Matlagning

Nu har jag precis varit och storhandlat och är hemma igen för att laga mat, så det är fullt rulle här ;). Lagar ris, kyckling och pommes i ugnen och okragryta med sallad och dricka...jag tycker att det låter gööött =).
Imorgon börjar skolan, så jag har en hel del att göra, puss på er <3

SATC 2

Hoppas att ni har haft en bra början på veckan =). Idag har jag känt mig lite bättre, igår natt trodde jag att jag skulle bli sjuk, tog en aspirin och vaknade upp som en ny människa =).
Så idag har jag och Miaad varit hemma hos mig, krypit ihop i soffan och tittat på SATC 2 och druckit te =).
Senare kom även hennes fina mamma på en snabb visit, trevligt trevligt =).
Nää, nu ska jag och Mina titta på sexedication på kanal 3 ;).

Puss på er <3

Hårt som sandpapper

Känner mig inte riktig kry alltså, halsen känns som sandpapper och det dunkar lite smått i huvudet!! Det var inte precis så jag hade tänkt mig, börjar på min inriktning (offentlig rätt) på onsdag och jag vill verkligen vara på hugget då, så jag har absolut ingen tid för att bli sjuk :(.

Så imorgon ska jag nog se till att hänga hemma, ligga i soffan, dricka te med kanel och honung, ha på mig en varm pyjamas och bara vila! Jag kanske ska ta och passa på att läsa lite, kanske blir det lite juridik läsning om jag orkar, annars slappar jag med modemagasin eller ser en kärleksfilm ;).



Dinner

Ris, grillad kycklingfile' och tomater och persiskgryta: Ghormesabzi =). Duktig jag känner mig =)


Tack Nohra =)

Så nu är jag hemma igen efter att ha varit hemma hos Nohra och har haft en avskedsmiddag med hennes ca 20 närmaste vänner =). Det blev en god buffe' och en massa efterrätt ( jag bakade en kladdkaka som jag tog med mig, det uppskattades mycket =). Det var iallafall en trevlig kväll, kommer att sakna henne då hon är borta och pluggar, men hon kommer nog hem lite emellan åt ;).
Tack till Miaad också för en mysig tjejdag <3.

Här kommer ett par bilder, dem är tyvärr inte dem bästa, de är tagna med mobilen :p

Kladdkaka...den ser så torr ut på bilden :p


Sämsta outfit bilden ever, men klänningen är i spets och Miaad hade
lockat mitt hår...det var jättefint, tyvärr syns det inte :(





Avskedsmiddag

Heej sötnosar!! Hoppas att ni har en fin söndag =)
Jag är hemma hos Miaad, ville håller på att sminka oss och byter om för att om nån timme ska vi hem till Nohra, som ska ha en avskedsmiddag då hon åker till Östersund för att forsätta sina studier!
Det kommer nog att bli supertrevligt, uppdaterar mer senare..puss på er!

Million dollar smile =)

◊Ta en citronklyfta eller en jordgubbsbit och gnugga mot tänderna

◊ borsta tänderna med bakpulver

◊ Gnugga tänderna med salt (obs! max en gång i veckan)

◊ Borsta tänderna med bikarbonat

◊ Borsta tänderna med en blandning av salt och bikarbonat

◊ Blanda honung med kol och borsta tänderna med det



Träff med mina tjejer

Trött, trött, trött! sitter i soffan och äter en massa pringels och drömmer mig bort till min säng, som inte är särskilt långt borta, men jag har ont i äggstockarna och har ingen lust att sova då! Nu ska jag sluta klaga :p.

Idag hade jag regestrering i skolan, inför den nya terminen och till inriktningen. Jag kommer som sagt att studera Europa programmet med inriktning på offentlig rätt, termin 3 =) Tiden flyger iväg när man har kul, hoppas att den här terminen blir minst lika kul som de två förra ;). Träffade mina tjejer där + Victor =). Det var jättekul att höra hur alla har haft det under sommaren, i Egypten, Turkiet, Montenegro och Bulgarien. Själv har jag spenderat hela sommaren i Sverige, så jag får ta och resa senare i höst istället =).

Skyndade mig iväg och handlade en massa mat hem och sen så kom underbara Jasi hem till oss, vi satt och fikade och lunchade och pratade en massa, så mysigt att bara ligga i soffan och slappa i det småkyliga vädret. Som vanligt hade vi en massa att prata om, idag blev det bland annat om: Frankrike, alltså romers och muslimers utsatthet i Frankrike, vidare pratade vi om förhållanden och om "teddykillar", helt olika ämnen :p. Tack för en trevlig kväll hjärtat <3.

