Roadtripp tomorrow!


Busy, busy day! Har haft fullt upp idag, eftersom jag och min familj äntligen ska åka iväg till Trollhättan imorgon och hälsa på syrran och hennes man =). Dessutom så åker vi till min morbror och hans nyblivna brud i Göteborg =), ohh jag längtar!! Tyvärr inte till själva bilresan dock, blää =(. Att sitta i en bil i över 5 timmar är ingen höjdare. Därför ska jag fylla laptopen med musik så att jag kan dansa och sjunga i bilen tillsammans med resten av familjen.
så idag har jag och mamma sprungit omkring och handlat en massa presenter, i love it =).
Men vad jag ogillar är att slå in presenter, men jag gjorde det idag och det var faktiskt inte så farligt :).
Tyvärr kommer det nog inte att bli något bloggande under den här tiden, tors-mån, men bloggen är igång igen på tisdag, i promise ;). Måste nog gå och lägga mig snart, pappa sa att han skulle väcka oss vid sex på morgonen, jag hoppas att han bara skojade :O!!!

Natti mina fina läsare =).





Jag fixade en korg till Sara, men en massa saker som jag tänkte ta med till henne. Korgen inhåller:
badsalt, bodybutter, badsvampar, schampon, ice age 2, gustaf 2, ljushållare, ljus m.m. =).
Hoppas att hon blir glad =)

Confession of a shopaholic


Hej sötnosar =)

Vädret är tyvärr inte det bästa idag så jag tänkte ta det lugnt hemma och titta på film. Så nu ska jag unna mig själv en chicmovie igen. " Confession of a shopaholic" med massor av glass med colasås =).
Hörs sen <3


Ahhhhhhhhhhhhhhhhh


Jag är såååå uttråkad, så jag tror att jag dööööör!! Blääääää!!


Bride wars =)


Tittade just på bride wars, den var jättebra tyckte jag. Jag gillar chicmovies =). Gud vad jag tittar på filmer hela tiden, det kommer snart att bli en filmblogg det här :p.
Någon som film som ni rekommenderar?



Hangover


Jag och Mina satt och tittade på Hangover =). Hon såg den igår och tyckte att den var jätterolig, så jag tänkte why not? vi kan väl titta på den. Den var faktiskt rolig. Plus att det alltid är kul med eyecandy, Bradley Cooper =).





Svära i drömmen


Fy fan, fasiken , jävla skit!!!!! aa ni, det var precis det jag hade sagt i drömmen inatt. hahah. Mina sa det idag vid middagen, hon sa att hon hae hört mig prata i sömnen inatt!  Fy fan, fasiken, jävla skit, jag är inte dugg förvånad! :p



En trevlig helg =)


Tja bloggen!

Nu har våra gäster åkt hem, det är alltid tråkigt när gästerna åkt hem! Vi har haft en jättetrevlig helg. Igår tittade vi på Ice age 3, den var jätterolig =). Så när gästerna åkte idag, så tittade jag och mina föräldrar på en persisk film. ( mama berim khastegari). Jag vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen, men vi får se ;).

Hörs senare! Puss på er <3

P.s det är soligt och fint här =)




Mysigt =)


Heje sorry för dålig uppdatering! Har umgåtts med våra fina gäster =). Vi var ute och handlade och har bara haft kul :).
Nää, nu ska vi en massa god mat. Vad har ni haft för er? puss på er <3



Dagen i bilder

Mina bakade jättegod tårta =)


Mammas goda kycklingpizza med champinjoner och ananas


Min söta kusinbarn Amin


Gullunge!

Gullungen kommer på besök =)



Yeeeey, är så glad över att min kusin Hakim och hans fru Neda kommer hit idag, självklart tar de med sig deras charmtroll Amin =). Hela familjen längtar!! Så det blir att busa med honom hela helgen :D. Hoppas att han kan sitta still så man kan få ta foto på honom :).

Här är iallafall ett gamalt foto på honom!



Shoppat!


