Dagen i bilder


Här är som sagt dagen i bilder, fler bilder kommer senare, eftersom Midie har alla bilder i hennes kamera. Dessa bilder är från Minas kamera :).

Jättegod fruktsallad med glass






Midie :)


Albysjön


Fubetto, solero och twix glass :)

Balkongmys :)


Sitter och bloggar ifrån min balkong. Det är jag, Mina och Midie. Vi har haft jättetrevligt. Bara suttit, ätit gott och pratat :).
Men nu tänkte vi gå ut och gå, ta med Midies systemkamera och fota :).
Lägger upp alla bilder senare ikväll ;).

Vad har ni för er? Om ni har soligt i er hemstad, gå ut och njut av sommaren :). Enligt SMHI är det 25 grader varmt i soliga Stockholm. Ska inte klaga på värmen nån mer gång :p. Så vi tackar och tar emot sommaren :).

Hörs ikväll. Puss på er <3

This is what's for dinner today





Laxfile' med grönsaker och apelsin :).



Och självklart massvis av jordgubbar :)

My red shoes brings all the boys to...





Grattis på Morsdag!!


Jag vill bara skicka en hälsning till alla mammor, min mamma självklart och alla andra mammor som jobbar hårt för att ta hand om deras barn, för att de uppfostrar och älskar deras barn! Tack, mamma för allt du har gjort för oss syskon, är dig evig tacksam, ÄLSKAR DIG ÖVER ALLT ANNAT <3.



Superkul!


Hej sötnosar!

Sorry, för dålig uppdatering! Jág har haft fullt upp sens igår :p. Vi fick som sagt besök igår av min kusin och hans lilla familj! De blev kvar över natten. Deras lilla busunge är så himla sööööt, så himla charmig. Så jag har busat en hel del med honom :). idag var det Albydagen, så vi var ute en stund i det fina vädret, självklart tyckte jag att det var himla varmt, det var ca 25 grader :O! Imorgon blir det ännu värre, hela 30 grader är det sagt :O!
Hur som helst så var vi ute och roade oss, sedan kom vi hem och förbredde oss för att grilla uppe vår terass!
Pappa och Hakim grillade kebab och kyckling och en massa gott till oss :).
Men tyvärr var det tvugna att åka hem vid 21.00 tiden, eftersom Nada jobbar tidigt imorgon :(.
Men kul har vi haft :). Så nu ska jag ta mig tillbaka en stund, vila mig efter två hektiska men dock så roliga dagar ;).
Efter det ska jag ringa Sara.

Puss på er! <3





Besök :)


Hej kära vänner!

Sitter och väntar på att min kusin Hakim, hans fru Neda och deras lilla sötnos Amin ska komma hit :) Ohh jag längtar!
Skönt att det är fint väder, då kanske man kan hitta på något senare ;).
Förresten grattis till alla er som tar studenten idag, njut av den här dagen!
Kommer med fler uppdateringar senare, nu står nono här och vill ha datorn :P

Puss på er <3

Studentmottagning på onsdag


Så nu har Midie varit på besök, hon tar nämligen studenten på onsdag, så hon hade med sig studentklänningen, skorna och mössan, jättefina :). Tyvärr, så hinner jag inte gå till hennes skola när hon har utspring, pga jag jobbar då :( men jag hinner iallafall till hennes mottagning :).
Juste, min kompis Mirran, ringde idag och sa att hon tar EXAMEN på torsdag, ohh så kul grattis hjärtat! Så nu är jag bjuden på hennes mottagning i Märsta :)

Nu orkar jag faktiskt inte hosta mer, jag har hostat konstant i 2 veckor, usch! Jag är inte förkyld, men jag gissar på att jag är allergisk mot något!
Men men, nu ska jag umgås med familjen så vi hörs imorgon! Natti natt <3



Försov mig!


Hej på er!

Vilken stressig dag, känner mig så trött efter en dag på jobbet. Hade tydligen börjat klockan 07.30 idag, men kom dit 08.00, inte fan visste jag!! 
Dessutom så har det spöregnat hela dagen idag,usch!
Men nu är det ganska fint väder ute, så ska ut på promenad med Miaad nu :). Hörs senare!
Puss på er <3



Morsdag present


Tänkte påminna er om att det är mors dag på söndag och självklart tänkte jag tipsa er om mors dag presenter :).
Men kom ihåg att bara för att det är mors dag betyder det inte att mamma bara vill ha saker till hemmet, hon vill nog unna sig själv en hel del också ;).












Proppmätt



Hej sötnosar!

Kom precis hem från jobbet, har jobbet sen 8.00 på morgonen, men dem tre senaste timmarna, hade vi familjefest på jobbet, med god mat från hela världens hörn och dans och musik. Det bleb en hel del skratt, jag och Cidem hade såååå kul :). Du är ju bäst gumman <3
Dessutom så är jag proppmätt på allt gott, så jag får se om jag orkar äta mammas goda lasange, kan nog inte låta bli iallafall :P.

Men nu ska jag gå och ta mig en skön dusch och vila upp mig efter en 12 timmars arbetspass. Just glöm inte bort att det är Greys anatomy ikväll, wohooo, längtar!

