TIPS!




Tänkte tipsa er om den här snygga och klassiska väskan som finns att köpa för endast 249 kr hos Gina tricot, det är ju sjukt billigt, kanske åker och köper mig en egen ;)



Tjejkväll

Heej på er mina fina läsare, hoppas att allt är prima med er? tänk att det redan är valborg? Vad ska nig göra ikväll?
Själv ska jag vara hemma med familjen och så kommer några vänner över hit för att äta middag, fika och titta på film. Det blir nämligen den heta hunken Bradly Cooper till efterrätt, yuumie ögongodis, haha!
Ska se till att ta bilder som jag kan lägga upp här senare ;).

Jag känner mig jätteseg, somnade på soffan i ca 15 min, vaknade upp mycket piggare, himla skönt :). Förresten glömde säga att jag gick på överraskningsfika igår på en terass,  som min kompis hade ordnat till sin mamma, så även min mamma var med, vi hade jättemysig, tyvärr blev det kyligt framåt kvällen, men vi fick pläd att ha på oss och massor av gott att äta, samtidigt var det en massa snack och skratt, lyckat kväll helt enkelt ;).

Nu ska jag rycka upp mig och se till att få ordningen här hemma innan tjejerna kommer ;). Puss på er, ha en fortsatt trevlig dag samt kväll ;)


Dark night


Goodiebag :)



Fick mig en goodiebag i skolan idag, från Academic work.
Damernas värld, Cosmopolitan och Residence, block, colcate munskölj och tuggummi.
Alltid trevligt med inspiration en vanlig skoldag :).

Idag har jag suttit med gruppen och skrivit på rättsfall där vi ska agera domare, umgåtts och lunchat med världens finaste vänner. Nu blir det att sitta och läsa en stund inför föreläsningen imorgon, senare ikväll blir det Greyes anatomy och imorgon blir det träning precis som igår ;).

Dagens outfit!



T-shirt, Rolling Stone från H&M
Jeans från Gina Tricot
klocka från Guess

Ser ni vilken stilskillnad det är från gårdagens klädval, älskar att kunna vara slapptklädd vissa dagar ;)

Tisdagens outfit!


Nudefärgad topp från London
Jeans från H&M
Blommiga ballerinaskor, Divided H&M (Nya)


Tisdagens outfit!


Nudefärgad topp från London
Jeans från H&M
Blommiga ballerinaskor, Divided H&M (Nya)


Avkopplande dag :)

Vilken lugn och härlig dag, precis vad jag behövde innan skolstarten imorgon. Tog ut figge på en morgon promenad, det var varmt och skönt. Efter det har jag hunnit sitta i balkongen ett par timmar för att läsa litteraturen inför morgondagens föreläsning, tillagat vinbladsdolmar, ätit pizza från robbans pizzaeria som pappa hämtade från Tumba, tagit en dusch, fixat naglarna och snart ska vi titta på big mommas house, hoppas att den är underhållande :D.

Fick dessutom ont i huvudet och ögonen av att sitta ute på balkongen, dimmig i huvudet och täppt i näsan..kan det vara pollen???? näää det hoppas jag verkligen inte, vore galet hemskt. Nu glömmer vi det..haha




Bildregn!

Figiiisen dricker vatten ur flaskan =)



God middag med kusinerna


Härlig picknick tillsammans med mina fina vänner i Björnkulla

Grillad kyckling, varma bagutter, roculla med salladsost, grönsaker,
jordgubbar, vindruvor, bounjour creme och m.m..yuuumiie såå gott!


Min kusin Nadja och hennes flickor kom med påsk choklad








Kvällsfika uppe på terassen


Figo <3






Baby ekorrar <3

Påminner mig om idag när jag var ute med figge så hittade jag tillsammans med mamma och några grannar, två baby ekorrar som låg på marken :(. De hade ramlat ner från ett väldigt högt träd precis vid vår port och brutit benen och den ena blödde dessutom ur munnen. Mitt hjärta blödde för dem två stackarna som bara låg där och andades tung och sannolikt hade galet ont. Usch..min urgulliga granne ringde runt till vildjouren som INTE svarade, riktiga skojare som hade två nummer, men inte svarade på någon av dem!! Till slut kom hon iallfall fram till djursjukhuset i kungens kurva, och vår andra granne åkte in med dem dit. Hoppas att de överlevde, dem fina små krabaterna, annars fick de väl avlida dem :(.

Jag tog bilder, men de hamnade tyvärr på mobilens minne och inte på minneskortet.  Hoppas att de klarade sig iallafall :)


Hela paketet

hej på er sötnosar, idag stannade jag hemma från skolan och grupparbete, då jag hade ont i magen. Istället tog jag mig tid för att pyssla om mig själv, det visade sig att det var precis vad jag behövde.
Körde hela paktet med hårinpackning, målade naglarna, plockade ögonbryn, borstade tänderna med bikarbonat och mycket mer. Avslutade med en varm dusch, helt underbart :).
Nu har jag precis tittat klart på Greyes Anatomi och pratat med syrran och hennes prinsessa via cam. Ligger ner krypt i sängen och värmer mig.

natti natt <3


Härliga måndag ;)

Hur vackert väder är det inte idag?? wooow säger bara =).
Hej förresten, jag är så galet trött, eftersom jag vaknade kl:07.00 imorse, en måndag morgon?? för att vara i skolan 8.00 så att jag kunde skriva en salstenta i EG-rättens grunder vid 09.00.
Jag hoppas att det gick bra iallafall. Efter blev det en super lång lunch, sedan ut i gräsmattan ute på skolans bakgård, herregud såå skönt det var :D

Sedan ville jag ju vara duktig, så jag tränade i 1 timme också :). Eftersom det är vacker väder så vägrar jag att stanna hemma, så nu drar jag ut och träffar världens bästa vän på en härlig promenad och bara sitta någonstans och njuta av solen och glass :D.

Måste springa, bye bye <3

Dalai Lama- Södertörns Högskola













Dagens outfit!






Barbie Pink




Volume Booster by Tyra

Förresten glömde nämna att jag har beställt hem två stycken "Läppbalm Volume Booster", www.stylebytyra.se det sak tydligen ge en fylligare effekt på läpparna så man får putläppar. Galet billigt, 49 kr/st och 29 kr i frakt, så det är iallfall värt ett försök =)
Berättar mer när jag har fått hem produkten och testat den ;).



Birthday cake to mummy :)






Måndagens outfit!



Kort trenchcoat, marinblå från London (Ny)
Mörkblå jeans, H&M
Svarta boots, Din sko
Och Figiisen som ville vara med på bild =)

The sun is shining :)

Hur underbart väder är det inte idag? Solen skiner och det är 10 + grader, perfekt! =).
Nu ska jag iväg på en promenade med världens bästa Jasi och kanske tar jag med hundskrället också ;).
Senare blir det läsning om kvinnors självkänsla och ikväll blir det Gossipgirl :).

ta hand om er..puss puss






Hennafest/Möhippa!

Middagen bestod av kycklingfile', potatis, broccoli samt champinionsås..himla gott!


Libanesiskt meze, med allt ifrån vinbladsdolmar, turkiska börek, hummus m.m






Vacker princess tårta


Hur snygg är inte denna vackra sarwoski kristall halsband!




RSS 2.0