Ska äta mig en kvällsmacka och sen bums till bädd, får se vad morgondagen har att erbjuda ;)

Natti natt <3


Dagens låt!!


Minispa

Heej mina vänner =)

Gud, vad kallt det har gått och blivit, hösten är precis runt hörnet mina vänner ;). Imorgon ska jag som sagt tillbaka till skolbänken, nästan iallafall, ska ha regestrering, och passar då på att luncha med några klasskamrater/kompisar! Så idag har jag tvättat kläder, lagat mat, men nu ska jag se till att ta hand om mig själv. Tänkte ha lite av en minispa hemma, ta en varmdusch, fräscha upp mig, fixa naglarna, skrubba och pela hela kroppen. Platta håret och hela köret.
Just nu pratar jag med min fina kompis Meral, och lyssnar på en underbar låt. Lägger strax upp den.

Puss på er <3


Olivia Palermo för Freda


Out for a walk

Heeejee...nu har jag tittat färdigt på Oprah, som handlade om äktenskap, ätit Tagliatelle med kycklingsås, yuummie och nu ska jag byta om och sminka mig. Ska hem till Miaad, vi ska ut på promenad i det hääärliga vädret. ta hand om er, puss

No Country For Old Men!!

Tittade för en stund sen klart på filmen "No country for old men", haallååå, what's up med den där filmen?? Den visades på kanal 4! Jag har alltid trott att det ska vara en bra film, men den var såå himla långtråkig! Själva handlingen var väl okej, men jag led igenom hela filmen, önskade att den skulle ta slut! Och sättet den slutade på? hmm...nää ska sluta klaga nu :p.
Juste, vad har filmens titel med själva filmen att göra? Någon som har en förklaring?

Ska se vad jag kan hitta på nätet, letar efter en höst eller kanske en vinterjacka! Sov gott <3

Hos dig är jag underbar!

Heej på er =)

Solen skiner idag, så jag passar på att blogga från vår balkong hemma =). Har tagit med mig kanelte och lapto ute på balkongen och lyssnar på ( skratta inte) Patrik Isaksson: "Hos dig är jag underbar", en låt som är gammal som gatan, men jag blir så varm av den här låten, så jag bryr mig inte, och mina stackars grannar måste lyssna på den här låten:p.

Har precis ätit kebabpizza, så jag är mätt och belåten ;). Får se vad man hittar på idag, hoppas att dagen har något roligt att bjuda på ;). Puss på er <3

Shopping!

Gud, vad jag är trött, men inte orkar jag röra på mig från soffan, för att gå och lägga mig, nopeee! Hur som helst, jag och Miaad tog t-banan ( för ovanlighetens skull ) in till Skärholmen för att shoppa! Det var jättelänge sen som jag och hon åkte för att shoppa tillsammans. Sagt och gjort, så sprang vi omkring där, hittade oss en massa fint =). Jag gick omkring i ett par kilklackar, som dödade mina fötter ( har fått blåsor på fötterna).

Vi lunchade och shoppade ;). Jag har nu på riktigt märkt, hur mycket jag gillar att handla killkläder, inte till mig såklart, men till killar. Så såfort någon behöver hjälp för att handla till deras pappa, pojkvän eller bror så skriker jag till, och bara...ohhh får jag hjälpa till? :p. Det är nånting med killkläder som jag gillar! Så idag handlade vi inne på Bomerang, en stickade cardigan i killmodell, jag är nöjd! =).

Sen blev det fika hemma hos Miaad med hennes familj, komma hem, tillaga Tacos och Mina bakade en massa kladdkaka, yuumiie =).
Nää, ska tvinga mig själv upp för att borsta, smörja in ansiktet och sen gå och lägga mig för att få skönhetssömn ;).

natti natt små troll <3



Te ute på balkongen

Spenderade flera timmar i balkongen hemma hos tillsammans med Miaad. Tog på oss tjocktröjor och hade med te och pratade och kramades, hahah. Vi två har blivit så mesiga alltså :p.

Looovee you girl <3

Olivolja + Bakpulver

Ska sätta mig ner och äta min kvällsmat snart, men tänkte tipsa om hur du gör en egen liten mask, för att få bort porer på t.ex näsan =).
 Det enda du behöver är, olivolja och bakpulver, blanda 1 tsk bakpulver och ca 1-2 tsk olivolja och massera in den på näsan. Låt den verka i ca 5 min, sedan så baddar/skvätter du lite vatten på den, nu kommer den vara vit och bubblig, ingen fara, låt den verka i ytterligare 3 min och tvätta av den med ljummet vatten!
Resultat, len och fräsch näsa, fri från porer ( detta behövs förmodligen göras ett par gånger innan du får bra resultat).