Vi kanske hörs senare ikväll, puss på er <3





USB minnen från Disney

Här finns det USB minnen för oss Disney älskare ;).


            

USB minnen







100% Me!




Jag är född i Iran ( Älskar Iran)

Jag är kurdfeyli ( Biji biji kurdfeyli)

Jag är expert på att små äta ( Jag gamar )

Jag har varit skild sen 29 mars 2009

Jag har haft magkatarr i över 8 år ( USCH!)

Jag har varit kär flera gånger ( No comments)

Jag gick på Tumba gymnasium ( Saknar TG tiden)

Jag tog studenten 2005 ( känner mig gammal )

Om det är något ni undrar över så är det bara att fråga ;).



Efter solsken kommer regn??


I Stockholm har vi haft soligt och fint väder idag ( lite för varmt för min smak). Men just nu är det pissväder :S. Jag är helt trött idag, har jobbat hela dagen :(.
 Satt just och pratade med Sara :) Hon berättade att hennes lilla vovve Figo hade fått nån anfall igår, att han helt plötsligt slutade andas och hans ben började krampa och att man bara kunde se hans ögonvita :( Vi tror att han hade råkat äta någonting konstigt eller svalt något :(.
Stackars Figo, hoppas att han mår bättre snart, älskade Figo :).






Är han inte bara föör sööt? <3


Natti natt <3


Nu blir det kvällsmacka och sen är det bara att hoppa till sängs, är supertrött. Ska upp 07.00 imorgon :(.


Love song


Den här låten är såå underbar, det är en persisk låt med 7th band, så för er som kan persiska eller bara tycker om att lyssna på lugna låtar.  Varsågod och njut!!


http://www.youtube.com/watch?v=ot_M_wYGXpk&feature=related
 



Ingen tvång, tack!

Man ba tjaaa :)

Hur mår ni mina fina läsare? Hoppas att allt är fint med er denna soliga måndag?  Själv mår jag toppen, aningens hungrig bara! Fick nämligen köttgryta med ris på jobbet, USCH!!!  Enda kött jag äter är nötfärs! För att jag och min bästa kompis Fariba blev tvingade att äta kalops med potatis när vi gick åk-5 tror jag. Sedan dess HATAR vi kött! Allt är vår gamla mellanstadie lärares fel! Det är just därför som man inte ska tvinga barn att äta vissa saker, visst kan man säga att de ska smaka, men inte tvinga!
Nää, nog om det!
Därför sitter jag hemma nu och äter pizza!
Ska nog gå ut med Miaad en stund, hon skulle bara ta en sväng till trafikskolan. Så vi hörs senare!
Puss på er <3

Nono om 15 år :P


hej allihopa!

Hoppas att ni har haft en trevlig söndag, vädret har vart hel konstig. Det var soligt och varmt på morgonen, men senare på eftermiddagen vid 18.00 så började det ösregna. Men mig spelade det ingen större roll, satt hemma med familjen idag. Har hjälpt lillbrosan med ett skolarbete, om vad han gör om 15 år, mysigt värre. Kan avslöja att han är fotbollsspelare, har fru och en tre årig son som heter Benjamin. Ohhhh såå söööt!!
Har suttit och tittat på familjevideo idag, det var när jag och min familj var i Iran för nästan 2 år sen. Vi var på min kusins bröllop. Det var jättekul att titta på videon, men vi började sakna släkten i Iran :(.

Imorgon är det måndag och det innebär jobb!! Så det är bara att lägga sig i tid inatt. Ska upp 06.30 imorgon :(.
Men ha en forsatt trevlig söndag, så hörs vi imorgon. natti natt <3




Vackra Tehran!

Soligt värre!


Heej på er kära läsare!

Sitter vid köksbordet och skriver till er. Familjen är samlade och äter lunch tillsammans. Mamma har lagat ris, kyckling med cafe' de paris och potatisklyftor, supergott!

Det är soligt och varmt ute, men just nu har jag ingen lust att hitta på något, utan tänkte ligga hemma och läsa en stund. Ska nog ner och sola solarium senare idag, men först ska jag peela hela kroppen, så att jag får en fin färg :).
Juste Miaad fixade ju slingor i mitt hår igår, jag blev ganska nöjd, men ska köpa silverschampoo, så att det blir ännu ljusare ;).
Nu ska jag forsätta läsa så hörs vi senare. Ut och njut av solen sötnosar <3



Kärlek till er!


Sitter och pratar med min älskade syster Sara över telefon. Saknar henne såå himla mycket, hon och hennes man kommer nog till Stockholm om ca två veckor, längtar!!!  Älskar er så himla mycket, kom och hälsa på snart <3.

Självklart älskar jag mina två andra systrar och lillebror också :)


9_love_002love_6db.gif image by revmyspace2

UFO


ahhaha, japp, jag liknar ett ufo just nu, mitt hår iallafall :P. Hela mitt hår är fylld med folie (folieslingor). Är hemma hos Miaad, hon gör mina slingor, tack hjärtat <3. Senare ska jag träffa Jasi, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, det blir förmodligen fika hos mig, med tanke på att det inte är så fint väder ute. Vad ska ni göra idag då? Se till att njuta av att det är helg :).