Blev ett par väldigt dåliga bilder på det jag har shoppat!










She must be crazy!!


Lady GaGa måste vara helt galen/ blind som kan sätta på sig dessa udda kläder men ändå tycka att hon ser snygg ut!!!
Visst vi är vana vid att se henne i "annorlunda", FULA kläder. Men har hon denna gång tagit priset?? Avgör själva!!

Lady GaGa i en sexmask!

Lady Gaga



Sorry, men det ser varken bekvämt eller vackert ut!!



Klicka vidare för att se hela GaGas outfit!

Bilder lånade av msn.se

Baka!



Ojojoj vad segt allting känns idag :(. Vädret är heller inte det bästa!! Så jag tänkte baka pizza med mamma, för att fördriva tiden idag ;). Jag kanske tar en promenad senare idag också!
Har inte så mycket mer att säga, uppdaterar under dagen!

Puss på er mina fina läsare <3

Teoribok


Hej på er =).

Ligger i min säng, mätt och belåten. Jag och Miaad proppade i oss alldeles för mycket salt =(. Mina kusiner åkte hem idag, kommer att sakna dem jättemycket (K).
Är inne på adlibris hemsida och letar efter böcker, jag letar egentligen bara efter en körkortsbok, tänkte plugga teori. Vill ha en bok från 2009. Min andra är nog lite gammal. Dessutom så har nog Sara den hemma!

Så frågan om den är bra, någon som vet???

Puss på er! <3

Disco trenden


Whitney Port

Whitney Port

Victoria Beckham

Victoria Beckham

Lauren Conrad

Lauren Conrad


Heidi Montag

Heidi Montag

Dagens låt


Dagens pick up 2


Han/ Hon: Gjorde det ont när du föll från himlen?

Jag: Gjorde det ont när din mamma tappade dig på huvudet när du var liten? =)



Dagens låt





Ska inhandlas


Här är lite saker som ska inhandlas från hm.se.





Emma Watson

Så här fin var Emma Watson under galapremiären av "Harry Potter och halvblodsprinsen".


Dagens pick up 1


- Han/ Hon: Tänk  om livet var ett spel och du var tärningen. Då skulle jag pussa på dig för tur, rulla runt dig på bordet och hoppas på sex.

- Du: Livet är ett spel, fullt av vinnare och förlorare. Gissa vilket av dem du är ;).

I'm in Love



Jag måste bara ha den här klockan,,ska nog unna mig själv denna skönhet =). Inte så jättedyr, går loss på ca 2800 kr ;)



14503

Vill ha!


Vill ha den här snygga cardigan till sena sommarkvällar eller till hösten.




Rastlös


Ahhhhhhhh är sååå uttråkad!! Vet inte vad jag ska göra :S! Tur att tjejerna kommer hem snart, så att jag kan få störa dem lite :p. Sitter just nu på balkongen, det är ganska kyligt, men så himla mysigt =).
hmm..man kanske ska ta och baka nåt gott!?  Måste göra något, är så rastlös! =(.
men men, kanske tar och läser en stund ur twilight!

Vad gör ni för kul då?

Puss

Besök =)

hejeee =)

Snart kommer pappas kusin hit på besök med hennes son David =).  ( Det är alltså Sussi och Lailas mamma och lillebror). Så ska gå och hjälpa till med maten nu!

ohhh de kommer,,,bye bye ;)


Vill ha!












För din skull laloo


Måste rätta ett fel, det här är för din skull Laila, jaaa din syster heter Sussi och inte Suzy..hahaha. Jaaa du är ganska knäpp babe :p. Skojar bara, okeej, rätt ska vara rätt <3.
Så denna inlägg tillägnar jag dig =). Här, nörd, så får du en länkning :p. http://www.laloo.blogg.se/



Godmorgon


Godmorgon bloggen =).

