En klassiker i ny version :P


NYTT!


Vilken underbar dag, med underbara nyheter!

heej alihopa =) Ligger i sängen helt dööd, har kramp både i mage och nacke, har jättesvårt att andas :( :(.
Shirin och Jones sitter i samma rum och tittar på barca mot manchester united :). Hade seminarium idag, det var rätt kul, vi hade om feminism...och debatterade om det =). Efter skolan gick jag och Rejwan ner till Flemingsbergscentrum för att äta pizza, jag stod över, eftersom jag precis hade ätit kebab med bröd ;). Vi satt och pratade och tog det lugnt, innan jag tog bussen hem, ( fick skjuts av Miaad till skolan idag =)).
Vi gick även förbi Harrys bokhandel i skolan och beställde två böcker, "Om genus" och "feminism". Dessutom så köpte jag med mig "Koranen" fast översatt på svenska ;). Nu ska jag äta nåt gott och sen försöka sova..får hoppas på att må bättre ;). Puss puss

Just nu!


Hemma idag!

Man ba tjaaa :)
Vaknade för två timmar sen, men känner mig dödstrött iallafall. Som tur är jag ledig från skolan idag, så jag ska slappa, tittade klart på en persisk film som jag inte hann se klart i söndags med mina kusiner :P.
Nää, har inget mer att skriva, hörs senare, puss puss <3


Naglar hos Aseel :)

haalloo mina vänner, sitter och har cam med min vackra syster Sara och hennes vovve Figo :) <3
Var i skolan vid 9 imorse och justerade på hemtentan och lämnade in den, skönt att ha den avklarad ;). Sedan var det introduktion på den nya kursen om Genus!
Kl:13.00 var det dags för mig att gå och fixa gele'naglar hos Aseel, otroligt duktig tjej som dessutom är otroligt trevlig :) ;). Sedan gick jag tillbaka till skolan och träffade Shirin, Mina, Mohamed och ett par till ;). Jag känner mig otroligt trött, ska lägga mig snart :).
Natti natt, här visar jag ett par bilder på mina naglar ;)




Min nya GUESS klocka!

Precis såhär ser min klocka ut..min kamera kan tyvärr inte fånga så bra bilder jämnt, så den här har jag tagit från internet.

Klicka för att visa Megabild!

Klicka för att visa Megabild!


Äntligen klar!!

Såååå där jaaaa! Nu är jag äntligen klar, med min hemtenta, nu har jag skickat iväg den till urkund :).
Nu ska jag äta nåt got och sen gå och sova..har en lång dag framför mig! Lägger upp en bild på min klocka i nästa inlägg...den andra jag har lagt upp..känns inte alls som min!!
Imorgon ska jag åka och fixa gele' naglar för första gången, hoppas att det blir fint, lägger upp resultatet imorgon ;).

Sovgott <3<3<3<3

Mamma's goda middag =)




Lever du???

Vi är nu hemma och jag är såååå sjukligt trött att jag har huvudvärk, men jag kan inte sova!! :( :'(
Ska snart äta en bit mat, mamma har grillat kyckling till oss, nam nam så himla gott ( jag hade saknat, pappa, mamma och Jones när vi var borta över natten!!).
Ska läsa igenom tentan och sedan läsa igenom Rejwans tenta. Halllååå Rejwan, förresten lever du eller? Har inte hört från dig på över 24 timmar :S. Livstecken?? Om jaa,,messa mig din tönt!!

Skriver mer ikväll, nu ska jag antingen försöka lägga mig igen eller börja plugga ;).
Puss på er <3


Where_Are_You.jpg image by srg1957

Hos kusinerna :)

heeej på er små troll =). Hoppas att ni har haft en trevlig helg, själv är jag och systrarna kvar i Kallhäll och myser med kusinerna med ett par andra, Nesrin och Shirin =).
Jag ska ringa pappa om ett par timmar, så att han kan komma och hämta oss, så att jag kan åka hem och plugga, har inlämning på min tenta imorgon :( Men jag är i stort sett klar, måste bara göra ett par justeringar ;).
Nää nu blir det en god middag, vi hörs senare, pusspuss 


Tjejmiddag i kallhäll =)

Sitter i köket med mina kusiner i kallhäll =). vi har såååå himla mysigt, skrattar, äter och dansar :). Här bjuder jag på ett par bilder ;)









Till min älskade syster Shirin <3<3<3


NYTT!