Måste springa

Heeej sötnosar!

Hinner inte blogga just nu, ska iväg och slingra mitt hår. Berättar om resultatet senare. Hoppas att ni får en fin lördag!
Puss på er <3

Freitag


Äntligen fredag, har jobbat idag, men det var inte så illa, Jobbade ihop med min kompis Cilem, så vi hade jättekul och dagen bara sprang iväg ;). Efter jobbet gick jag bara iväg och handla lite. Bakade pizza och gjorde pizzasallad med mamma :). Det blev så himla gott, som vanligt!

Retas inte nu, men jag håller på att lyssna på URGAMLA arabiska låtar från säkert 40 eller 50-talet. Men kan inte låta bli att älska vissa av artis´terna. Bland annat "Abdel Halim Hafez". Gamla goda klassiker.
 Ska  nog krypa till sängs och läsa en stund, jag är så himla trött. Så att jag hoppas att jag somnar snart. Imorgon är en ny dag. Godnatt <3







Fel av mig :P


Skulle bara rätta ett gamalt inlägg, inlägget "skärtorsdag". En fin läsare, Zara, rättade mig. Det var faktiskt inte skärtorsdag igår, utan det var kristihimmelfärsdag, hehe. Hon har helt rätt, sorry, fel av mig :P



Vilken charmör!


Måste bara säga att Alexander Rybak verkligen har charmat mig :) Sbasiba Alexander för din fairytale ;)




Dirty Dancing 2

Det är dirty dancing på kanal 5 just nu :).


Out for a walk

Gud vad skönt det var att gå ut och gå idag! Tog en lång promenad med ett par vänner, vi gick samtidigt som vi pratade så tiden gick fort :). Kom hem och tog en skön varm dusch ( eftersom det var kallt ute). Eftersom jag jobbar imorgon på en klämdag så tänkte jag "ta hand" om mig själv. Fixa naglar, ögonbryn, platta håret osv.. :). Nää nu ska jag gå och äta av mammas goda vinbladsdolmar och sen titta på criminal minds!

Hörs senare, love u <3


Love You


Ville bara skicka en fin hälsning till alla fina människor som finns i mitt liv och som ställer upp för mig i vått & torrt!
Ni vet precis vilka ni är! Är för alltid tacksam, hoppas att ni känner att jag är där för er när ni behöver mig!



Udda hus











En bild säger mer än 1000 ord!




Skärtorsdag


Heeej sötnosar!

Hoppas att alla mår bra och njuter av en ledig dag!? Som ni säkert vet så är det skärtorsdag idag och det firas av minnet att Jesus tog nattvard och det innebär även en ledig dag, woohoo :).
Idag flyger dessutom häxorna mot blåkulla :).

Igår var jag såå trött att jag somnade direkt efter att jag och jasi hade snackat i telefon. Gick och la mig redan kl. 22.30 och vaknade kl 10.30 imorse, så himla skönt med 12 timmars sömn :).
Tyvärr är det inte så fint väder idag, vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Egentligen så bör jag städa och rensa i min klädgarderob och lägga undan alla vinterkläder. Finns inte plats i garderoben :S. Eller så ser jag till och träffa lite vänner och njuter av dagen, eftersom jag jobbar imorgon igen.




Grey's anatomy


Nu blir det kvällsmys framför tv'n, det är ju onsdag och självklart ska jag, shirin och Mina titta på Grey's anatomy på kanal 5 :).



Hot Or Not?

                                       HOT

  • Att Studera ( Kunskap är makt )
  • Skor ( HOT, HOT, just got to love them )
  • Självsäkra killar ( så sexigt )
  • Våren ( finaste årstiden )
  • Snälla och trevliga människor
  • Bebisar ( Vill haaa! )
  • Familj och vänner ( Älskar er )
  • Heta fotbollsspelar ( mjaaaau )


                                     NOT

  • Otrohet  ( Inte acceptabelt )
  •  Killar som är osäkra ( så avtändande )
  • Rökning och snus ( usch! )
  • Mobbning, misshandel, pedofiler, våldtäktsmän ( Behöver jag säga någonting mer? )
  • Bullshit ( så ute att snacka skit )








             

Dinner tonight

Baghali Polo ( ris med dill och bondbönor) och grillad kyckling. Tillagad av världens bästa mamma <3


Baghali polo
























Luffa :)


Fint väder ute, så jag ska nog ut en sväng med Miaad såklart :P. jaaa vi är luffare utan liv :P,,hahha. Är ledig imorgon, så jag ska softa med Jasi tror jag, om hon har tid förstås ;). Fredag är det jobb igen. Har ont i magen.usch...alltid är det nåt!!!
Nää men vi hörs senare. Puss på er ;)


natti natt


Godnatt alla fina läsare, vi hörs imorgon. Jobb imorgon sen är det lång helg :).

Puss på er <3

Fariba :)

Ni kan välkomna min bästa kompis och barndomsvän Fariba till bloggvärlden! Hon är som sagt ny, så vi får ha tålamod med inlägg. Men jag länkar här, så kan vi kika in varje dag :)

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.9579543   Läs och njut :)


Pensionär?


