Födelsedagsmys


Nu är det mys hemma, med tårta, popcorn och dricka =). Mina måste ju firas, ellerhur? Jag, shirin, Mina och Midje sitter här och glor på Greys anatomy, spännande :D!!!

Greye's anatomy =)


wiiihoooo, finally, ikväll kommer det ett nytt spännande avsnitt av greye's anatomy, som man har längtat!! Minns ni vad som hände sist? det gör jag, det är det som är sjukt spännande ;).
Nää, nu måste jag verkligen rusa :P




Drar till skolan


Snart ska jag dra till skolan för att lämna tillbaka mitt dagslån, känner mig så duktig, tittade igenom boken rätt så snabbt och skre ihop 2 sidor,,ska bara utveckla det mer senare, när jag kommer hem.
Så nu drar jag till flempan..puss på er

Grattis min älskade syster =)


Ska passa på att gratta min lillasyster Mina på 20-årsdagen. Hoppas av hela mitt hjärta att du får en underbar dag och ett helt fantastikst liv, tillsammans med familj och vänner. Kom ihåg att du är en underbar, stark, glad och en otroligt omtyckt KVINNA, idag får jag säga så, nu är du ju ändå vuxen. Jag vet att du hatar det :p.
Du vet alltid hur du ska få mig att le när jag är nere. Älskar dig innerligt av hela mitt hjärta. Kom ihåg att din familj och dina vänner, älskar dig <3. Grattis ännu en gång Shrek =)

Massor av pussar och kramar från stora syster och resten av familjen!






Självklart ska du ha din tiara idag ( alla vet att du älskar att känna dig som en prinsessa =).


Hungrig!!


Gud, vad jag känner mig hungrig, vaknade rätt tidigt idag, skulle möta upp Jasi, för att hämta ett häfte och en bok nere i torget. Nu har jag iallafall fixat en stor hamburgartallrik med pommes, gött ska det bli :).

Nu är Mina påväg hem från skolan, hon har med sig en bok till mig som jag ska använda under dagen, men måste till skolan under kvällen för att lämna tillbaka den :S.

Puss

Nya avsnitt av "The Hills"


Som ni säkert märkte så var det förra säsongens 2 sista avsnitt, som jag redan hade sett, men det stoppade inte mig från att se dem igen..nu längtar jag verkligen till nästa tisdag =).
Förresten jag gjorde klart min restuppgift som jag har gått och skjutit upp i säkert 3 veckor nu, fyfan vad gött =). Men imorgon är det nya uppgifter som gäller, det här verkar ju aldrig ta slut :S!!
Funderar på att titta på "The Hills" dem nya avsnitten kom ut idag i USA, man kan nog se dem på MTV's hemsida ;). Min mage håller på att döda mig,,ska vila nu.

Puss och Godnatt på er <3



Äntligen =)

Ikväll börjar allas favoritserie DESPERATE HOUSWIFE =). Inte nog med det, det är dubbelavsnitt =).Gud vad jag har längtat =).


Rosabandet


Var med och stödj bröstcancer! Man kan köpa det här jättefina armbandet på guldfynd för 69 kr, 10 kr/armband går till bröstcancerfonden, bra va??. Jag ska köpa mig ett sånt, så fort jag åker för att shoppa =).




Bild lånad av Linn Herbertsson

Livsrustkammaren


Nu är det en trött Nasrin som skriver, jag mår inte riktigt bra än, vilket känns jättejobigt, eftersom jag har en massa plugg som måste göras och dessutom så skulle jag träffa ett par klasskamrater för att gå på museeum, vi skulle till Livsrustkammaren inne i Stockholm, de är där just nu, men tyvärr kunde jag inte åka, kanske åker dit imorgon själv, får se, men jag håller på att läsa om utställningen över nätet och det verkar minst sagt intressant ;).
Jag har precis ätit lunch och märkte precis att klockan redan är 14.01, så ska sätta fart att plugga klart nu. Vill ut på en promenad i eftermiddag.

