Feeling crapy!

Mår tyvärr inte så bra idag, jobbiiigt, just då jag har en hel del att göra, sista veckan i skolan! Jag kallsvettas typ, sov runt 3 inatt och gått upp flera gånger, för att jag har mått illa (och spytt) och haft migrän! Så skulle fick vänta idag, har inlämning på en tenta imorgon, så jag hoppas verkligen att jag har krafter att fullgöra tentan ikväll ;).
Det värsta är att jag måste iväg till Skärholmen, på ett "möte" som jag inte vill/kan berätta om här i bloggen, måste vara där 15.30 och är inte alls kry, hmm..vad gör man då? Ringer och avbokar, knappt 2 timmar innan? Dilemma! :(.

Nää, nu ska jag komma på vad jag ska göra, eller så får jag bita ihop och fixa det iallafall! ( Det enda jag kan berätta, om mitt "möte" är att jag kommer att känna mig som Samantha från SATC 1, då hon låg på "sushibordet"... inget jag längtar till :P :( 

Ahhhhhhhhhh det spökar!

Vilken lugn och skön dag jag har haft. Precis vd jag har behövt, efter all stressande med tentor och inlämningar! Än är det inte över, sista veckan, nu kör vi! =)-
Jag har umgåtts med Miaad hela dagen, vi har bara tagit det lugnt, i det helt skumma vädret, då det ena minuten var solen och den andra sekunden var regn, men det brydde vi oss inte om, vi satt under en paraply i en park och pratade framtidsplaner, mysiiigt =). Sedan hängde vi hemma hos Miaad, då hennes familj skulle på birka kryssning. Det sjuka var, att vi båda kunde svära på att det spökade hemma hos henne, vi hörde röster, fyyy så sjukt, så det var en hel del gap och skrik på oss..hhaha...atte ringde och gissa om han tyckte att vi var gapiga :p.
Nu är jag nyduschad, ska äta snart, läsa igenom tentan och lägga till lite, innan vi lämnar in den på tisdags morgon.
23.00 blir det att se en av mina favvo serier, Big ben theory =).

Puss på er <3


Dagens låt!


Dagens låt!


Jag lever :D

heej på er =) jaaadåå. jag lever, har himla mycket att göra i skolan, vi slutar nästa vecka :) Gud vad tiden flyger iväg, men har tyvärr varken haft ork eller lust att blogga på sistone!
Men jag lever studentlivet, så gott det går och njuter av varje sekund :D.

Puss på er <3 P.S Njut av det fina sommarvädret ( de dagar som solen är framme ;) ).

Dagens låt!


Är jag ytlig??!!

Hejeee, ligegr i sängen och har halvt lite ångest för att jag inte har pluggat på hela dagen, ( förutom att jag fick hjälp av Jasi att skriva CV), men å andra sidan så har jag tagit det lugnt idag =). Jasi var här idag, vi tog det lugnt och fikade, sedan så mötte vi upp Miaad för att ta en promenad. Vi blev utlovade finare väder med 16 grader, men det fick vi nog inte, men det var inte heller dåligt väder ;). Vi satt på en parkbänk och tittade på folkskläder, jag får skuldkänslor, för att tjejerna tyckte att jag var taskig. Men de gjorde också det, efter ett tag :P.
Jag har en sån konstig noija med killar och kläder, men speciellt SKOR!! Sorry om det låter ytligt, men jag kan liksom få fnatt om en snubbe har så kallat, "fel skor" på sig. Med "fel skor" menar jag då, så kallade pump skor, reflex skor, inomhus fotbollsskor ( som killar kan få för sig att ha i skolan). Jag reagerar nog så, för att skor betyder väldigt mycket för mig! Men å andra sidan är jag inte så utseende fixerad så det är lugnt, så de kommer lindrigt undan :). Mina stackars kompisar (tjejer och killar) har fått som vana att titta in folks skor och bara..ohhh Nasrin kolla på hans skor, han har sånna pumpskor som du hatar, blää vad fula dem är! Sorry! :P
Observera att jag inte har något emot, att killar sätter på sig dessa skor, när de är gymmet/joggar/spelar boll =)