Det var min första gång, but i liked it, lätt som en plätt ;).
           

                                                           

Tjejmys och promenad

hej på er <3

Kom precis hem till Miaad, Nohra är också här. Så vi tjejer sitter och pratar på om bland annat skolan och hur man lär sig bäst, med andra ord olika inlärningstekniker. Vi ska snart ut på en promenad i det sköna vädret. Sen ska jag jag hem och äta kebabgryta med ris som jag tillagade tidigare idag och till efterrätt ska jag äta glass med en massa frukt =).

Ha en fin dag, puss puss <3

Kyligare dagar!

Nu när kyligare dagar närmar sig, vill jag ha en fin och chic höstjacka, just nu har jag gått och förälskat mig i denna. Kan tänka mig ha en sån i hel svart. Denna fina jacka kommer från weekday. Ska se till att ta mig in till stan och titta till den =).


defence 2 cape black white

Vill ha!!!


Filmkväll med pizza

Heeej små troll =)
Hoppas att ni har haft en fin dag?! =). Jag kom precis hem, har varit hemma hos Miaad, tog med mig morotstårta, chips och dill. Vi satt och åt, lyssnade på musik, la fin rosa nagellack från O.P.I och hade oss fin tjejsnack =).

Efter det gick vi ut och träffade Atte, det var första gången för mig, Gud vilken fin människa =). Vi satt på ett fint avskilt ställe alla tre och bara pratade och skrattade =). Tack för en trevlig dag <3.
Jag ska strax hoppa in i duschen, sen ska jag snabbt ner till pizzerian för att köpa bellapizza ( kyckling, annanas och curry) till familjen, och så ska vi titta på film, förmodligen så kommer det bli "Prince of Persia", lillbrorsans val, men det blir nog mysigt, det är hans sista sommarlovsdag, putttee :(.

Ha det bäst, puss på er <3



Tjejkväll med SATC

Vi har haft en mysig tjejkväll hemma hos ikväll, Jag, Shirin, Mina, Jasi, Midie och Fadia var hos oss och tittade på Sex and the city 2, vi åt gott och skrattade. Midie hade dessutom bakat morotskaka till oss, yummie =).

Så nu till filmen, hmm..vad ska man säga, jag gillade faktiskt filmen ( det mesta av det iallafall), men så fanns det delar av filmen som kändes onödigt liksom. T.ex deras syn på invånarna i Abu Dahbi, t.ex kvinnorna.
Vi tar ett exempel då Samantha tappar sin birkin väska ute på gatan, och alla hennes kondomer ramlar ut, och hur männen tittade på henne...döööö...människor skulle ha tittat konstigt på dig vart du än hade tappat din birkin väska fullt med kondomer.
Exempel 2: När Carrie lyfter upp sin klänning för att visa sina bara ben, för att få taxi. Jag vet inte hela grejen känns så idiotiskt. Typiskt USA att göra så mot människor ifrån mellanöstern och muslimer. Visst vi tjejer skrattade åt deras skämt, men det finns en verklighet och en hel del tankar bakom detta!

Dessutom så var jag inte helt imponerad av deras klädgarderob...vissa kläder och SKOR, var to die for <3<3
Trevlig tjejkväll iallafall, hoppas på att ha en trevlig tjejkväll med mina tjejer snart igen ;).

Natti natt <3







Oprah And Choclate <3

Tittade på ett avsnitt med "Oprah" idag, där det handlade om Guiness world record, det handlade om lite olika saker, största hunden, världens längsta 16-åring, en kille som målade stooora tavlor med händerna på 2 minuter, som blev helt underbar! En av sakerna som verkligeb fångade mig var hur själva scenen såg ut som Oprah satt på. Jag låter bilderna här nedan förklara en hel del...mmm...chocklad <3
Varje liten detalj är gjord av chocklad, lampan, tavlorna, bordet, blommorna, hyllorna, öppna spisen...så himla häftigt! Publiken fick äta upp allt efter programmet, jäkligt gott, men samtidigt jäkligt synd, det hade tagit dem över 1000 timmar att fixa allt detta!!



oprahchoc.jpg








Hos Miaad =)

Har lagat persisk mat idag, ghormesabzi med ris, städat lite hemma och är just nu hemma hos Miaad, vi lyssnar på musik och hon sminkar sig och byter om för att hon ska ut senare ;). Så nu ska vi bara ta det lugnt och göra sånt som tjejer gör, sminka oss, kanske lägga nagellack =).