Hörs senare. Puss

karl X Gustavs vita kröningsdräkt     Uniform Carl XIV Gustaf, 1940-tal. Foto: Göran Schmidt.   kronprinsessan Victorias och Gustav III:s myndighetsdräkter

Kläder från utställningen

Dagens outfit

Till dessa hade jag ett par söta svarta ballerina och en oversize väska ( måste ju få plats med alla böcker ).





What a day!


hejee på er, ligger nerbäddad i sängen och är nyvaken. Tog en siesta på en timme, hade otroligt ont i magen ( har fortfarande väldigt ont), fick tyvärr min mens i skolan idag. Inte jättekul direkt, har knappt ätit något på hela dagen, det är olikt mig. Men nu har jag iallafall fixat lite nudlar, läääänge sen jag åt det, och väntar på att mammas goda lasange ska bli klar, så att jag kan äta det =).
Hade 3 timmars håltimme idag, hann luncha med ett par kompisar och med Mina. Sedan kom en killkompis och besökte mig i skolan, vilket alltid är kul, tyvärr, så var jag ju inte på världens bästa humör :(. Jag hann dessutom att göra en hel del av min restuppgift =).
Tyvärr orkade jag inte var kvar dem sista 40 minuterna på föreläsningen, hade väldigt ont och det hjälpte inte med aspirin och hinkvis med te' =(.
Ska ligga kvar i sängen och vila upp mig, lägg strax upp dagens outfit.

Puss på er

SPA med Miaad =)


Sitter hos Miaad, vi har just fixat naglarna och hon har fixat mina ögonbryn, resultatet blev jättefint =). Vi har självklart druckit te med kakor. Mysigt ;).
Nu ska hon bara föna håret och platta, sen ska vi ut, jag har lovat mamma att handla till henne. Sen måste jag städa min garderob och plugga =(.


Gårdagen i bilder


En god middag, det fanns en massa annat att välja mellan också!




En halv uppäten jordgubbstårta :p 

 Gårdagens outfit, orkade verkligen inte sätta på mig skorna igen



Kavajen satte jag på mig när vi gick ut på kvällen


Trevlig kväll =)


Hejee, vaknade vid 12 idag, var hemma rätt så sent igår. Var helt trötta i fötterna =(. Men vi hade jättetrevligt, träffade jättemånga släktingar, det är alltid kul att träffa sysslingar som man annars inte träffar så ofta. Min släkt är ändå helt galna, kärlek <3.

Sussi och Vedran ni var jättefina igår, hoppas att ni hade lika kul som vi alla andra hade, Grattis ännu en gång =).
Idag, har jag massor att göra, jag och Miaad, ska ha söndagsspa tillsammans. Men innan det måste jag verkligen rensa i min klädgarderob, usch..jag hatar verkligen det, men jag MÅSTE!!
Dessutom så måste jag plugga, har en hel del att göra faktiskt.

Lägger bilder från gårdagen snart, hörs senare. Puss

Förlovning ikväll =)


Tjenare bloggvärlden =)

Hoppas att allt är bra, här rullar det på ;). Ikväll är det som sagt Sussis förlovning, de ska bli så kul, sist jag var på bröllop var i julas, då jag åkte till Norge, med mitt ex, det känns som evigheter sen, men ändå som igår. Livet går vidare, det är redan bevisat :D.
Tonight i'm gonna shake what my mama gave me, hahaha. Tyvärr är min kamera paj, så jag kan inte direkt ta några bilder, men alla andra där har ju, så ska försöka ta bilder, så att ni kan få se outfitbilder från kvällen ;).

Nu är det en del som ska fixas, puss i puss

 


Full rulle idag


hejee, allt väl? Här är det på topp, lite små trött bara, men det går nog över snart =). Har faktiskt massor att göra, jag MÅSTE göra extrauppgiften idag, färga håret, åka och handla, känns som min månadsbesök redan är på väg så det känns inte direkt kul, nu när jag har en del att göra, tvätta kläder, listan kan göras låång. Men men, dte är bara att sätta igång, vart ska jag börja? :S.
Det får nog bli att plugga =(.
Vad ska ni göra idag?

