Högskolebesök på en söndag

hej på er, nu kommer ett sent inlägg! Jag är verkligeb jättetrött, även om det är söndag så har jag och syrran hängt i högskolan för en hel del tentaplugg, tillsammans med andra vänner! Gud så skönt det är att åka till skolan på en söndag, tyst och skönt. Vilken arbetsro det råder, borde åka dit oftare under helgerna och kanske ta ledigt på vardagrana? :P. Hur som helst blev det plugg 12-17.00 idag i skolan och sen forsatte jag hemma till midnatt, nu får det räcka, ska fortsätta kl:11.00 imorgon igen ;).

Hoppas att ni har haft en trevlig söndag..puss på er <3

Nytt!

Älskar den röda färgen, stilren och sexig!


Hur cool är inte min nya väckarklocka som ropar ut att det är dags att vakna och frågar hur länge till jag vill snooza? :)


Jättesöt nesessär från London :)





Budskap!

Dessa två fina skyltar köpte jag i veckan i en privat butik i Stockholm, visst är dem fina?



Veckan som har gått!

Vecka har handlat om Nowrooz firande ( kurdisk/persisk nyår, välkomnandet av våren). Jag har firat tillsammans med min familj, genom att äta en massa gott och ringa släkten i hemlandet :).


Mamma har målat dessa ägg :)




Garderob rensning, vi slängde nog allt som finns på bilden.


Enligt tradition ska man ha 7 olika saker som börja på S ( på persiska). Bland annat äpple, vitlök, mynt, sumac, sabze ( som är den gröna växten på bilden)


Kladdkaka som Mina har bakat :)


sabze


sabze, man tänder även ljus, och äter en massa snacks!






Mellanmål -Focaccia



Idag ligger jag hemma med magont, men jag måste ändå sätta igång med tentapluggandet eftersom vi har en salstenta i "mänskliga rättigheter den 30/3. Så jag passade på att göra hemlagad kyckling focaccia till mellanmål ;). Gott och starkt blev den :).
Surt att vara hemma då termometern visar hela 11+

Plugg!

Efter en promenad i solen och ner till biblioteket, är det dags att forsätta att plugga samt att städa och laga mat. Ikväll får vii finbesök, underbart :) <3







Dagens outfit!



Skinnjacka: H&M
Vit Kofta: Gina tricot
Svarta tights: Gina tricot
Halsduk: Åhlens
Converse: London

Söndag 13/3-11

Senaste upplagan av veckorevyn..



Mammas underbara lasange...yuummie :)


Färgning av hår samt uppsatsskrivning, japp det är min söndag det ;)

Dark Blond!

Heejee, vacker vårväder råder över storstaden, så jag och Mina tog en promenad till ica maxi och storhandlade hem, dessutom så fick jag med mig både blondering från Mood, samt mörkblond färg från Syoss, har aldrig testat syoss innan, men det är salongfärg så förhoppningsvis får jag en fin färg ;). Uppdaterar senare om resultatet :).



Fredagens outfit!




Dagens outfit!





Krämfärgade kofta: Primark (Ny)
Svarta byxor: Vila
Kilklackar: Deischmann
Brun väska: Oasis ( Jane Norman)
Brun skärp: H&M


Just nu!



Nu blir det uppsats skrivning, eftersom en synopsis ska lämnas in på handledningen på fredag! Ska skriva om det är möjligt att avvisa människor till hemlandet om det finns risk för förföljelser i hemlandet pågrund av t.ex politiska åsikter! Ska alltså skriva om asylsökande. Spännande ämne tycker jag! :).

Dagens outfit!





Blå/ vit randig skjorta: Primark (Ny)
Svarta byxor: Vila
Brun skärp: H&M
Kilklackar: Deischmann (Ny)
Klocka: Ur & Penn

Vårskor!

Usla bilder, de är såå mycket snyggare i verkligheten!




RSS 2.0