Nyårsfest!

hejee..nu är det städning som gäller, mycket att göra innan vår nyårsfest ikväll =). Massa familjer som ska träffas och äta en massa gott och bara umgås och för att sedan gå ut och fira tolvslaget tillsammans!
Vi har hyrt kvarterlokalen och det är alla kurdfamiljer som ska ha kul ihop =). Lägg upp bilder imorgon!
Om vi inte hörs ikväll, så önskar jag alla er läsare ETT GOTT NYTT ÅR, jag hoppas att år 2010 blir ert bästa år hitills och att alla får ett år fullt med hälsa och glädje!

Puss på er små söta troll <3

Kärlek och respekt// Nasrin 


Promenad

hej på er <3

Mian idiotiska grannar spelade piano ända till 06.00 imorse, jäkla idioter!! Man blir ju förbannad, får ingen sömn för fan! Snart ska vi luncha allihopa och sedan ska jag, Sara och Miaad ut på promenad med Figo =).
Sedan blir det att titta på film med familjen. Puss puss


Love it!

Sitter med familjen och njuter av varandras sällskap, love it =). Äter baklava och en massa gott =). Puss på er <3


Figge :D

Tänkte bara snabbt bjuda på ett par bilder av söta Figo =)






Längtar så jag spricker =) <3

tjatja bloggen =)

Kom just hem, mötte Miaad efter att hon hade slutat från jobbet vid 15.00 tiden! Tog oss en snabb promenad och handlade, i centrum var det kaos, guldaffären hade blivit rånade igen, stackarna, andra gången på kort tid :(!!
Sedan drog vi hem till Miaad och hade mini-spa =). Sedan var det bara för mig att komma hem och ta med en soppa ( ashreshte) som mamma hade gjort, och dela den till våra kära grannar :D. Slänga en massa sopor osv..pust, nu är jag iallafall hemma =). Ikväll kommer ingen mindre än min underbara syster Sara hit tillsammans med hennes man och vovvee. Längtar så jag spricker :D.
Så ikväll ska vi bara ta det lugnt och prata ut och äta en massa gott =). De kommer inte förräns 22.00 tiden ikväll!

Nää, jag bloggar om jag hinner senare, annars så hörs vi imorgon. Puss på er små troll :D <3





Tjatja bloggen, Uffeboy här =)


Förstå, du kan inte mäta dig med Mozart!!


Minas klagobrev till grannarna!! Idioter som tror att det är okej att spela piano på amatörnivå dessutom så
sent som 3 på natten!! Ohhh, om du inte kan spela, spela inte alls, snällaaaa!!
Jag är tondöv, därför låter jag bli att sjunga, för att lindra smärtan åt andra!



NYTT!


Jag har beställt hem denna akryldustkitt, med 12 olika härliga färger =).

NAGEL DEKOR -   GLITTER - POWDER 11  -  12 STÖRRE BURKAR

Drömmer mig bort till våren








Walk baby walk

hajhaaaj =)

Nu blir det att luncha snabbt, ut och promenera med min sööööta syster Mina =).
Tänkte plugga idag, MÅSTE PLUGGA!


Jag - fiskmorska??

hej på er!

Sitter vid köksbordet och försöker plugga, det går inte särskilt bra ska jag tala om för er!! Har sånna koncentrations svårigheter, fan vad jag hatar det! Gör liksom allt annat än att plugga :(.
Jag och Shirin är ensamma hemma, hon är i badet just nu. Resten är ute på shoppingstur =). Har satt på "Azan" bön från Iran och det lugnar alltid ner mig ett par hundra grader och äter glass ;). Har lovat mamma att dammsuga, fastän jag hatar det mest av allt :(. Dessutom har jag lovat pappa att hålla kolla på en av hans fiskar, som ska föda snart, gillar inte tanken att leka barn/fiskmorska, det är liksom Shirins jobb ( Shirin ska vidarutbilda sig till barnmorska när hon är klar med sjuksköterskeutbildningen i vår=). Men men, a woman got to do what a women got to do, och det innebär att om fishi föder innan pappa är hemma så får jag "förlösa" ungarna =).

