =). Så jag har sett till att båda männen i mitt liv är nöjda och glada :D.


Matlagning

Hej alla sommarglada :)

Solen skiner och vi har det fortfarande varmt här hemma, tur att vi har på två fläktar hemma, så det blir lite svalare ;). Har varit vaken ett tag och tittat på tv, har lagt i en stor plåt med kyckling i ugnen som jag har marinerat och håller på att tillaga ris till kyckling...yuuumie =). Tänkte även lägga in olivolja i håret, har märkt stor förändring i mitt hår ( har använt olivolja i håret 2 ggr innan, mina toppar är inte lika kluvna längre) så det är något jag verkligen kommer att forsätta med =).
Nää, nu ska jag gå och forsätta med maten...puss på er

En orolig mamma!

Känner mig hungrig igen, fastän jag, Miaad och Nohra tryckte i oss en massa färsk frukt som körsbär och vindruvor ute idag, köpte även pommes och Nohra åt på sin pizza :). Det blev en hel del skratt, då Miaad höll på med pinsamheter :p. Vädret kändes så himla perfekt idag, solen sken och allt och det blåste en himla skön vind, jag säger bara, perfekt! :D
Hur som helst så tog jag fram falafel med pitabröd, har inte kunnat börjat äta på den, för att jag har försökt nå min syster Sara 4-ever och hon svarar inte, typiskt mig att vara överdriven ororlig for nothing..blää..det vänder sig i magen på mig, mår illa och huvudet värker, allt detta beror på oro...hahah hur kommer det att se ut när jag blir mamma? :O. Äntligen fick mamma tag på Sara...yeyyyy...hon var hemma och hittade inte hennes mobil..Nööööörd...äntligen kan jag äta igen :D :D.
Nää nu ska jag titta på tv3 play...missade första avsnittet av sexeducation. Puss och gottnatt på er alla små troll.

Hot baby Hot!

Så varmt har det nog aldrig varit i Sverige, så långt jag kan minnas, jag har bott här sedan 94- och det är inte förräns nu som jag känner att det är riktigt varmt, en sak att det är så jävla varmt ute, men här hemma? Man dööör, man kan ju inte gå runt naken ( man får ju förfäään respektera att det bor 5 andra här hemma) :P. Nää nu ska jag sluta gnälla, hösten och vintern är precis runt hörnet..så nu ska jag istället njuta av allt som sommaren har att erbjuda ;)



Värme i massor

Om en dag som denna säger jag bara, HOT, HOT, HOT!! Fy fan vad varmt det har varit idag, varmaste dagen sedan 1994 som var rekord på 35,5 grader nere i Kalmar!! Jag gnäller lite för att vi inte riktigt är vana vid sån värme här hemma i Sverige, dessutom så brukade vi ha det lite kyligare hemma förr, men idag hade vi 28 jäkla grader hemma, bläää. Idag var dessutom VM-final mellan Spanien och Holland som slutade med  1-0. Fotboll i all ära, men det är ganska skönt att det ändå är över nu..det har hållit på i en hel månad nu, min familj har följ VM helt maniskt ( dock inte jag, tittat då och då bara). Nää nu ska jag vräka i mig något och sen hoppa in pyjamas och sova.

Natti natt <3

Tack för en underbar middag, söööta Fadia <3


Jag och Mina var hemma hos Fadia och hennes familj  och en massa vänner för en god middag och en underbar sällskap. Hennes familj fick verkligen oss att känna oss som en av dem, tack söta ni, shokran amo =)
Här kommer ett par bilder, tyvärr så dog kameran mitt det hela, så fick ingen bild av den goda tårtan och alla kakor.










Dagens outfit!





Dagens middagsoufit tillsammans med Mina och Fadia, titta så söta de
är som står på tå :p


Dagens outfit!


Denna oufit bar jag idag. då jag och mina föräldrar åkte in till IKEA, för att titta efter nya sängar, hittade tyvärr inga jag ville ha, utbudet på enkelsängar var väldigt få, får ta och leta vidare ;). Men fick med oss en massa annat som vanligt :P. Efter så tog vi oss en fika på IKEA, med pizza, coca cola, kaffe och bullar =).
Efteråt så träffade jag Miaad för en liten pratstund och sedan så handlade jag hem mat och frukt ;). Nu ska jag ligga i sängen och läsa en stund, tills alla tv-program börjar kl:20.00.




Blå/vit randig topp BIK BOK?
Ljusblå jeans BIK BOK
Ballerinaskor privat butik i Kristinehamn
Vit Kuvertväska Kristinehamn
Klocka JET SET

Det rosa kortet

 Gå in på Körkortonline.se för att testa dina kunskaper i körkortsteori ;). Det finns 65 frågor som du kan svara på =)



Grill

Heej på er =)

Solen skiner och vi har upp till 30 grader idag, därför ska vi grilla med familjen, så nu ska vi upp till takterassen och grilla, årets första grill ;),

Puss

Cupcakes

Scary movie 2 med systrarna och chokladmuffins och te :)



Sommar och 31 C'







RSS 2.0