Skrattade ihjäl mig :D

Gud, det var lääänge sen som jag skrattade så innerligt som jag gjorde idag!!! Mina kompisar har som sagt åkt till Uppsala för att fira valborg, och då ringer dem mig och är helt fullllaaa, jag dricker inte och brukar inte gå och ut och klubba...är van vid folk som dricker på bröllop...de är inte lika galna när de dricker. Men mina killkompisar var helt galna..jag kan säga såhär, jag behöver inte gå iväg och träna magen iallfall, min sixpack är på plats :P.
Hoppas att ni hittar bilen grabbar :P

I'm in loveee!

Jag måste säga att jag är helt kär i min nya väska, den är stor och rymlig,
rymmer både kläder och laptop, perfect for me =) love is in the air <3



En fin matchande plånbok =)


Dagens outfit!


Söta Madjan

Kom precis hem från skärholmen med mamma och Mina..handlade, åt mat och jag fick med mig en underbar väska, jaaaaaaaaaa, jag har problem när det kommer till skor och väskor, ingen behöver påminna mig ;).
Pratade dessutom med min kompis Fariba från Karlstad, hon har slutat blogga och tagit bort sin FB, var tvungen att se om hon fortfarande levde, och de gjorde hon, vilken tur :D:D Dessutom pratade jag med hennes lilla flicka, Madjan..älskar henne så mycket, har kännt henne sen den dagen då hon föddes, det var en underbar känsla att höra henne säga ett par ord :).

Lägger upp bild på väskan senare och på dagens outfit!

Valborg

Idag är det soligt och fint väder =). Själv har jag sovit i hela 12 timmar..det händer väl aldrig skulle jag nog kunna säga. Med tanke på att jag inte hade sovit alls, natten innan, så somnade jag redan kl:21.00 och vaknade kl:9.00 imorse ( vaknade FLERA gånger under natten för att gå på toa och dricka vatten). Så nu är kl:12.03 och jag har redan hunnit äta frukost och lunch. Och min helg började redan igår, eftersom vi inte har skola idag, dessutom så är det valborg idag och mina kompisar ska ta sig till Uppsala för att festa ;).
Idag vill jag bara ta det lugnt, eftersom jag har haft så mycket magkatarr på sistone, så idag blir det promenad och film, precis vad jag behöver =).

Ha en underbar valborg, puss på er <3



Dagens outfit!


Sjukligt trött

TRÖÖÖTTT! Jag känner mig sjukligt trött, har inte sovit alls inatt, kunde helt enkelt inte sova inatt, hade migrän, bläää. Var tvungen att ta mig till skolan för att vi hade seminarium och opponiering, som gick ganska bra faktiskt =). Slutade 11, men stannade med Nebbe för att plugga, sedan kom Sozan, Azra, Mohamed, Darko och ännu senare kom även Shirin och Mina =). Lite plugg fick jag gjort, men försökte för det mesta hålla mig vaken, det är kul när man har trevlig sällskap =). Men vi åkte iallafall hem vid 17.30. Jag är helt slut, men känner att det är alldeles för sent för att gå och lägga sig nu och sen vakna senare.

Dagens låt!

Det är första gången som jag lyssnar på Miley Cyrus musik, men Sara skickade den och den var ganska skön faktiskt =)



INTER!!

Grattis till vinsten INTER!! Jag har överlyckliga familjemedlemmar just nu =) =) <3<3<3'
Enda jag tycker "synd om" är Zlatan, han bytte lag från Inter till Barcelona, bara för att vinna CL ( champions leauge), det är himla ironiskt att det var just mot Inter som han förlorade. Jag gillar Zlatan men han var alldeles för girig och sorry tiger, karma is a bitch!! ;)

Dagens outfit!


Plugg i biblan

hejeee, sitter i biblan tillsammans med Nebbe och pluggar. Jag och Rejwan ska opponiera på ett par klasskamraters tenta imorgon, så jag håller på att läsa igenom tentan ocn reflekterar. Rejwan kom ett par minuter men var tvungen att gå. Han fixar resten ikväll ;).
Jag skriver mer när jag kommer hem senare ikväll. Puss på er <3

NYTT!


