I'm home =)

 Det sägs att släkten är värst, men min släkt är helt jäkla underbar ♥ , så är nu vi alla hemma igen efter en galen helg tillsammans i Mjölby ;). Loveee you guys ♥

Är galet trött efter en störtskön helg, lovar att uppdatera senare, men ska lägga mig ner och vila en stund, har suttit och fikat med familjen, Sara och Mousa är också här och självklart lilla figo också =).

Here we come =)

heeej alla morgonglada människor =). Jag har precis fått håret lockat av underbara Mina =). Ska bara byta om och sen bär vi av till mig ;). Där resten av släkten befinner sig just nu =). Lovar att fota en massa, men kan inte lova att jag lägger upp nån på bloggen :P.

Sååå Mjölby, here we comeee =)

Imorgon åker vi till Mjölby för bröllop =)

Hallluuu gott folk :D. Har haft seminarium idag, hängde i skolan en kort stund efter skolan, eftersom min systers man, Mousa är sååå himla sööt och tog sig ända upp till Stockholm för att imorgon kunna skjutsa oss till Mjölby, då vi ska på bröllop :D. Merciii <3.
Ohhh nu är jag taggad och längtar, ALLLLLA är i Mjölby just nu, släkt från Holland, Danmark, London och en massa härifrån Sverige...sjukt kul =). Så imorgon skulle man kunna säga att det är släktträff och en hel del dansande på bröllop =). Nää, nu ska jag gå och umgås med Mousa och kolla om Miaad skulle komma hit, s att jag får mina ögonbryn fixade ;). Om jag inte hinner skriva något mer så hörs vi igen på söndagkväll, med en uppdatering. Önskar er en jättetrevlig helg ;) <3





Dagens låt!

object width="425" height="344">

Tack för maten =)

halluu...det blev att åka till skolan iallfall, gick snabbt förbi kebabhuset i Fittja och fick med mig kebab, som inte smakade så värst bra :(. Lyckades äntligen att väcka Rejwan, det tog tid men jag lyckades =). Han tog sig till skolan, ganska sliten med en matlåda till mig, hans specialare, innehållande nudlar med grönsaker och ägg, det var riktigt gott..thanx babe <3.
Vi fick inte någonting gjort, tyvärr och dessutom så har vi seminarium imorgon :S. Hmm..hur ska detta gå egentligen, måste verkligen börja fokusera mig på skolan!

Juste glömde nämna att jag färgade håret och ögonbrynen igår i brun färg, så jag är nöjd :). Nu ska jag plugga, måste få någonting gjort ;). Puss på er <3

Sååå gööttt =)

gooodmorgon allihopa...nu har jag äntligen fått sömn, vaknade vid 8 imorse och gick upp och bad, sen minns jag inget mer, för att jag somnade såå skönt igen, har sovit drygt 11 timmar inatt...kääärlek =).
Tänkte åka iväg till hallunda bibliotek för att plugga, det är lugnare där än i skolan där man träffar alla vänner. Försöker väcka lilla björnen, men han sover som en stock, så det verkr lönlöst, men jag ska klä på mig och åka iallafall så kommer hannog senare ;).
Solen skiner idag och SL bussar och tunnelbana åker som vanligt...fuckkking gööööttt =).
Vi hörs senare, pusspuss

Dagens låt!




Mamma's Currykyckling <3

heeeej på er <3
Har precis ätit mat och är jättetrött eftersom jag kom hem från skolan för en liten stund sen. Jag sov ingenting alls inatt, hade så himla ont i magen och hade migrän igen, usch!! Det är nog för att jag har ätit en massa chocklad den här veckan :O!
Pappa skjutsade mig, Mina och Fadia till skolan på morgonen, eftersom jag ville hinna i tid till salstentan, som gick helt åt helvete, frågorna var inte alls väsentliga inför tentan och förra tentan som de hade haft, var betydligt lättare! :(. Men det positiva är att jag klarade min salsdugga som vi gjorde förra veckan =).
Har hunnit kopierat en hel del material inför den nya kursen som är Religion i Europa..kuligt värre =).
Juste mamma lagade kyckling curry med ris igår kväll, jag hade lovat Rejwan och Mohamed att ta med till dem..så idag tog jag med mig 3 matlådor med mat, de tyckte väldigt mycket om mammas mat =).