Mina kusiner åkte precis hemåt, tråkigt tycker jag, huset kommer att vara tyst utan dem nu :(. Men jag hoppas att vi ses snart igen =).
Ha en forsatt trevlig måndag, puss på er <3

I form med Anna Anka

I höst börjar programmet " I form med Anna Anka", där den galna Anna Anka ska träna 10 svenskar att komma i form. 8000 personer sökte till programmet som spelas in i USA, en av de deltagare som ska vara med i höst är min klasskamrat/ kompis Felipe!

Det ska bli otroligt kul att följa hans kamp med träningen och Anna Anka ;).
Så lycka till nu med allt Felipe, hela klassen håller på dig =).



The City

Nästa söndag börjar äntligen de nya avsnitten av "the city" på Mtv =). Jag har redan tittat klart på säsong 6 av "the hills" på internet, det var den sista säsongen, jag kommer att sakna serien.

Längtar att få följa Olivia Palermos garderob och resten av "the city" gänget ;).


Jag kan vara så mammig ibland =)

Heej alla älskningar =)

Sitter i balkongen och pustar ut efter en dag med matlagning, städning och allt =). Det känns himla skönt att se sig omkring i huset när det är skinande rent, jag kan vara en sån mamma ibland alltså :p.
Är hemma med Jones och min kusin Jasin nu, de tittar på fotboll och jag sitter i balkongen och pratar med sötaste Meral =). Snart ska jag iväg och handla lite smått och gott till middagen ikväll, förhoppningsvis får jag tag på majskolvar som jag kan lägga på grillen i vår takterass, yuumiie =).

Njut nu av solen, i storstan har vi hela 28 grader, ha en forsatt trevlig lördag, puss på er <3

Dagens låt!

Dj. Tiesto..vilken känsla, vilka rysningar man får av den (låt), vi har den på högsta volym här hemma, loveee it!


Överraskning <3

Fick finaste överraskningen idag, mina kusiner kom till oss tidigare än vi hade förväntat oss, trodde inte att de skulle komma förens imorgon, men där stod dem vid vår dörr och överraskade oss, vi hade ingen aning. Vi blev jätteglada =). Så nu sitter hela gänget och tittar på benknäckargänget på kanal 6 och äter snckas och dricker kalle sprätt, busigt gott :p.

Tidigare idag var även Miaad här och gjorde oss sällskap, vi planerar in en tjejkväll denna vecka, då vi ska titta på sex and the city och ha en mysig kväll ;).
Jag färgade dessutom mitt hår idag, mest utväxten och imorgon ska min kusin Zahra lägga in blonda slingor i mitt ljusbruna hår med hätta, längtar =).

Nää, nu väntar sourcream and onion chips, snacks från Iran och dubbelavsnitt av sex and the city på kanal 3, myyys <3.

Natti natt små troll <3

Friends from the past

Idag har jag sett till att vika tvätt, städa hemma, handla mat IGEN! Var ute med Miaad i det sköna vädret, satte oss  på en parkbänk och njöt och pratade på =). Och nu sitter jag vid köksbordet och äter kanelbullar och varmchocklad, yuumiie =). Dessutom så sitter jag och pratar med en barndomskompis över fb, har inte pratat med henne sen vi bodde i Mjölby och det var många år sen!.

Ska snart sätta igång med maten, ska laga kebab med bröd och pommes, sallad, tsatsiki och dricka, mina små syskon kommer att bli överlyckliga, speciellt Jones, han älskar skräpmat ;).

Och ikväll ska jag se till att gå och lägga mig tidigare, jag gick och la mig runt fem imorse, satt och pratade med en kompis hela natten, så det blev sjukt sent, är inte van att vara vaken så länge, nää skärpning, ikväll får jag ta och lägga mig mycket tidigare. Har fått jäkla munsår/ munherpes av nån idiotisk anledning, så nu har jag feta silikonläppar...bläää.

Ohh ännu en sak som jag måste ta tag i är, ATT PLUGGA INFÖR SALSTENTAN DEN 19:e!!!! Har ingen ork eller lust, ser mer fram emot att mina kusiner kommer hit från Mjölby :D.