Dagens outfit!


Härlig dag ute i solen =)

heeej soliga Sverige, ( visserligen har det börjat småregna nu)! Men Gud vilken härlig dag, jag är inte så mycket för värme, men jag tycker att det har varit otroligt skönt att sitta ute på skolgården med juice eller glass i handen, och att sitta med världens härligaste gäng är nog bara ett plus ;). Satt ute på skolgården i ca 4 timmar idag och bara tog det lugnt med vännerna ;). Ett gäng bestående av Jasi, Rejwan, Mohamed, Nebbe, Darko, Ezra och Sosan och jag såklart =) Efter flera timmar ute så bestämde vi oss för att åka ända till skärholmen för att luncha, själv var jag äcklad av mat ( spydde som fan inatt =( ), så jag tog mig en snabb shoppingsrunda medan resten lunchade, Jasi och Darko följde inte med!
Fick med mig ett par svarta tights och ett diadem som jag kan visa bild på senare ;).
Förresten måste jag göra om min muntliga tenta, jag hade inte läst igenom böckerna så att jag var väl knappast förbredd, men men, ny tid den 10/5.

Nu ska jag mysa i pyjamas och förbreda mig inför en lång tv kväll...det är ju tisdag idag :D

Pöööözzz

Tack =)

Har färg i håret (igen) vill få en ljusare nyans, men nu ska jag gå och tvätta ur den, hoppas att det har blivit fint =). Förresten, titta vad vår fina granne, gav mig och Shirin när vi var påväg hem idag. Sjukt sööt är hon, hon kramade om oss och var överlycklig, ( hon är döv, stum) så tyvärr går det tyvärr inte att komuinicera med henne, med hon ser vår uppskattning genom kramar och leende =).

ehehe, fel datum :P

Pizzatime


Dagens outfit!



Babydoll topp, London
Leggins jenas, Gina Tricot
Loafers, Belle
Väska, privatbutik i Trollhättan

Tråkiga söndagar!

Gud, vilken dah, himla trist, typiskt söndagar!
Min kompis Esra, ringde imorse och ville att jag skulle vara med när hennes son fyller 2 år idag, hon skulle ha en liten middag hemma, men jag har så himla plugg, att det var ingen ide' att ta sig till kista. Sötaste Rivin, hoppas att han får en fin dag, ska se till att åka och hälsa på honom snart =).
Kom precis hem från en lång promenad med Miaad och Coco, så nu ska sitta och titta på "Gossip girl" och äta chips, men tyvärr inte cola :(.
Sen blir det plugg, puss puss

The Back-up Plan!

Tittade just klart på filmen, "The Back-up Plan" jättemysig film, med vackra Jennifer Lopez! Gud vilken torsk jag är för chickmovies, jag vet att verkligheten inte ser ut på det här viset, men älskar att drömma mig bort :D



Give meeee!


Herme's Birkin bag!



Miu Miu Butterfly!



Mulberry Bayswater!


Dear John!

Tittade just klart på den underbara filmen "Dear John" den värmde verkligen, alla jag känner har gråtit till den filmen, men jag gjorde inte det ( brukar vanligtvis gråta eller åtminstone bli tårögd till filmer), känner mig nästan stolt, kanske har mina tårkanaler bestämt sig för att stängas igen, isåfall yiiippiee =).
Rekommenderar den varmt till alla, den kommer nog på bio i sommar, själv såg jag den på www.watchmoviesonline.com med jättebra grafik ;).



Hemma idag!

Solen skiner, himlen är blå, yeeeey =). Typiskt att just den dagen, jag bestämde mig för att ha ledigt, och stanna hemma så skiner solen, och när man måste kämpa sig till skolan, så snöar det :(. Men men, får hålla mig ute idag =). Tänkte betala lite räkningar nu, och fixa och trixa hemma. Får se vad jag gör sen. Idag känner jag mig i behov av skor, IGEN, det här är ju sjukt!
Tyvärr, så är det något konstigt med min kamera, så jag har inte kunnat ta några dagens outfit bilder! Men lovar att få det fixat snart ;).