Världens bästa pappa <3

Just nu är jag tyvärr inte på världens bästa humör, jag mår illa, har migrän och ont i magen...har haft det konstant i en vecka nu, mest på kvällarna och på morgonen :(. Har absolut ingen lust att gå upp tidigt för att åka till skolan, eftersom tentan börjar 9.00 ochh SL inte kan sköta tiderna så skjutsar världens bästa pappa mig till skolan imorgon, så att jag kan komma i tid =)<3.
Nää, ska kolla igenom mina anteckningar och sen blir det sömn..behöver det..hoppas att jag kan sova..eftersom jag mår så illa :(.
Hoppas att ni har haft en gladare dag, än gnälliga jag har haft =). Natti natt <3


Trött...

Jag är sjukligt trött just nu, orkar inte gå igenom min dag, jag säger bara skit trafik, skit SL, det tog mig en timme till skolan och en timme tillbaka, jag pallaaar inte :(. Vi hade två föreläsningar idag, somnade nästan på den första, fastän gubben var och charmig och pratade engelska. Jag, Rejwan, Sara och Simona skippade nästa föreläsning för att kunna plugga inför morgondagens salstenta, sen kom söööta Mohamed också dit =).
Runt 18 tiden så fick det räcka, då åkte grabbarna hemåt med mig, Mina och Fadia..
Jag är som sagt trött som fan, men jag och Shirin sitter och tittar på Trinny and Susanah just nu..men jag ska läsa igenom mina anteckningar senare...om jag får tid över så ska jag titta lite på barca matchen ;).

vad har ni haft för er idag? Har ni också haft svårigheter med trafiken och kollektivtrafiken?

New York, I Love You

Nu ska jag ha en filmkväll och titta på filmen: New York, I Love You, det är nog en kärlekshistoria <3. Kom hem från en lång promenad med Mina och vi var ute och handlade en hel massa gott som vanligt :p. Så nu står lasangen i ugnen och snart plockar jag fram en massa chocklad, här är bara lite av det jag ska gama i mig till filmen :P. Som Rejwan säger, shiit vad ni kurder gamar :p 







En bild säger mer än 1000 ord!


JÄKLA SL!

Godmorgon alla morgonglada =). Är hemma idag pågrund av JÄKLA SL!!! Så himla surt,man bara hallååå Sl, det snöar varje jäkla år, se till att göra något åt tunnelbanan, bussen och pendeln :@. Jag och Mina drog oss ut i kylan för att ta en ersättningsbuss till Fittja, eftersom de har spärrat tunnelbanan, kallt som in i helvete, kunde inte känns av mina fingertoppar, fastän jag hade mina skinnhandskar!! Träffade på Fatiha, som också försökte ta sig till skolan, vi går upp till höjden och där väntar säkert 30 personer till :S. Ringer Rejwan och han har samma problem, får inte tag på nån buss till skolan :O.
Det roliga var ( och det livsfarliga) att det åkte en bil förbi busshållsplatsen där vi stod, en kille körde bilen och hör och häpna, TVÅ KILLAR SATT UTANFÖR BILEN, FAST PÅ MOTORHUVEN!! :o Japp det finns en hel del galna människor därute, men jag fattar inte att de inte satt i bilen, när det fanns platser?? :S.
Hur som helst så vände vi hemåt, missade min föreläsning och vi alla missade en pluggdag,  PISS SL!!

