Sitter i biblan

'heejee =)

Sitter i biblioteket tillsammans med tjejgänget, Nadeem joinade oss också. Vi försöker plugga på så gott det går, äter en massa som vanligt :P.
Nån skum kille från Norsborg sitter här, så irriterande, han går och spelar Mr. Cool...blir så irriterad på hans stil!!

men men,, nu ska vi plugga vidare, vill hinna med så mycket som möjligt idag.

puss puss

nu kommer dem =)

heeej på er mina söta läsare =).  sorry, måste springa, min morbror och hans fru är här nu =) =) =)

hörs puss på er

Romantiker eller Skeptiker??

Jag tittade tidigare på filmen, "The proposal". Jättefin romantisk komedi! självklart visste man redan i början av filmen hur det hela skulle sluta! Visst, självklart kommer de att få varandra till slut.
Visst det är lika mysigt varje gång, kommer på mig själv att le och känna hur ögonen att vattnas. Men seriöst det börjar kännas ganska uttjatande med hela det här. Varför kan det inte sluta lite annorlunda vissa gånger. Att de kanske besämmer sig för att de kanske inte bör vara med varandra. Är det inte så verkligheten ser ut?? Ta t.ex filmen "Devdas", man tror att det kommer att sluta som alla andra indiska filmer, men ops,,,mannen dör i slutet av filmen!! Visst inte så kul, för tjejen eller kärleken, men seriöst, filmen är en klassiker och ses av människor varje dag, fastän han dog!!

Shiit, jag låter som en hatare, but i'm NOOOT!! Kan inte sluta titta på romantiska filmer iallafall. Älskar känslan av att alltid le och känslan av hur ögonen vattnas! Jag är en romantiker, and I LOVE IT!!!



Fixa och trixa hemma!

hejeee, äntligen helg! Det känns skönt att bara vara hemma och slappa. Men eftersom man aldrig hemma, så får man sköta alla sysslor under helgen. Bland annat, dammsuga, tvätta kläder, damma, och en massa annat. Ska hjälpa mamma och laga vinbladsdolmar. Imorgon kommer ju min morbror och hans fru hit, så vi tänkte förberda olika maträtter redan ikväll ;).
Dessutom så måste jag sätta igång med min hemtentamen, eftersom dagarna verkar flyga iväg, så vill jag börja i tid!!

Vi hörs senare. Puss Puss <3

Beroende framkallande??

Har ätit cheez ballz flera gånger den här veckan!! :S



Älskar kex och cream cheese, här har Mina användt min laptop som ett
litet bord =)


Bruno

jag kanske är ganska efter, eftersom det inte var förrän idag som jag såg filmen "Bruno", fyyyy fan säger jag bara. Bland det sjukaste och äckligaste filmen jag har sett. bläää alltså!!!


Hemtentamen

hej på er, sitter i biblan och väntar på att jasi ska komma,,det blir det gamla hederliga fikan idag med =). har haft seminarium idag, det gick vilt till, tyvärr alltså, jag hade sån hög feber, jag trodde jag skulle svimma :/. inte kul alltså, därför kunde jag heller tyvärr inte engagera mig i diskussionerna. Förhoppningsvis så är det här över snart, så tråkigt när visa ska hoppa en bara sådär, jäkla person angrepp :S!!!

Men men, nu är vi "lediga" en vecka, eftersom vi ska skriva hemtentamen, men jag och många av mina vänner kommer att hålla oss i skolan och plugga ;). Då blir det att plugga, luncha och fika i skolan nästan hela veckan!!

På söndag kommer min sööööta och underbara morbror, Hussein, jag har pratat om honom förr, ( hjälten ni vet) :p. Han och hans fru kommer ända från Göteborg. längtar så jag spricker :).