Dagens outfit!


Massor att göra :(

hej kära vänner, har varit i skolan hela dagen och pluggat tillsammans med Jasi och Rejwan =). Så lite gjort fick jag iallafall,,,det blev en hel del prat som vanligt :P. Kom hem helt död, skulle lägga mig, men då ringde min fina kusin Nadja och undrade om jag och systrarna ville åka hem till henne på tjejmiddag tillsammans med andra kusiner och vänner :). Jag kunde inte säga neeej...fastän jag har tentamen inlämning på måndag, men jag saknar tjejerna så himla mycket :(. Så inatt får jag som sagt plugga ihjäl mig..men det är det värt ;). Söta pappa skjutsar oss dit imorgon ;). Lägger upp bild på dagens outfit senare, ha en underbar fredagskväll ;).
Puss

NYTT!

Guess Stellar W13083L1

Så nu har jag äntligen fått min efterlängtade GUESS klocka, den är mycket snyggare i verkligheten =)


Hemma med pappa =)

Man ba tjaa =). Tyvärr kan jag inte säga att jag har världens mysigaste dag, jag har jätteont i magen :(. Men jag är ensam hemma med pappa, vilket var längse sen, så vi har bara suttit och tittat på "så ska det låta" och pratat och så, mysigt, Älskar min underbara pappa <3.

Inatt var jag vaken som vanligt och pluggade, jag märker att det fungerar bra för mig =). Idag måste jag se till att plugga en hel del, veckan har bara flygit iväg och måndag är det inlämning på tentan, usch :(.
Nää, nu ska jag luncha, det blir kyckling pasta, nam nam.
Hörs senare, puss på er <3


Vackra Nicole Richie!


Nåå? vad tycker ni? Visst är hennes lugg såå himla fint?




Vårväder =)

heeej kära bloggläsare...idag hade jag varken ork eller lust att ta mig till skolan. Huvudet dunkar som sjutton..förmodligen migrän, bläää..det är vackert vårväder ute och jag vill helst vara ute och njuta av vädret och fina vårkläder!!
Istället så ligger jag hemma :(. Men inget att deppa över, för att jag kollar nämligen efter frisyrer och nån frisörsalong som jag kan gå och klippa mig hos ;). Sedan blir det plugg, vill hinna klaaaaaaaart, ångest till max!
ha en forsatt bra dag...jag ska lägga bild en bild i nästa inlägg hur jag vill ha min lugg ;).

Pusspuss <3<3<3 

Trötter...

Heelluu...är faktikst inte sugen på att blogga, men idag var vi i skolan och "pluggade", sedan hem igen. Var med Miaad en stund, vi handlade och sen tog vi en promenad för att sedan gå hem till mig och ta det lugnt ;).
Nu ska jag bara ta det lugnt med Shirin och Mina, vi tittar igenom Minas studentkatalog (2008).
Ikväll orkar jag inte plugga, satt uppe till 2.00 inatt och pluggade en hel del, har ingen lust ikväll :(-

Natti natt, puss på er <3

Dagens outfit!



Observera att Jones är i kylskåpet :p

Laga mat..

Hejee..nu är jag hemma igen efter skolan, har hunnit ta mig en skön varm dusch och ätit pizza med familjen =). Jag komma igång med att läsa boken "Muslima" och skrev två sidor i min block ;). Nu ska jag gå och göra vinbladsdolmar som Shirins ska med sig hem till en kollega som ska ha middag imorgon ;). Efter det ska jag vi titta på svenska Hollywoodfruar ;). Har jag ork så kommer jag att plugga senare ;).

Ha en forsatt trevlig måndagskväll <3

Dagens outfit!



