Läkarbesök


Heejeee =)

Hot, hot, hot!! det är vad jag har att säga om värmen idag!!! Var ute och shoppade igår, blev ett par maxiklänningar, chinos, smink m.m. Min kamera fungerar inte för tillfället, men ska se om jag får tag på en kamera, så ska jag försöka lägga upp bilder på det jag har handlat ;).
Måste nog till läkaren idag, mamma vill att jag åker och gör allergitest, eftersom jag hostar ständigt och har gjort det länge. Kanske är allergisk mot något??

Vad ska ni göra idag?

Soliga hälsningar// Naazzziii <3




Shopping


Hej på er!

Idag ska jag, Shirin och mamma iväg och shoppa i Skärholmencentrum. Solen skiner idag också =). Jag är jättetrött och skulle helst av allt vilja ligga hemma och sova, men jag har lovat Shirin att följa med. Eftersom stackaren nästan alltid jobbar och aldrig är ledig =(.

Ikväll kommer äntligen Mina och Jones hem från Mjölby, har saknat dem!
Hörs! Puss <3


Gardenparty


Kom hem för en timme sen. Var på trädgårdfest, vi hade jätteroligt. Miaads familj hade som sagt födelsedags kalas till deras brorsson William. Gick dit med min mamma :). De hade dukat så fint med tårta och en massa gott :). Williams mostrar och mormor hade kommit och hans fastrar och farbröder, farmor och farfar plus en massa andra,, :).
Jag har ätit en hel massa, men känner mig hungrig iallafall :S. Nää nu ska jag gå och äta något, IGEN!! Är ganska trött, bör lägga mig snart!
Vad har ni haft för er idag då?


Sömniga hälsningar// Nasrin





30 grader!


Oooojojjj...solen är nog här för att stanna den här gången ;). Sitter just nu på min balkong med min laptop, lyssnar på musik och pratar med vänner :). Trycker i mig en massa frukt som vanligt :).
Idag ska jag och min familj ner till Miaads familjs kolonilotter, där ska de fira hennes brorsson och dessutom så har hennes mamma (chaei abbas). Religös grejsimojs :). De blir kul att sitta och umgås med alla :).
Pratade med Fariba över msn igår med videosamtal, fick se både henne och Madjan. Det blev jättekänslomässigt för mig. Grät som ett barn för att jag saknar dem ( har inte sett dem på 3 månader, vi umgicks nästan dagligen när jag var gift). Och jag skrattade för att Madjan har blivit så stor och busig, höll på att dra i gardinerna, haha..undebar söt. Love you <3.

Nää nu ska jag se till att göra nån nytta, Laga mat kanske?. Hörs!

Soliga hälsningar// Nasrin <3

Solen skiner över Sverige


Hej på er!

Hoppas att allt är bra med er kära läsare? Solen skiner starkt över hela Sverige idag. Då kan man passa på och sola och bada. Ska ta en promenad ner till Albysjön med Miaad och Nora, det blir fint det ;). Sitter just nu och äter och pratar med Miaad och Jasi, Idag började min semester, så jag sov till 11.30 :O!
Pappa pratadeom att vi ska börja övningsköra nu när jag är ledig, passa på ;). Så ska börja med den snarast :).
Nää, nu har jag inte mycket mer att säga. ha det bäst!

Soliga hälsningar// Nasrin <3

Sudoku



Sudoku toapapper, bra ide' faktikst :). Finns att köpa på www.coolstuff.se för 65kr. Bra sysselsättnig eller vad tycker ni?









Mm..vad gott!


Sitter på jobbet just nu, har rast och idag är det sista dagen på jobbet. Går på sedan på semester!
Sitter och fikar, äter chockladkaka och strutglass, nam nam, så gott!
Jag har massor att göra innan jag går hem vid halv fem. Så vi hörs.
Ha en superdag. Puss puss <3


R.I.P


Fick en stor chock inatt då jag läste på text tv att Michael Jackson har gått bort i hjärtattack!!!!
Stackare, han var ju bara 50 år gammal (ung). Så alla vår älskade Micheal är tyvärr död. Vila i frid!






Behöver jag säga mer?












Vote For Me!



Rösta på mig till veckans blogg, hos http://www.sarinareza.blogg.se/ . Jag är nummer 6 på listan, så rösta på mig så blir jag glad :).



Snart semester

Hejhej :)

Sitter just nu och vrakar i mig en massa godis och kollar runt på nätet efter nya sommarskor :). Det är soligt och skönt ute, har nog börjat vänja mig vid solen, vilket är jätteskönt :).
På väg hem från jobbet, träffade jag på två killkompisar från högstadiet, det var ett år sen jag såg dem sist, så det var jättekul och stå prata med dem en stund :).
Som sagt så är det snart semester för min del, redan imorgon faktiskt :). Nu ska jag snart ut i solen igen. Måste förbi affären och handla blomjord, ska lägga in blommor i krukor och lägga ut på balkongen ;).