Puss puss

Anna Anka look a like :p


Det är ingen nyhet


Det är ingen nyhet att jag älskar skjortor, söta blusar, fina ballerinaskor, oversizekavajer, m.m. Jag handlade en hel del sånt när jag var i London för ca 2 veckor sedan, men jag kan aldrig få nog, så här är några andra jag gillar och kommer nog att handla inom snar framtid. Dessa kommer från H&M. Måste först återhämta mig ekonomiskt efter resan :p.



















Snyggingar till hösten



Dessa snyggingar kommer från H&M och är sådär lagon snygga inför hösten.



Dj Naazziii


ehehheh, leker Dj här, min syssling Sussii ska ju förlova sig på lördag, så hon behöver lite tips på bra persisk, arabisk, kurdisk musik..jag är nog bäst på de persiska låtarna. Så håller på att skicka över musik till henne, samtidigt har jag höjt volymen med all festmusik, så jag kan knappt sitta still längre, heheh.



Busy day


heejee bloggen..hoppas att allt är bra, med mig allt super, har sån kick att jag känner att livet är helt underbar just nu, jag bara njuter =). dessutom så pratar jag med min kusin Nadja..älskar dig azizam <3. Idag har jag varit i skolan, träffade Anno och två av hennes kompisar, för att fika innan lektionen började. Därefter åkte jag snabbt till Skärholmen för att leta efter Minas födelsedagspresent, hon fyller nästa vecka ;). Därefter träffade jag snabb Miaad och Bella =).
Känner mig rätt så trött, men jag ska inte klaga, njuter av att vara igång ;). Sen ringde en kompis till mig, vi hade inte pratat på ett tag, så det var kul, du är saknad vännen, bara så at du vet <3.

Nää, ska forsätta prata med Nadja nu och sen äta.

Puss puss


Finally done!!


Gud vad skönt det känns, skickade precis in mitt arbete =). Håller tummarna :).  Nu kan jag äntligen andas ut, åtminstone för ikväll, för redan imorgon tänkte jag påbörja mitt andra arbete, eftersom jag missade ett seminarium då jag åkte till London så måste jag såklart straffas (hehe). Men det är lugnt, det här fixar jag :D.



Det här fixar jag, ellerhur??


hejeee, hoppas att allt är bra med mina fina läsare?!
Själv så är jag sådär lagom stressad som jag brukar bli av skolan, har tyvärr väldigt dåligt självförtroende när det kommer till skolan, eftersom jag alltid har ansett att jag är en "jobbmänniska", så, så fort det kommer till plugg så stelnar jag till och tror inte att jag kommer att klara mig. Men det måste det bli ändring på, NU!!
Ska nämligen skicka in ett arbete, senast i midnatt, har alltså ca 10 timmar och 25 minuter på mig att bli klar med mitt arbete. Ett arbete som handlar om "Europa och de Andra" och "stereotyper".

Näää, det här fixar jag, ellerhur? Ska koka te och ät nån smörgås vid sidan om för att orka plugga.
Ha det bäst, puss på er <3


Inte kul alltså


heeej bloggen =)

Sorry för dålig uppdatering, men jag har såååå mycket plugg, och dessutom så är tandvärken igång igen. Orkar inte me' det här nåt mer, sååå jobbigt!!
Nu tittar jag på fotboll, Barca spelar, gnäller över tandvärken och pratar med en kompis. Nu ska jag bara ta det lugnt, tagit aspirin och hoppas på att tandvärken lugnar ner sig, men jag tvivlar på det, det verkar inte särskilt ljust just nu :(. Hoppas att ni har det bättre än jag?

