Påväg till skolan!

godmorgon allihopa! Hoppas att allt är bra med er?! :)

Det är galet kallt ute, och jag sitter och väntar på bussen i Fittja för att kunna åka till skolan och skriva på ett arbete om personlig frihet som ska lämnas in på torsdag samt för att gå på en gästföreläsning senare på eftermiddag ;).

Så idag blir det nog inte så mycket roligare än såhär, självklart träffar jag gänget för att luncha och ha kul :)

P.s tack för en underbar dag Ara,med massor av skratt, massage och pizza =) <3

Smoothie time!










Stockholm idag!






Inspirationskälla!





    




Träningdags!

Igår så lånade jag två träningsböcker från biblioteket, "Träna en kvart om dagen med Paolo Roberto" samt "Styrkeguiden", dessutom hittade jag pappas hantlar inne i förrådet. Detta kan jag göra dagarna jag inte hinner till gymmet ;)






PINK!


Dagens outfit's









Plusgrader :D

hejeee :)

Guuud vad skönt det känns då man har tränat :D. Åkte till skolan idag och lunchade med mina söta tjejer i ett par timmar och sedan blev det ett träningspass, då jag fokuserade på mage, armar och ben! ojoj vilket träningsvärk jag kommer att ha imorgon :p men det är det värt för då vet jag att jag har åstadkommit något :D.

Ligger nu i sängen och äter musli med jordgubbsyoghurt. Ska försöka lägga mig snart :)
Hoppas att även ni har haft en underbar dag, förresten hallååå även idag var det plus 2 grader i Stockholm..våren är här...loooveee it <3<3<3

Lady in Pink!



Rosa tröja- Cubus
Svarta byxor- VILA
Svart linne- H&M
KLocka-GUESS

Lila Nagellack
Lila Ring

Tröja_födelsedagspresent av Mina <3


Boxer Robert, ett sexobjekt?

Hej alla söööta! <3

Måste skriva av mig lite känner jag :).

Läste i metro tidningen imorse (1/2/2011) att folk kan känna sig diskriminerade av något slag om man inte liknar "Boxer-Robert", då han i deras senaste reklam inslag ligger endast i ett par boxershorts, och är muskulös och har "ett stort paket"! På skylten står det dessutom: Boxerpaket för endast 79 kr!
Nu vill reklamombudsmannen stoppa denna reklam!

hallåå! Varför skulle man vilja göra det?? För det första så är det en animerad gubbe! Hur dåligt måste man som människa må om man mår dåligt av att se Roberts muskler och paket?? Samtidigt som man låter Calvin Klein göra boxershorts reklam med superheta Beckham och mindre heta Cristiano Ronaldo!!

Missförstå mig inte, jag kan vara störtsa feministen och skyddar ofta kvinnor, men i det här fallet så förstår jag nada! varför kan isåfall H&M har supertunna modeller på deras reklam pelare, för tro mig alla kvinnor är inte pinnsmala där ute (tack och lov!). Varför stoppar man isåfall inte dessa reklambilder när kvinnor svälter sig själva för att se ut som dessa kvinnor!

Företaget har ju självklarat försvarat sig med att detta endast var ett skämt, vilket jag absolut tror på!

men men hoppas att reklamombudsmannen ångrar sig och tar tillbaka sitt uttalande!

Här nedan en bild från metro imorse på heta Robert :) var tvungen att ta bild med mobilen imorse :)



RSS 2.0