Puss på er <3

Länge sen vännen...


Man ba tja på er :). Hoppas att ni har njutit av solen och värmen?
Jag har jobbat hela dagen men jag har även hunnit träffa Jasi och Mirran. Jag skäms att säga det här men jag och Mirran hade inte träffats på ca 2 år :O. Sist jag träffade henne var en vecka innan jag skulle åka till Iran juli 2007!!! Men nu har vi båda bott på olika håll, men ändå! Nu bor vi båda i Stockholm och nästan grannar, så vi kan ses oftare, Har saknat dig Mirran :(.
Saknar MIna och Jones de åkte till Mjölby idag, hem till mina kusiner :). Men nu ska jag och Shirin hitta på bus ihop :).
Hörs kanske senare ikväll. Glöm inte bachelorette nu ;D



Grattis Madiii


Grattis på 1 års dagen Mosters lilla ängel :). Älskar dig och saknar dig massor! Hoppas att vi ses snart <3












Babybilder


Man ba tjaaa :)

Kom precis hem, var ute med Miaad, hon är också jättesjuk, men jag tvingade ut henne, det är viktig med frisk luft :). Men innan vi gick ut så ville jag titta igenom hennes fotoalbum. Igår kväll kom jag på att jag och Miaad har känt varandra i ca 10 år snart, men jag har nog aldrig sett henne som liten. Men Gud så söt hon var, ehhe :).
Sen drog vi ut i solen och glass och pratade på som vanligt, att vi aldrig får slut på pratet :p.
Nu är jag hemma och ska njuta av kvällen i pyjamas, god mat och tv :)
Hörs senare..Puss <3



Underbara ting..


Så nu har Mina hittat en sida som har en massa fint jag vill ha, så tänkte tipsa er lite: www.leilei.nu .
Tyvärr gick det inte att kopiera bilderna, men jag har länkat till hemsidan, så in och njut :)

Tvkväll


Godkväll :)

Har varit ute på promenad med Jasi, Miaad och kawthar. Var ute på promenad, så himla skönt. Så nu ska jag bara sitta och titta på tv ända frram till att jag går och lägger mig. Måste upp 06.30 imorgon. Så ska sova tidigt ikväll. Tittade just på Criminal Minds, lika spännande varje gång. Självklart tittade jag även på " Momma's Boys", helt galna människor det finns i det programmet, herregud alltså!
Vilken är er favorit i programmet, både när det gäller, killarna, mammorna eller tjejerna i programmet??!






Sol och värme


Hej på er sötnosar :)
Jag är tyvärr fortfarande sjuk, men det känns himla skönt att det inte regnar idag. Så jag har jobbat och varit ute i solen med barnen i flera timmar :). Snart ska jag och Miaad ut och njuta av solen, för att man vet aldrig med vädret, det kanske inte alls är soligt imorgon, som man måste ju passa på  :). Så ut med er gott folk :D.



Brunett


Soooo finally, äntligen så är man brunett igen, hatade verkligen dem där slingorna mer och mer för varje dag :(. Men nu är jag nöjd med att bara vara brunett :).
Tänkte precis gå ut med Miaad, när insåg att det regnar ute, usch, så vi bestämde oss att stanna hemma istället.
Puss <3



Vad betyder ditt namn?

Nasrin:
N: Du kan behålla hemligheter
A:  Har dom vackraste ögonen
S: Lätt att bli kär i
R: Helt galen
I: Helt underbar i sängen
N: Du kan behålla hemligheter


Här nedan kan du se vad ditt namn betyder! :)

A - Har Dom Vackraste Ögonen.
B - Alla Vill Ha Dig.
C - Riktigt Barnslig.
D - Gillar Att Dansa Loss.
E - Jättebra På Att Kyssas.
F - Bra Personlighet Och Utseende.
G - Skiter I Vad Andra Tycker.
H - En Gosig Nallebjörn.
I - Helt Underbar I Sängen.
J - Alla Avgudar Dig.
K - Vild Och Galen.
L - Alla Älskar Dig.
M - Ruskigt Smart.
N - Du Kan Behålla Hemligheter.
O - As Sexig, Grr.
P - Populär Bland Andra.
Q - Mindre Snygg.
R - Helt GALEN.
S - Lätt Att Bli Kär I.
T - Omtänksam Och Bryr Sig.
U - Kung På Att Bara Ta´t Lugnt.
V - Alltid Lika Glad.
W - Otur I Kärlek.
X - Inte Alls Duktig I Skolan.
Y - Bästa Pojkvän/Flickvän Som Finns.
Z - Alltid Redo.
Å - Kan Inte Behålla Hemligheter.
Ä - Har En Dold Talang.
Ö - Gillar Att Dricka/Festa