Idag fick vårjackan komma fram ;)

I skolan med vänner =)

hejee på er <3 sitter i ett grupprum med Mina, Rejwan och Mohammed =). Vi lyssnar på musik, äter och dricker. Men snart ska vi göra det viktigaste, PLUGGA!! =). Mamma ringde och frågade om vi ville jobba onsdag till fredag..jag fick tacka neej, eftersom jag ska plugga :(.

Vi hörs senare, puss puss =)

Kallhäll

Heeej alla kära hoppas att ni har haft en trevlig helg?! Jag har haft en hyfsad helg ;). Åkte med mina föräldrar hem till min kusin Hakim i Kallhäll...hans söta fru och son Amin var också där och tog emot oss, med otroligt mycket god mat =). Även mina kusiner Nadja, Asra, Amir, Heidar och alla ungar var där =). Vi hade jättemysigt och bara satt och pratade och skrattade ;). Jag busade en hel del med ungarna också =). Just nu känner jag mig extremt trött huvudet, blää.. juste igår var det rena rama vårvädret här, med 8+ grader och idag var det som att vintern var tillbaka på nytt...sjuk mycket snö idag igen :(. 

Nää, nu ska jag bara ta det lugnt och hoppas på att jag mår på topp imorgon så att jag kan åka till skolan och plugga, vi ska ha inlämning på vår tenta nästa måndag, så jag vill bara bli av allt och sen kompletera det gamla jag har! ;).

Ha en forsatt trevlig kväll, pusspuss 

Dagens låt!


Nowrooz


Vår "nowroozbord" idag =)




Shibidpollo va mahi ( ris med dill och lax) väldigt persiskt, serveras

ofta till nowroz!


NYTT!

Heeej på er <3  Har en trevlig kväll med familjen, där vi äter gott och bara umgås =). Jag vill önska alla "ETT GOTT NYTT ÅR" :D. I år är det även första gången som Nowroz är "accepterad" av FN...det kommer nu att stå i almanackan att 20 Mars är det Nowroz, jättekul =).
Jag, Mina och Miaad var i Skärholmen och shoppade. Jag och Mina fick med oss en hel del hem. Jag köpte mobil, smink, nagelack, krämer osv. Mina fick med sig jeans och skinnjacka, dessutom köpte vi presenter.



Måla ägg =)








Religionkrock!

Heej kära läsare, nu är det fredagskväll och vi ska titta på film, jag och mina systrar! Vi ska titta på filmen "Försoning"! Vi hade seminarium idag och huvudämnet för den här veckan har varit Islam. Tyvärr tyvärr har så himla många en massa fördomar om Islam som religion och om muslimer i sig. Det är himla tråkigt tycker jag, självklart blev det en hel del heta diskussioner, för att vissa i klassen hade förutfattade meningar om muslimer..så man var tvungen att få dem på "rätt spår" få dem att förstå skillnaden mellan kultur och religion! Detta är något som människor ofta blandar ihop, Koranen säger en sak och traditionen och kulturen säger annat. Hedersmord och själmordsattentat är INTE Islam..snälla förstå!!! Men men...

Efter seminariet så lunchade jag och Rejwan och efter det kom även "Nebbe" och satt med oss och vi hade lite roliga diskussioner, som jag kanske inte ska ta upp här på bloggen :P. Nää men nu blir det film med mina fina systrar och imorgon blir det nowroz firande med familjen.

 Ha en mysig fredagskväll, Må Gud vara med er! <3 <3


Haftsin!

Sabze


Baklava (som inte tillhör haftsin)


Sabzi och Mahi ( växten och fisk )

 


Nowroz

Imorgon är det Nowroz, det såkallade "Nyår" som firas bland annat av kurder, iranier och afghaner! Man firar att våren äntligen är här och det nya året inleds =). Jag minns när man var liten och firade nowroz i Iran, man fick alltid en massa presenter och pengar av de vuxna, huset städades extra mycket, alla grannar hade vårstädning och det inhanlades en massa gott och nytt, som symbol för det nya året och det nya som det nya året ska föra med sig ;). Pappa har varit och handlat det traditionella som ska vara med på "nowrozbordet" det är sju olika föremål/rätter som börjar på bokstaven S, det såkallade "haftsin". Traditionellt sätt påminner Nowroz om påsken, man målar ägg, har växter och fjädrar! Jag lovar att fota allt imorgon, så att ni får se hur vi firar nowroz hemma hos oss, oftast åker man och hälsar på familj och vänner, eller på nån familjefest. Jag lägger upp bilder i nästa inlägg, ett par saker som vi ska ha på vår nowrozbord imorgon...lägger upp resten imorgon ;)

Dagens outfit!