Njut av solen nu och ikväll är det fredagsmys =) =).

Har ingen lust!

Känner mig trött och orkar verkligen inte blogga, sitter och skriver på sammanfattningen av vårt arbete om genus. Har haft en lugn dag i skolan, och skitväder ( det har snöat/regnat) i två dagar nu :'(.

Godnatt på er <3

Dagens låt!


Tänk och bo på landet

Blev väldigt besviken när jag insåg att "greys anatomy" hade blivit inställd på grund av hockey, IGEN!! Sjukt surt, eftersom det är det enda programmet man längtar till på onsdagar!
Hur som helst så tittade jag på "Leila bakar" istället, himla mysig program, med himla mysig kök på landet, just så skulle jag vilja ha det! Tänk om man bara kunde fly storstaden under hela sommaren, bara åka någonstans långt bort, bo i en stuga vid nån sjö, kunna cykla runt överallt, laga god mat och baka cupcakes och njuta av sommaren, bort med all stress! Det är livet det =). Man vet ju aldrig, kanske får möjligheten att komma bort på det viset någongång, i nån liten stad här i Sverige, eller varför inte i härliga Italien.
Jag låter som en 70 årig tant, men det är precis så jag skulle vilja ha det ( utan alla husdjur såklart) och bara under ett par månader under året =). Nää, nu ska jag sluta drömma mig bort, utan komma tillbaka till verkligheten och storstaden ;).





Umgås med en gammal vän

Kom just tillbaka från hanledningen med vår lärare, det gick ganska bra, lite små justeringar i texten bara ;).
Träffade på en gammal klasskompis, från högstadiet, hade inte träffat honom på flera år, han hade med sig en tjejkompis också, så alla vi satt och åt på arom och pratade om gamla minnen =). Tomislav, du är precis som jag minns dig =).

Nää, nu ska vi rätta tentan :).

puss puss <3

Strawberrys!

Ligger i sängen och är halvtrött nu. Färgade håret tidigare idag, resultatet blev bra, men jag ska nog lägga in en till förpackning imorgon, för att det ska bli ännu finare :).
Är nyduschad, så jag tänkte krypa in till sängs och sova riktigt gott, börjar inte förrän 14.00 imorgon då vi har hanledning. Men först ska jag äta årets första färska jordgubbar, yuuuumie =)

Sov gott <3


Strawberry Kiss

Grattis Inter

Vill bara säga ett stort grattis till Inter, som vann matchen mot Barcelona med 3-1, et betydde mycket för Inter. Det betydde iallafall en hel del för Shirin och Jones =).


Färgar håret

halllu, kom just hem från ica maxi, promenerade dit med Mina, Miaad och Coco. Köpte med hårfärg till både mig och mamma, så har gjort en testslinga nu, för att se hur länge jag ska ha det i håret ;).
Var tidigare i skolan idag, hämtade ut tentan, fick G =). Satt och gjorde ingenting i skolan, tillsammans med Jasi, Rejwan och Mohamed :P. Solen sken så messade Nebbe och undrade om han och Darko ville sitta ute i solen och det ville dem, så vi satt och njöt av vårsolen nån timme ( förutom Darko, som frös ihjäl, stackare :( ).
Nää, nu ska jag fixa håret! Ikväll är de en massa på tv, men kommer nog skippa det, för att titta på när INTER möter BARCELONA!!! ( uppdaterar mer om matchen senare) .


Puss på er <3

Frukost + mejl

Godmorgon allihopa =)

Sitter vid frukostbordet och försöker få i mig frukost, samtidigt som jag mejlar olika lärare och skickar iväg vår råmanus ;). Vädret är sådär halvmulet idag, men det verkar ganska skönt ändå ;).
Så nu ska jag byta om och åka till skolan för att träffa Rejwan, ska försöka skriva klar vår tenta idag! =)
Sedan får vi tillbaka resultatet från vår religions tenta, håller tummarna =)

Ha en underbar dag, puss på er <3


Dagens låt!

Hittade en urgammal låt, som jag och mina systrar brukade dansa och sjunga till när
vi var yngre :P =)


Behöver jobb & cash!