TANDVÄRK!!! ajjjjjjjj, har så jädrans ont i mina tänder, helt sjukt ju. Jag har ju ont precis överallt nuförtiden. Pensionär?
Jag vill ju helst inte gnälla, men hallååå, hosta, huvudvärk, feber, magkatarr, tandvärk och mensvärk!!!!!!! Är jag döende? ahhah, nää det är jag dock inte :). Men bättre tider väntar. Jag ska vara en optimist och ingen jäkla pessimisst..usch neeej!!



Intervju


Blev intervjuad av en kompis igår kväll, hon har ett arbete om blogg, så hon frågade hur det är att blogga, vad jag skriver om osv. Hon ska använda den till ett arbete i högskolan. Hoppas att jag gjorde bra ifrån mig :)


My nr 1 lover <3


Äntligen hemma efter en lååång dag på jobbet. Sitter just nu och pratar med min nr 1 älskare via facebook, vi retas en hel del jag och han, men det är alltid kul :)  *saknar dig din nörd*.  Han kommer alltid förbli ett mysterium  för er andra, men jag vet vart jag har honom <3




Sorry..

hej fina läsare!

Jag ber om ursäkt för mitt förra inlägg om dem snygga bilarna. Den blev helkonstig . Texten blev sååå stor och förstörde mitt inlägg :(. ;Men hoppas att ni kan se dem fina bilarna. Vet nån hur man ta bort ett inlägg som redan är publicerad?.
Tack sötisar <3


                                                                   

Cars, a boys bestfriend?


Här kommer ett inlägg på världens "TIO DYRASTE BILAR", även om man kanske inte har råd att köpa sig en sån bil, så kan man sitta och njuta av utsikten på dessa snyggingar. Varsågod och njut :)

Top 10 most expensive cars in the world



















www.smidigt.se/topp-10-coola-konceptbilar/2381/




 


Tack lillen :)

Hej på er fina läsare!

Jag skriver från en ruskig Alby, jag fryser och det småregnar ute, usch! Jag har varit på jobbet sen 7.30 imorse, kom precis hem, så jag vet inte om jag orkar ta mig ut.
Juste fick ett gulligt pärlarmband av en småpojkarna på förskolan, så söt, tack lillen <3
Ska gå och gotta mig lite i fikabröd, chips och godis :).
Hörs senare. Puss lovee you <3




SJP klänning





    


Förlovning


Jag har haft en supertrevlig dag, med mina sysslingar och min "moster". Vi har diskuterat förlovning och allt. Min syssling ska nämligen förlova sig i september..oh så kul :). Vi satt och åt en god middag ihop allihopa, mina familj och våra gäster. Jag är så himla trött nu, men det känns ganska tidigt att sova.


Grattis Norge

Grattis Norge till vinsten av eurovision song contest! Vinnarlåten var väldigt bra tyckerjag och killen var väldigt charmig. Även om jag höll på Azerbaijan, så blev jag glad när den norske sötnosen vann!!

Grattis, grattis

Heting geting

Jag lägger upp en bild på den turkiska skådespelaren och modellen Kivanc Tatlitug för att göra en viss 
läsare extra glad. Denna är till dig Mimo. *blink blink*



Gäster


Hallojjj :)
Idag är det soligt och fint väder. Snart kommer mina sysslingar hit, det ska bli så kul :). Eftersom det är fint väder, kanske vi tjejer kan sitta uppe på vår terass och fika och sola oss lite bruna :).
Ska gå och byta om nu, hörs senare.

Hoppas att ni får en underbar dag i solen, sötnosar <3




Jag vill ta studenten






Studenten



Studenten närmar sig för många, Gud så kul :). Tänkte tipsa er lite om olika studenttårtor.
Som både är väldigt snygga och säkert himelsk goda!


.












Vill ha rosakortet!


Nu fick jag kick igen, då jag tänker, ohhh måste ha körkortet! Men jag blir ju aldrig tilräckligt motivierad :(. För om jag hade blivit det, så hade jag tagit körkortet vid det här laget. Men, men,,,jag ska ta det rosakortet nån dag, promise ;).
Jag kanske bör plugga med Miaad, för hon håller på, you go girl ;).
Nä, nu ska jag testa och ta teoriprovet online på http://www.korkortonline.se/ . Har klarat av den förr, men det var länge sen, se om jag kommer ihåg. Dessutom så måste jag börja övningsköra, det får nog bli med pappa ;).

P.S har ni tips på motivation till körkortet?

Njut av solen nu, ut med er :P.




Lördag!

Hej på er sötnosar!

Sovit gott? det har iallafall jag gjort, det kändes otroligt skönt att vakna halv 12, :).  Är fortfarande sjuk *suck*. Så jag är ju som sagt inte alls sugen på att hitta på något :(. Ligger i sängen och funderar på vad jag ska äta til lunch, och lyssnar på den supersköna låten " Hypnotic" av Craig David. Just got a love it!!

nää ska gå och fixa hemlagad hamburgare med pommes, i väntan på mammas god kurdiska beryani, nam nam ;)

Hörs,puss puss


Helg :)


Sorry, för urusel uppdatering! Har jobbat idag, fastän jag egentligen inte alls känner mig frisk än :´(. Jag är så trött idag, fattar inte ens varför, det kan väl vara förkylningen då!