Nu blir det fika och tjejsnack. Puss på er

Fika


Imorgon är det äntligen fredag, så jäkla göööött!! Det känns skönt att ha blivit av med grupparbetet och imorgon så ska vi ha seminarium på det! Idag blev det som sagt fika med Arasta, Carro och Ilhan och innan det så hade jag lunchat med min älskade Jasi <3.
Efter fikat skulle de stanna kvar för att göra restuppgifter, så jag träffade Shirin och hennes kompis på KI och så åkte vi hemåt tillsammans. Ett litet stopp i Fittja bibliotek först, åkte för att hämta Jasis bok, det är det minsta jag kunde göra för henne, efter allt hon har gjort för mig.
Kom hem dödstrött ( förstår egentligen inte ens varför, var ju i skolan så sent som 11.00 idag). Men hur som helst så somande jag och vaknade säkert efter nästan 2 timmar..så jäkla skönt, vaknade med nya krafter =).
Nu så lyssnar jag på turkisk musik, ska ta det lugnt, innan jag går lägger mig igen, måste upp tidigt imorgon också =(.

sov så gött små pluttisar


   

Dagens outfit





Topp H&M, jacka H&M, Jeans Bikbok, Uggstövlar London

Är i skolan

Vi blev klara med grupparbetet Kl:12.00 men det bästa är ju att vi kom Kl: 11.00 till skolan =). Vi behövde bara finslipa arbetet egentligen. Men det är lugnt, tog en lunch med Jasi =). Just nu sitter jag med Arasta och Carro kom precis, de ska hinna bli klara med deras arbete och sen blir det en lååång fika på arom med hela gänget =).
Vi hörs när jag kommer hem ikväll. Puss på er <3


Myspys med en massa snack


ojojoj vilken tidig morgon det var idag, vi satt och jobbade med grupparbetet fram till kl:10.00, då kom Fredrik Reinfeldt till skolan och höll föreläsning. Vilket var väldigt intressant =). Sedan blev det lunch tillsammans med tjejerna. Sedan var det bara att plugga på igen, i satt kvar till ca 13.30 och klurade på arbetet, usch så tröttsamt
:(.
Sedan gick in till Arom för att träffa Jasi, hon satt med Jonas och lunchade och skrev på c-uppsatsen. Träffade även på Ilhan och Nadeem, som tyckte att vi skulle sätta oss ner och ta en fika ;). Trevligt, trevligt som vanligt =). Jasi kom och satte sig med oss. Vi hade så himla kul, det var en massa diskussioner som vanligt. Det var intressant eftersom de typ frågade ut oss om du typ hur vi tjejer tänker och tycker om saker och ting. Självklart mest kring förhållanden. Vi satt kvar i flera timmar och bara fikade och tog det lugnt! :D. Eftersom alla vi älskar att fika så kommer vi förmodligen hänga där varje efter skolan ;) :P.

Nu ska jag läsa lite mejl, platta håret och sen gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon.
Sov så gott alla små söta <3

Får du fjärilar i magen av den här låten? Kolla upp om du är kär! ;)


Statsministern på besök!









Fredrik Reinfeldt

Gooomoorgoon =).

Nu har jag ändå varit duktig, var i skolan redan vid 08.10 idag =). Jag som är sååå morgontrött =(. Sitter i biblioteket med Annika och Angelica, vi väntar in Carmen också, stackaren har försovit sig :p.
så nu blir det plugg fram till 10.00 för då kommer självaste Fredrik Reinfeldt till skolan och ska ha föreläsning!
Ska försöka ta bilder och sen kan jag lägga upp dem ikväll ;).


Puss

NYTT!

Älskar min nya burberry halsduk, nu kommer jag både vara snygg och chic till vintern =)





Skola

Hejee...träffade min grupp vid 10 tiden för att plugga, det blev inte så värst mycket pluggande eftersom vi är så duktiga på att snacka om helt andra saker :p. Vid 12 var vi och lunchade och sedan blev det nästan 2 timmars plugg igen. Efteråt kände jag att det var ganska tidigt att dra mig hemåt ( jag pluggar bättre i skolan), så jag träffade en kompis och vi satt och pluggade i ett par timmar. Han hade lite restuppgifter kvar och jag läste ur en tråkig bok :p.
Som jag tidigare nämnde så ramlade ju jag, så jag har ganska ont nu..=(. Juste ska senare ta kort på min nya Burberry halsduk som jag hade beställt, och idag så gick Mina för att hämta den i "posten" =). Den ursnygg, love it! =).


Gick ner i split!


Påväg hem idag så ramlade jag och samtidigt gick i split, (inte illa) skrapade upp mina snygga svarta jeans, fick stor skrapsår. ONT!!!

Dagens låt!!