Heeellu är hemma igen, efter lunchen idag så satte den jäkla magkatarren igång igen!! Gaaaah! Blir galen, men jag är delvis skyldig till detta, eftersom jag inte kan sluta dricka coca cola! Jäkla kolsyrat fräter sönder min mage :'(.
Men efter lite massage i huvudet och fina ord av vänner, så kändes det betydligt bättre =). söta vänner jag har <3 Nu ska jag sitta och läsa igenom tentan, som vi nästan är klara med =) ska ringa till förskolan som jag har jobbat hos ett par gånger ( mammas arbetsplats) och fråga om jag kan jobba hos dem ett par dagar, behöver cashhhh :).

Nu blir det chocklad och plugg! BOJKOTTA COCA COLA!!!

Lunch

hejeee, sitter i biblan med Jasi och Rejwan, Anno kom också precis =). Vi har inte ens börjat plugga för dagen, men vi är redan hungriga :P. Så snart är det lunch som gäller, själv ska jag äta vinbladsdolmar som jag lagade igår, yummmie :).

Hörs senare, puss på er <3

Vill ha!




Söndag 18/4

heeej på er, vad skönt det är att bara slappa vissa dagar =) Idag ska jag se till att ta det lugnt ;). Ska bara promenera till maxi senare för att köpa skönhetsprodukter, bland annat hårfärg..ska färga håret ljusare, är rätt så trött på det bruna håret!

Nu ska jag forsätta att njuta av "Ali Abdolmaleki" och läsa olika bloggar innan det är dags för lunch, bestående av grillad fisk och potatis och sallad.


Dagens låt!

Underbar låt av Ali Abdolmaleki <3


Familjemys

Tittade precis klart filmen "Avatar" med hela familjen, grym film, tyvärr var den aningens lång, jag har väldigt svårt att sitta still så länge :p
Vi åt pizza och en massa snacks..nu är jag övermätt :P
Om vi orkar ska vi senare titta på "Dear John" ;).  So far, so good!
Ta hand om er, puss puss



Önskeoutfit!


Jag älskar Olivia Palermo från "The City", hon är alltid så finklädd
och har ett underbart hår =). Såhär skulle jag vilja gå klädd idag :)




En stillsam lördag

Äntligen lördag, skulle inte ha orkat med en skoldag till! Idag ska jag se till att ha en lugn dag, titta på film och kanske gå ut och ta en promenad. Nu ska jag kolla om jag ska laga nån middag till familjen eller om jag ska beställa hem pizza ;).

Ha rn bra dag..hörs senare..puss på er <3

Sol+glass+plugg+skratt

Och så var man hemma igen efter en flitig dag i skolan, både jag och Rejwan fick en hel massa gjort idag :). Det var skönt att koppla av en stund också, bara sitta och prata och skratta, gick ner och köpte glass och dricka till gänget också :). Dessutom så blev jag intervjuad idag också, av en student som behövde att jag svarade¨på frågor som kultur, etnicitet ;).
Innan vi gick hem så hann vi sitta ute i solen en stund också. Skönt att det är fredag, för att jag hade inte orkat med skolan en dag till den här veckan!!

Ikväll blir det fredagsmys, ska se till att koppla av framför en film. Puss puss

Dagens outfit!


Flitig jag är =)

Sitter i grupprummet tillsammans med grabbarna och skriver på tentan =). Har jobbat flitigt sedan 11 och skrivit med andra ord non stop i två timmar, good for me =). Ska snart äta kycklingmacka med dricka och forsätta plugga ;).

Hörs senare, puss på er <3

Dagens outfit!