Sorry..att ni får sån irriterande inlägg..men trött blir man :(.
Näää, nu pratar jag med världens sötaste kusin, fina Asra och med Raaaay :D.
Puss, vi hörs senare

Underbart att ha dig hemma vännen <3

heeelluuu alla glada =)

Har hängt med Jasi idag, hon gick precis ut i snön igen, brrrr. Hade ju saknat henne som fan, såå himla skönt att ha henne hemma igen, känns konstigt när hon åker inte är hemma i Sverige, men jag är sååå himla glad att hon hade en underbar resa <3 =).
Har precis ätit igen, ska försöka ägna resten av kvällen till att plugga inför onsdagens salstenta i "Demokratins former", ska stanna kvar i skolan imorgon och plugga efter föreläsningen ;).
Hörs imorgon igen, pusspuss <3


Underbart att ha dig hemma vännen <3

heeelluuu alla glada =)

Har hängt med Jasi idag, hon gick precis ut i snön igen, brrrr. Hade ju saknat henne som fan, såå himla skönt att ha henne hemma igen, känns konstigt när hon åker inte är hemma i Sverige, men jag är sååå himla glad att hon hade en underbar resa <3 =).
Har precis ätit igen, ska försöka ägna resten av kvällen till att plugga inför onsdagens salstenta i "Demokratins former", ska stanna kvar i skolan imorgon och plugga efter föreläsningen ;).
Hörs imorgon igen, pusspuss <3


Grattis Barca =)

Glömde nämna att BARCA vann matchen igår kväll, Rejwan var överlycklig och tyckte att jag skulle ha med det i bloggen :D. Så jag bad honom att gästblogga, men det pallade han inte med såklart :P. Så jag får göra det jag gillar att göra, blogga alltså =). Så Rejwan hälsar att han är glad och stolt över hans ÄLSKADE BARCAAAA! =).
Tur att de vann, det är inte så kul, när han är ledsen/arg:(.



Sorry ray, jag var tvungen att förstöra det hela med en *host ful host* bild :P



Alla är samlade =) <3

Gutenmorgen =). Sitter i köket och skriver, alla springer omkring i bakgrunden och det är så himla mysigt, älskar när det är en massa folk hemma hos oss =). Alla ska åka hemåt nu och juste glömde nämna att Nedas lillebror Ali också är här, khalooo Ali =).
Men alla vi ska ses nästa fredag igen då vi ska åka till Mjölby på bröllop :D. Nu ska pappa pressa morotsjuice till oss, gööttt...jag och min farbrorsfru älskar det :D. Nää nu ska jag vara social och pussa på lillen, älskar den lillaskitungen <3 =).

Ska träffa min älskade Jasi idag, har inte träffat henne på över 2 veckor, då hon har njutit av solen i Trinidad Tobago, saknat henne som fan, såå ikväll ska vi babbla på som fan =) :P

Puss på er <3




Kul med familjen =)

heeeluuu...det var jättekul, när min farbrors fru och fina kusin Heidar kom från London igår. Vi satt och pratade fram till 04.00 på morgonen och satt och pratade och åt =). Vi har ätit frukost och nu har resten åkt till Skäris för att shoppa =).

Nää nu ska jag sätta mig och kolla på Shan Atci tillsammans med min Mina, Hakim, Heidar och Jones.
puss på er <3

Sööööta Amiiiiiin <3

haaallluuu,,sitter här med mamma, Nada, Mina och lilla Amin =). Vi har precis ätit en massa gooo mat och är helt sega nu :P Lyssnar på Hamid Askari och njuter för fullt =). Vi väntar in familjen från London inatt,,,yeeey =). Shirin är påväg hem från jobbet och hon vet inte att vi gäster, hon kommer att bli överlycklig :D.