Föreläsning och fika med vänner =)


Har haft en trevlig dag med både föreläsning och fika. Miaad var i min skola idag, så vi tog det bara lugnt hela dagen. Sedan kom Jasi och gjorde sällskap. Vi åt en god lunch och sedan så åt vi både kladdkaka och morotskaka från Arom =). Hade en massa heta diskussioner, allt från Själsfränder, hitta den rätta och om det är rätt eller fel att kronprinsessorna Victoria och Madeline äger varsin Herme's väska, som de förmodlingen inte har betalat för. En herme's väska kostar omkring 100. 000 kr. Jag skulle nog gissa på att det är våra skattepengar som går till det!!!
Så nu är jag hemma igen och imorgon ska jag träffa tjejerna för att göra grupparbetet.



Aj det gör ont!

Jag har ont i magen och resten av kroppen idag, så jag ska bara vara hemma och inte göra något!!

Halens


Platåsko  Platåsandalett

Så här pluggar jag som bäst!

Såhär pluggar jag som bäst:

*Då jag kan ha min laptop vid min sida

*Kurslitteraturen

*Massviss av överdragspennor i olika glada färger

*Klassisk musik, jag lyssnar hellre på klassisk musik där de bara spelar instrument. Jag kan tycka att det är störande att lyssna på musik där de sjunger, eftersom jag alltid ska ska lyssna på texten och dessutom sjunga med. Då blir det inte mycket pluggande kan jag lova!!

*Och glöm inte att ha något att snaska på vid sidan om, ingen fungerar så bra på tom mage!
  Det behöver verkligen inte vara en massa godis, det försöker jag undvika. Däremot dricker jag gärna te, äter   russin och mandlar. Som är nyttigt och gott =).

Ge gärna tips på hur ni pluggar som bäst! Så kan vi alla lära oss av varandra =)



Soligt i min förort =)








NYTT!




Chill...


Idag har jag bara tagit det lugnt. Det är så skönt att bara vara ledig =). Vaknade vid 12 idag..ehhe. Sedan kom Jasi över och vi satt och bara tog det lugnt. Lagade lasange och sen gick vi och handlade. Efter det så kom en barndomsvän hem till oss.,det var ett tag sen som hon var här. Hon var och målade hemma hos hennes föräldrar, så hon passade på att hälsa på ;). Så nu har hon och jag ett litet projekt på g..det ska bli kul =).

Ska ett husdjur flytta in???


Jag hittade bild på dessa två små hundar på Shirins laptop idag. Har mina syskon planerat att skaffa en hund utan att jag riktigt vet om det??!!  Jag är inte så förtjust i djur, tycker att de är jättesöta, men är inte så säker på om jag vill ha en hemma. Min syster Sara har en underbar liten vovve hemma.
Hmm..måste ta ett snack med mina syskon när de kommer hem idag! :)






NYTT I GARDEROBEN


Väska och plånbok köpt på "OASIS". Av märket "Jane Norman". jag måste säga att
 både plånboken och väskan är så mycket snyggare i verkligheten =)



Nagelkit som håller naglarna rena och fräscha upp till ca 4 veckor


Nagelkit, som innehåller handkräm(milk & honey), nagelfil, nagelbandsolja
och det viktigaste i paketet måste ändå vara "nagelfilen" som putsar,
rengör och ser till att naglarna bli glansiga. Det ser precis ut som om man
har användt sig av genomskinlig nagellack!! Perfekt för alla som ber och
inte kan använda sig av nagellack. Naglarna blir jättelena och fräscha =)

Irriterande telefonsäljare!!

heeej på er...jag kom precis hem. Hade seminarium mellan 9.00 - 12.00 idag. Vi fick tillbaka arbetet som försvann från datorn ( vi gjorde om den igår ). Vi fick högsta betyg på det arbetet =).
Efter det så mötte jag upp Mina för shopping i Skärholmen =). Det blev en hel del shopping ;). Jag lägger upp bilder senare ikväll =). Förresten varför kan inte dem där jäkla telefonförsäljarna som står i varje hörn ( idag i skärholmen) låt oss vara ifred. Fastän man säger att man inte är intresserad så pushar de på iallafall. Så jäkla jobbigt alltså, det känns som om de försöker tvinga på en varor som man inte vill ha! Dessutom så blev han sur på oss, för att vi nekade abonnemanget. 
_ Nää, tjejer, jag ödslar er tid och ni ödslar min tid, så tack och hej!  