Vaknade med magvärk och huvudvärk, kändes som om jag hade världens baksmälla. Inte för att jag vet hur det känns egentligen, har aldrig druckit alkohol =). Kunde inte sova inatt, drömde om personer som jag inte vill drömma om, usch!!
Solen skiner över Botkyrka idag, får se vad man hittar. Kanske drar förbi Skärholmen för att shoppa =). Det ryker alltid upp mig :).

Ha det gött// Nasrin


Vaken


Någon som är vaken? Klockan är inte så mycket, jag vet. Men har ingen lust att sova, är uttråkad. Tur att Miiad håller mig sällskap. Någon mer som vill?

Puss

Dagens låt!


Tack för en trevlig kväll!


hejeee =)-
Nu har vi haft det lagom mysigt uppe på terassen, tillsammans med alla tjejer ;). jag har ätit såååå mycket idag att jag har så ont i magen nu :(. Mina kusiner är här och Suzy åkte precis hem eftersom hon ska upp tidigt imorgon.
Alla bilder är i Midjes systemkamera, så jag kan kolla om hon kan föra över bilderna till mig.
Just nu sitter jag, Shirin, Mina och Zara och bara pratar, som små nördar, har vi varsin laptop i knät, värst vad social man får vara :p.
Ska vila upp magen lite nu, så jag får plats med mat sen, hahah,,,

Puss på er <3

Rekommenderar





Ohhhhhhh *****väder!!


Man ba tja =).

Trist väder det är idag, jag och mina systrar och en hel massa vänner hade ju som sagt tänkt att grilla idag, men det verkar som att vädret inte tillåter det idag, bläääääää...usch så frustrerande!!!
Men, men hoppas på bättre väder i veckan ;). Istället blir det att umgås med mina söta kusiner från lilla Mjölby och förhoppningsvis kommer min söta syssling Suzy hit också ;). saknar er <3.
Vad ska ni göra i det här trista vädret? Titta på film, mysa med pojk/flickvännen?




Niceee dag =)


Jag har haft en supertrevlig dag med Fatima och Miaad.  Jag och Fatima satt och fikade uppe på terassen, åt en massa jordgubbar, bigarråer och dricka =). Vi satt och pratade om mitt liv som skiljd och allt omkring där. Hon gifte sig i november så det var kul att lyssna på hennes liv som gift kvinna =). Sedan kom Miaad och joinade oss =). Vi tog oss en promenad och handlade en massa gott och planerade morgondagen, hoppas på fin väder, isåfall ska vi ha grilldag ;).
Var och köpte pizza som vanligt, pinsam nog vet killen i pizzerian vad jag ska ha för pizza jämnt. ( Ska det vara en bellapizza frågade han? hahah. Ähh jag äter på, har kämpat för att gå upp i vikt och tänker forsätta att njuta av allt gott :D.
Nu ska jag gå och äta vinbladsdolmar.
Förresten, imorgon kommer mina kusiner Zara och Jasin från Mjölby till oss, kul :D.




Träffa en vän


Hej fina läsare =). Hoppas att allt är bra med er? Här är det toppen, steron är på högsta volym, lyssnar som vanligt på persiskmusik! Är nyduschad, sminkad, påklädd och ska träffa en nära kompis som jag inte har träffat på ca 3 månader, eftersom hon har varit på smekmånad :D. Ska bli superkul att träffa henne =).
Tänkte att vi kunde plocka fram nåt gott och kanske fika på terassen ;).
Hörs senare ikväll. Vad ska ni göra idag?
Puss <3




Min fina utsikt =). Tyvärr syns inte sjön och backen så bra härifrån :(

Lika som bär!






Balmain Crystal Embellished Studded Sandals

Märkeskopior!

www.bagsandfashion.com


499 kr


549 kr

Godnatt

Sorry för usel uppdatering. Har inte gjort så mycket, varit ute med Jasi och Miiad och bara suttit och ätit glass och njutit av varandras sällskap och det fina vädret. Har dessutom tvättat kläder.
Ska umgås med mina systrar nu,
Natti natt <3


Vill ha!



