Huvudvärk!

Hej på er, ska strax gå och lägga mig, har världens vääärsta huvudvärk, sjukt jobbigt!!
Det har varit en lång dag, med skola och en massa spring och en hel del annat som är privat! Så jag behöver sömn och vila, hoppas att ni har haft en fin fredag, vill bara önska er en trevlig helg!

Puss på er små troll <3

Plugg och träning

Hejee...det bådar träningsvärk här :P. Bestämde mig för att åka till Hallunda bibliotek för att plugga idag, det är lugnare än skolan och definitivt färre vänner där, så det blir mer plugg och mindre snack ;). Pluggade där i 2 timmar i ett tyst rum och sen drog jag iväg och gymmade i 1 timme också! Det känns himla skönt efteråt, men eftersom min kropp inte är van vid träning så blir det en hel del träningsvärk också :(.

Nää, nu är jag ensam hemma igen, så jag ska passa på och plugga och laga mat, ha en forsatt bra dag, här kommer ett par bilder från dagens pluggande ;).







Det var tydligen inte okej att äta inne på biblioteket, men jag försökte
att inte spilla :p


Aja baja, jag borde veta bättre, jag har ju jobbat där förr :O

Annat som lockar!

Hejeee...bestämde mig för att plugga hemifrån idag, jag tycker att det passade så bra eftersom ingen är hemma just nu, så jag tänkte att jag kunde sitta och plugga i lugn och ro ;). Tyvärr har det inte blivit så, klockan är redan 13:04 och jag har inte ens plockat fram böckerna, det är mycket annat som lockar just nu.

Miaad tittar igenom gamla bilder på hennes dator och håller på att skicka bilder från hennes student, vi såg ut som småflickor på den tiden (2005). Håller på att ringa ett par samtal dessutom, ska försöka fixa mig nån timanställning någonstans vid sidan om skolan, helst vill jag tillbaka till biblioteket och alla böcker, men får se hur det går ;).

Nu blir det Oprah och sen kanske jag åker iväg och gymmar, i annat fall tar jag en promenad i det soliga höstvädret, sen hem och för att plugga!

Love Nasrin

Kebab och film =)

Hej på er <3

Har legat hemma helt däckat i tre dagar nu, jag vet inte vad det är. Halsmandlarna är stora som klot, huvudet dunkar och jag har världens värsta träningsvärk...som tur är har den börjat avta!!!
Så även idag ska jag se till att ligga hemma och ta det lugnt! Röstade i början av veckan så jag slipper göra det idag, men resten av familjen har varit iväg och röstat idag, dessutom så har vi beställt hem mat till hela familjen, så ikväll blir det god mat och film...mysig söndag =).

Hoppas på att bli friskare tills imorgon, så att jag kan återgå till vardagen med skola och träning :).
Ha en forsatt trevlig dag, puss puss

Fy fan vilken skön känsla =)

heej på er små troll =). Tyvärr hinner jag inte alls blogga så mycket längre, massor att göra! Skolan tar all min tid, men det är så det är..skolan är självklart min första prioritering. Men det går bra, jag har haft en hel massa föreläsningar som kommer forsätta nu..fram till att jag har salstenta den 29:e...håller tummarna att jag fixar det här. En hel del att ta in, allt om EU, regeringar och lagar..men Gud det är så intressant att det inte spelar nån roll att jag får ligga vaken om nätterna för att läsa =).

Som tur är så hinner jag träffa mina vänner i skolan, tyvärr så hinner jag inte alls träffa mina vänner som inte går i skolan med mig lika ofta :(. Det måste absolut bli skärpning på den fronten!! Jasi och Miaad..äslakr er, även om vi inte ses så ofta :(.

Idag körde jag igång med gymmande...fyyy fan vad skönt säger jag bara! Jag var helt taggad, fastän jag inte alls hade tränat sens jag tog studenten 2005 :O. Det är sjukt galet, men nu är jag iallfall på g ;). Stolt över mig själv, trodde inte ens att jag skulle överleva dem första 10 minuterna..men jag gymmade i ca 1 timme, körde mest kondition och bröst och massa stretch ;). Imorgon kör jag igång igen, jag kommer förmodligen att ha en massa träningsvärk, men det är okej, det innebär bara att jag har fått lite resultat eller? :P

Nu ska jag göra mig en kvällsmacka och ligga i sängen och läsa om EU-kommissionen ;).
Natti natt <3


Fitness 24 seven

Glömde nämna att jag var och köpte medlemskap hos "Fitness 24seven" igår, så nu blir det träning..så ofta jag kan och hinner ;)



Nytt!


Dagens outfit!



Urdålig bild igen! :(
Svart linne: H&M
Svart kofta: H&M
Jeansleggins: Gina tricot
Kilklackar: (nya) Skopunkten
Klocka: Guess
Nagellack: Marinblå
Guldhalsband:?

Rida kamel :D

Hejsan =)
Hoppas att ni har haft en trevlig helg! Själv har jag bara tagit det lugnt, eftersom jag fortfarande är krasslig, borde det inte räcka snart? Har varit sjuk i över en vecka nu :(.
Hur som helst var jaghemma hela dagen och tvättade kläder, och pluggade. Har en hel del som ska läsas eftersom jag skriver en salstenta den 29:e, det är lite nervöst eftersom det är den första tentan i den nya inriktningen ( Offentlig rätt). Så det är en hel del juridiska termer, men det ska nog gå bra ;).
Så idag blir det en hel del plugg och mamma sa att de hade kameler i Alby, så jag måste förbi och titta, undra om man får rida på dem...det vore ju skitkul :D. Men först ska jag titta på familjen Kardashian på kanal 5.

Hörs senare, puss puss <3

Dagens outfit!




Lata dagar!

Idag ägnas dagen åt att vila, plugga, äta pizza och bunkra med te!
Hoppas på att bli frisk snart, det är rena rama snorfestivalen här, bläää!
Ha en trevlig söndag <3

Korall

Utan blixt är färgen Korall.



Med blixt är färgen mer åt rosa.


SmartBox!

Titta in den här smarta boxen som jag fick av min moster Leila, den är av fin leopard läder. Det är egentligen en sminkpall, men jag använder den även som förvaring för mina nagellack, här har jag en del av min samling där i, smart och fint =).






Skolstart och Juridik

Idag ligger jag hemma med svullen hals och dunkande huvudvärk! Typiskt när det nu är helg och jag behövde vila och plugga, men så är det!
Så jag boostar med te och kanel, varm pyjamas och en massa frukt =).
Har inte hunnit eller orkat blogga denna vecka, som har varit min första skolvecka. Det har känts bra att vara tillbaka i föreläsningssalarna och läsa juridik och bäst av allt, att träffa mina fina vänner i skolan, hade saknat dem rejält mycket under sommaren!

Ska forsätta vila nu, puss på er <3




RSS 2.0