Nää, nu är det dags att dammsuga, det kanske blir roligare om jag lyssnar på mp3 samtidigt och försöker undvika ljudet av dammsugarjäveln ;). Hörs senare, puss på er

Pappas lilla tjockis fisk, väntar på att få en massa ungar =), hon fiskade omkring hela tiden, hon var inte direkt fotosugen nu när sammandragningarna är så nära, "lilla" fishii :(


Grattis

Grattis på födelsedagen älskade syster =). Min syster Sara fyller 23 år idag, grattis hjärtat, älskar dig från hela mitt hjärta, hoppas att vi ses till nyår =).

Love// Big sister <3




Movieday =)

hellooo, är så seg efter all tv tittande idag :p. Tittat på 3 filmer idag, Grinchen, SATC filmen, och Min stora kärlek! Jag har sett samma filmer åtminstone 4 ggr var :P.
Mysigt har det varit :D.


Puss och Godnatt på er <3

 

Jul på riktigt

Nu blir det Grinchen med Shirin och Mina :D. Nu är det jul på riktigt =).

Jag smart, men snål??


I don't think soo, visst jag är säkert väldigt smart, men jag är långt ifrån SNÅL!!! Snåla människor är bland det värsta jag vet! Jag kan ärligt säga att jag är väldigt generös =). En studie har gjorts i Frankrike, där de utgår från ett spel att äldsta syskonen ofta är smarta, men snåla och inte är så duktiga att samarbeta i grupp!
Många stora systrar/ store bröder är framgångsrika =).
Läs och döm själva =)


http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article6330123.ab


   

Merry Christmas

                                          GOD JUL på er alla mina söta läsare =) <3




Mamma's gooooa mat =)


Äppelpaj med vaniljsås




Mamma's underbara lasange, loveee it =)



Akrylkitt





Mina kom med en bra ide', jag hade köpt när den här sminkboxen i Iran 2007, men aldrig
användt den, så hon föreslog att vi skulle ha akrylkittet där i =), passade perfekt =)

Glass och veckorevyn

Goookväll, har sprungit runt och fixat alla ärenden idag, nagelkittet är på plats ;). Sedan kom jasi hit, vi satt och bara tog det lugnt =).
Men nu blir det en massaa glass för min del, så god glass, med cookies i, nam nam och veckorevyn, ska ligga ner krypt i sängen. Love it, sedan blir det att gå till sängs.

ha en forsatt trevlig kväll, kära läsare, så hörs vi imorgon. Puss puss 


To do!

Heej på er =)

Nu är det äntligen "jullov" för min del, kaninöronen innebär att visst är jag hemma nu under julen, men jag har en hel del att plugga, pga vi ska ha salstenta i januari :(. Men ska försöka njuta ändå, älskar nämligen julen, tycker att det är himla mysigt. Alla julfilmer, äta massa pepparkakor,julmust och mandariner. Gillar dessvärre inte julmaten, inte ens köttbullar och potatis som är så gott i vanliga fall smakar gott :(.
Idag har jag lite småärenden som ska skötas.


*Gå ner till biblioteket och hämta ut kurslitteratur

*Besöka medborgarkontoret, har lite frågor till dem, har nog betalat för mycket medlemskap till A-kassan

*Handla i vivo, får absolut inte glömma plåster

*Handla vitaminer i apoteket

*Träffa ägaren till ett litet företag, som jag har beställt akrylkittet ifrån, han är så goo, så han kör hem till mig =)


Påväg hem till mig =)


Jag har beställt ett akrylkitt som är påväg hem till mig =)
Startkit Akryl

All I Want For Christmas Is You,And You, And You....

Festlig diadem



Fin svart kjol


Oversize kofta


Snygg oversize tröja med fina detaljer


Vill ha!


Fika timeeee

Nu blir det Anna Anka på tv 3, och en goo fika, mamma bakat en kaka och jag MÅSTE bara ha te nu =).
Miaad var här tidigare och vi satt och pratade och fikade ;).
Hörs senare. Puss



Flummissss

Sitter på AMS med Miaad, det tar sån tid, men som tur är Miaad på skumhumör, så hon skrattar åt sina egna skämt, hahahah. Har varit i skolan idag, kände mig helt febrig, blää.
Måste gå innan Miaad märker att jag skriver om henne :p


Skönt med frisk luft =)

Så änligen var man klar med det där jäkla arbetet, palla alltså!! Som tur är så orkade jag mer, eftersom jag och Miaad tog en promenad tidigare idag, så himla skönt med frisk luft :D. Det är hur mycket snö som helst på marken, flera dm säkert och snön föll sakta ner, jag tyckte att det var så vackert, sa till Miaad att det såg ut som något från en film..mysigt =).
Sedan gick vi förbi vivo och handlade och sen en kort stund hos Miaad, hon hade gjort en videoklipp på hennes morbrors bröllop ;).