Arrogant Cat Asymmetric Pleat Dress      Manoush Sequin Dress


En hel del skratt

hejee =)

Har latat mig till max idag, har haft magkatarr idag också, bläää. Så jag har inte orkat göra nåt. Så Miaad kom hem till mig och vi bara satt och pratade och skrattade i flera timmar =). Sen var hon tvungen att åka och träna, you go girl ;).
Nää. nu ska jag boka biljetter till London till mig och hela min familj, inkl Sara och Mousa..yeeey =).
Vi ska boka till september månad =).

Hörs ikväll. Puss


Grill..


Vilken tur att min magkatarr försvann :). Så jag och mamma och Miaad grillade på vår terass och tog med mat till resten av familjen. Det var supergott =). Tog tyvärr inga bilder.

I'm in pain =(


Aj aj aj aj aj aj aj aj...jag har magkatarr..det brukar gå över när jag har tagit min medicin, men inte idag =(,
Nån som vet vad jag kan göra åt det?? :(

Puss



Rosa drömmar

Dessa fina armband finns att köpa på www.vivstyle.se

Visst är dem fina?

169 kr
Urban Chic Bracelet

69 kr
Pink fanfan Bracelet

169kr
Gaga Armband

Britney Spears


Nyklippt


Japp, nu är jag nyklippt och fräsch ;). Snyggt blev det iallafall =).
Idag har jag hunnit med en hel del:
Besökt ams
Klippt håret tillsammans med mamma
Pratat med fabbe (smaskig snack som vanligt <3)
Lekt ute på gården med Salehs son William
Följt med Mina och solat
Pratat med Sara, miss u sis, ses i veckan <3

Så nu ska jag titta på my new bff och efter det New York housewife =).

Vad har ni haft för er idag? Puss på er mina söta läsare


Mamma & jag


Hejee =)

Sitter här med mamma och mumsar i mig pasta och kycklingcurry =). Hon ville se min blogg och titta runt på andras blogg, några släktingars blogg, hon tycker att bloggande är ganska intressant :).

jag visade henne dessa blogg: ( tjejer ni får en länkning av mig :p )

www.metrobloggen.se/madi

www.laloo.blogg.se

www.sarinareza.blogg.se

Snart ska jag göra mig redo för att åka till ams och till min frisörsalong. Ska bjuda mamma på en klippning =).
 Jag är tyvärr fortfarande kluven, vet fakiskt inte om jag vill klippa mitt hår, tänk om det blir kort :O!!

Men vi hörs..puss



Mums!

Det här är vad vi mumsade i oss ikväll =). Vi hade dessutom jättemysigt ;).











Njuta av solen


Solen skiner himeln är blå, Gud vad skönt det känns att leva då :D. hahah. Nää men dem fina orden sagda, så ska jag, Mina och Midje upp till vår terass och sola och äta en massa gott :). Var med Miaad precis men hon åkte för att träna upp sin fina kropp :p.
Lägger upp bilder senare ;).
Njut av solen, om ni har nån vill säga, hörde att det inte är lika fint överallt =(.

Soliga hälsningar// Nasrin <3

Solen skiner


Hejee på er mina fina läsare =).

Idag känner jag mig lagom sliten som man kan göra en måndag! Men jag måste tyvärr ändå bege mig på ett möte!
Sen är jag ledig resten av dagen, får se vad jag hittar på! Var ute med Jasi hela dagen, gjorde inget särskilt, höll oss på hemmaplan. Imorgon blir det klippning, någon som har förslag på hur jag ska klippa mig? Jag har håret lite längre än axlarna!
Got a go ;). Kärlek och respekt <3

He's Just Not That Into You


Filmkväll =). Får se om man lär sig något nyttigt av den här filmen :p.  Någon som har sett den? Vad tycker ni isåfall om den? Lämna en kråka =)



Supersöta!

Är inte dessa ungar supersöta or what!?




Ego!

Att göra idag:

1. Ringa och boka tid hos frisören


2. Sola solarium


3. Ringa en laserklinik


4. Träffa Jasi och Miaad


My nails!