Söndag 21/6


Hej på er kära läsare :)

Hoppas att allt är bra med er?! Själv är jag fortfarande sjuk :(. Måste bara ta det lugnt idag, för att bli frisk, jobbar ju hela veckan, har varken tid eller lust att ligga hem den här veckan : / . Så idag blir det ännu en söndag då jag har egen " spa dag". Dessutom så ska jag färga håret idag. Har fått små prickar/ knottror i ansiktet?!! fattar inte varför, gissar på att det  är nån allergigrej eller värmeslag!! Hoppas att det går över snart, det värsta jag vet är att få ärr, utslag eller nåt skumt i ansiktet :( . Nu ska jag gå och äta mammas goda kyckling och shake my ass till bra musik :).

Puss på er <3

Roadtrip?


Trött som fan,,,jag har ju knappast blivit friskare, snarare värre. Var ute med Miaad och Jasi och Mina och hela gänget. Det började spöregna och självklart var jag inte tillräckligt påklädd :p. Typiskt mig, så nu får jag forsätta vara sjuk : /.
Annars så leker livet :D. Pratade med en kompis, han hade det härligt i Libanon, lyckos honom, vill också resa bort långt härifrån. Skulle vilja åka till Iran men det är ju inte direkt passande med tanke på omständigheterna där nere just nu :(. Så det kanske blir London med kusinerna, sedan Göteborg till morbror, Trollhättan till Sara (syrran) och Mjölby till farbror :). Faribas dotter Madjan ska ha ett års kalas där i veckan, vill ju helst inte missa den :).
Snart ska jag gå och lägga mig för att vila upp mig. Natti natt små hjärtan <3



Sooo sick :(


Och så var man sjuk, IGEN!! Att jobba på dagis kanske inte är de bästa för mig :(. Men, men livet går vidare. Får äta, dricka och sova ordentlig så blir allting bra igen snart ;).
Igår hände det inte så mycket faktiskt, tog mig en promenad med Mina och Midje. Handlade lite smått och gott som vanligt :D.
Idag tänkte jag åka och handla hårfärg, IGEN, haha. Men jag är missnöjd med mitt hår, så jag tänkte färga om mitt hår till chockladbrunt, det blir väl snyggt?
Vad ska ni göra idag då? Puss på er <3

Hello Kitty


Hello Kitty har verkligen tagit världen med storm, är det inte lite överdrivet eller? Men här är iallafall lite "elektroniska" saker från Hello Kitty, men de är dock väldigt söta måste jag medge ;).






Hello Kitty phone includes Speakers System

Hello Kitty Mini Fridge
Hello Kitty iPod Docking Station Clock Radio

Burn belly fat Hello Kitty style

Epson Endeavor NJ2100 Hello Kitty laptop
Hello Kitty LCD TV from Uniden

Hello Kitty portable TV from Sanrio

Casio Hello Kitty Branded Exilim 8.1 MP digital camera
Hello Kitty iPod DJ speaker

Vill ha!

Finns att köpa på www.Nelly.com Ursnygga!





Vill ha!


Den här snygga väskan vill jag ha till hösten när högskolan sätter igång igen. Den finns att köpa på http://www.chicy.se/ för 925 kr, rätt så saftig pris. Men den är snygg!
Finns även att köpa i andra färger!



Glad midsommar!


Denna finna sommarklänning från chicy.se skulle jag vilja ha på mig idag, passar utmärkt en fin sommardag :)




Grattis!


Grattis till det rosa kortet gumman, nu äntligen så ska vi ut på vägarna Miaad,,hahah. Nu kommer stan att bli osäkert :p. Nää skojar bara, du får lova att köra ordentligt :p
En av Miaads drömbilar, så kom igen Miaad, skaffa fram pengar så att du kan köpa den här skönheten snart, så att vi kan börja rulla på vägarna :).








Sorry,,


Förlåt, för en urdålig uppdatering. Jag har tyvärr inte alls haft tid för det idag. Jag har jobbat idag som vanligt. Sedan mötte jag Jasi i Hallunda, för att gå på möte hos ams. Vi gick runt lite i Hallunda centrum, Men hittade inte särskilt mycket :(. Efter det har jag och Jasi bara varit hemma hos mig, ( pga vädret orkade vi inte vara ute). Satt bara och åt mat och fikade. Pratade , pratade och pratade :). Love you gumman <3

Imorgon är det midsommarafton och det innebär ledighet..wihooooo :). Vad ska ni göra imorgon då?