Nu ett par bilder:










Spread

Tittade just på "Oprah" tillsammans med mina föräldrar, det var ett helt program om skor :D:D:D. Kan det bli mer underbart??, don't think sooo :P. Jag är så himla sömnig, vet inte vad det är, känner mig otroligt trött, vaknade ju vif halv 12! :S. Men jag ska inte sova, så istället ska jag kolla på en film med Ashton Kutcher som heter "Spread" som Rejwan rekommenderar, ska få tiden att gå. Idag ska jag laga vinbladsdolmar och mamma fixar resten av maten, eftersom min farbrorsfru och min kusin Heidar kommer till oss från London, längtar!! =) Har inte träffat dem sen i höstas, ( september) då vi åkte till London, kul ska det bli med de är inte här förrän säkert vid 02.00 inatt!

Nää nu ska jag titta på spread och äta pizza =). Pusspuss



Shoeheaven!


Han är sjuktcharmig och hans kläder..alla män snälla börja klä er som Ashton, så får vi en finare värld :D

Kom med posten


Fick hem ett paket imorse, jag har nämligen beställt hem tandblekning för
hemmabruk, som ska vara i flera år, om man inte missköter tänderna, dvs,
om man inte röker, snusar eller dricker kaffe och läsk, jag gör inget av de
tre första, men jag är inte direkt något läskmissbrukare heller, så jag
hoppas på bra resultat, uppdaterar om resultatet =)


Dagens låt!


At school =)

haaallluu..sitter i skolan med ett par vänner, tar det bara lugnt =). Har precis haft salstenta, alla gick därifrån efter 15 min, det var kryssdugga, hoppas att det gick bra :p. Gick inte på seminariet imorse, mådde piss, så jag och Rejwan drar till ett seminarie imorgon istället =).
Nää ska dra hemåt snart, pallar inte sitta kvar =).

pusspuss

Dagens låt!


Jag har varit duktig =)

hejee...har haft en pluggdag, eftersom jag inte var i skolan idag, så passade jag på att plugga =). Förbredde mig inför morgondagens redovisning, vilket jag inte ser fram emot, hatar att hålla tal :(. Kl:15.00 har vi salstenta som är kryssfrågor, hoppas att det går vägen, för jag pallar inte med extra tentor!!! :(.
Nää, känner mig inte alls på topp, så jag hoppas att jag mår bättre imorgon, då jag ska upp 07:15!!
Nää, snart är det sömn som gäller, är urtrött, men först måste jag bunkra i mig mat! =)..

natti natt

Du är underbar <3

heeej allihopa =) Vilken start på dagen, jag har helt förstörd idag, har haft ont i magen hela natten, extremt ont måste jag säga :(. Tyvärr kunde jag inte ta mig upp imorse för att åka till skolan och lämna in microstudien, vilken tur att man har en underbar vän som Rejwan som lovade att skriva ut mitt arbete och lämna in den, DU ÄR UNDERBAR, tack :-* <3

Så jag är ganska sängliggande idag, men jag ska knapra i mig ipren och vitaminbooosta, så att jag orkar förbreda mig för en redovisning imorgon och för en salstenta ;).
Hoppas att er dag har börjat bättre än min =). Ta hand om er kära vänner, pusspuss



Den här är till dig <3

SATANS SKIT!

Jag palllaaaaaaaaaaaaaaaar inte mer med den här satans microstudie, är nog klar nu, men jag håller på att hjälpa Rejwan med hans tenta. Jag har dessutom ont i magen och jag är inte sömnig :(. Ska vara i skolan tidigit för att läsa igenom microstudien. Nää, nu måste jag se till att sova snart, sitter med Mina som inte heller kan sova :(.

sweet dreams!

 

 


Dagens låt!


De är äntligen hemma igen =)

Tjaaa bloggen =), hoppas att alla är pigga och glada idag =). Glad är jag, men vete faan om jag är pigg alltså :P. Var helt död imorse, tanken på att åka till skolan var för jävligt, men tog mig upp iallfall =). Ringde för att väcka Rejwan, snubben verkade ligga i koma eller nåt, han svarade inte, så jag messade och sa att han kunde få sova ut idag och vi kunde skriva klart microstudien hemma idag och ses i skolan imorgon :D. Han blev överlycklig, stackaren behövde nog sömn ;).