Fixade mina naglar hemma..jag har väldigt korta naglar just nu, men det ser inte så ut när jag målade "franskmanikyr"
hemma =).


 

Mitt favorit halsband fick vara med på kort idag =). Det är ett svärd, som är ett religöst symbol! Den är i 18 karat guld med text på arabiska!


Pizzabagare

Lördagsbakning av pizza, tyvärr så är bilderna tagna från mammas mobil och gör inte maten rättvissa! Men det var otroligt gott ;).









Tips!



Jag älskar den här mascaran från L'oreal =). Ger jättefin volym och långa fransar. Den fungerar på mig iallafall =)



Skotrend.se




"Elisa gladiatorskor i bronze       "Morgan" svarta nitskor med remmar    "Egan" vita gladiatorsandaler med nitar


"Jenna" Gula Designerinspirerade Skor Med Platå       "Rebel" vita gladiatorskor med platå

Reserv?!


Jag såg på studera.nu att jag står som reserv på mina sökta utbildningar!  Usch..det känns inte så bra, men jag försöker vara en optimist och hoppas att jag kommer in på något av det jag har valt ;).
snälla,,håll tummarna för mig!

Möte!


hej på er!

Har världens spänningshuvudvärk idag, har haft det i flera dagar nu, det kan nog bero på det här jäkla vädret!!
Har inte planerat in så mycke inför dagen, måste bara på ett möte hos ams idag =(.
men vi hörs senare!

Kram// Nasrin <3

Mobil till 4-åring?



Firefly är den nya rosa mobiltelefonen till 4-åringar!! Jag säger bara what a fuck?! Varför skulle en 4-åring ha en mobil?
Ska inte dem ha en vuxen med sig hela dagarna?? Fattar noll! Mobilen har endast 5 knappar. 
1. För att ringa mamma
2.För att ringa pappa
3.Telefonbok
4.Ringa
5.Lägga på luren

Men seriöst, skojar dem? telefonen kommer snart ut i England. Jag skulle verkligen inte vilja att mitt barn skulle ha en mobil telefon i 4-års åldern. För att när mitt barn är 4, ska han/ hon ha en vuxen omkring sig hela tiden. Så mitt barn slipper ringa efter mamma eller pappa!
Puckmobil :@!!!!! Jaaa, nu vet ni iallafall att mitt barn inte kommer att ha en firefly ;).
Förresten, hur ofta tror ni att en pojke skulle ha den här rosa mobilen? eller är den gjord för bara flickor, kanske 
anses vi flickor hjälplösa, som behöver nå pappa och mamma jämnt? Vad fan vet jag, arg är jag iallafall!! 





Vad tycker ni om mobilen? Skriv gärna en kommentar så att jag får veta vad ni tycker =)

My day =)


Idag är inte vädret direkt det bästa =(. Så istället för att bara sitta och hänga så ska jag pyssla om mig själv lite =).


Bodybutter med doft av jordgubbar
Bodylotion lacoste
Bodylotion Amor Amor


Franskmanikyr från Primark i London


Ansiktsmask
Wake up mask

Daddy's fishes!




Ser ni hur små dem är? det är pappas små älskningar, de är 1 månad gamla!  =)



Och här är dem lite "äldre" fiskarna. Dessa har vi haft sedan i mars =). Då
vi firade Nowroz, kurdisk och persisk nyår ;).



Shopping!


Här är lite smått och gott som jag har shoppat, usla bilder jag vet, men det får duga för tillfället. Bilder, tagna från mobilen. Men kläderna ser defintivt mycket snyggare ut i verkligheten ;).


Maxiklänning H&M


Maxiklänning H&M


Oversize topp från BikBok




Akryl naglar hemma!





Natti natt


Godnatt på er mina söta läsare =)

Minnes stund för MJ


Tv 4 sände det fina minnestunden från LA, där familj, vänner och fans tog varväl av king of pop! Det var jättefint och väldigt känslomässigt i slutet då hans bröder och MJs dotter talade inför alla. Men tänk att pappa Joseph och La Toya inte var närvarande, jag säger bara icecold!!!
Hur som helst R.I.P. Hoppas att du får det bra där uppe nu ;).