Nu är jag mätt och belåten, skitarbetet är iväg skickat. Nu pratar jag med min UNDERBARA vän Jasi, älskar dig till max =) <3.

Imorgon är det skolan 11-14.00. Hörs imorgon. Puss puss

R.I.P

Kan inte fatta Brittany Murphy dog imorse :O!! Hon drabbades av hjärttillstånd och hittades medvetslös i duschen av hennes mamma :(. Vi alla minns henne som en vacker och begåvad skådespelerska som har medverkat i flera bra filmer, bland annat: 8 Miles och don't say a word!

R.I.P


PLUGG

Man ba tjaaa, ( oh det var länge sen jag sa så:P)

Idag är det redan söndag och imorgon är det skola igen, MÅSTE ut och ta frisk luft, jag skojar inte, har inte varit ute sen i onsdags, då var jag bara ute och handlade snabbt och var inne på biblan :S.
Så nu har jag hjälpt Mina med att färga håret och pratat i telefon med underbara farbrorsfru från London =). Nu ska jag äta goo mat och forsätta plugga ;).

Hörs senare. Puss Puss


Måste plugga :(

hejee allihopa..känner mig otroligt seg idag, men jag MÅSTE plugga, inga men!!
Sara håller på att skicka bilder från hennes tjejmiddag igår, som btw blev otroligt lyckad =). Ska se om jag kan slänga upp bilder därifrån senare ;). Men nu blir det plugg, för er som älskar "Grinchen" så går den på kanal 5 just nu, älskar Grinchen men har tyvärr inte tid att titta :(.

Puss på er =)


Saknar dig syrran <3

Gud så deprimerande, har suttit hemma i tre dagar nu och har praktiskt taget inte gjort ett smack!!! Så himla trist, men jag har haft ont i magen, konstant i 2 dagar nu, så det är inte helt konstigt, men istället har jag laddat batterierna, vet inte till vad riktigt, men har känt att jag har varit uppe i varv såå länge nu. Så att lata sig hemma har egentligen bara gjort mig nytta ;). Men under helgen blir det plugg, möjligen frisk luft, i det iskalla vädret!

Idag har min sööööööööööta syster Sara tjejmiddag hemma hos sig i Trollhöttan, tyvärr kunde inte jag och mina systrar åka, men min askim Meral ( www.metrobloggen.se/bambi ) kunde för att spendera sin dag med Sara och alla andra tjejer som ska på middagen. Meral ska spendera natten hos Sara, lyckos dem, de har säkert superkul nu :D.

Nää, nu ska jag kolla runt på nätet, sedan blir det att sova IGEN!

Sov gott mina små troll <3

                                    

Ringar jag vill ha!



   

Tidig julklapp till mig själv =)


Älskar att unna mig själv saker, älskar även att handla till andra =). Idag bestämde jag mig för att skämma bort mig själv, alltså köpte jag en Nokia n97 till mig =) ;).
God jul i förskott Nasrin och ett Gott nytt år =)



Torsdagen den 17/12-09

Idag har det varit ännu en lugn dag hemma, mamma jobbar så jag tog hand om matlagningen! Och så är min månadsbesök här nu, fyy fan säger jag bara, inte kul alltså, har ont i magen :(. Mina och Fadia är här och skriver hemtenta. Ska plocka upp lite tvätt, städa lite i köket innan mamma kommer, det är ju syn dom henne, säkert jättetrött.

Sedan ska jag plugga och äta. Hörs senare. Puss puss


Lugn dag

heeejee,,har haft en ganska lugn dag, med plugg och tvätt och en hel del tv tittande =). Drog till centrum för att handla och till biblioteket. Träffade Miaad och Kawsar en snabbis bara =).
Nu är det inte långt kvar till jul, sååå mysigt längtar =).