_ Men kom igen nu, ta det inte personligt!

_ Nää, men det är lugnt, jag kan sälja telefoner till vem jag vill, när jag vill!!

_haha, okeej, vad bra, varför ödslade du min tid då? ( och vi gick därifrån)


ORKA!!! säger jag bara, grow some balls!

Så jäkla surt alltså!!!

Ska sammanfatta min dag väldigt kort. Var i skolan innan kl:9.00 imorse och vi skrev på arbetet till kl:14.30 ( deadline). Just när vi var klara och skulle skicka in arbetet, så hade hela jäkla arbetet försvunnit från datorn!!!! Snacka om att det var en hel del, arga, sura och ledsna miner!! . Jag var och pratade med vår seminarieledare ( charmade honom lite) :p hahha och han var så snäll och förstående och sa att vi kunde skicka in arbetet när vi var klara, kunde skicka in den imorgon. Så vi satt till 17.30 och skrev om skiten, fyfan! Alla vi var såååå trötta, men jag tänkte egentligen ova. Men tänkte istället att jag ska lägga mig senast kl. 23.00 ikväll. För att få ordentligt med sömn. Måste upp kl: 07.10 imorgon :(.

Glöm inte Greyes anatomy ikväll :D.

Puss på er <3



Tisdags favoriter =)


Heeej på er, vaknade precis. Tog en tupplur på ca 1.30 min :D. Jag var helt seriöst, dödstrött, höll på att somna, tappade balansen hela tiden :p. Nu känner jag mig pigg och glad =).
Hade en föreläsning på morgonen om all världens vatten, intressant ;). Sedan blev det grupparbete med tjejerna och efter det så var jag kvar en timme och hängde med en hel del vänner och bara snackade, mysigt =). För engångs skull så var jag hemma tidigt, kl:16 =). Pappa började tro att jag hade flyttat in till skolan, hahah. Nää, ikväll ska jag bänka mig framför tv:n och titta på DHW, Uglybetty och Christine, mina tisdagsfavoriter :D.

Ha det bäst, puss och Kram// Nazziii



Chocolate time =)




Pluggdags!



En trevlig helg =)

Fan, att det redan är söndag idag =(. USCH!! Jag känner att jag har alldeles för mycket att göra, helgen sprang ju tyvärr bara iväg. Min kusin var här och vi hade supertrevligt, somnade vid halv 5 imorse, så vi var ganska trötta när vi vaknde halv 12 idag. Men vi tog det bara lugnt idag, de var tyvärr tvungna att åka hem eftersom det är måndag imorgon och de hade både jobb och skola!
Måste forsätta att läsa ur min bok, är inte direkt sugen på det, men känner att jag ligger efter, eftersom jag egenligen skulle ha läst hela helgen, men men, jag har haft en trevlig helg och jag behövde verkligen det :).

Men vi hörs säkert ikväll. Puss på er <3


Fashionista unge!!!


Sööötaa Maryam =)






Världens sötaste Nevin, hade sminkat sig själv!


Burberry plånbok och Calvin Klein väska :p


2 år och använder sig redan av Dior läppstift =)






Kolla in cashen :P


Bus med kidsen

tjaaa,,,sitter med släkten, massa bus med ungarna...nu blir det en god middag :D.

Puss

H&M











Gäster

Man ba tjaa =). Tänkte snabbt blogga, jag och mamma gjorde vinbladsdolmar för en stund sen. Vi ska ju få besök =). Nu är det städning som gäller här hemma, ska ta en duscj, byta om och sminka mig innan de kommer ;). Hörs senare mina vänner.

Puss på er <3


Längtar!!

En väldigt trött Nasrin skriver just nu, höll på att somna innan, när jag läste ur en kurslitteratur :P. Som tur ringde min morbror och hans söta fru med roliga nyheter som händer i december =).
Pratade dessutom med min kusin Asra som kommer hit med familjen imorgon, längtaaaar!! Har inte träffat henne på över ett år :S :(. Så det ska absolut bli jättekul att ses imorgon och bara ta det lugnt.
Nu ska jag ta och lägga mig, ska sova ut rejält, känns som att det var länge sen. tar bilder imorgon och lägger upp på bloggen.