Min älskade morbror och hans fru är tillbaka från deras semester i Iran, saknat dem som faaan, ska ringa och kolla läget med dem ikväll =). Pratar just nu med världens sötaste Meral över msn och med en trött Rejwan och vi pratar om converse skor, ska inhandla mina nästa vecka =).
Nu blir det att luncha och sedan plugga ;). ha de bäst så hörs vi..pusspuss <3



Microstudie

Gooomorgon =) sitter i skolbiblioteket och är sjuktseg, måste se till att göra nytta idag, eftersom microstudien ska lämnas in på onsdag och jag har fortfarande en hel del att göra :(. Väntar på att Rejwan ska komma, ringde flera gånger för att väcka honom imorse ( han bad mig att göra det igår natt, självklart visste jag att det skulle vara svårt för honom att gå upp idag :p. Hur som helst, väntar en pluggdag idag!
Vad ska ni göra denna måndag?

uppdaterar under dagen, puss på er <3

Mina bakar kärleksmuffins








Alla Hjärtans dag <3

Hejeee...sitter och pratar med Nora,,hahha,,yes..vi har en intressant konversation :P. Har precis pratat med min syster Sara, som skickade bilder från hennes och hennes mans alla hjärtans dag firande som de firade igår..mysiiiigt till max :D.
Har inte pluggat nånting idag, har tyvärr ingen motivation, blää :(. Men jag lovar att jag ska käka lunch,,koka lite och sätta igång snart, kl.16.00 är det tvätt, lovat att tvätta kläder för att slippa dammsuga :p.
Det blir inget särskilt alla hjärtans dag firande idag, göööttt och vara singel i år :D. Mina ska baka gott hemma =).

Ha det bäst, så hörs vi.pusspusspuss



Sherlock Holmes

Tjaa, jag hade tänkt att börja plugga, men eftersom min microstudie finns på Rejwans dator och han är på jobbet så ska jag passa på att titta på "Sherlock Holmes" så länge ;). Så nu blir det film och en massa snacks, för att göra denns tråkiga lördag lite mysigare =). Hörs senare, puss på er <3



Vårkoftor från ZARA

Så nu lägger jag upp bilder på mina nya koftor som jag köpte igår =). Tyvärr
får jag aldrig till bra bilder :(







Shopping inne i stan!

heeej på er =).

Är just hemkommen från stan, har inte varit där på år och dar (bokstavligen) helt sjukt, men idag tog jag tag i det och åkte dit med Mina och Fadia. Innan det åkte jag till skolan för att lämna tillbaka en massa böcker, men också för att plugga, fick inte så mycket gjort. Så vi irrade runt i stan och shoppade, köpte 3 olika koftor i färgerna, lila, grön och blå, rikig fina vårfärger och lite annat, käkade såklart på donken ocksa =). Sedan åkte vi till Skanststulls för att kolla in skobutiken som Rejwan och Mohamed tipsat mig om, hittade tyvärr inget där,, forsatte vidare till Mariatorget och Zinkesdamm, hittade inga snygga sneakers där heller :'(. Ähh får leta vidare :D.
Nu är det äntligen fredag, ikväll ska jag bara ta det lugnt med familjen, äta gott och titta på film =). För att under resten av helgen måste jag skriva på min microstudie :(.

Nää, nu ska jag laga kvällsmat, hörs när vi hörs, pusspuss

Söööötaste =)


Skola med pizza

hallluuu...sitter i skolan och pluggar..då menar jag pluggar...yeeeey =). Lyssnar på Nancy Ajram och har trevlig sällskap. Är mätt och belåten efter en god pizza. Men snart ska vi iväg hemåt, sova en kort stund och sen forsätta plugga..skönt att jag är på hugget nu ;).
ÄNTLIGEN HAR REJWAN BÖRJAT PLUGGA::YEYYYYY, jag har fått tjata ofta och länge, men det gav resultat så det är skööönt =). Duktig han är <3.