Hörs senare, puss puss

Film och fika

Lite dejavu känsla, sitter här i soffan ikväll igen och bloggar och Jones sitter brevid mig och spelar på sin PSP ;). Har spenderat hela dagen med Miaad idag =). Gick hem till henne under eftermiddagen,vi satt och tittade på filmen "purpurfärgen" med bland annat Oprah Winfrey". Vi satt och fikade tillsammans med hennes mamma också.  Det spöööööregnade som *** idag, så vi stack ut på en liten runda och blev sjuktblöta, bästa känslan, att bara stå under regnet och njuta och rensa tankarna =).

Helt dygnblöta gick vi hem till mig för att ligga i soffan och titta på gamla bröllopsvideon från min släkt, alltid lika kul och skratta åt folks olika danser och frisyrer ( garvade åt mig egna, 3 års gamla hårfärg, blonda slingor i ganska mörkt hår, själva frisyren i sig var snygg men färgen och inte tala om sminket..jag såg ut som ett spöke, hahaha. Jäkla frisör och sminkös som fixade mig inför min kusins bröllop i Iran :O :p).

Midie kom också förbi för att titta, vi satt och åt middag och planerade in en tjejkväll nästa vecka, då vi alla tjejer ska titta på Sex and the city 2 hemma hos oss =). När middagen var klar, blev vi sugan på snacks, så jag och Miaad tog bilen till ica maxi och handlade hem bland annan ostbågar, dricka, bullar, muffins och en hel del mat.

Avslutade kvällen med att titta på "Green street Hooligan" (2005) med mina syskon och så fikade vi en massa gott.

Snart hoppar jag in till sängs, natti natt <3


Regnigt!

Nu har jag pratat färdigt med min älskade syster Sara, alltid lika kul :D. Nu drar jag hem till Miaad för att umgås och ha lite mysigt nu när det ändå regnar ute ;). ha det bäst, puss puss

Dagens låt!


Fredagsmys med familjen

Sitter i soffan tillsammans med mina syskon och tittar på nån modeprogram på kanal 2, där de visar hur man skapar dofter och tillverkar skor designade av Karl Lagerfeldt m.fl. =).

Resten av dagen har jag bara umgåts med familjen och tagit det lugnt. Jag stod för middagen, det blev lasange, en god sallad och dricka. Till efterrätt åt vi, glass, maräng och colasås =). Gott var det =).
Efter maten bestämde vi oss för att titta på det nya "karate kid" filmen där Jackie Chan och Jaden Smith spelar. Måste säga att Jaden Smith ( Will Smiths son är bland dem vackraste ungarna jag har sett på ett bra tag).
Filmen får helt klart godkänt av mig, mest för att jag gillade huvudpersonerna i filmen =). Det har varit mysigt att vara med familjen och bara ta det lugnt, precis så som en fredag ska vara ;).

Ja, juste jag och Mina framkallade 100 bilder idag också, som vi ska få hem om ett par dagar, det var väldigt länge sen som jag framkallade mina bilder, det är mycket roligare att ha bilderna i album än att titta på dem på datorn.

Nää, nu ska jag göra en lätt kvällsmacka och sen hoppa in i sängs, natti natt små troll <3


Fighting

Hej på er, det var länge sen jag skrev sist, men för att vara ärlig har jag inte haft någon lust att skriva. Men nu sitter jag i en skön fötölj i vardagsrummet och myser med en pläd, för visst har det blivit mycket kyligare?
Hur som helst, så har jag haft en hel för mig senaste veckan, kusiner från Iran, morbror och hans fru från Göteborg och lite annat. Så man kan nog lätt säga att jag är ganska slutkörd nu, men jag klagar absolut inte för att jag är den typ av person som bara älskar att ha människor omkring mig med en massa ljud, för annars blir jag tyvärr lätt deprimerad.

Idag gick jag ut med Miaad, vi handlade en hel del mat hem till mig, satt ute och fikade ( Miaad är den enda personen, förutom min pappa, som verkligen kan bli sugen på dadlar med valnötter från ingenstans) sagt och gjort köpte hon dadlar och valnötter och åt det ute på vår lilla hemliga ställe =).
Sedan kom vi hem till mig och åt middag, läste veckorevyn och bara tog det lugnt, lagom mysigt precis som jag vill ha det ;).
Efter det tittade jag, Mina och Jones på filmen "Fighting" där den otroligt charmiga Channing Tatum spelar. Jättebra film som jag rekommenderar ;). Efter det så låg jag bara i soffan och tittade på 2 avsnitt av " Sex And The City" på kanal 3. Ska lägga mig snart, har varit en lång dag, men innan det ska jag prata klart med min söta kusin Zahra ;).


Natti natt


RSS 2.0