Sov så gott små söta <3

Fredagen den 13:e

tjabaa alla bloggläsare, hoppas att ni har haft en trevlig fredag och att det inte alls har tänkt på att det är fredagen den 13:e (oturs dagen ). Gick upp sju imorse och tog mig till skolan och var där halv 9, med andra hela 30 min innan min lektion började, känner mig så duktig med tanke på att jag är så morgontrött :P.
Seminariet gick väldigt bra, väldigt tråkigt dock att sitta där i 3 timmar!!.
Lunchade ihop med Anno och Victor och hade långa samtal om allt och ingenting..kul =). Inte helt oväntad så blir det alltid snack om förhållanden när jag och mina vänner pratar :p. Det är alltid kul att höra hur killar tänker kring förhållanden och tjejer i allmänhet!

Efter det så träffades jag och Jasi och tog en lååång fika stund inne på Arom och åt morotskaka och äppelpaj. Arasta gjorde oss också sällskap senare ;). Två tjejer från journalist linjen intervjudade och fotade mig och Jasi till skoltidningen. Ska bli kul att se tidningen sen ;).

Näää, nu väntar en rejäl middag, med grillade kyckling, pommes, tsatsiki och dricka..nam nam,,,är vrålhungrig!






Till Jasi <3


Har inte ens hunnit lämna över Jasis födelsedagspresent =(. Eftersom hon inte vet vad den innehåller än, får ni inte heller veta det än :P.



När Kurden är kung :p

hej på er <3

Somnade ganska sent igår också, hade sån jäkla ångest över skolan, höll på med grupparbetet till Kl 01.30 inatt. Jag ska se till att bli bättre på det där med pluggandet =). Idag har jag ingen skola, men ska se till att läsa ur min bok och förbreda för seminariet imorgon ;). Mina är i skolan och köpte med sig nästa veckas kurslitteratur till mig, "När kunden KURDEN är Kung" =).
Lillebror tog sprutan mot svinis igår, så han stannade hemma idag för att vila upp sig, så jag är också hemma för att ta hand om honom, hade tänkt att åka till skolan för att plugga med gänget, men istället ska jag senare till biblioteket, hemma ut ett par böcker, ta en låååång och skön dusch och sedan plugga ;).

Vi hörs senare. Puss på er <3

Lång men trevlig dag =)

tjaaaa på er =). Har haft en lång dag idag. Sov endast ett par timmar inatt, not good! Gick upp kl: 07.00 imorse och var i skolan kl: 08.45. Sedan pluggade jag tillsammans med min grupp fram till kl: 14.00. Efter det tog jag en fika tillsammans med Ilhan och en goo göteborgare som studerar på KI. Mysigt =). Sedan så satt jag och några kompisar i grupprummet och lyssnade på musik, gav varandra massage och tittade på mammas pojkar :D.

Sen var klcokan redan 15.30 och det var dags för mig och Arasta och möra resten av UF föreningen för en föreläsning om "krisen i Handura", tog oss ännu en fika och lyssnade på en intressant föreläsning. Nu var klockan redan 17.30 :O. Trött och hungrig åkte jag hem, där en god kebabpizza väntade :D.

Just nu sitter jag och skriver på mitt arbete och tittar på "Greyes anatomy" :D. Underbart ;D


Låång dag, but i love it ;) <3





Godmorgon

Godmorgon allihopa,,,det är inte ofta som jag bloggar så tidi´gt på morgonen. sitter i skolbiblioteket och väntar in tjejerna i min grupp, som ska köpa frukost, jag har reda´n varit tillräckligt duktig och ätit =).
Nu blir det grupparbete ett par timmar, lunch, skriva klart alltihop. Träffa ett par vänner innan UF.s Föreläsning.
är sååå trött, måste lära mig att sova i tid och inte sitta och prata över msn med en massa kompis sent på natten :S :p.

Nää, men ska försöka blogga senare också. Puss på er <3

Grupparbete

hejhej! Har varit i skolan idag, pluggat tillsammans med Arasta,lizzie,carro. Det känns ganska bra med grupparbete, för då kan man bolla idee'r och så. Nu ingår dem inte i min grupp, men vi är vänner och pluggar bra ihop ;).  Sen var nästan hela min klass där, så vi satt och pratade och tog det lugnt. Gud vad jag ändå älskar skolan, fastän jag kan bli så trött på det ibland.
Ska träffa min "riktiga" grupp kl: 9.00 imorgon för att göra klart arbetet, sen har vi i UF anordnat en ny föreläsning imorgon, kl: 16.00, vet inte om jag kommer att hinna gå på den, hoppas det! Men det är jag och Arasta som är fika ansvariga!