Så efter jobbet, tog jag en siesta på 30 min, så skönt :).  Så ikväll ska jag bara umgås med familjen och se fram i mot sovmorgon imorgon, och en skön helg :). Mina sysslingar kommer på besök under helgen, längtar så, det var länge sen vi sågs sist :). Ses på lördag/söndag tjejer ;). Här är förresten Lailas blogg, kika in vet jaa ;)  http://laloo.blogg.se/  



                       


Ögongodis :)

Behöver jag säga något mer? Dessa killar är definitivt helt i min smak! Det finns självklart många fler, men
jag kommer inte på fler just nu. Har ni några förslag?

Enrique Iglesias





Mario Lopez
MarioLopezA02.jpg Mario Lopez image by StockholmByMorning




Ricky Martin




Eddie Cibrian

RÖSTA 5:A :)

Min söta syster Mina, är med i en tävling på http://www.yourmoda.se/ där man kan sätta sin personliga prägel på linnet och sedan få sitt linne producerat i ett begränsad upplaga :). Det vore ju drömmen. Självklart, vill jag att min syster vinner, dessutom så har hon designat två jättefina linnen, som jag absolut skulle kunna köpa. Så rösta en 5:a :).
P.s man kan gå in flera gånger dagligen och rösta, rösta BARA på henne :)..ahha


Jag länkar till hennes båda linnen:

http://www.yourmoda.se/linnen/Show.aspx?id=814  


                   och så denna


http://www.yourmoda.se/linnen/Show.aspx?id=717

Torsdag



Kom precis hem från jobbet, är trött som fan. Men som tur är så kommer Jasi hit snart, det var länge sen vi sågs, och vi saknat att umgås. Så vi ska vad vi två ska hitta på :).

Hostan och febern är egentligen knappt borta, men nu har jag varit hemma tisdag och onsdag, så det får räcka med det. Men tur att det är fredag imorgon :). Nää nu ska jag gå och vänta in min kära vän som kommer på besök, längtar! :)



                                

Indiskbröllop :)


Satt och pratade med min älskade kusin Nadja, ohh saknar henne sååå, måste se till att ses snart <3
Var på biblioteket idag och hittade två böcker :)
"Hon, han och älskarinnan"  av Tess Stimson och "Flickorna från Riyadh" av Rajaa Alsanea. Ska se till att börja läsa dem snart. Träffade på en kompis i biblan, hon berättade att de hade bestämt datum för deras bröllop, så 14 juni är jag bjuden på indisk bröllop, Gud så kul :). Så jag, Shirin och Mina kanske ska gå på bröllopet, (Sara är ju inte här, men vi lovar att dansa istället för dig syrran :P). Hon visade bild på en vacker röd sarii som hon ska bära under cermonin. Men nu måste jag hitta en klänning till bröllopet. 

    

100% ME!







Jag har bott i Ryssland

Jag pratar kurdiska, persiska, arabiska, engelska och svenska såklart ;)

Jag har läst Tyska och italienska i skolan

Jag vill lära mig serbokroatiska

Jag har bott i Sverige sen 1994

Jag växte upp i Mjölby

Har bott i Kristinehamn

JAG HAR VARIT GIFT!!

Jag är äldst av fem syskon

Jag är rädd för djur ( men jag älskar syrrans hund Figo :)

Jag har aldrig rökt, snusat, använt droger eller druckit alkohol ( Ängel :P)

Jag har nagelfobi (speciellt tånaglar)


Så här är lite saker som ni kanske inte visste om mig..det här var ju kul, ska göra fler listor :)


Boktips

Stannade hemma idag också, mådde jättedåligt när jag vaknade imorse. Please, give me a break! Jag vill bli frisk NU!!!
Känner mig helt isolerad, har inte ork för att ta mig ut på promenad heller!  Pappa har kokat te åt mig med massor av citronjuice för att han i mitt te!  Tack pappi <3

Ska ta mig en skön dusch senare!
Just nu skulle det vara skönt att ligga i sängen och läsa en stund. Men tyvärr så har jag läst ut alla böcker jag har hemma och som sagt har jag ingen lust att gå ut, alltså till biblioteket :(. Men dessa böcker skulle inte vara helt fel just nu:
                                      

                          The secret by Byrne
                         


                         Conversations with God by Neale Donald Walsch
                        

                        

                              
                          A new earth by Eckhart Tolle
                         

Lady in red!



Dessa snyggingar har jag också hemma, fast i RÖD! Hur snygga som helst. Folk vänder sig både en och två gånger när man bär dessa skor :). Men här finns dem bara i rosa och svart. Lovar att lägga upp bild på mina röda en annan dag. Nä nu säger jag Godnatt på riktigt :P. Hoppas att jag orkar ta mig till jobbet imorgon.

Peep Toe Platform Shoes


Peep Toe Platform Shoes

Peep Toe Platform Shoes


Natti natt sötisar!