Criminal Minds

Är nu hemma igen, sitter inne på mitt rum tillsammans med mamma och Miaad och diskuterar jobb och utbildningar =). Är sjukt trött men jag ska se till att inte sova...¨så att jag kan sova ordentligt inatt ;).
Ikväll så kommer det efterlängtade "Criminal minds" ..yeeey..<3<3<3



Hanledning

Sitter i biblan med Jasi, jag och Rejwan hade hanlednig precis, det gick jättebra :D.
Solen skiner så funderar på att sätta mig där ute på skolgården och skriva på mitt arbete ;).
Nää är hungrig igen, så ska nog ta och handla mat igen :P

Hörs senare...puss puss

Skola +pizza+ansökan

Kom precis hem från skolan, tillsammans med Miaad och Coco, träffade Rejwan och Mohamed för plugg ;). Fick lite gjort iallafall, innan det blev pizza (igen) för oss tjejer =). Solen skiner men det är ganska kyligt, men älskar verkligen att våren är här =).
Miaad kommer hit senare, då jag ska hjälpa henne med att fylla i vilka kurser och program hon ska läsa inför hösten ;).
Nu ska jag ta det lugnt en stund, ikväll är det "Greyes anatomy" och så ska jag plugga! =)

Puss på er <3

Dagens outfit!


Dagens outfit!


At school :)

hejeee sitter i skolbiblioteket och försöker skriva ner en synopsis om vårt arbete som jag och Rejwan skriver om, som handlar om feminismen inom fotbollen. Där vi försöker ta redan på hur kvinnan framställs inom fotbollen, intressant ;).

Gänget tog med sig Shirin för att g ner till centrum för att köpa pizza till oss :). Så alla vi ska äta i skolan, jag är kvar i skolan och vaktar allas väskor och laptop ;).
Nu ska jag sitta ner och skriva klart innan de kommer tillbaka ;).

Vilken dag!

Vaknade upp med extremhuvudvärk, var tyvärr tvungen att spy för att huvudet skulle känns lättare :(. Sedan var det bara att åka till skolan för informationssökning i biblioteket, jag kan säga såhär, nästan hela klassen var inloggade på Fb, så att så kul var det inte att lyssna på honom :P.
Sedan var det dags för lunch, jag, Rejwan, Anno, Lotten och Daniel tog och lunchade och satt och diskuterade om allt möjligt innan alla åkte hem ;). Jag, Shirin och Sev åkte för att handla hem ingredienser till Minas tårta =). Kom hem och somnade nästan på direkten, hade jätteont i magen, magkatarren har bestämt sig för att dyka upp helt plötsligt :(. Men jag har inte stressat alls på flera månader och äter ordentligt, men jag tror ärligt att det är all kolsyra, dricker MASSOR med cola..måste verkligen sluta, om jag ska bli bättre snart!
Som min kompis Nebbe uttryckte det: - Hur fan kan du ha magkatarr, min mormor har ju det och jag trodde inte att blattar fick det! :P

men men..nu ska jag ta det lugnt en stund och sen lägga mig ;). Natti natt

Årets första majblomma!

Köpte majblomman till mig och Shirin av en söt liten pojke vid Huddinge sjukhus, han var himla söt och charmig och blev dessuto jätteglad =).Det var länge sen jag träffade någonsom sålde majblomman, både jag och mina syskon sålde majblomman i skolan när vi var yngre ;). Så den här fina babyblå får hänga fint på min skinnjacka! 




Grattis älskade mamma <3

Min underbara mamma fyller år idag, älskar dig från hela mitt hjärta, du är anledningen till att jag finns, vad skulle jag göra utan dig? Du är den som alltid får mig att skratta när jag mår dåligt, den som kollar till mig en extra gång när jag har feber och har funnits där för mig när jag trodde att jag inte kunde må bättre <3.
Du är solstrålen i vårt liv, hela familjen älskar dig och vårt hem är inte ett hem utan dig vår älskade ängel <3.
Hoppas att du har haft en fin dag ( även om du var tvungen att jobba idag). Mina har bakat en tårta som vi ska äta och fira dig med ;).

Må du leva ett glatt, friskt, lyckligt liv i både dig själv och tillsammans med alla du älskar och som älskar dig <3<3<3



Dagens låt!



Mini vårjacka H&M
Marintopp Gina Tricot
Jeansleggins Gina Tricot
Converce London
Klocka Guess

Dagens låt!