Sovgott <3 


Såå söööt

Jag har världens sötaste bästa kompis, Jasmine, hon har alltid så höga tankar om mig =).  Hon hade kommenterat Alex Schulmans artikel, trodde att det var jag som hade skrivit den =) =).

Kommentarer
Postat av: Jasi

Wow, det här inlägget var typ poetiskt! Skulle platsa som en grym krönika i vilken tidning som helst! Bra jobbat, love ;). Och håller med dig, svenska hjältar är något extra!



Ƹ̵̡

 

☆ Nasrin ☆Ƹ̵̡ sa (00:37):

hhahahha,,,måste få skratta lite, du är såååå söööt, har sånna höga tankar om mig jämnt, det var TYVÄRR inte jag som hade skrivit artikeln i min blogg . Det var faktiskt Alex Schulman som hade skrivit den i aftonbladet

 

Ƹ̵
☆ Nasrin ☆Ƹ̵̡ sa (00:37):
men lovar att försöka att skriva en bra artikel en dag som hamnar i tidigen och kanske en dag kan jämnföras med hans =),.

Loveee you bebe

Ƹ̵̡

 

 

 


Dagen i bilder








 


Schulman vill vara precis som Hussein =)

Publicerad: 2009-12-15
Textstorlek:
Normal text Stor text Extra stor text

Jag skulle vilja vara Hossein

Jag minns nästan varenda bildruta av Oscarsgalan 1992. Al Pacino vann en Oscar för bästa manliga huvudroll i filmen En kvinnas doft. Han dök upp på scen till stråkmusik, publiken reste sig som ett omvänt domino-hav, de jublade, applåderade och skrek. Någon eller några grät och Al Pacino, ja, han var så in i helvete snygg. Aldrig förr har min åtrå efter den typen av berömmelse varit så stark. Jag ville vara som han, jag ville kunna gå upp på den där scenen och ta emot hyllningarna för en sådan prestation.

I dag vill jag inte heta Al Pacino och vara Hollywoodskådis. I dag vill jag heta Hossein Afshin och vara 37-årig industriarbetare från Göteborg.

 

Jag är ju gala-sjuk i stort. Sänd en gala i svensk tv och jag tittar. Jag har följt dem allihop. Guldbaggegalor, fotbollsgalor, idrottsgalor, grammisgalor och tv-galor. Och jag vill så gärna få en tår i ögat, jag vill så gärna se ett publikhav resa sig upp med frysloppor på armar. Men det fäster inte. Man kan beundra ett skott i krysset, man kan gilla någon för att han var duktig när han ledde ”På spåret”. Man kan tycka om någon för att han skrivit en riktigt skön låt. Men ingenting kan mäta sig med en människa som vet att han kan dö, men som ändå kastar sig fram och räddar en liten pojke som faller från sjätte våningen.

Jag kommer alltid att älska Hossein Afshin mer.

 

Därför kommer galan Svenska Hjältar alltid att vara något som står på egen plats. Det är en gala där vi, det vanliga svenska folket, hyllar sex stycken vanliga svenskar som lyckats åstadkomma något alldeles unikt. Därför tror jag att vi är många som alltid kommer att klappa hårdare, gråta mer och jubla högre framför Svenska Hjältar än vad vi gör när vi ser andra människor hylla varandra.

Svenska Hjältar är speciellt. Det är vi som hyllar oss.

Och just därför känns det extra patetiskt, svagt och rent ut sagt skitdåligt att inte en enda av riksdagens partiledare fanns på plats. Skäms, Reinfeldt och Sahlin! Ni hyllar gärna någon som sprungit väldigt snabbt på en bana. Men ni kunde inte komma och ära dessa vanliga människor som blivit svenska hjältar.


Sjukt kul kväll!!

heejee...sitter i biblioteket i skolan och håller på med ett arbete, har haft föreläsning idag, skippade morgon föreläsningen pga jag var så himla trött. Blev rätt sent igår, hade en SUPER TREVLIG kväll, en kväll som man kommer jag att minnas resten av livet. Stämningen var på topp, tårarna rann flera gånger, är såå glad över att det finns så modiga människor där ute, vardagshjältar, precis vad vi behöver ;).
Efteråt kunde jag och resten av min famlij, plus min kusin Nadja och hennes familj mingla med kändisarna!
Majoriteten var himla goooa, ställde upp på kort, kom fram och samtalade med oss. Grattade oss för att vi har en så fin morbror. Allra trevligast var ändå Josef Fares, som hade blivit nära vän med min morbror. Han var himla söt och glad =). Gudrun Schyman, Martin Timell, Tilde De Paula mfl, var jättetrevliga också =).
Nää måste plugga nu, eller åka hem,,snöar som faaaaaaan, palla!
Vill bara hem och krypa ner i soffan med en massa mat och snacks =) =). Ohh längtar!!