Onsdag 17/6


Sov så gott mina fina läsare <3


Sol och värme


Äntligen så är det fint väder ute, har "suttit" ute i solen med barnen idag. Så man hoppas ju på lite färg snart, har jättesvårt för att bli brun, jäkla pigment : / . Men nu är jag så himla trött och känner mig så himla krasslig. Känner mig "torr" i halsen, hoppas inte att jag blir sjuk igen, det har jag varken tid eller lust med. Idag dansade vi runt midsommarstången med barnen, lite tidigt kanske :p.
Nää, nu ska jag gå och dricka te med honung för att se om halsen blir bättre snart.

Puss <3


Guten nacht


Ska snart gå och lägga mig, känner mig lite krasslig. Förresten ni missade väl inte den spännande säsongsavslutning av DHW ( desperate housewife ).Det var dessutom dubbelavsnit :). Hur spännande som helst. Men vem tror ni ärligt att det var Mike gifte sig med där i slutet? Kathreine eller Susan? ooohh såå spännande orkar ju vänta tills det börjar igen, men jag vill heller inte kolla på internet :(. Spännande.

Nä, nu bums till sängs, så jag orkar gå upp imorgon. natti natt små hjärtan <3

Nedan följer bilder från kvällens avsnitt:

Episode 523_524

Episode 523_524

Episode 523_524

Episode 523_524

Lauren Conrad



Hittade bilder på "The Hills" stjärnan Lauren Conrad som brunett!! Bilderna är tagna från en fotografering för Harpers Bazaar. Men observera att hon bär peruk på bilderna. Men nååå vad tycker ni? Är hon snyggare som brunett eller inte?










Solen skiner

Solen skiner himlen är blå, och Gud det är sååå skönt att leva då :). Nää, nu ska jag ut med Miaad, hon vill prata av sig den sötnosen :). så det får bli glass i värmen och en massa kackel oss emellan :).
Vad ska ni göra i det fina vädret? Puss

Sitter på jobbet


Sitter i kafferummet på jobbet, sitter och äter vattenmelon, honungsmeloner och kacklar med dem fina damerna på jobbet :). Idag har det varit ganska stressigt, men det är lugnt. För att den här veckan jobbar vi ju bara till torsdag, fredag är det midsommarafton och då får vi vara hemma och njuta :).
Det blir eventuellt en stängning idag, så går väl till 18.00 :(. Juste, jag försov mig idag, usch..skulle börja 08.00 men kom till jobbet 08.45..*ops*

Men nu ska jag in och busa med mina små "änglar".  Puss på er <3


Måndag 15/6

Salam salam :)

Hur har er måndag varit? Hoppas att det har börjat bra!? Låg i massagefåtöljen på jobbet och pratade med Fariba, i bakgrunden kunde man höra hennes lilla busunge Madjan hela tiden som krävde uppmärksamhet :). Hon fyller ett år snart :).
Fast vädret inte är det bästa just nu så orkar jag inte sitta hemma, fastän jag kom hem nyss. Ska ut med Miaad som ska ta med hennes brorson William, går väl en promenad eller bara busar med honom i parken. Hörs senare. Puss på er :)




Kväver dem...


Sitter här och bokstavligen stinker olivolja :p. Har lagt in sån olja som man köper i indiskaaffärer, haha. Hela jag och rummet stinker, så jag håller på att kväva min familj :(. Nää ska hoppa in i duschen, för snart kommer nog Jasi, vill ju inte kväva bästisen :( .

Hörs senare. Puss

En favorit


En favorit!

http://www.youtube.com/watch?v=okv-4G3ptMk

Kommer med posten


Så nu har jag gjort en liten beställning hos http://www.nordicfeel.se/ . Jag beställde nämligen Masterpiece Max Mascara- Max Factor Nr 01 Black. Inte bara en utan två st, den andra kan mina systrar använda tänkte jag.  Jag är jättenöjd med nordicfeel, de har snabbleverans och det är fraktfritt :). Jag har beställt Lacoste herr parfym från dem förr ;).




Chanel örhängen


Jag skulle verkligen vilja ha dessa, ska se om jag kan unna mig dessa nångång snart, någon som vet vart man kan köpa dem??



Tjejkväll


Så nu ska det bli tjejkväll hemma, vi har precis ätit, Midie har kommit över, hon har tagit med sig Twillight filmen, Mina har bakat kladdkaka :). Jag och Mina var i maxi och handlade lite smått och gott också. Så nu ska jag, Shirin, Mina och Midie titta på film. Hört så mycket gott om filmen, så jag bara längtar. Hoppas bara att jag inte blir besviken : /.
Så vi hörs senare. Puss på er <3





Presidentval i Iran


Igår var det presidentval i Iran. Det stod mellan Mir-Hossein Moussavi och Mahmood Ahmednejad.
Moussavi vill ha mer frihet i landet, representerar de unga och de högre klasserna, medan Ahmednejad representerar arbetarklassen. Ahmednejad vann valet i Iran inatt, han forsätter att vara president i Iran i ytterligare i 4 år. Heja Ahmednejad!!