Nä nu åker jag hem, har varit här sen 08.45.

Pusspuss



En liten hälsning från Mohamed som bär Minas vantar :p

 


Skola med pizza

hallluuu...sitter i skolan och pluggar..då menar jag pluggar...yeeeey =). Lyssnar på Nancy Ajram och har trevlig sällskap. Är mätt och belåten efter en god pizza. Men snart ska vi iväg hemåt, sova en kort stund och sen forsätta plugga..skönt att jag är på hugget nu ;).
ÄNTLIGEN HAR REJWAN BÖRJAT PLUGGA::YEYYYYY, jag har fått tjata ofta och länge, men det gav resultat så det är skööönt =). Duktig han är <3.

Nä nu åker jag hem, har varit här sen 08.45.

Pusspuss

Mindmap

Hooolaa =).
Har haft en mysig dag i skolan idag, fick ihop en tankekarta, känner mig duktig :P. Träffade även på Emma, det var länge sen vi sågs och satt och pratade, idag fick vi chansen till det ;). Annars så vart det en hel del bus med mina vänner som vanligt =). Väl hemma så tog jag det bara lugnt,,har tyvärr inte pluggat något alls sens jag kom hem, hmm...surt..men jag har inte orkat alls. Vi ska ha seminarium imorgon, hoppas att jag får en massa inspiration imorgon ;). Ska nog ta och sova snart, vill lägga mig i tid, eftersom jag ska upp 07:15 :(.
ha det bäst så hörs vi imorgon, pusspuss


KAOOOS, som vanligt :O


Konst =)

Så här kan det se ut en dag då knatte, fnatte och tjatte får fria händer i grupprummet =). Dessutom ett bra boooost för självförtroendet ;) :P. Första tavlan är dedikerat till mig =). Den andra till Rejwan =).






Pluggdags ;)

Gooomorgon alla små troll där ute =)

Kom precis till skolan, snodde åt mig grupprum, troo mig att det inte alltid är lätt :p.
Väntar på att Mohamed ska komma halv 12 och sedan Rejwan vid 13, då han är och pumpar nu på morgonen ;). Nu ska jag sitta och plugga,,lyssnar på Omarions "ice box" och ska se till att få en massa gjort idag ;). Har kameran med mig till skolan idag, kanske lägger upp fler bilder idag ;).

Puss puss


Påväg till skolan!



Just nu!

Är i skolan =)

Tjatja =) Kom precis till skolan och sitter i biblioteket just nu, väntar på att Sara ska komma..men hon verkar vara sen och jag har inte hennes nummer :P. Fler kommer senare! Jag tänkte sätta mig med microstudien på allvar idag, så att man hinner bli klar ;). Har en massa att göra den här månaden, men jag känner mig taggad, så det ska inte vara någa problem ;).

Vi hörs senare idag, puss på er <3


Feb. 8, 2010

Holaaaa =) Homeyra pumpar i bakgrunden, samtidigt så hör jag borrmaskinen. Mamma och Mina sitter nämligen och pysslar här, sitter och sätter ihop Jones nya byrålåda ;). Har egentligen ingen lust att blogga, har varit i skolan idag och har haft föreläsning, som var nyttig för microstudien, sedan hade jag och Rejwan handläggartid med vår handläggare, det var bra att vi gick..några lampor tändes i huvudet =).
Vi blev kvar sedan med Anno, Sara och Victor..satt och skrattade ihjäl oss åt en hel del privata saker :P. Juste vi spelade dessutom" land, stad, frukt" osv..barndomsminnen alltså..så himla kul..=).