Gala ikväll =)

heeej alla mina vänner, har varit i skolan idag och haft 2 st föreläsningar. Fick skynda mig hemåt för att ordna allt inför ikväll, VI SKA SKA JU PÅ SVENSKA HJÄLTAR GALAN =) =). Så glöm nu inte att titta ikväll kl:20.00 på kanal 4 =).
Mina har fixat fina lockar i mitt hår, så nu har mindre än en timme på mig att äta, byta om och sminka mig!!
Hörs när vi hörs!! Puss på er <3


Nyhetsmorgon idag

http://www.tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.1392144





Hossein Afshin räddade livet på sexårige Grâcien Lokamba, r

Vår hjälte =)

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/svenskahjaltar/article6237309.ab

http://www.aftonbladet.se/svenskahjaltar/article6275779.ab


Lucia 13/12-09

Hela familjen vaknade tidigt imorse för att se morbror Hussein gästa Tilde de paula i tv4. Han var lika söööt som vanligt =) <3. Sedan gick vi och la oss igen, och vaknade efter 12 :O!!
Idag har jag bara varit hemma och fixat och trixat, tittat på one tree hill och gossip girl =). Man har ju verkligen sina favoriter, Chuck Bass och Julian Norris, jag säger bara hot hot!!!

Nu ska vi här hemma sitta och bestämma vad vi ska ha på oss imorgon på galan =). Det blir klänning för min del iallafall =).
Vi hörs imorgon. Puss puss





TV4 imorgon kl:9.15

Idag åkte min morbror och hans fru till hotellet, trist att de behövde åka. Men imorgon så ska min morbror vara med i tv4, kl: 09.15 drygt, vet inte den exakta tiden, men TITTA :D.
Sedan kom Jasi hit och gjorde mig sällskap till 23.00, såå skönt att bara sitta och äta och bara ta det lugnt =).
Haft en skön lördag med familjen, puss på er och godnatt


Dagens låt!


Lördagmorgon =)

Gooodmorgon =).

Såå skönt att det är lördag, idag ska jag bara VARA!!! Ska strax hjälpa min morbrors fru Sara och göra "salladsolivia", på persisk sätt. Man skulle kunna säga att det är typ som potatissallad, fast sååå mycket godare :).
Sedan blir det väl att ta en promenad i det fina men dock så kalla vädret ;). Vad ska ní göra idag??

Puss på er=) 

Mys med familjen

heeej på er! Idag var det bara att dra till skolan, även fast jag låg hemma i migrän igår :(, men som tur så tvingade alla ut mig igår, för att det är enda sättet för min migrän att lugna ner sig! Så vi åkte till Skärholmen centrum och shoppade, efter det var jag nästan på topp :D.

Idag var det seminarium mellan 9.00-12.00, det gick bra, efter det så lunchade jag med Rezwan, Nina. Sedan kom även Jasmine, Emma och Maria. För en gångsskull behövde jag inte vara kvar i skolan för att plugga så jag åkte hem och har umgåtts med familjen hela dagen nu =). 
Skööööönt att det är fredag, ni anar inte!! 
Så ikväll blir fredagsmys med familjen och min morbror har en massa persiska filmer, så vi ska nog titta på film senare ikväll =).
Mamma har gjort kebabgryta med ris,nam nam, sååå göööött alltså :D

Vi hörs när vi hörs, puss på er <3

shopping.jpg I love shopping image by frecklebub

Torsdagen den 10/12-09


Jäkla mytoman!!!

Sooooooooo much drama in my fucking life..väx upp och låt mig vara ifred! :@!!
Jäkla mytoman, snackar så mycket skit, och allt är bara lögn!!
Du kommer att ångra dig så jäkla hårt, om du inte ändrar inställning NU!!!


Loveee it!!


Lyssna på en sönderkokt grönsak =)

tjatjaaaa =).