 

"Reflexskor"

BROOKS RAVENNA M WHITE  / DARK RED
"Pumpskor"

NIKE SHOX FLY ZIP+ W BLACK / WHITE

"Inomhus fotbollskor"
SOC W FBIII FW F09 WHITE  / LILAC


Süüül =)

Süüuüüüulen är hääär, det är hela 22 grader i Stockholm idag. Så ska se om jag kan samla ihop ett tjejgäng och sitta ute och njuta av solen och fika en massa gott :).
Plugga får jag göra inatt ;).
ha en underbar dag ute i solen =). Puss



Tenta + Film

Idag känner jag mig duktig =). Vi fick sååå mycket gjort i skolan idag, det är skönt när det är lugnt i skolan, då får man en massa gjort =). Åkte hem vid 16.00 med Rejwan, satt och tittade på filmen "she's out of my leauge", det var en typisk romantisk film, =).
Och nu tittar vi syskon på "Big ben theori", men nu ska jag sitta med mina föräldrar ;).
Ha en forsatt trevlig fredagskväll =)



Sitter på biblioteket

´heej på er, hoppas att allt är bra med er?! =) Många är lediga idag pågrund av att det är en klämdag. Själv har jag tagit mig till högskolan för att plugga idag, känner mig himla stressad och ligger mest vaken om nätterna och tänker på frågeställningar till arbeten osv :( Låg vaken till 3 inatt och funderade, kom på ett par bra frågor, gick upp och hittade en pappersbit i köket och började skriva. Så jag tänkte vara effektiv idag, så jag slipper ligga vaken om nätterna.
Det är halvttomt i biblioteket och jag gissar på att majoriteten har tagit ledigt och förmodligen åkt hem till familjen i deras respektive hemstad =).
Jag väntar in Rejwan, sen får vi se vilka fler som dyker upp, men nu blir det plugg och sedan en god lunch =).

Puss på er <3


Movietime

Tittade prcis klart filmen, Beauty and the Briefcase! En mysig romantisk komedi, där Hilary Duff skriver en artikel för Cosmopolitan. Hon ska skriva om att hitta kärleken i affärsvärlden.



Dagens outfit!


Süleeen är här =)

Sitter och tittar på Christine, hon är såå jäkla skön :D. Jag var i skolan idag och tänkte göra nytta, men icke sa nicke, solen sken, så det blev tyvärr inte så mycket plugg. Så istället har jag umgåtts med Mohamed och Nebbe hela dagen. Satte oss ute på skolgården, njöt av solen och komenterade alla som gick förbi, hahah..på gott och ont om vi säger så :p. En mysig dag måste jag säga, efteråt så gick jag och Miaad på lång promenad och bara pratade =).
Imorgon är det seminarium...blää säger jag bara, hatar verkligen det..men det är skönt att det bara är skola imorgon ;).

Ska lägga mig snart, måste upp kl:07:15 :'(
natti natt <3

Dagens outfit!


The Blind Side!

Jag säger bara, Gud vilken underbar film! En verklighets baserad film, med många olika känslor. Jag kom på mig själv att skratta till, bli helt tårögd till att känna mig helt varm inombords. The Blind Side är med andra ord en film, jag rekommenderar. Vackra Sandra Bulock berörde verkligen!
har ni inte sett filmen, se den!! =)


 

Movietime

Har precis tittat klart på filmen Chloe, det var faktiskt en ganska bra film, så den filmen rekommenderar jag absolut ;). Dessutom så har jag fått komplimanger för min cremefärgade tunika, har den även i svart. Många har frågat efter den i skolan, men även på bloggen. Dem har jag faktiskt köpt i London, när jag var där i september förra året, men det är inte förrän nu som jag använder dem. tack det är gulligt av er..men visst är dem söta?
Det är helt klart kläder i min stil =).