Spa dag


Man ba tja

hur är det med er unika läsare? hoppas att allt är fint med er. Vaknade kl: 11.00 idag, tänker inte göra det imorgon iallafall, blir sååå seg när jag vaknar så sent. Får sån huvudvärk då, som jag har just nu, usch!
Måste tvätta kläder idag! I övrigt vet jag inte direkt vad jag ska göra, skulle behöva forma om min mina ögonbryn, jag är verkligen jättedålig på det, förstör alltid dem. Sara och Miaad är bäst på att fixa til dem. Så det blir väl att träffa bästisen idag så att hon kan fixa mina ögonbryn snygga :). Sen så skulle jag behöva sola, peela mig, lägga in inpackning i håret, ha en spa dag helt enkelt. Ska nog göra det,  det blir skönt :).
Hoppas att huvudvärken försvinner snart så att jag kan träffa Jasi idag :)


     


Myspys


Just nu tänker jag ta fram min bok ( Stephen King, desperation), krypa ner i sängen och läsa en stund. det ösregnar ute, men det gör inte så mycket just nu eftersom jag inte har planer på att gå ut. Då älskar jag att sitta hemma, läsa en bra bok och lyssna till regnet. Mamma har lagat ris med kebabgryta, så det kommer att sitta fint. Mina funderar på att baka kladdkaka, så det är en hel del god mat och sötsaker som vanligt :). Ska se till att ringa till mina morbröder och moster i Iran, det var så himla länge sen jag pratade med dem sist.

Vad ska ni göra ikväll kära läsare?

Puss på er <3

Fria Bröd jubilerar- Fira med Frias nya glutenfria kladdkaka


kolla in det här





Pileus är ett paraply som har internet koppling och gör regniga dagar så mycket roligare :). Den har nämligen stor skärm, GPS, inbyggd kamera, digital compass och en motion sensor och mycket mer. Det sägs fungera!  Vet inte om jag själv skulle vilja ha ett sådant, tänk dig att titta uppåt hela tiden samtidigt som du ska fokusera dig på vägen när det regnar. Nää, inget för mig, men det finns säkert dem som skulle vilja ett sådant. Finns troligen inte i Sverige!

För regniga dagar

Rainbow UmbrellaUmbrellaMusical Umbrella







borrrriiiing


Heej sötnosar :)

Usch, det regnar som fan :(. Är ledig från jobbet idag, så jag har bara varit hemma och passat på att städa lite. Måste dammsuga senare. Är så uttråkad och seg idag. men hoppas på bättre väder idag, så att jag gå ut. Skönt med bra väder igår, jag och Mina gick på promenad igår, gick i ca 2 timmar, sen mötte vi upp Shirin vid tunnelbanan, hon kom från jobbet :).

Nää, ska gå och äta falafel, har ni tänkt på att jag alltid vill äta något när jag bloggar, haha :)

Hörs senare, puss



59 saker du troligen inte visste om mig!

1. Hur gammal är du om fem år? 29 :O
2. Vem var den sista du träffade? Cilem
3. Hur lång är du? 163cm
4. Vilken var den senaste film du sett? hm, slumdog millionare kanske
5. Vem ringde du senast? min syster Mina
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Vi väntar på dig vid tunnelbanan, till min syster Shirin
7. Vad är dagens planer? blogga klart, läsa en stund och sen gå och lägga mig
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? RINGA, helt klart
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? typ 5 min sen
11. Vilken ögonfärg har du? bruna
12. När vaknade du idag? 06.35
13. Har du någon gång hittat en katt? hmm..minns inte
14. Vilken är din favoritplats? har ingen favorit
15. Vilken plats föredrar du minst? köttfabrik och kloaker
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Ligger på en skön strand, med gubbe och barn :P
17. Vad skrämde dig som barn?  mörker
18. Vem fick dig att skratta senast? min familj <3
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? tydligen, äger inga, än iallafall
20. Har du stationär eller bärbar dator? 2 bärbara och en stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig? mjukis och linne eller nattlinne
22. Hur många kuddar har du i sängen? jag sover med 3 st under huvudet
23. Hur många landskap har du bott i? 3 st
24. Har du någon gång spytt på fyllan? har ALDRIG druckit :D
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
26. Är du social? Om, jag är!
27. Vilken är din favoritglass? har ingen speciell
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? skaffa mig en lägenhet, köpa en snygg bil, resa 
29. Tycker du om kinamat? har inte ens vågat smaka
30. Tycker du om kaffe? Nää, älskar bara doften
31. Vad dricker du till frukost? te
32. Sover du på någon särskild sida? nope
33. Kan du spela poker? Näe
34. Tycker du om att mysa? Älskar det
35. Är du en beroendemänniska? möjligen
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? japp, Angela
37. Vill du ha barn? Japp i stora last :p
38. Kan du några andra språk än svenska? oh ja.. 4 flytande och 3 eller 4 halvdant
39. Har du någonsin åkt ambulans? nää, tack och lov
40. Föredrar du havet eller en pool? båda kanske
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder, skor och väskor
42. Äger du dyra smycken? aa en del
43. Har du någon gång testat narkotika? nej!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? godis
45. Vem är den roligaste människan du känner? hmm..jag har en hel del roliga människor i mitt liv
46. Välj ett ärr på din kropp? har nog inga ärr
47. Vad har du för ringsignal? looney toons
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? nää,, men jag har däremot mitt täcke och min kudde kvar :)
49. Flirtar du mycket? aa det ligger i min natur
50. Vart togs din profilbild för din blogg? har inte lagt upp någon bild
51. Kan du byta olja på bilen? minns inte riktigt, men har nog gjort det förr
52. Har du fått fortkörningsböter? omöjligt, har ju inte körkort
53. Vilken var den senaste bok du läste? läser just nu Stephen King, desperation
54. Läser du dagstidningen? japp, metro och city
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nää
56. Dansar du i bilen? Ja, nästan alltid
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? minns inte, lyssnar aldrig på radio längre
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? vilken tid jag ska till jobbet på måndag och påminnelse om att köpa glass till jobbet
59. När var du i kyrkan senast? hmm..det måste ha varit åk 6 senast
60. Vilka personer utmanar du? Alla som läser min blogg!