Göra nytta!

heej på er, hoppas att allt är bra =) Har varit i skolan sen 12 men det har inte gått att logga in förrens nu.
Sitter i biblan med Rejwan ( som är och köper Kaffe och Cola till oss) och försöker plugga, Sozi var också här precis.

Nu ska jag se till att vara effektiv ett par timmar innan jag åker hemåt, puss på er små troll <3

Dagens outfit!



Krämfärgade blus: Cubus
Jeans: H&M
Skor: Converse
Väska: Jane Helen Oasis
Armband: Guldfynd

I biblan

Hallluuu, sitter i biblan med grabbarna och pratar, de pratar om Marocko, Kenya och Hooman och jag pratar om persiska nyår som är i veckan..skriver ett inlägg om det i veckan ;). Jag har läst igenom Rejwans anteckningar från moske' besöket igår, så nu ska jag se till att plugga ordentligt, vill bli klar med allt =).

Vill egentligen bli klar med så mycket så möjligt så att jag kan åka till Trollhättan nästa vecka, hem till syrran =).
Nää, nu ska vi luncha..pusspuss


Ängel med horn?

Sitter och äter på min kvällsmacka och pratar med Jasi och Meral och messar med busis ;). Försöker övertyga dem om att jag är en ängel..ray säger att jag är en ängel med horn :(.
Pluggade en stund imorse, sedan var jag ute med Miaad ett par timmar, innan de så städade hon sitt rum..för att få bort alla bakterier..som om de var demoner...hon var helt manisk...bakterierna måste bort, bakterierna måste bort..hon gnuggade, dammade, dammsög och sprutade säkert en hel flaska rengöringsmedel i sitt rum :P. Miaad älskar dig, men du kommer bli en sån du inte vill vara, städfreak :p.
Tisdagskväll...innebär tv-maraton, älskar tisdagar..då kan jag bara ligga i min säng och äta och kolla på tv, utan skuldkänslor, ( inte för att jag någonsin får det) :p. Nää, babyshrek försöker sova här, så jag ska sluta blogga, men imorgon blir det att träffa Rejwan vid 12.00 för att plugga ;). Natti natt små troll, puss på er <3


JAG???

Jag har starka baciller :(

Heej på er =). Är hemma idag igen, trodde verkligen att jag höll på att bli frisk, men icke sa nicke. Har knappt sovit inatt, hostat en massa och haft nästäppa :(. Så idag missar jag studiebesök i moske'n på St Eriksplan :(. Men jag ska se till att besöka mosken i Skärholmen i dagarna =). Inatt satt jag vaken och skrev en massa på min seminarierapport, känns så skönt då man har kommit igång, och snart ska jag forsätta igen =).

Vänta..Miaad ringer från jobbet och säger att jag har starka baciller, eftersom det var jag som smittade henne denna gång, sorry babe <3.

Igår fick vi även tillbaka resultatet från vår microstudie, där jag skrev om energidryck, tack och lov att fixade G där =). Kanske var det därför som jag var extra motiverad att plugga inatt ( dessutom så stängde jag av internet, så jag hade ingen möjlighet att lalla runt på nätet, så det var musik och skrivande som gällde, ska göra så idag med).  
Nu blir det att äta mammas goda grillade kyckling, pommes och ris med linser ( adas pollo). Hörs senare, puss på er <3



Plugg och mat,,,

hejeje...sitter i skolan och är övermätt...Mohamed hart köpt världens största kebabrulle till mig, Mina och till honom själv :P. tack <3.
Vi hade föreläsning imorse om islam, intressant ;). Så nu håller jag på att skriva en seminarierapport om assyrier och syrianer =). nää nu blir det att forsatta äta och plugga ;). Pusspuss