Om 25 min är det DHW, så jag ska snabbt be, ta bort smink och fixa min kopp te. Efter det så ska jag skriva min del av veckans uppgift och skicka den till Angelica!

Hörs senare. Puss puss

My dreambag =)














Föreläsningen gick bra!

hej på er!
kom hem för drygt en timme sen, har bara hunnit äta än så länge. Jag är egentligen inte särskilt trött, lite över energisk skulle jag nog kunna säga :P. Möte upp Arasta i flemingsbergs centrum kl: 13.00 idag. Vi handlade en hel del fika till UF.s föreläsning, som förresten gick jättebra. Det var jättespännande. Satt i övrigt på en annan föreläsning, med resten av Europaprogrammet!
Nää, nu ska jag gå och be, byta óm och sätta mig ner och plugga en stund. Har ingen skola imorgon, men kanske åker dit och pluggar ;).

Vi hörs senare ikväll. Där jag kommer att lägga upp en bild om min drömväska! Ska verkligen spara pengar ( den är jättedyr) för att köpa den till mig själv. Älskar att unna mig själv saker nångång ibland ;)



NYTT!





UF

tjaaa =). Springer upp och ner till tvätten, pluggar emellan åt, duschat och ätit. Att jag aldrig kan sitta still :S.
Musiken pumpar på högsta volym =). Kl. 16.20 kommer det repris på DHW, missade den i tisdags, pga all plugg, så ska titta på den senare ;).
Idag ska jag bara ta det lugnt och sköta allt hemifrån, imorgon är det en lång dag. Skola från 10.00- ca 18.30.
Vi på UF ( Utrikespolitiska föreningen) har anordnat en föreläsning om Obamas fredspris, så måste handla fika och anordna föreläsningen imorgon ;). Det blir säkert kul =). Så har ni vägarna förbi Södertörns högskola, kom gärna förbi och lyssna på föreläsningen, inträde 30 kr, vi bjuder på fika =). Men man kan även köpa medlemskort för hela året, för ENDAST 50 kr.

Hörs senare

Skäris

tjatja..åkte som sagt till Skärholmen idag, för lite shopping. Fick med mig, Mina, Jasi och Miaad. Vi tittade runt lite var och käkade lite gott också ;). Fick med mig en fin blå stickad tröja, lägger senare upp en bild på den.
Tänka sätta mig ner och plugga lite.
Puss

Cirkus Möller,,,hahahah


Ärenden

Godmorgon alla morgontrötta =). Vaknade vid halv ett idag..aj aj aj de händer inte ofta, kan jag säga!
Annars så går jag runt halvblind och gnäller i mellanåt för att jag inte ser och jag får extremt ont i huvudet av att gå runt utan glasögon, eftersom jag måste anstränga ögonen.
Funderar på att åka till Skärholmen, på lite ärenden..handla födelsedagspresent, lämna tillbaka en sak och hjälpa Miaad att hitta en klänning till hennes morbrors bröllop =).

Nää nu ska jag gå och fixa en sak, äta och förhoppningsvis komma iväg.

Vi hörs när vi hörs ;).


Amir feat. Ardalan


Trasiga glasögon :(

hejee =). Sitter och tittar på simpsons med lillbrorsan =). Kom hem vid 4 tiden idag, fastän vi slutade 12.00. Men jag och Anno blev kvar efter skolan, kopierade lite kurslitteratur och satt bara pratade i flera timmar. Så skönt att inte behöva tänka på skolan hela tiden. Men så skönt att det är fredag idag, det innebär idol och en massa sömn =).

Juste mina glasögon gick sönder igår, Gud så jobbigt, jag klarar mig typ inte utan dem. Fick bära linser idag och får nog göra det hela helgen och ett par dagar till nästa vecka. Var och lämnade glasögonen hos optikern som påstod att han kanske inte skulle kunna laga dem, utan föreslog att jag skulle köpa nya..snacka om att han bara vill sälja!! Midie och Fadia är också hemma hos oss idag, tjejerna håller på att "plugga" :P. Shirin och Mina gör dem sällskap. Nää, ska lyssna på musik nu, så att jag inte somnar..är sjukt trött.