Sitter och äter husmanskost (köttbullar, potatis och brunsås a.k.a svennemat)! Gottigott ;).
Imorse så hade vi föreläsning kl:8.00, skippade den, eftersom jag hade hört att den var dålig som fan. Fick sms från E imorse, mitt under föreläsningen där det stod: "Det är ju som att lyssna på en sönderkokt grönsak" hahahah,.,klockrent, heltklart dagens bästa citat =).
Åkte istället till skolan omkring elva tiden. Träffade alla kompisar i biblioteket, vi satt och tog det lugnt fram till kl:13.00. Väl inne på föreläsningen, hade vi en föreläsare (han föreläste igår också) som flaxade med armarna varje sekund, skitroligt alltså, min teori var att han antingen försökte flyga iväg därifrån eller så försökte han vädra under armarna :P. stackars man alltså :P.
Efterskolan så skyndade jag mig till biblioteket för att hämta ett par böcker som jag hade beställt och fär att handla en del till mamma. Nu sitter jag och försöker plugga en stund, pallar inte med det här nå mer. Tur att det snart är "jullov" =).
Nä, nu ska jag pluggar fram till 21.00 sen blir det DHW och mera plugg sen ;).

ha en forsatt trevlig kväll, så hörs vi. Pussssss



Måndag 7/12-09

hejee på er =)

trött som fan var man imorse, gick upp 07.10 imorse, skulle göra allt för att få ligga kvar en extra timme :(. Men jag kämpade mig upp och tog mig till skolan tillsammans med Shirin och Mina =). Hade världens tråkigaste föreläsningar ( de kanske bara var jag som var trött, men jag lovar att det var flera som sov). Vi 12 tiden så drog vi hela gänget ner till flempan och kebab i grillen =). Sedan drog vi till biblan för att få tag på de nya kurslitteraturen, idag började vi ny delkurs. Sedan satt några av oss på arom och fikade och förbredde Ara inför hennes körkortsteori och uppkörning, grabbarna var duktiga trafiklärare, nu vet jag vilka jag ska vända mig till när det är dags att ta körkortet :P.
Ännu en gång drog vi till biblioteket för att sedan ännu en gång dra ner för att fika, men denna gång i matmakarna =). Nu fick det bli muffins för min del, nam nam =).
Vid 18-tiden tyckte jag att det fick räcka för idag, så jag åkte hem!

Nu tänkte jag börja läsa lite tråkig kurslitteratur ( demokratins mekanismer).

Godnatt min små söta =)



Outfit






Hur orkar man vara bakfull??

hejee på er,,,har haft en jätteseg söndag, varit sååå himla trött och har haft huvudvärk hela dagen. Helt sjukt, jag dricker ju aldrig alkhol, tack och lov!! Ändå så hade jag så ont i huvudet idag, kan inte förstå mig på människor som alltid dricker, är bakfulla dagen därpå och spyr..usch! Det kan inte vara värt det alltså!!
Var hemma hos Miaad tidigare idag och busade lite med William =).
Nu ska jag forsätta ta det lugnt framför tv:n, våra grannar är hos oss, så mina föräldrar har kul =).
Imorgon blir det skola igen, ska bli kul att träffa vännerna ;).

Godnatt på er <3



Rolig bröllop =)

heej på er...är trött som fan..kom precis hem från bröllopet,,,orkar inte skriva något mer ikväll, men lovar att lägga upp bild imorgon. Vi hade jätterevligt och självklart kunde jag inte låta bli dansa =).

Godnatt på er <3

Äntligen fredag =)

hejee..haft en lång och stressig dag, men det orkar jag inte prata om (inte för att de har hänt något sådär särskilt).
Det viktiga är att hemtentan är inlämnad =) :D. Träffade Miaad efter jobbet, jag bad henne att köpa med hårfär till mig, eftersom hon ändå ändå var i närheten av maxi =). tack babe (K).
Sedan var vi och tittade på festlokalen som Miaad hade dekorerat så fint, eftersom hennes morbror ska gifta sig imorgon och då vi alla är bjudna =). Äntligen lite party, party efter en låång och stressig vecka ;).
Hur som helst, så kom Miaad hem till oss och vi satt bara och pratade om det ena och det andra. Bland annat om vad vi ska ta på oss imorgon, har inte riktig bestämt mig, men som tur är har jag en hel del att välja emellan, så ingen stress här inte. Lovar att lägga upp en bild på vad jag har på mig imorgon ;).
Nää, nu står pizzan och väntar, dessutom så ska jag be, och sedan föna håret. Vill ju se hur resultatet av mitt hår blev =).