Usch, vilken dag! Känns som om jag har sovit bort hela dagen :(. Tyvärr känner jag inte någon förbättring.  Läste just Fokis blogg, där hade hon tipsat om den här hemsidan: http://www.chapnlle.com/  Här finns det en massa fint som jag skulle vilja ha! Bland annat det här:

Zipper Platform 13 cm Shoes Patent Buckle Platform Shoes Strappy peep toe shoes - Black

Heart Heel Chiffong Strap Multi Buckle Heel Studded Simple Platform - Cow Leather
Studded Cage Platform Sandal Strappy peep toe shoes - White Strappy Flat Sandal

Disney


Är det bara jag som aldrig tröttnar på Disney filmerna? Är 23 år, bör jag ta och växa upp snart eller? haha ...näää inte riktigt än :P


Liggande hemma :(

Har knappt sovit inatt, har haft svårt att andas, eftersom jag har vart så täppt i näsan, hostat, haft ont i huvudet och hela kroppen, USCH!!! Tänkte ta mig till jobbet, men spydde istället, kände inte alls för att vara på jobbet till 16.30 så som jag mår :(. Så gick och la mig igen och vaknade vid 10.30.
Så idag händer det inte så mycket kul, ska se om jag orkar ta mig upp senare idag. Men behöver vila, om jag ska orka jobba imorgon. Men vi hörs senare idag.

Hoppas att ni mår bättre än jag ;). Puss <3


                                                

Vill sova!

Jag vill sova, men det känns alldeles för tidigt. Jag kommer att vakna om en stund isfal. Det orkar jag inte med, eftersom jag måste 07.00 imorgon :(. Så sjuk, så sjuk :(.




Candy shop

Usch, jag fryser! Ligger ihop krypt i sängen och nyser. Jag har nämligen gått och blivit värre, har haft oroligt ont i halsen och huvudet idag. Min goa pappa har vart och köpt en hel massa halstabletter till mig idag, merci pappiii <3
Gick upp så tidigt som 06.30 på en måndagsmorgon, ren tortyr :P.  Jobbade till 16.00 idag. Har bokstavligen inte gjort någonting sens jag kom hem idag. Tittade på Martha Stewart för ovanlighetens skull. Där bakades det, en massa smaskiga bakelser och så kom Dylan från "Dylan's Candy Bar" som har jättestora och fina godisaffärer i USA!  Det finns hur mycket gott som helst att välja och vraka emellan. Om man ändå hade en sån butik. Hon har världens största godisbutik :). http://www.dylanscandybar.com/




 


Typiskt :(



Typiskt, att jag ska känna mig sjuk, jag har ju jobb imorgon. Har jätteont i halsen, det gör så ont när jag försöker svälja :(.
Pratade just i telefon med min kompis Jasmine (jasi). Tyvärr, har vi inte hunnit prata så mycket på sistone, men det är lugnt, vi tog igen det genom att prata i telefon i över 2 timmar :). saknar dig hjärtat, lovar att vi se till att vi ses under veckan ;). Har tagit mig en skön dusch, ska snart fixa naglarna, måste sova rätt tidigt, eftersom jag ska gå upp redan vid halv sju imorgon :(. Håller på att prata med min kusin Shejma över msn, hon håller på att berätta om "Rosa festen" som hon hade varit på tillsammans med min syster Sara, dem båda bor i Trollhättan...Saknar er som fan. Måste ses snart. Love u!

Godnatt på er kära läsare, vi hörs imorgon. Natti natt





                             

Slingor

Jag ska göra slingor med "Schwarzkopf Blonde", men ska inte göra blonda slingor i mitt bruna hår, utan snarare ljusbrunt :). Håller tummarna, men Miaad är duktig och vet vad hon gör, love u bitch
                                                       


Domenica

Idag är det en typisk söndag, orkar inte med så mycket idag. Ska nog träffa Miaad senare.
Igår kväll tittade jag och min familj på "Babylon", en film med min älskade Vin Diesel. Det är andra gången jag ser den, men jag får inte nog av honom, Love him!
Har suttit och tittat på tv hela morgonen, usch så tråkigt. Ska se till att hitta på något idag, något kul, eftersom det är jobb hela veckan :(.
Men vi hörs senare. Puss <3




Lugn dag..

Var ute med Miaad, gick på en promenad och så träffade jag på en gammal kompis som jag inte hade träffat på över ett år, det kändes bara pinsamt, vet inte riktigt varför :S.
Fick en ny säng, det var en bäddsoffa, i svart, den är jättefin :D. Juste ska göra slingor i mitt hår imorgon, hoppas att det blir fint :D. Ska gå och titta på tv nu med min familj.