Nää..nu ska jag forsätta plugga, imorgon ska jag se till att vara i skolan kl: 11.00 för att träffa Sara för att plugga,,Ray kommer 13.00 ( en viss person, pumpar rumpa inför sommaren :P


Inte stressad längre....

hejee på er <3

Har precis pratat klart med Miaad, hon var på väg till Solna hem till hennes brorsa, så jag gjorde henne sällskap genom att prata med henne =). Har precis lunchat också =). Nu MÅSTE jag verkligen plugga....jag har segat med det till max, men jag har verkligen MASSOR att göra...det roliga är att jag inte blir stressad längre, förr blev jag stressad och fick magkatarr, nuföriden så tar jag det lugnt med allt..hmm...måste sätta igång!! Men först ska jag be ;).

puss på er <3

Flickan som lekte med elden

Nu är det filmdags igen =). Den här gången ska jag titta på "flickan som lekte med elden", =).


 

Män som hatar kvinnor

hejee..det känns som att det enda jag gör nuförtiden är att titta på film, ehhe men jag tycker att det är så himla mysigt att drömma mig bort =). Jag vet att jag är sent ute, men jag tittade på "Män som hatar kvinnor" tidigare idag. Den var förvånandsvärt bra, inget illa menat men den var verkligen jättebra för att vara en svensk film!
Sverige är inte särskilt duktiga på att göra bra filmer, "Ondskan" är bra och Josef Fares filmer är roliga och bra =).
Men jag rekommenderar Män som hatar kvinnor till er som inte har sett den än, imorgon ska jag se till att titta på "Flickan som lekte med elden", hoppas att den är minst lika bra ;). Nää, nu är det studytime, jag är hungrig igen, ska laga en god kycklingpasta med permesanost, nam nam =)

Puss på er <3

It's complicated!

Aloohhaaa mina vänner =). Sitter i mitt rum och känner att jag behöver mat, fastän jag åt frukost för ca 2 timmar sen! Somnade rätt sent inatt, eftersom jag bestämde mig för att titta på filmen "It's Complicated", det var faktiskt en bra film, som jag kan rekommendera ;). Väcktes 2 ggr inatt, av mina vänner, men det börjar bli en vana,,dem är så söta, så jag skäller inte ens ut dem längre :P haha.
Jag vet inte vad jag ska hitta på idag, förutom att jag måste plugga, det spelar ingen roll att det är fredag, det är plugg som gäller, måste verkligen forsätta med min microstudie ;). Nää, nu gör magen uppror och vill ha mat, så ska fixa mig nåt gott och sen får vi se vad som händer!

Ha det bäst, så hörs vi..pusspuss <3



Zombieland =)

Hooolaa mina vänner =)

Fredagskväll här, känns skönt =). Idag hade vi seminarium, skönt att ha det avklarat, så att man slipper kompletering ;). Efter det så var vi i biblioteket, grabbarna hade fotbollskrig ( som vanligt, känns det som), så att vissa blev irriterade och sa till oss ett par x antal gånger :p. Kom hem, åt så drog jag och Miaad ut för att handla och tog oss en promenad. Sedan blev en massa prat och te hemma hos mig, fastän Miaad var helt slutkörd...jag pratade på tills hon vaknade, hahha.,,yes..jag skulle lätt kunna misstas för en radiopratare..:D :D :D, hmm..karriärbyte kanske?! :p

Nää, snart tänkte jag och Mina titta på film, kanske får med oss resten av familjen också, vi kanske ska titta på "Zombieland" som min kompis Mohamed har rekomenderat, den verkar rolig, precis vad jag behöver en fredagskväll =). Juste Rejwan och Mohamed ringde mig tidigare och tipsade om en butik i Zinkensdamm som hade snygga sneakers, måste dit snarast och handla nya sneakers, yeees, i'm a freak..men jag kan bara inte låta bli att köpa nya skor  och det är deras fel som bidrar till min "sjukdom" :D.