Yuuummmiee =)




Middagsoutfit =)


Tjejmiddag =)

Godmorgon allihopa =) Sitter i vardagsrummet med resten av familjen och tittar på melodifestivalen ( repris dock). Solen skiner och våren verkar vara här, yeeey =).
Idag blir det som sagt tjejmiddag för mig, Shirin och Mina =). Det blir säkert jättetrevligt =). 
Ska nu iväg och kolla vad jag ska ha på mig senare idag, tar foto på dagens outfit senare ;). 
Pusspuss 


Movietime

Jag har lääänge velat se filmen "Law Abiding Citizen", den har rekommenderats till mig, och ikväll så blev filmsugen och passade på att titta på den heta mannen: Gerard Butler =). Filmen var superbra faktiskt, så nu rekommenderar jag vidare den till er som inte ha hunnit se den ;).
Lugn och skön lördag, precis vad jag behöver just nu =). Imorgon drar jag och mina systrar på tjejmiddag hos en kompis som fyller år, så GRATTS PÅ FÖDELSEDAGEN SEVILAY :) <3

Nu ska jag prata vidare med mina vänner Meral och Rejwan, ha det bäst,puss puss




Lördag 13/3

haaalooo =) Vaknade ca 10:30 imorse, hungrig som vanligt, enda anledningen till att jag tar mig upp på morgonen, morgontröt som jag är :p. Åt frukost med pappa =). Är fortfarande sjuk men ska ändå plugga idag, känner att det behövs... så idag blir det att ta en promenad och plugga!
Ha en mysig lördag ;)


Lugn fredag =)

heeej mina vänner, ligger på magen i sängen (har ont i magen) och bloggar och lyssnar på musik =). Pratade just klart med Rejwan i tel och hans kompis Sror, fick oss ett gott skratt ;). Hade seminarium idag, känns skönt att få det avklarat med tanke på att jag fortfarande är sjuk :(. Blev inte kvar i skolan så länge, tog mig hem, åt, gick hem till Miaad och tog det lugnt. Kom hem och däckade på plats, sjukt trött :(. Läste igenom ett kapitel ur "Guds närmaste stad" och sen blev det stopp i pluggandet. Ska ta en paus resten av fredagen =).
Vad ska ni ha för er ikväll?

Puss på er <3

NYTT!

Har köpt in ny lipplummer, som ska ge effekten av fylligare läppar, hmm...upp till bevis ;)


Dagens outfit!



Svart bolero: H&M
Vit topp: Halens
Jeans H&M
Skor: Converse London
Klocka: Ur & Penn

Back on track...

Man ba tjaa =)

Sitter med Jones och hjälper honom att förbreda inför en debatt de ska ha på lektionen, för och nackdelar med betygsättning från åk 6? Mohamed hjälper också till över msn, thanx =).
Har varit i skolan idag,kände mig betydligt bättre..tack och lov för det, har en massa plugg, så vill hinna med allt =). Åkte till skolan och träffade Rejwan, tyckte att vi var kreativa idag, fixade veckans uppgift, kopierade en massa =). Mohamed satt med oss, Mina kom efter praktiken också, Jasi, Arasta, lissie med flera joinade oss idag, mysig dag med andra ord =).

Nu ska jag forsätta plugga, nu när jag ändå är på hugget =). Puss på er <3


My new love :)

Tack underbara pappa, som köpte med sig ett par vita converse till mig, Mina fick också ett par :)





Plugg, sjuk, plugg, sjuk

heeej små änglar <3

Känner mig aningens bättre idag, men jag hostar fortfarande upp mina lungor, blää :(. Inatt så kom äntligen pappa och nono hem, snacka om att vi hade saknat dem här hemma!! De hade med sig en massa fint till oss, sååå söööta =). Jag fick ett par vita converse, yeeey =) Så nu har jag förlorat min converseoskuld :p. Har redan planer på att inhandla ett par i lila, sjukt fina =). Jag lägger upp bild på dem senare =).
Men nu ska jag varken uppehålla er eller mig själv, för att nu ska jag plugga, har varken ork eller motivation, men nu måste jag sätta igång och plugga!!