Mysig dag =)

Kom precis hem från skolan, har hängt där sedan 11 imorse, hängt med hela gänget och tagit det lugnt. Jag och Rejwan planerade inför vår uppsatsskrivning. Lunchade tillsammans med Arasta, carro och Lissie och två av deras italienska vänner, som är utbytesstudenter, jättetrevliga grabbar, jag fick även öva på min italienska, de tyckte att det var charmigt och var imponerade =).
Mina och Fadia kom från praktiken och hälsade på oss idag, så jag, Mohamed, Nebbe och Suzan satt ute på balkongen i skolan och åt och hade kuliigt =).

Nu sitter vi systrar hemma med mamma, hon har lite smaskiga nyheter till oss,,,hahah i love gossip :P =)
Ikväll blir det plugg igen, hörs senare..puss puss <3

Dagens outfit!


Dagens outfit!


Surpuppa!

Sitter vid köksbordet och är nyduschad och äter mammas goda, ris med kyckling och pommes och sallad =). La mig en en stund efter skolan för att piggna till lite, känner mig otroligt trött :(.
Har haft en någorlunda lugn dag, med tråkig föreläsning men med trevliga vänner. Det har inte varit så bra väder, så vi har hållit oss inne på biblioteket och pluggat och pratat.
Sent på eftermiddagen kände jag hur jag blev irriterad, åt allt och ingenting egentligen...usch..hatar när sånt här
:(. Men nu har jag fått sova en stund och tagit en varm dusch och dessutom ätit, så det känns genast bättre =).
Nu ska jag plugga en stund innan Greyes anatomy börjar kl:21.00.

Puss puss <3



Förstod ingenting!

Heeej,,,har haft en urdålig föreläsning idag..känns så trist, eftersom jag verkligen var trött imorse, men tog mig upp för att gå på den här föreläsningen, trist! Jag, Mohamed, Anno och Sara filmade varann under föreläsningen och hade kul :P. Gubben var fransman, så det var ingen som förstod :P :(.
Men vi har iallafall hunnit luncha redan och nu sitter vi i biblioteket och försöker plugga lite,,solen håller på att titta fram...yeeey...=).

Hörs senare, puss på er <3

Vårväder =)

Har inte så värst att skriva, förutom att jag älskar vårvädret, då alla vi kompisar sitter ute på skolgården, i det fina vädret =). Det är just det vi har gjort idag, med undantag vid senare på eftermiddagen, då vi gick in till biblioteket för att plugga =).
Imorgon är det skola igen och föreläsningar, jag är trött så jag ska snart lägga mig, men ska bara hjälpa Ray med att skicka in ett arbete ;)

Natti natt <3


Dagens outfit!


Dagens outfit!


Skolan

tjaaa, sitter i biblioteket tillsammans med Nebbe, Suzan och Azra. Vi sitter och pratar, fikar och pluggar =). HAde föreläsning imorse och efter det har vi var ett helt stort gäng som bara har haft kul och tagit det lugnt ;). Ska börja åka hemåt;).
puss

Lugn dag i solen

haallluu, har inte hunnit blogga idag, har varit med Jasi och Miaad största delen av dagen =). Jasi var hos mig ett tag och vi satt bara och pratade och fikade. Sedan träffade vi Miaad och lilla William, så jag lekte med honom ute på gården, han är så söt den lillen =). Det har varit fint väder idag, soligt och fint, så det har varit riktigt skönt att bara sitta ute i det fina vädret. Träffade på Sofia och Yasmina, söta Sofia är gravid i sjättemånaden så det var mysigt och se henne.
Huuup, då var helgen över, det har varit en lugn helg, imorgon är det skola och vi startar med vår sista kurs, tänk att det bara en månad kvar tills skolan slutar och vi är klara med vår andra termin...yeeey =)
Och om en månad tar sin Shirin och Jasi examen, woohoo..party party :D.


Movietime

I love you, Beth Cooper!


I call it love <3


RSS 2.0