ha en forsatt trevlig fredagskväll =)


fredag__1204879918_482711.jpg image by 19drutten_jena_70

Äntligen klar!!

hej på er..jag är ledsen att det bara mest har blivit tenta snack på sistone, det ska det bli mindre av, eftersom jag snart ska åka iväg till skolan och lämna i skiten ;). Kom hem vid 19-tiden igår, jag hänger mer i skolan än hemma, helt sjukt. Men vi var ett helt gäng som satt i skolan hela dagen och försökte få något gjort. Hann komma hem och äta och sen var det bara att sätta igång och plugga igen. ´Satt sen non stop till 01.40 på natten. Fyyy.,,nu ska bara be, och byta om, Sen drar jag till skolan, förhoppningsvis så blir det fredagsfika, jag känner att jag behöver det efter en sån här veckan. =)

Puss på er =)

Kolla in denna blogg =)

Några av mina vänner har startat en ny blogg, därför tänkte jag länka till deras blogg om deras galna liv tillsammans. Följ med redan från början =).

http://de3musketorerna123.blogspot.com/ 


Plugg med brudarna =)

hejeee sitter ännu en gång i biblioteket tillsammans med mina vänner, Ara, Lissi och Carro =). Vi sitter och pluggar på, vill ju hinna klart med tentan idag =). Vi sitter vid nåt guppande bord, med 4 laptops och en massa böcker och mat, hoppas att bordet inte rasar :p.
Nää, nu ska vi plugga vidare.
ha en forsatt trevlig dag önskar vi tjejer =).


Stress och ännu mer stress

hej mina vänner, nu har jag suttit framför datorn non stop nästan sens kl: 12.30 idag, jag är trött som ingen annan. Har bara hunnit gå till biblioteket snabbt för att hämta en bok och handla till mamma.
Jag har dessuom knaprat sönder en av mina tänder :S. Skärt fingret och gråtit, allt detta pågrund av all ångest med skolan, min magkatarr har gått över gränsen...förbannade mage!! :@!

Ähh,,ska bli skönt att lämna in jäkla tentan på fredag, efter det ska jag åka och handla färg och shoppa. För att på lördag ska vi på bröllop =). Ska bli skönt att tänka på annat än skolan ;).

Nu ska jag försöka sova, imorgon ska jag träffa mina vänner för att plugga och fika. Godnatt på er sötisar =).



Uppdatering

hej på er, sorry för dålig uppdatering. Har haft fullt upp som vanligt och har inte hunnit blogga. I söndags kom min morbror Hussein och hans fina fru Sara hem till oss, vi hade saknat dem så himla mycket, så vi tog det bara lugnt hemma, skrattade och bara hade kul =).  I måndags var jag i skolan hela dagen, eftersom jag började skriva på min hemtentamen som ska lämnas in nu på fredag, Gud jag har såååå mycket kvar att jag blir alldeles nervös :(.
Igår tisdag var jag i skolan hela dagen och pluggade med Anno, Jasi och Nadeem, sen kom Ilhan och gjorde oss sällskap. När jag kom hem vid 18 tiden hade vi fått gäster. Min pappas kusiner hade kommit hem till oss. vilket var jättetrevligt, 3 systrarna hade kommit med amo ibrahim =). Mimi Majda, mimi Sajda och mimi Iman hade kommit, de två sist nämnda är här på semester från Iran. Vi hade jättetrevligt, åt god mat och pratade om Iran och gamla minnen. Alltid kul, vi kommer förhoppningsvis träffa dem igen, innan de åker tillbaka från semestern =).
Idag bestämde jag för att stanna hemma och plugga, nu vet jag inte om jag får mer gjort här hemma än i skolan, men jag hoppas verkligen det, måste hinna klart med allt snart :S.
nää nu kommer Miaad hit, ska låna busskort, snyggingen ska färga håret hos hilda. Jag vill också, men jag hinner inte nu, måste ju plugga. :( :(.

Hörs kanske senare. Puss på er





RSS 2.0