Sommar och sol


Solen har tydligen hittat till Stockholm igen, iallafall till Alby. För att solen skiner :). Kom precis hem från jobbet, var förbi biblioteket och återlämnade ett par böcker och sen sprang jag in på vivo snabbt och handlade lite. Jsg tänkte sitta och äta först, det blir kycklingfile', ska göra smörgåsar tänkte jag. För att jag och Mina ska ut och sitta i solen en stund, innan solen bestämmer sig för att lämna oss igen :(.
Hur är vädret hos er kära läsare då? Skiner solen hos er?

Puss på er sötnosar <3


Grattis Shejma


Grattis på födelsedagen min älskade kusin. Hoppas att du får en trevlig dag och ett helt underbart liv. Älskar dig <3

Trött..


Kom precis hem, har jobbat hela dagen, stängde ihop med Cilem, hon är helt klart bäst, <3. Efter det bestämde vi oss för att promenera till maxi för att handla. Självklart började det regna, men det stoppade inte oss två kurder :p. Träffade fler arbetskamrater i maxi, alltid kul :). Känner mig så trött, ska hoppa in i duschen nu, äta kebab med bröd som familjen hade köpt med till mig från Skärholmen. Hörs senare. Puss puss

Just nu:



Sverige och Malta spelar i Ullevi stadiun i Göteborg. Det står 1-0 till Sverige, Heeeeeja Sverige vi vill till VM :).


Soo sweet







cherry blossom cupcakes


cherry blossom cupcakes


cherry blossom cupcakes



Små bebisar


Ville bara säga att en av våra fiskar, har fått fyra små ynglar, pappa älskar dem, och behandlar dem som sina egna barn, han och mamma satt och tittade på medans fisken födda upp alla 4 ungarna, hahhaha, dem är så söta mina små päron :)



Ajajajaj


Hade sån magvärk idag (ja, ni förstår), det var så hemskt! Så jag gick ner till apotektet under rasten och inhandlade ipren, jag tog en och det kändes nästan genast bättre. Så halelluja för IPREN :).

Det har inte hänt så mycket idag, vet inte om jag orkar gå ut på promenad en stund, det känns som om det vore bättre för mig att ligga hemma. Så jag ska nog gå och hämta lite käk, får se vad jag hittar, dricka kamomillte och bara ta det lugnt. Ska ringa Sara sen. Miss uuuuuu <3



:)

GODNATT OCH SOVGOTT

Passfodral

Jag hittade supersöta passfodral som passar perfekt nu till semestern :).



                                                                 

Till picknicken

Fina termos till picknicken.







Laptop dekor

Dessa laptop dekor finns att köpa på http://www.bluebox.se/ . Skulle vilja köpa en till min egen laptop, men det är sååå svårt, vilken tycker ni är snyggaste kära läsare? Det finns många fler att välja på, på deras hemsida!



På jobbet


Sitter på jobbet, har fikastund. Dricker te ( äpple,russin,kanel smak) med kex. Pratar med min bästa kompis Fariba, har saknat henne så jävla mycket.