Promenad + Film

Kom precis hem från en lång promenad på ca 1 timme med Miaad, det var otroligt skönt, solen skiner himla starkt över huvudstaden, våren är här för att stanna hoppas jag =).
Men jag tänkte nu sätta mig ner och kolla på "The Bounty Hunter", jag kanske drar ut en stund senare också ;).

Njut av det fina vädret, puss puss

Bounty Hunter Trailer


En lugn dag ;)

Heej allihopa :)

Jahaa då var man förkyld igen, täppt i näsan och lite ont i halsen :(. Mina kusiner åkte precis hemåt, pappa skjutsade dem till stationen, det kommer att bli tyst här hemma, men vi kommer att ses snart igen, yeeey =).
Idag har jag inga planer, vilket känns skönt, då jag inte är riktigt kry!
Men en promenad står definitivt på min lista och läsning, kanske ute i solen? =)

Puss på er <3


Förkyld igen??

Såådäär jaaa, då har man nog gått och blivit förkyld igen :(. En viss kompis ( Midie) hhaha, var hos oss idag, och hon var jätteförkyld, så jag bev smittad :( Love you girl, men det där är inte okej alltså :P.
Hela familjen satt och kollade på matchen mellan Barcelona och Real Madrid..mysigt var det, Jones och vår kusin Jasin var inte direkt glad över matchens resultat, 2-0 till Barcelona :).
Innan matchen så satt vi alla och åt kvällsmat tillsammans och jag bakade chokladmuffins, glömde ta bort kort! Men goda blev dem iallafall =).
Jag har dessutom hunnit att läsa en hel del och gått ut på en kort promenad med Zahra, Miaad och hennes syster Kawsar ;).

Jag kommer att slockna snart, sjukt trött..natti natt söta läsare, hoppas att ni har haft en fin dag =)

Dagens låt!


Lördagen den 10/4

hellluu...sitter och lunchar just nu, lyssnar på musik och pratar med min söta kompis Meral från Göteborg =). Idag har jag faktikst inte planerat något särskilt, har inte varit hemma flera helger i rad, så det känns skönt att bara vara hemma idag, tänkte läsa en hel del idag och förbreda mig inför vår skrivuppgift som jag och Rejwan gör tillsammans :). Ska se till att mig en lång promenad senare idag, måste träna kondition och rumpa :P.

Hörs senare, puss på er <3


Fredagen den 9 April

Heeej kära vänner =) sorry, orkade verkligen inte att blogga igår, så ska berätta lite kort om min dag igår ;).
Vi hade seminarium igår och efter det blev det lunch med resten av gänget. Min kusin zahra nvar också med oss i skolan =). Efter lunch kom Nebbe och Darko och påminnde mig om min intervju om diskriminering. Vi 14:30 gick jag in och blev intervjuad, det gick hur bra som helst :). Efter det tyckte vi alla att vi förtjänade en god fika, Jag, Mina, Zahra, Mohamed, Nebbe och Darko =). För vår del blev det kladdkaka med chockladmouse och grädde och piggelin glass...yuuumiee =).
Senare åkte vi hem och jag somnade nästan genast, var sjukt trött :(. På kvällen blev det mys för oss tjejer, med "New Moon" och en massa gott =).

Trevlig och mysig dag =)


Trööööttt

heej allihopa...sitter i sängen och skriver, kan inte hålla ögonen öppna, fastän klockan inte är så mycket, ska sova snart!
Idag åkte jag, Shirin, Mina och vår kusin Zahra till vår skola, träffade en massa vänner, och tog det lugnt bara, sedan promenerade vi allihopa till pizzerian för att äta en massa gott, =).
Har haft en mysig dag, men nu måste jag göra mig en kvällsmacka fast jag egentligen inte orkar hålla ögonen vaken :(.

imorgon är det seminarium kl:10.00..puss och godnatt <3  

En massa att göra

Hej allihopa, sorry för dålig uppdatering..känner mig helt slut :(. Började 08.00 imorse för att jag hade en redovining, det gick bra även om jag fasade för att det skulle gå illa, eftersom jag inte gillar att stå framme och prata inför personer jag inte känner! Sedan var det seminarium till 12.00.
Efter seminariet var jag och Rejwan, jättehungriga, så vi drog ner till pizzerian i flemingsbergs centrum och åt pizza, sedan kom äve söta Mina och gjorde oss sällskap :). Mina kusiner kom med 15 tåget ocg det innebar att jag fick vara kvar i skolan i 3 timmar, men det gjorde inget för att en (sömnig Rejwan), Mohamed och Homan gjorde mig sällskap, tack grabbar =) <3

Sedan hämtade jag mina söta kusiner från tåget och vi åkte hem för att äta mammas goda mat =). Sedan tog jag en UNDERBAR tupplur...yeeey =).