Mitt hjärta blöder för dem!

Ohhh vad jag älskar programmet "inlåst" som går på tv4, idag var det tyvärr sista avsnitten, men jag hoppas innerligt att de forsätter med samma projekt och koncept. Mitt hjärta blöder för dessa ungdomar, som har behövt gå igenom ett helvete, jag har varit tårögd varje gång jag har tittat på programmet. Men ändå så hoppfull, och har nästan haft en längtan att lära känna dem, veta hur de mår!

Så snälla tv4 och människorna som var med och skapade detta projekt, forsätt i samma stil. Ni räddar liv. Och vi ska absolut inte glömma "gamlingarna", vilka underbara människor!!






The Ugly Truth


Äntligen så har jag lite tid för att bara vara hemma och inte göra ett smack! Så tänkte passa på att titta på "The ugly truth", frossa i mig tårta och godis och bara njuta av en lugn dag =).


Lite smått och gott på min B-day igår =)


Namm nam..god apelsin/mandarintårta




Håller på att duka fram god saker =)


I Love Candy! =)


Har även fått en snygg kamera från Kodak från min söta familj, så
nu blir det en hel del kodak moments på bloggen. Ska bli mycket flitigare
på att ta kort ;).


Ingen sömn förrän 3 inatt

hejee, vill ännu en gång tacka för en jättefin födelsedag igår!!

Men jag är sååå himla trött idag, pratade med en kompis till halv 3 inatt,,snacka om att jag var helt död imorse :P.
Hade tänkt och åka till skolan idag, för att det är economic day i skolan, en massa företagare ska vara där, och sen ta en fika med ett par kompis,,men jag är trött som ***, och vädret är uselt.
Så får träffa alla i skolan imorgon istället,,har seminarium 9.00- 12.00 så får träffa gänget efteråt ;).
Så idag ska jag bara ta det lugnt, vad skönt det känns..men samtidigt så kommer jag nog att bli extremt uttråkad!

Vi hörs senare. Puss <3

Tack Jasin =)

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN NASRIN!

IDAG FYLLER DU 24 ÅR, BARA 74 ÅR OCH SEN BLIR DU 100!!!

JASIN


hhahahha,,jag tyckte att det här sms:et som min 10-åriga kusin Jasin skickade till mig var för härlig, han är sååå sööt!! <3



Jasin kanske kan komma med en sån här god tårta på min 100 års dag =)

Tack Meral och Navid =)

Naaziii
Tavaloooodet mobarak azize delaaam!!!!!!!!!

Hoppas du haft och får en fortsatt underbar födelsedag sötiis! Önskar dig all lycka, välgång och god hälsa livet ut och hoppas du får uppleva många många många fler underbara födelsedagar i ditt liv jigar!

Många grattiskramar och pussar från mig och Navid:))

 

Från: Meral

TACK för all uppvaktande

hejeeheejee =). TACK sååå himla mycket för all uppvaktande idag, min älskade familj har skämt bort mig med både presenter och tårta, (fick en digital kamera av familjen). Stort tack till alla mina vänner som har uppvaktat mig både i skolan, msn och FB =). Så himla kul, blir så innerligt gald, även om jag egentligen inte är så mycket för födelsedagar..men jag kan inte låta bli och bli rörd =). Tack söta Jasi för dem snygga skinnhandskarna, blev jätteglad:) <3.

Ikväll ska jag fira med både tacokväll och tårta och det allra bästa den finaste sällskapet ever, MIN FAMILJ (K) <3



Spring, spring

hej små söta =)