Hörs imorgon. Puss och godnatt

Sabato

Vaknade redan vid halv sju imorse, min kropp och hjärna var helt inställd på att det var jobb idag, eftersom jag har gått upp vid den tiden hela veckan. Tvingade mig själv att somna om igen såklart, eftersom det absolut inte finns något att göra så tidigt på morgonen en lördagmorgon.
Mina föräldrar ville att jag skulle följa med till ikea för att att inhandla nya sängar, men jag har så ont i kroppen, så jag valde att stanna hemma. Men ska väl dra mig utåt senare på dagen. 
Kom just på att jag ska på åtminstone två sommarbröllop, så måste sätta fart och leta efter klänningar och skor :). Det ska bli kul så kul :) Visar er senare på bloggen vilka klänningar jag har hittat.
Ska gå och dammsuga nu innan mina föräldrar kommer med sängarna, och det blir stökigt här.

Hörs senare...puss på er <3



Äntligen fredag :)

Gud, så skönt med helg, jag tycker att jag förtjänar helg nu, efter en så lång vecka. Ska försöka njuta av helgen till max!
Undra vad jag ska hitta på? Först och främst så ska jag ut och handla en massa gott, så att jag och min familja kan gotta oss hela helgen med film och grill :). Vad kommer det nåt kul på tv ikväll? I annat så får vi hyra film, det var ett tag sen vi tittade på något tillsammans. 
 
Efter jobbet gick jag hem till min kompis Sofia, som bor med sin lilla flicka. Det var jättetrevligt, vi har inte hunnit träffas så mycket, så vi hade en hel del som vi behövde prata om :). Tog oss en fika och lekte med hennes dotter och hon hade med sig en dagiskamrat på besök. Jag älskar barn, de är så himla mysiga. Älskar att komma till jobbet, där man blir så uppskattad av barnen. Springer fram till mig och pussas och kramas var och varannan minut....JUST LOVE IT!!!!


nä, måste iväg och skicka ett par brev, handla och kanske träffa Miaad en stund. Men ska nog promenera med Mina först :).



                                        

Vill haaa!

Dessa fina armband finns att köpa hos: www.accessora.se

Sjukt smal!

Farligt smal. Med sina 165 centimeter och 44 kilo hamnar Lin
 

Lindsay Lohan måste ha blivit helt galen, kolla bara hur sjukt smal hon är på den här bilden!  Visst, jag ska inte säga
att  jag har en massa kött på kroppen, men jag har bara svårt att gå upp vikt, jag äter ganska normalt, men har magkatarr och orkar inte äta hur mycket som helst.
Men Lindsay gör så med sig själv, genom att använda droger. Man ser ju bara benen på henne...ni får ursäkta, men det ser rent sagt äckligt ut!! Näää...skärpning bruden, hon måste ändra livsstil om hon vill forsätta leva!


Ajjjjj

halllooooj

Kommer med mitt klagande nu igen, hahha, men seriöst, jag har jätteont i huvudet och ena ögat :(. Slog till huvudet idag på jobbet och ögat också...så var ganska dizzzziiiii på jobbet :(
Sitter och pratar med min kusin just nu, ska prata klart med honom , ta en dusch och sova en stund.
Vi hörs senare ikväll ;)


P.s Glöm ej "Greyes anatomy" ikväll kl:21.00 :)

Regn

Hej på er fina läsare :)

Förlåt för dålig updatering idag, har jobbat idag och känner mig utsliten, men det tar väl tid att vänja sig, allt är som  sagt bättre än att sitta hemma! Kände mig jättetrött imorse när jag skulle gå upp vid 07.00. Mina låg och sov så fint, medan vi andra var vakna och önskade att vi också kunde få sova.
Vädret ville inte ge direkt ge sig idag, det regnade och det var jättekallt, nää får ta med extra kläder till jobbet imorgon, för att jävlas kommer det att bli soligt imorgn :P.
Nää, vet ärligt inte vad jag ska skriva, ska gå och äta en kvällsmacka, kyckling och pommes som mamma hade lagat idag :). Efter det ska jag gå och lägga mig, är trött som fan!

Godnatt på er sötnosar <3


                                                                          


Skärpning nu!



Jag var så hungrig när jag kom hem från jobbet idag, att jag skulle kunna äta upp en hel häst :P. Men seriöst vad är det där för mat som man trycker i barnen och personalen på förskolorna. "BABYMAT". Det är ju knappt så att man blir mätt, det smakar geggamoija..usch!  Kommunerna bör tänka på vad de serverar för mat i skolorna, barn och personal bör kunna äta sig mätta så att de kan orka med den långa dagen! Skärpning nu!!

Men allt som allt hade jag kul på jobbet, har saknat att jobba med barn, men ännu än gång kom jag på mig själv att tänka, det här är inte vad jag vill jobba med i framtiden, därför är jag extra glad att jag bara hann plugga en termin på högskolan och sökte till IT, media & design  till hösten :). Men nu är jag väldigt trött, eftersom det var länge sen jag jobbade och gjorde nytta, hehe. Så ska sätta på mig pyjamas och äta IGEN :).
Hörs senare ikväll.. Puss på er <3





vakare.files.wordpress.com/2008/05/sleepy.jpg


Boooriiing :(

Sitter här och fixar mina naglar, tagit mig en härlig dusch. Håller på att prata med en barndomskompis över facebook, det är alltid lika roligt att prata med honom :). Det blev en helt okej söndag iallafall, höll mig i och för sig inomhus hela dagen, men det kanske behövdes. Satt och tittade på "One tree hill" och "Gossip girl" med mina systrar.
Gud, jag är sååå himla uttråkad, vill hitta på något kul att göra, men vad? :(

nää,,men vi hörs imorgon...önska mig lycka till på mitt nya jobb :)