Te Äpple kanel russin Twinings    


Söndagskväll


Jag är hemma från marknaden, det var rätt så trevligt. Träffade på Miaad och hennes familj. Så det blev fika på gräsmattan, hennes söta mamma, fixar alltid fika och tar alltid med sig filt och kurdisk te, när det är fittjamarknad varje år. William (miaads brorson) var också där, så söt han är. William är 1 år, går runt och kallar allt och alla för TJOCKIS!! ahhahah. Köpte med mig 2 par söta sommarsandaletter i guld och vit :). 
Men imorgon så kallar verkligheten, med andra ord JOBBET! Har sovmorgon till 07.30 yippii, haha. Slutar 16.30 imorgon.
Jag har just tagit en sköndusch, och ska snart hoppa i sängs. Så vi hörs imorgon, om jag får tid så bloggar jag från skolan imorgon. Hoppas att ni har haft en trevlig helg kära läsare!


Natt inatt


Sunday



Söndag innebär städdag. Så idag ska det tvättas och städas hemma, usch! Men solen skiner iallafall,så det är ju ett plus, ska förbi marknaden idag med mina systrar och Miaad tror jag. Hoppas att bara att det inte blir kallt.
Det gick inte särskilt bra för Sverige igår, och jag läste i texttv imorse att Henke Larsson hoppar av VM-kvalet, pågrund av tragedi. Han har nämligen dödsfall i familjen, hans yngre bror avled innan matchen. Så nu missar han kvalmatchen mot Malta. Stackars Henke som måste gå igenom detta, R.I.P!!!



Fotboll

Just nu spelar Sverige och Danmark. Heja Sverige, vi måste gå till VM kval :).

Hemma igen

Brrrrrr...det är iskallt. Jag lyckades vara ute i kylan i ca 3 timmar, sen fick det räcka! Det var jättetrevligt på marknaden, det var dem som dansade kurdiskfolkdans, jag hade sån lust att gå upp och dansa :). Tyvärr så var det kallt och det småregnade hela tiden. Fick iallafall med mig kebabrulle och kanderadeäpplen, nam nam :).
Drar väl förbi där imorgon också :). Puss på er.
Vad har ni gjort idag?

Kan inte komma..

Min syster Sara ringde precis och sa att de inte kan komma idag eftersom de hade ringt från jobbe och velat hade hon jobbar :(. Ohhhhhhhhh jag är så arg och ledsen, jag som så gärna ville att de skulle komma. Men vi får se, vi kanske åker till dem istället, nångång snart och passar på att åka till min älskade morbror i Göteborg :).

Vad ska ni göra idag kära läsare? Puss


Marknad idag

Salam salam :)

Vaknade så sent som 11.10 idag, är ju inte direkt van att vakna så sent längre, men det var faktiskt skönt med sovmorgon :).
Men de kommer inte förrän ikväll, så tills dess, sen så ska jag gå på fittjamarknaden, ska köpa kanderadeäpplen, det var exakt ett år sen jag åt sånt ( köper dem varje år på marknaden :). Sen tar vi väl med oss filt och sätter oss vid sjön, de blir mysigt :).

Puss på er <3




Natti natt


Söta hundkläder







Casual Canine Harbor DressEast Side Collection SundressesCasual Canine Turtleneck - CarnationCasual Canine Bathrobe - Violet

Umgås med Jasi


Så nu är jag hemma igen, otroligt trött. Har vräkt i mig en massa mat, ris och okragryta, jättegott, min favoritmat när jag var liten. Men jag har ingen lust att gå och lägga fastän jag ät trött. Så Jasi kommer hit snart, så vi ska ta och umgås :).
Ska ta fram fika, så vi hörs senare. Puss puss <3

Fika


Just nu sitter jag på rast, är på jobbet. Håller på att fika, det blev annanaspaj med glass, det hade flickorna på en annan avdelning bakat, gott var det, så tack :).
Nu ska jag gå in till mina små som ligger och sussar, ska väcka dem och busa lite :).

Hörs när jag kommer hem. Puss på er <3

Ananaspaj


Askblond


Denna hårfärg använde jag idag, Jane Helen mood, är väldigt bra, är Sveriges mest köpta hårfärg, som är otroligt bilig, ligger under 50-lappen :). 



  

Stewie


Jag måste bara säga att min lillebror Jones, är helt besatt av Stewie, hahahhahahah, där fick du nono, sa ju att jag skulle ett inlägg om det :).

stewie.jpg image by iengster

Grattis till er <3


Så där jaa, nu ligger jag i sängen, så himla skönt efter en lång dag och en dusch :). Färgade precis håret igen, kände mig inte helt nöjd, så nu är slingorna borta :).
Åkte förbi Skärholmen med pappa och mamma. De ville hitta studentpresent till min syssling, som tar studenten i Arlandagymnasiet imorgon, Grattis i förskott Reza :). Dessutom så tar min kompis Mirran EXAMEN idag, kan ni fatta hur stort är alltså?! Så grattis till dig me' hjärtat <3.