Sitter och försöker läsa ur mina kurslitteratur som jag köpte på bokhandeln idag. I samma rum sitter Mina och Fadia och skriver på deras tentamen. Har varit en hel del spring på mig idag, som vanligt :p.
Hade en jättebra föreläsning idag, ÄNTLIGEN!! Sedan så lunchade vi inne på Arom. Och så spring, spring för mig och Arasta som var tvunga att gå på möte med styrelsen, så vi mötte upp Victor och Carro, för att diskutera måndagens föreläsning, som jag tror kommer att bli hur intressant som helst! Det handlar om fredspriset som Barack Obama fick, var det rätt? Förtjänade han priset? Jag och Arasta tar hand om fikat den dagen.
Sedan så begav vi oss till kåren, för att göra affischer och flaiers. Då kom även ordförandet Ilhan och hjälpte oss med allting. Blev klara vid halv 6 tiden, så det har varit en lång dag med mycket springande.
Nu måste jag läsa 2 böcker, så det blir tyvärr inget DHW :(, men jag kan alltid kolla på reprisen på söndag!
Pratar med Jasi över tel nu, så det blir mer plugg senare.

Puss på er små söta =).



Trevliga grabbar!

Hej mina vänner=) Kom hem för 40 min sen, hade som sagt föreläsning så sent som kl: 15.00 idag.
VI FATTADE NOLL! Han pratade om en apa i en bur och ämnet var ekonomisk förändring :S!!!

Efteråt så satte vi oss i biblioteket och kollade efter veckans kurslitteratur, vissa av grabbarna hade fått för sig att det är okej att gömma alla böcker som behövs tíll den här delkursen!! Inte okeej alltså!
Så de fick sig en liten utskällning av mig, hehe..men de är så snälla grabbar, så jag kunde inte direkt vara sur på dem :P. Så istället blev vi kvar i skolan och snackade =).
Men men, pappan har köpt med sig mc donalds mat, så ska iväg och käka ;).

Hörs senare. Puss på er <3






Redan november?

heje allihopa! Tänk att det redan är november månad?! ojoj, tiden springer verkligen iväg. Har hjälpt mamma med maten nu på morgonen, eftersom hon ska vara på jobbet om en timme och jobbar nästan 3 timmar. Och jag ska på en föreläsning kl: 15.00 idag. Så vi tänkte att det vore bättre att maten skulle stå klar, när man kommer hem trött senare. Dessutom så kommer mina syskon hem sen. Mamma är så omtänksam och ser alltid till att maten är färdig när vi kommer hem <3.
Som sagt ska jag till skolan senare, så ska sätta igång att platta håret, sminka mig och byta om. Har egentligen ingen lust att ta mig ut i det här blåsiga vädret, men men..skolan måste prioriteras!

Hörs senare ikväll!


Puss på er <3

NYTT!

Köpte dessa skinnhandskar (äkta skinn) från Cubus idag. Pris: 249 kr






Hos Miaad

tjatja, sitter hemma hos Miaad och har tjejsnack,. Det var såååååå länge sen vi sågs sist, att hennes söta mamma trodde att vi var osamas, hehe. Jag fick förklara för henne att vi är vuxna nu och inte blir osams längre :p.
ska snart ta mig hemåt för att tvätta kläder.

Puss

Budget

      Budget produkter under 50-lappen =). 

  • Garnier, ansiktsrengöring ca 46 kr
  • Dalan d'Olive, handkräm, ger mjuka händer 20kr!!!!
  • Försvarets hudsalva, älskar att ha dem på läpparna, den ger både mjukare läppar och en fyllighetes känsla i läpparna. ca 20 kr
  • Läppglans från H&M 29.90kr

Please come home :)

hejehej..vaknade för ca 1 timme sen, tog sovmorgon idag. Somnade inte förrän kl: 03.00 inatt. Satt och pratade med Sara och Meral över msn =). Det är jättetråkigt väder idag, så jag får se om det blir nån promenad, men jag ska iallafall tvätta kläder idag och bara ta det lugnt ;).
Äntligen kommer Mina och Jones hem från Mjölby, jag vet att de åkte i fredags, men kan inte låta bli att sakna dem :(. Huset är så tyst utan dem, Mina är ju bästa på att knasa till det här hemma med kramkalas och allt och Jones springer alltid omkring och spelar fotboll. sooo please come home :D.

Hörs senare. Puss på er <3

Halloween

Min gulliga kusin Shejma hade ordnat en halloweenparty till hennes små söta småttingar, Dina och Alan. My lovely sister Sara var också med och kom klädd till festen som en söt katt =). Tänkte visa ett par bilder från den festen. När jag får barn ska jag definitivt fixa coola halloweenfester till dem som Shejma har gjort.


 








RSS 2.0