Vill ha!



Jag skulle vilja ha dessa fina laptop väskor till min laptop, som jag kommer att använda flitigt till hösten då jag förhoppningsvis kommer att studera IT, media, design =). Därför vill jag ha en fin laptopväska!




Betsy Johnson







Dagens låt


Flipsyde: When it was good. Vad tycker ni om låten, lämna gärna en kommentar ;).



Jordgubbstårta


Kom just hem från Skärholmen, åkte dit med Mina, vi hittade inte särskilt mycket där. Däremot så fick vi med oss massor av svenska jordgubbar, ska baka jordgubbstårta ikväll =). På väg hem träffade vi på Shirin som var på väg hem från jobbet, så vi systrar åkte hem tillsammans =) ( Enda som saknades var Sara =(.

Nää..nu har jag otroligt ont i magen, jaa för en anledning, så ska ta en ipren och lägga mig en stund och hoppas att på att det blir bättre sen ;).
Så natti natt =)

Cold in here!


Hallåååå på er!

Brrr it's cold in here!! Vädret har vänt 360 grader liksom. Men eftersom jag inte har annat för mig idag, så får det bli kanske en fika eller titta på film och bara ta det lugnt, det kan ju också behövas ;).


Svar på era unika frågor!


 http://sarinareza.blogg.se/
Vilka länder har du besökt? =)
Nasrin svarar: Jag har varit i Iran, Ryssland, Tyskland, Norge, Danmark, Syrien, Turkiet.
Åker kanske till England snart =).

http://sillyhilton.blogg.se/
Har du haft analsex? höhö
Nasrin svarar: Näää, har du? :p


http://mmhh.blogg.se/
Hur gammal är du? x)
Nasrin svarar: Jag är 23 år, fyller 24 i november ;).


http://tiina.blogg.se/
Har du någon tatuering? :)
Nasrin svarar: Nää, faktiskt inte. Men jag skulle vilja ha en. En tatuering som hyllar min älskade familj på något sätt =).
Men jag vill vara 100% säker på vad det är jag vill ha, eftersom det är något man inte bara kan "ångra"!!


http://www.randys.se/
 Vad gör du om 5 år?
Nasrin svarar: aahh du Randy, det var inte lätt, men förhoppningsvis så har jag studerat färdigt inom IT, media och design och har ett jobb som jag älskar =). Kanske har jag hittat kärleken på nytt och har nån bebis kanske =).


Tessan:
Vad gillar du att göra på fritiden? =)
Nasrin svarar: Jag älskar att umgås med min familj och mina vänner. Läsa böcker, dansa, lyssna på musik. Finns så mycket man kan göra =).


http://laloo.blogg.se/
När ska du komma hit? :P
Nasrin svarar: Jag lovar att jag skäms att svara på den här frågan gumman =(. Lovar att försöka komma, kom ni hit =). <3

Mätt och belåten =)


Fick en otrolig sug efter "Bella pizza" så himla gott, fick med mig Jones till pizzerian =). Annars så har jag hängt med Jasi och Miaad idag. Vi var hemma hos Miaad där hennes mamma bjöd på fika och William var där busade =).
Just nu lyssnar jag på riktigt gamla lå´tar, ni vet sånt som man lyssnade på när man var 12 år, hahahha.,,så många gamla fjortisminnen dyker upp då =).
Snart ska jag svara på frågorna från frågestunden, men frågestuden är inte över, så forsätt ställa frågor och få en länk =).



FRÅGESTUND!!!



Nu börjar frågestunden, ni kan fråga om vad ni vill!!! Så var inte blyga, fråga på!
Eftersom jag är så snäll idag, så kan ni ställa en fråga och få en länk till er blogg! =).