Ohhhh jag längtar!


Vad är det som händer egentligen? det slutar ju typ aldrig regna! Men det är sagt att det ska bli fint väder till helgen, så jag håller verkligen tummarna :)
 Äntligen så kommer Sara, Mousa och deras vovve Figo hit på lördag, ohhh jag längtar verkligen :) Har inte träffat syrran på 2 månader :´(.
Nu ska jag gå och äta mat, mamma har lagat ris ..eller pappa ropar och säger att jag ska följa med till Skärholmen.
hörs!

Snyggingar från Scorett



¨









Greys anatomy


Ikväll är det säsongsavslutning på Greys anatomy :(. Så himla tråkigt :(. Det är sååå spännande, i förra avsnittet så gifte sig izzie och Karev :). Men stackaren är ju dödssjuk, undra om hon kommer att dö nu på säsongsavslutningen? Hoppas inte det, men rykten går att de har sparkat henne från serien, så för att påskunda de hela så kommer hon troligtvis att dö i serien :(
Nää men vi får se ikväll, Greys anatomy, kl: 21.00 på kanal 5




Studentmottagning


haaaj haaaj :)

Jag ska som sagt på studentmottagning hemma hos Midje senare idag, vilken tur att vi är grannar, för jag hade inte orkat åka någonstans idag :p.
Det har regnat hela jäkla dagen, men nu har solen tittat fram i Alby :). 
Nää, vet ni vad, nu ska jag hoppa in i duschen, byta om, sminka mig! Hoppas att det blir trevligt ikväll :).

Hörs senare. Puss <3




Nasrin Hissar och Dissar!

Nasrin Dissar:

- Falska människor: Ohhh det finns typ inte värre, jag blir helt galen! Har dem ingen respekt för andra människor, andras människors känslor? Men vet du vad?, what's comes around, goes around! Karma is a bitch ;).

-Regn: Att det regnar vart och varannan dag är jättetröttsamt :(



               Nasrin Hissar:

- Lojala människor: Det är så himla underbart med sånna människor, som man vet ställer upp för en i vått och torrt! Kärlek och all respekt till er, ni vet vilka ni är.

-Sommaren: Att de fina vädret dyker upp ibland :)


Uschhhhh!


Nu är jag trött, var sååå himla frustrerad tidigare. Slutade jobbet 16.30 tog en promand en hem i de regniga vädret :(. Bestämde mig för att gå iväg och rösta inför EU valet, så nu är det klart :).
Hade självklart glömt hemnycklarna, lillbrorsan skulle vara hemma, sa Mina när hon skickade ett sms till mig tidigare. Hon sa att hon och mina föräldrar skulle åka förbi Skärholmen och handla studenpresenter till två sysslingar!
Hur som helst så kommer jag hem och Jones öppnar inte dörren, stod och ringde på dörren i 20 min :O! Ringde till hans mobil, ringde Mina, hon sa att han ska vara hemma. Messade hela familjen :P. Som tur är så ringde Sara så jag hade sällskap, medans jag var förbannad. Gick ner till fotbollsplan för att se om han var där, men icke sa nicke. Självklart blev jag orolig. Men som tur är ringde mamma hem och då vaknade fjuttisen. Sötnosen var helt slut när han öppnade ytterdörren att jag ine kunde blir arg på honom.
De hade badat i Eriksdalsbadet, så han var så trött att han inte hade hört någonting. Så nu sover han igen. Söt han är lillebror <3.
Så nog om mig, hur står det till med er? Har ni regn hos er också? Hörde att det skulle regna i hela Sverige :(.

              


Huvudvärk :(


Jag har extremt ont i huvudet :(. Fattar inte varför?! Det kan nog bero på solen, stod nog ute alldeles för länge i solen :(. Men men, så är det. Nu ska jag krypa ihop i sängen, läsa min bok och sen gå och lägga mig ;).

P.s det var jättetrevligt att träffa Jasi tidigare idag, även om vi bara satt hemma. Ska se om vi kan ses imorgon också.
Puss och natti natt <3


Träffa vänner


Äntligen hemma efter jobbet, är jättetrött faktiskt. Jag och Cilem hann träffa några kompisar som jobbar i skolan brevid oss, goa grabbar ;).
Men jag och Jasi ska ses idag, så jag skyndade mig hem. Får se vad vi ska hitta på. Måste egentligen iväg och rösta också, får ta det senare, man kan ju rösta fram till 7 juni, så veckan ut.

Det är himla fint väder ute, det sägs att det ska regna imorgon, så ska ta och äta och njuta av solen, så länge den varar!

Hörs ikväll! puss puss <3



RSS 2.0