Ikväll ska vi tjejer titta på "Greyes anatomy" och sedan blir det cleaning out my closet :p

Till skolan

heeej allihopa...nu beger jag mig till skolan för att ha en föreläsnig om genus ;). Hörs när jag kommer hem senare, puss på er <3

Dagens outfit!


Snön är tillbaka :(

heej på er, vaknade idag av dunkande huvudvärk :( Pappa och mamma skjutsade Sara hem till kusinerna, så att de kunde åka hem till Trollhättan, saknar henne redan :(. Men vi ska se till att ses snart igen =) <3.
Mina kusiner kommer till oss på onsdag istället! Så idag tänkte jag passa på att plugga och förbreda mig inför en redovisning on energidryck på onsdag...blää..hatar att redovisa :(.

Har suttit och kollat på "Jersy shore", reality serien som går på MTV, hatar sånna programm annars..men denna går var det riktigt kul, en bunt galna italienare..ihih =).

Nää nu ska jag se till att äta en god middag och sen kolla på SATC på tv ;).
Hörs senare, puss på er <3

Dagens outfit!


Härlig helg =)

heeje...sitter i mitt rum med mina syskon och med mamma =). Jag är dödstrött, eftersom jag endast har sovit 3 timmar inatt :( :P. Vi hade superkul igår kväll i Täby =). Festade loss riktigt ordentligt =). Alla vi sov hemma hos min kusin Nadja inatt =). Idag satt vi allihopa och åt och skrattade tillsammans =). Måste nämna att min syster Sara och min kusin Shejma är här från Trollhättan ;).
Sara följde med oss hem ikväll =).

Nää nu ska jag hämta nåt gott för att äta..sen blir det sömn =) Imorgon kommer mina söta kusiner från Mjölby, Zara och Jasin =) =). Längtar :D.

Natti natt <3<3<3

Dagens outfit!


Dagens outfit!


I Kallhäll igen =)

heeej allihopa, jag och mamma fick precis skjuts av Miaad till Kallhäll..för att träffa hela tjocka släkten =). Alla vi ska iväg till Täby senare för att gå på en tjejfest som har ordnats av vänner =). Det kommer att bli superkul =). Vårvädret är på topp, solen skiner och jag är överlycklig över att vara med släkten :).


Snart ska vi äta på denna goda påsktårta :p

Läsdags!


Älskade kusiner <3

Goddagens på er =)
Sitter och pratar via cam med min kusin från Mjölby..även mina kusiner från Tyskland är hemma hos dem..små sötaa..som försöker prata kurdiska, persiska med mig..de pratar flytande tyska,men  min tyska är knappt det bästa :p
Nu ska jag äta kycklingcurry med ris  och sen se till att läsa en stund. Hörs senare, puss på er <3

Dagens outfit!



Vit "gubbtröja" - Bik Bok
Jeans- Gina tricot
Lila "converce" skor
Klocka_GUESS

NYTT!




Vårigt värre :D

heeej på er alla vår älskare =) Idag är det vackert och soligt ute :). Jasi kom till mig vid halv 1 och vi satt bara och pratade och fikade i ett par timmar, sedan gick vi till biblioteket och betalade en förseningsavgift, *ops* lånade böcker om genus och sedan promenerade vi vidare till maxi för att handla och för att käka på donken :). 
Sedan skulle Jasi hem till mamma så jag gick hemåt igen för att ha en lugn dag hemma =). Jag tänkte ligga i sängen och läsa en stund ur boken "feminism".
Hörs ikväll, puss på er <3

Vill ha!




RSS 2.0