Chanelväskor


Gud, vad jag älskar den här chanelväskan, och i bilden brevid så finns "chanelkopian" från Gina tricot! Självklart går det inte att jämnföra, men för oss vanliga dödliga som inte har råd med en äkta ÄNNU kan man kanske nöja sig med en kopia!
Jag har en kopia hemma, men den är snyggare än den här kopian =)


Vill ha!!

Ohhh jag vill ha, a bag to die for!!!!!


126        

Dagens låt!


Drömmer mig bort


Karibien


Fiji


Kish i Iran


Bahamas

Best friend 4-life


Jasmine (jasi) är bland dem viktigaste människorna i mitt liv! Älskar henne lika mycket som mina 3 systrar och lillebror!
Min starka personlighet och den självständiga kvinnan jag är idag, har jag mycket att tacka henne för. Man blir som sagt som man umgås;). Älskar dig syrran, tack för att du finns i mitt liv och har varit det dem senaste 10 åren. Loveee you <3









Veckans blogg =)


Wohoooo, jag har just blivit veckans blogg hos http://www.sarinareza.blogg.se/  =). Man tackar =). Självklart länkar jag till söta Sarinas blogg! Tack alla ni som röstade på mig, jag är jätteglad och tacksam!

Puss på er mina söta läsare <3

RoseButterflyThankYou.jpg Thank You image by MorgannaRaven

För gottegrisar =)

Jättesöta halsband som finns att köpa på www.cocoo.se  Men priserna är ganska saftiga tycker jag, eller vad tycker ni? Mellan 195 - 249 kr!!











Shoppnig



Här ett par bilder från shoppandet som jag gjorde häromdagen. Det blev inga bra bilder tyvärr.


Chinos från bikbok 399 :-

CHINOS Svarta XS Bikbok/H&M/Monki
Gladiatorsandaletter från H&M 299 kr 

Grrrrrrrr....


Jag är så irriterad, hiphone som jag fick hem igår är störd!!! Batterierna dör ute hela jäkla tiden, den påstår att det inte finns plats för musik på mp3!! What? jag har ju inte ens lagt in en låt?! ;@.
Får ta och ringa företaget, när jag blir på bättre humör. Annars så skäller jag bara ut dem!


Leave me alone..


Låt mig vara ifred idag, TAACKKK!! Precis så känner jag idag!!



Time to sleep


Godnatt på er mina fina läsare! Hoppas att det går att sova i den här värmen, usch!!



Kommer med posten


hejeee soliga Sverige =)

hoppas att ni har haft en trevlig solig morgon? Ska strax gå till Hydro och hämta ett paket. Har nämligen beställt HiPhone =). Hoppas att det är en bra telefon : /!! Berättar mer om den senare.

Puss <3


Klicka för att se nästa bild

Twilight


Nu ska jag läsa "twilight" av Stephenie Meyer. Godnatt <3

 

Grattis hjärtat


Grattis på födelsedagen Miaad, hoppas att du har haft en bra dag och att du får ett underbart år med dina nära och kära. tack för att du finns i mitt liv. Love you babe <3


Mer shopping


heej bloggen =)

Sorry för en dålig uppdatering, solen skiner som vanligt, då är jag knappt hemma, utan hänger mest ute med familj och vänner. Idag drog jag till ams, det var minst 20 personer före mig, så jag gick därifrån och bestämde mig att gå tillbaka dit en annan dag ;). Efter det åkte jag, Mina och Midie till Skärholmen, för att ännu en gång äta ute och sedan shoppa =).
Jag shoppade en hel del som vanligt! Idag fick jag med mig ett par svarta chinos, ett par bruna gladiatorsandaletter (ursnygga). ett par toppar med mera.
Senare så träffade jag på en gammal vän Isabella, jag hade inte sett henne på år och dar. Inte så konstigt eftersom hon har bott i sydamerika i över ett år =). Sen så kom födelsedagsbarnet Miaad också, så vi umgicks ute i solen med glass såklart =).
Nu är jag helt slut, så ska lägga mig ner och läsa.
Godnatt mina fina läsare <3

RSS 2.0