Ha en forsatt trevlig fredagskväll, så hörs vi imorgon..pusspuss <3




I look like a duck

hej på er, nu har jag varit hos tandläkaren, bedövningen är fortfarande kvar och vägrar att avta, själv ser man ut som en anka, läpparna är svullna och ansiktet och tungan likaså ;). Som tur är hade jag världens bästa tandläkare och tandsköterska som verkligen tog hand om mig =). Min tandläkare var en en ung kille som sjöng med låtarna som gick på radio, ehhe charmigt =). Jag är hungrig och behöver mat, men det går knappt att äta pga av bedövningen..jag har fått i mig lite nudlar, men det hjälper väl knappast :(.
Juste Rejwan mejlade vår lärare och undrade om vi kunde få hoppa in i en annan klass imorgon, eftersom vi båda missade vår seminarium idag..hehe ops :P.

nää, nu väntar Miaad, vi ska ut och gå i det fina vädret.ehhe...puss puss



Tandläkarbesök

alohaaaa =)

Sitter i vardagsrummet helt förstörd och tittade just klar på den evighets långa serien "Våra Bästa År". Hade seminarium idag som jag inte gick på, ska istället gå till en annan grupps seminarium imorgon ;). Fick äntligen tag på en tandläkare som bokade in mig tills på onsdag, sedan ringde dem och sa att de hade hittat en tid på måndag, men tredje gång gillt ringde dem och sa att de hade hittat en tid redan idag, kl: 13.00 woohooo...no more fucking pain =). Men jag är nervös måste jag säga, länge sen jag var hos tandläkaren :/.
nää, nu ska jag ordna lite här hemma och sen drar till tandläkaren, vi hörs senare, puss på er <3

P.S Wish me luck =)





Sweet dreams!

Ska fatta mig kort, måste gå och sova nu, eftersom jag börjar vid en OLAGLIG tid imorgon, 08.00 :( Har seminarium. Har haft satans tandvärk idag igen, faaaaan, blir så trött på det här alltså! nää, ska gå och lägga mig nu, om jag kan sova alltså. natti natt små trollisar =) <3



Fotbollskrig :P

hejeee...sitter i skolan med mina söööta systrar och mina tvåa vilda vänner, vi sitter och pratar fotboll =). Shirin=Interfan
Rejwan=barcafan
Mohamed=Realmadridfan

yes...det kommer definitivt att bli krig här =). Jag väntar på att Arasta ska komma, vi ska göra morgondagens uppgift tillsammans!
Det snöar som fan ute, skönt att vi ska vara inne i ett par till iallafall ;). Hörs senare, puss

Kyckling curryröra - recept

Flera av mina vänner har tidigare frågat hur jag lagar kycklingröran, sådan som säljs i cafeterian i skolan, så jag tänkte dela med mig av receptet. Jag har fått receptet av en vän, den är väldigt god ;).


  • kokad kyckling (strimlad)
  • turkiskyoghurt/ creme fresh
  • majonäs ( 1,5 msk)
  • curry (efter smak, men det ska vara en hel del)
  • rödlök (riven, efter smak)
  • majs (om man vill)
  • saffran (om man vill)
  • salt
  • peppar

Serveras i varm och nybakad cibatta och sallad =)


NYTT!

Självklart hjälpte det att gå ut och shoppa när jag hade tandvärk, åkte till Skärholmen med mamma, sedan kom även Mina och Fadia dit ;). Lägger ut bild på resten senare. Men här iallafall mina vårskor från märket: KAPPA!




Tandvärk...IGEN!

Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, har tandvärk, jag kommer förmodligen att dööööö av smärtan!!!
Får inte tag på nån jäkla tandläkare, så får bota mig själv tillfälligt med mat och alvedon! Får åka in akut imorgon på morgonen :(



Dagens outfit

Såhär såg jag ut idag, skum bild, min arm ser missbildad ut! :P


Chill i skolan

halluu.,,,sitter i skolan och tråkar ut mig :P Sitter ´här tillsammans med Rejwan och Mohanmed, Mina och Fadia kom också precis till oss ;). Vi håller oss i grupprummet, som vanligt så har jag satt på persisk musik, försöker föra in persisk kultur här =). Ska snart hemåt, efterom jag är hungrig :(.
Hörs senare,,puss

RSS 2.0