Ha det bäst ute i det fina vårvädret, idag MÅSTE jag ta en promenad, har inte varit ute sen i söndags :O

Vill bli frisk nu!!!

Huuuuuuh! Då har man legat hemma i två dagar och degat framför tv:n och sovit en massa, blää.
Har massa plugg, men ingen ork eller motivation! Saknar skolan och mina vänner, vill bli frisk NUUUU! Pappa och Jones kommer hem från London om nån timme, saknar dem som faaaan! Jag får tyvärr inte krama om dem..vill inte smitta stackarna :(.
Så jag säger natti natt från mig..puss på er små troll <3



Feber...

Sick, Sick, Sick, blääää, hatar att ha feber :(. Har inte sovit alls inatt, hade feber hela natten :( Kunde inte ta mig till Södertälje, vi skulle på studiebesök med demos, blir tyvärr ingen för min del!!


Barnvakt

heeej på er! Har onnnnnnnnnt i halsen,,blää, känns torr, ögonen och huvudet värker :(. Det blev ingen skola för min del idag, stannar hemma med mamma, kusinen och hennes små busisar =). De har åkt för att handla så jag är barnvakt, självklart har jag satt på musik till ungarna så att de kan dansa, Darin går alltid hem hos ungarna =). Idag ska jag se till att göra lite nytta när de kommer till skolarbete, om jag orkar vill säga, känner mig krasslig :(.

Ta hand om er, pusspuss


Ingen motivation :(

Juste..glömde nämna att vi var hemma hos Miaad och hennes familj igår kväll, kom hem vid midnatt..hade superkul allihopa =). Har haft superhelg, inte så konstigt att jag inte har varit motiverad till att plugga :(

Val..

hejee..skriver så sent ikväll, har varit ute hela dagen idag. Åkte med mamma, Asra, barnen, Miaad och hennes familj till vallokalen i Vårberg, för att rösta i Irakvalet, men självklart tog vi inte med oss pass, så vi fick inte rösta, surt men så är det!!

Sedan åkte vi till skärholmen för att shoppa ( jag fick med mig ett par nya ljusa skinnyjeans). Sedan drog vi inte till donken och åt ( 3:e gången den här veckan :O). Rejwan jobbade där idag, så hälsade på vännen där ;).
Självklart satt vi där så länge att skärholmencentrum stängde, så det var helt bäcksvart där och ingen var kvar där, så en väktare visade oss vägen ut..hahha..typiskt :P
Nu är jag hungrig igen, så ska se vad jag ska gama i mig nu då. Hoppas att ni har haft en trevlig helg, för att det har jag haft, pusspuss

Kusinen kommer på besök :D

Man ba tjaaa =). Sitter i vardagsrummet med mami och Mina och lyssnar på musik ;). Pratade för nån timme sen med min kusin Asra, hon sa att de kommer över hit senare idag, yeeey, älskar att ha folk hemma hos oss, speciellt nu när pappa och nono inte är hemma, det känns så tyst hemma :(. Shirin kommer hem från jobbet runt 16:00, min underbart duktiga syster :-*

Nu ska jag upp och fixa mig, så får vi se vad dagen har att erbjuda =) Hoppas att även ni har planerat en underbar lördag, pusspuss


Dagens låt!


HAHAHHHA...


Trevlig fredagssällskap =)

hej mina vänner, våra gäster gick hem för 5 min sen, vi har haft en mysig kväll, med massor av skratt, det kan knappast bli annat när ett gäng kurder träffas :). De hade världens sööötaste 5-åringen med sig, han liknar ungen från "UP"..hahaha...bokstavligen :P. Sedan skrattade vi en masssssssssssaaa åt en video som jag ska lägga upp på nästa inlägg, vi skrattade länge och högt så att tårarna rann :). De bjöd över oss hem till Miaad imorgon efterson gästerna inte åker hem förrän på söndag, hem till Västerås.

