Kusiner påväg :D

Heej på er =)

Har haft ont i magen sen igår natt, det är inte alltid kul att vara kvinna! Men min farbrors fru från London ( som är på besök i Sverige) ringde och sa att hon och min kusin Asra och hennes döttrar kommer hit idag! :D Senast vi träffades var på Shirins examenfest i juni...oj oj så länge sen.

Även om jag hade galet ont i magen och kroppen så gick jag och Miaad ut på en promenad med lilla Figo och sen gick vi och handlade en hel del mat hem.

Så nu står middagen nästan klar, mamma är så duktig som har lagat mat hela morgonen, så vi väntar bara in gästerna, hoppas på att jag känner mig bättre snart så att jag kan njuta och ha kul med gästerna :D,

Men nu blir det en kopp kamomillte ;). Bilder kommer upp senare idag eller imorgon.

Ha en forsatt trevlig helg :)

Aj aj så tungt!

Fick hem min nya bebis som väger 3.4 kg och måste släpas till skolan varje dag! Lycka, NOT!
Beställde hem boken från Lycknis.se som har väldigt bra priser och har dessutom Sveriges bästa och billigaste priser. Lagboken gick loss på 666 kr!



Dagens outfit!


Inte på humör :(

heej allihopa =)

Hoppas att ni har en bättre morgon än vad jag har haft. Har ont i huvudet och ingenting verkar vilja samarbeta med mig idag..har en inlämning imorgon (grupparbete) min grupp håller sig tyvärr hemma idag, av nån idiotisk anledning,
Men jag får försöka vara positiv iallfall ;).
Sitter med söta Anno, hon kommer nog se till att jag blir på bra humör snart :D.

Snart är det lu´nch, då ska jag äta godaste focaccian som säljs hos matmakarna!
Hörs senare, puss puss

Trevlig helg =)

Supergooo middag!

Figge =)


Första snön för i år!


En trött Figo =)



Trevlig överraskning =)

Mina underbara kusiner och farbrorsfru från Mjölby överraskade oss idag när de kom på besök...:D
Vi har haft en mysig dag med en massa skratt, god mat och trevlig sällskap ;). Vi har tittat på gamla barndomsbilder och bara skrattat åt hur vi såg ut på den tiden :P.

Juste Figo ( min syster Saras hund ) har flyttat in till oss nu, då hon är höggravid och inte orkar/kan ta hand om honom just nu. Så vi har busat med honom en hel del. Datorn krånglar så ska försöka lägga upp bilder imorgon ;).

Ha en forsatt trevlig lördagskväll/natt =) 


Dagens outfit!




SALT

Heej härliga lördag! Ligger i soffan och orkar verkligen inte gå upp för att plocka fram böckerna för att läsa. Jag har hunnit umgås med Miaad och Sozan en stund idag, det var väldigt länge sen jag såg Sozan så det var kul att prata om hennes liv som gift kvinna =).

Men nu blir det plugg och pizza och senare ikväll blir det marriage ref och filmen SALT med mina älskade syskon.
Ha en forsatt trevlig helg, puss på er <3

Nyklippt!

Efter en dag med "plugg", lunch med vännerna så tyckte jag att det var dags att klippa håret! Och en klippning blev det. Fräääscht! Klippte tjock lugg, toppade håret som var jätterisig och klippte tapp..frisörskan som jag alltid går till, ser till att föna mitt hår så fint efteråt också ;). Nää, jag är nöjd =).

Jag vet att jag har varit usel på att blogga, men jag har prioriterat först och främst skolan, och självklart familj och vänner! Dessutom så jag har ju börjat gymma också, jag mår så himla bra av det. Underbart att få upp flåset lite och lite muskler är väl aldrig :).

Nää, nu blir det fredagsmys med familjen. ha en trevlig helg <3

Trevlig dag!

Hej sötnosar! Jag har haft en trevlig dag med tjejerna i klassen, Arasta, Carro, Lissie, Dilara och Anna..vi satt och gjorde klart instuderingsfrågorna inför lagbokseminariet på måndag, men Gud vad vi skrattade samtidigt!
Dilara ritade bilden nedan, det är en intern skämt som vi har oss emellan! Vi satt och sjöng på Lady Gagas låt, telephone..hahah...nää galet kul hade vi, tack för en trevlig dag tjejer ;).



Dags att plugga!


Så nu har jag varit och hämtat ut två av mina böcker på biblioteket, "Allmän förvaltningsrätt" och "Sveriges Rikes Lag". Nu blir det lättare att göra klart seminarieuppgifterna ;). Var ute på en långpromenad med Miaad också, älskar att gå ut och gå när det är höstväder ute (dock inte när det regnar). Jag älskar att jag har fått mycket mer ork och energi sens jag började gymma, även om jag tyvärr inte har varit så duktig på att besöka gymmet. Men imorgon ska jag försöka klämma in en timme innan skolan börjar ;).


Lagbok

Hejee =) Håller på att laga mat nu, ska strax bege mig till biblioteket för att låna hem lagboken 2010, väntar till januari innan jag köper min egna lagbok 2011 ;). Ha en trevlig fredag, puss på er <3

Grattis Älskade Lillasyster, Mina <3<3

Min syster Mina fyllde hela 21 år igår och jag bakade tårtan, eftersom ingen i familjen gillar tårta som är bakad av en bagare, (för mycket grädde i dem). Så jag tog mig friheten att baka en tårta som dessutom är laktosintolerant :p. Så att alla kan äta av den ;). Den var mycket godare än den såg ut att vara :).





RSS 2.0