Gingerhead!

Gaaah, att jag alltid ska expremintera med mitt stackars hår som inte har någon direkt talan! Idag fick stackaren vara med och bli röd/orangehårig!
Jag ser ut som en morot/rödluvan/gingerhead mfl..ahahah helt galet!
Mina och Jones har gått runt och gjort en massa låtar om mig och mitt hår. Typ gingerhead, gingerhead, ginger all the way,,,en jullåt om mitt hår :( :p. hahah

Men målet är att jag ska få ljust hår så småningom ;). Har spenderat min måndag genom att bara vara hemma, färga håret och äta en massa :). Äter en hembakad tårta, chips och ostbågar..yeeyyy barnkalas känsla :D

Mitt hår ser typ ut såhär just nu. ( ej jag på bilden)

Making Lasange!

Är ensam hemma, alla andra är ute på shopping, förutom Shirin som jobbar! Jag mår inte alls bra, så jag stannar hemma, lagar lasange, lyssnar på musik och pluggar lite och vaktar Figgeliiin =)

Röda mattan 2010

Röda mattans drottningar 2010

Röda mattans drottningar 2010

Röda mattans drottningar 2010

Röda mattans drottningar 2010

Röda mattans drottningar 2010


Ny laptop, tack pappii :)

Min pappa är såå söt, han spontan handlade en mini laptop till mig idag :) Men inte behövde jag den, jag har redan en egen. Vi har totalt 4 laptopar och en stationär dator hemma nu :O :P.

Tack såå mycket söta pappa :). En svart mini från märket emachines :). Nu kan jag släpa med mig den här till skolan istället för att ta med Shirins fina rosa till skolan ;).



Merry x-mas :)

                                                     GOD JUL PÅ ER ALLIHOPA!!

Önskar er alla en underbar dag fullt med glädje, julklappar, massor av god mat och kalle Anka såklart ;).
Glöm ej Kalle Anka tillsammans med Arne Weise på svt kl:15.00...Nostalgi i högsta grad :).



Playing wifey :)

Känns så skönt att jag skrev klart min salstenta igår, inte för att jag vet hur det riktigt gick, men det spelar ingen roll, jag var sååå trött på den! Jag var hemma hos Simona igår och vi satt bara och pratade, senare kom även Anno och Farid =). Åkte hemåt och  bara tog det lugnt hemma med Shirin resten av kvällen, då resten av familjen har varit i Trollhättan och hälsat på min syster Sara som blev mamma den 12/12 :D:D.

Idag har jag en massa för mig, idag kommer äntligen familjen hem, det har varit så tyst hemma, usch det är vi inte riktigt vana vid :p.
Så nu är jag ensam hemma och ska laga mat till familjen bestående av: persisk ris, zereshk, kyckling med potatisklyftor i ugnen och ghormesabzi som är en persisk gryta =)=).

Ska strax ner till tvätten också, sen ska jag dammsuga hemma och sen iväg till tandläkaren igen för att göra en rotfyllning :(.

Ähh måste ner till tvätten nu..gaah maten är fortfarande på spisen, vågar man låta det stå på låg värme tro? :S

Puss på er <3


Råplugg hela dagen!

Gud har ni sett vilket väder det är där ute? Rena rama snöstormen, jag tyckte att det kändes skönast att bara vara hemma idag och plugga inför måndagens salstenta ;). Ska ta mig en varm dusch, äta gott och bara plugga hela dagen!

Förresten glömde nämna att jag har gjort en beställning från H&M som kom för någon dag sen. Beställde hem en kläning, kavaj och tröjor. Visar dem så fort jag får tid över ;).

En dag som denna saknar jag mina flickor i skolan,m vi har alltid jättetrevligt tillsammans! Igår så var vi hemma hos Simona som bor i närheten av skolan. Det var jag, Anno,, Sara och Simona. Söta Simona hade lagat mat till oss och till efterrätt blev det hallon och fläder paj, yummie! Arabisk musik i högsta volym, mysigt =).

Nä nu ska jag äta, ha en underbar dag, puss på er <3



Lycka!!

Nu får ändå min tandvärk ta och lägga av!! Jag har haft ont i 3 hela dagar, då menar jag oonnnnnt!!
Bokade in mig hos min privata tandläkare akut idag, mådde jättedåligt och spydde där :(. Hur som helst kom han fram till att jag har fått inflamtion i tanden. Så jag fick in två nya tider, gå på pencillin i 20 dagar och dessutom kommer jag att bli nästan 5000 kr fattigare, yeeey :D.
Det som är ännu värre är att jag fortfarande har lika ont nu som jag hade innan jag gick dit imorse :(.

Jag har en salstenta på måndag, så jag har massvis att göra, men tyvärr har jag varken ork eller motivation, blää.

Gud vad jag känner mig allmänt negativ!

Men det är en massa fint som händer också, jag säger bara: 12/12/2010 20:24...Lycka!!! <3<3<3

Elva minuter!

Känner mig trött i huvudet, oohh vad det skulle sitta fint med en siesta just nu!
Har varit Hallunda bibliotek för att plugga idag, det gick väl sådär, började istället läsa på boken "elva minuter" som är skriven av Paulo Coelho. Blev helt distraherad. Så tog mig till gymmet istället och pumpade i en timme istället ;).

Jag är smått irriterad för att jag har nu försökt att få tag på länstyrelsen i Uppsala under hela veckan. Jag behöver nämligen ett rättsfall och dombeslut (MB kap 14)  inför min uppsatsskrivning under jullovet. Dessa idioter svarar inte, jag blir tokig på dem. Utan dombeslutet kan jag inte sätta igång med mitt arbete!!

Nää ska vila upp nu..är galet trött, en kompis ringer snart för att prata om något viktigt. ha det bäst..puss <3



It's Pizza Time!

Heje =) Hoppas att ni har haft en trevlig söndag? För att det har jag haft =).
Var ute på en långpromenad med en kompis, vi hade inte setts på väldigt länge, så det var trevligt att bara umgås och Figge var också med, stackaren orkade knappt gå, jag fick bära honom flera gånger ( han har haft det lyxigt, varit ute på promenad tre gånger idag).

Jag har hunnit plugga lite, pratat i telefon med en kompis från Halmstad, Gud vad vi har skrattat :D.
Dessutom var jag, Shirin och Figge i pizzerian och beställde hem bella och kebabpizza till hela familjen, matkoma, joo tack ;).

Nu lyssnar jag på persisk musik, bland annat Dariush och Reza Sadeghi och strax ska jag forsätta plugga inför salstentan den 20:e dec. Just nu läser jag om inkomstlagen och Mervärdesskattelagen, tull och skatt. Väldigt intressant :).

Ha en forsatt trevlig kväll <3




Sötaste <3




Yuummiee =)






RSS 2.0