Söndag



Söndag, behöver jag säga något mer? Varför ska det var sådär lagom tråkigt på söndagar, är det ett faktum att det är tråkigt, eller är det något som vi alla inbillar oss? Idag blir det iallafall en dag då jag ska ta hand om mig själv.
Det innebär att det blir extra lång bad, fixa naglarna, hårinpackning, ansiktsmask och föna och platta håret :)
Imorgon börjar ju jag nämligen att jobba, har inte jobbat på över ett år, så det är ganska små nervöst, men det ska nog gå bra :).




                                                        
                                                     

                                                                        Har ni någon favorit ansiktsmask?


Fotbollshuliganer

Allt det här eviga tjatandet om fotboll. Min syster Shirin och min lillebror Jones, älskar fotboll, eller jag menar de andas fotboll. Nyss så spelade Barcelona och Real madrid, så fort matchen tog slut på tv så kom de springande in och tog över en annan dator för att titta på nästa match. Nu spelar Inter och Lazio. Visst jag har ingenting mot att en massa heta grabbar springer på plan efter en boll, men har alla fotbollsfans gått för långt?
Min syster är ingen pojkflicka direkt, hon sätter på sig klänning 100 gånger oftare än vad jag gör, men ärligt, hur an kan man missa "Desperate house wife" för att sitta och glo på fotboll?
Men jag måste hålla med henne, Zlatan Ibrahimovic är sjukt charmig och söt!
well, slut pratat om fotboll, nu ska jag kolla runt på nätet och se om jag har hittar någon snygg väska som jag vill ha,
Mina tittade ju runt efter väskan som jag vill ha från gina, den fanns bara i vit i Skärholmen centrum och jag har redan en liknande i vit :(.  Får leta vidare ;)



 
   Zlatan Ibrahimovic by Lato Max del Salone.

http://flickr.com/photos/25409680@N07/2398283781/

 

Svininfluensan!

Nu börjar jag på riktigt att bli rädd, tänk om den så omtalade svininfluensan kommer till Sverige? Jag är en hypokondiker i största grad typ, hehe...jag tror att just jag kommer att drabbas av alla sjukdomar! Men i och för sig så trodde jag att jag skulle drabbas av galna kosjukan och fågelinfluensan. Jag kanske slapp undan sist, men kommer jag lindringt undan denna gång, maaaammmmaaaa!!!

Stackars, Heidi och Spencer från "The Hills" är i Mexico på bröllopsresa, där det har dött drygt 160 personer. Jag skulle nog inte frivilligt vilja befinna mig i Mexico just nu, men männsikor har drabbats i andra länder också, bland annat tyskland och det sägs att en kvinna i Finland  hålls just nu för att hon kan vara drabbad.
Nää, nu ska jag försöka övertyga mig själv  om att jag inte kommer att drabbas!        





     
                                                                 


För vi har tagit studenten!

Själv tog jag studenten för ett antal år sedan, år 2005. Men jag skulle göra en hel del för att ta studenten igen, det finns så mycket finare klänningar idag, än när jag tog studenten :(. Men för er andra lyckostar som ska ta studenten er så finns en del att välja och vraka emellan :).



Tiered Strapless Silky DressSatin Party DressLace Cocktail Dress

Dessa bilder är lånade av www.chicy.se

Vill haaa!

Sommaren är verkligen på väg ser jag, lite panikslagen är man väl, med tanke på vad jag tycker om solen, men men jag börjar vänja mig. Tog mig en rejäl sovmorgn, sov fram til 11.00 idag. Kände mig segare en någonsin :(.
Ska njuta av sovmorgon och lediga dagar, för att måndag ska jag nämligen börja jobba, till att börja med som timvikariat på ett dagis, har inte jobbat på väldigt länge, så det kommer att bli spännande (skrämmande) och se om jag kan ta mig upp upp innan klockan 7.00 på måndagmorgon :S. Men det blir hur som helst bara över sommaren, för att til hösten ska jag förhoppningsvis om jag kommer in, plugga IT, media, design på Södertörns högskola :). Håller tummarna!

OOOhh, min syster Mina åkte till skärholmen för att shoppa, hoppas att hon hittar väskan från Gina tricot, den som liknar Chanel 2.55, vill haaaaaaaaaaa!!


                                                               
gunillans.se/bok/tand.htm

Chilla!

Hej på er!!!

Vaknade imorse med migrän, kan det ha varit all hårfärg igår? Men det ska inte få förstöra min dag :). Inte för att jag har planerat något särskilt idag, ska väl ut med ett par vänner idag, bara ta det lugnt.
Förresten vad hade ni för er under valborg igår? själv så umgicks jag bara med vänner, tog det lugnt och tittade på den underbara filmen "The Notebook".  Visste ni förresten att Ally och Noah är ett par i verkligheten, så himla mysigt :).




www.elisabet.org/.../ks10.jpg

RSS 2.0