Nu väntar en pasta tallrik på mig med cola..nam nam..onyttigt såhär sent på natten..men jag lovar att inte lägga mig än :p.
Ha det bäst, natti natt..

Kopia på vår gäst, Delshad <3

Besök =)

hallluuuu...en trött men en glad Nasrin skriver till er just nu =). Vaknade på morgonen med sjukt mycket kramp i magen, antingen var det tarmarna eller så var det nån muskel, har haft träningsvärk i magen i flera dagar, jag har ju inte tränat på flera år :O. Sen var det bara att dra på seminarium, kopiera en massa skit och sen ta bussen med Rejwan till skäris.

Kom hem från skärholmen för en stund sen tillsammans med Jasi =). Åkte dit med busis, men efter ett tag drog han hemåt och jag och Jasi forsatte kolla runt och vi var och lunchade också ;). Köpte läppstift från Max factor i en fin rosa nyans =).
Träffade på Miaads mamma och ett par gäster till dem, hennes mamma sa att de skulle komma över ikväll för fika..yeeey, mysigt, saknar Miaad :(.
hörs senare ikväll, puss puss




Skärholmen....

hejeee..ska inte gnälla, men min hals känns fortfarande som sandpapper :( åkte som sagt till skärholmen med Mina för att kolla boots, men hittade inga som jag ville ha :(. Mötte upp Rejwan som hakade på för att kolla kläder, han fick med sig ett par hängsler, sjuktsnyggt måste jag säga ;). jag köpte en fin romantisk oversize ring, som jag kan lägga upp så fort min kamera är tillbaka från London :). Vi satt även och åt på donken och satt och pratade, tack för maten Rejwan :-).

Nu ska jag forsätta plugga innan det är sovdags för mig, har seminarium imorgon, hoppas verkligen att jag har blivit bättre tills imorgon ;). Puss puss

Nu drar jag...

heeeje mina vänner,..känner mig duktig,har skickat iväg veckans arbete till Daniela, lunchat och ska iväg med Mina till Skärholmen för att shoppa =). Min hals dööödar mig, men jag orkar verkligen inte vara hemma.,..så nu ska jag iväg och prova ett par converse =).

Hörs senare, puss på er <3

Varit kreativ =)

Såå nu tycker jag att jag har varit duktig som har pluggat idag, så är det när jag pluggar hemma istället för i skolan, host skyller på mina vänner, host :P. Varit med Jasi större delen av dagen...vi har pluggat och ätit hos oss, mysigt =). Gick på en snabbpromenad med Jasi och Miaad också ;). Min hals är helt krasslig idag, känns som sandpapper, det brukar nästan aldrig hända, känns sjukt äckligt,,,blää :(.
Nu är klockan 01:01 och jag sitter pratar med Mohamed, men nu är det dags för sömn, jag ska nog inte till skolan imorgon, stannar hemma för att plugga,,men kanske åker förbi till skäris och shoppar en sväng ;).

Nattinatt små troll =)

Dagens låt!


PLUGG PLUGG

Hallluuu sömntutor, dags att vakna, joo jag vet att kl redan är 12:37 :p Har precis ätit frukost och pratat med min kusin Asra, men nu är det pluggdags, jag har slappat alldeles för mycket med skolarbeten, så nu ska jag ska se till att vara extra kreativ, är ensam hemma med mamma idag, så jag ska se till att få en hel del gjort =).

Hörs senare, pusspuss




Trötter....

Holaaaa mina vänner...sitter i vardagsrummet och tittar på "American idol" tillsammans med mami, shirin och mina =). Äntligen så är det de desperata hemmafruarna tillbaka och Cougar town.
Har haft skola idag, hade 2 föreläsningar, en av föreläsningarna var dock en filmvisning, en dokumentär, självklart så somnade Rejwan igen..hahahha,,,skönaste killen,..somnar lite här och var..han snarkade dessutom..hahah, sööötaste =).
Idag åkte pappa och nono till London och sara och mousa åkte hemåt, så huset är ganska tyst nu :(. Ska kolla runt lite på nätet, men sen blir det att sova..är dödstrött :(.

Hörs imorgon, pusspuss

Wedding =)








RSS 2.0