Puss och godnatt <3

Ut i det tråkiga vädret


Grått och molnigt ute idag, kanske inte världens finaste väder, men det duger om man ändå ska sitta hemma och plugga. Det blev ingen skola idag, ska istället plugga hemma så gott det går, måste hitta motivation! Men innan dess måste jag droppa förbi ams för lite ärenden. Det är i princip bara det jag ska göra idag. Låter inte särskil kul, men måste man så måste man!

Nu ska jag luncha snabbt, klä på mig och dra ut i det tråkiga vädret.
Puss puss


Skola och Lunch


Missade föreläsningen imorse, var jättetrött och kunde inte ta mig upp på morgonen. åkte till skolan vid 12 tiden och luchade med ett helt gäng, vi var nog åtta styckna, supermysigt =). Sedan var det 2 timmar föreläsning igen, var så himla hungrig under föreläsningen, så skön som jag är, så plockade jag fram matlåda och betick och började äta mitt under föreläsningen, heheh, =)

Kom hem, gick en snabb "promenad" med Mina, vi handlade lite smått och gott och sen var det bara att forsätta plugga. Tog en paus och tittade på svenska hollywoodfruar. Den där Anna Anka, ser ju bedrövlig ut, herregud går i sina halvsunkiga kläder hela dagarna, spendera flera 100 000 dollar på sitt utseende, really??? men men, vad ska man göra, borskämda lilla bratzzzz!!


   

Gratismode


En massa gott och plugg


Tjaba, solig väder där ute. Kom precis hem, var ute en stund med Miaad och Bella, men bara en kort stund, för att åkte för att träna, tyvärr är jag en latmask och har inte kommit igång med träningen. Men bra jobbat tjejer ;).
Nu sitter jag vid köksbordet, med en massa gott och en massa böcker, tänkte forsätta plugga, de kommer tillbaka från träningen om ca 1 timme, då ska vi nog ut igen. Jag har lite småärenden att göra då, bland annat att handla.
Vi hörs, puss på er.

NYTT

Oversize kavaj



Söt randig skjorta

Uggstövlar med snöring


Eid Mobarak =)


Godmorgon =)

Idag är fastemånaden slut och då firar muslimer över hela världen Eid idag, så idag blir det en hel del mat, en hel del pengar och förhoppningsvis gäster =).
Men tyvärr har jag en hel del plugg, men what to do? Hoppas att ni får en underbar dag, muslim eller inte, önskar er en solig och rolig dag ;).

Kärlek// Nasrin




Torr humor!




Turken säger till doktorn:
Mina ögon svider varje gång jag knullar på svenska tjejer! Vad är felen?
Doktorn svarar: Du tål inte pepparspray
  



Efter en natt med mycket sex ser mannen ett foto på en annan man på hennes sängbord. Han blir lite orolig och frågar - Är det din man? Nej så klart det inte är säger kvinnan och kryper lite närmare - din pojkvän då? Fortsätter han. Nej absolut inte svarar hon och nafsar han i örat. - Är det din pappa eller bror då? Nej nej nej svarar hon - Men vam faan är det då?
Då svarar kvinnan : Det är jag innan operationen!



Lille Ahmed kom fram till skolfröken en dag:
-Fröken, jag skulle vilja bli svensk.
-Visst, sa fröken. Från och med idag heter du Kalle Svensson.
När kalle kommer hem berättar han stolt för sina föräldrar att han minsann heter Kalle Svensson
. Hans far ger honom rejäl käftsmäll och likaså hans mor. Nästa dag i skolan frågar fröken hur det kändes att vara svensk.
-Jo, sa Kalle. Jag hann inte mer än hem så fick jag stryk av två invandrare...




                                                   

NYTT


Erkänn nu att min pimpade mobilskal till Hiphone är sjuktsnygg =). Den här köpte jag på en jättestor söndagsmarknad i London.




Lördag den 19/9


Tja tja, vaknade vid 12 idag, väcktes av att Ivona ringde och sa att hon är snart på väg hit för att låna en av mina kurslitteraturer, så jag väntar fortfarande. Var precis nere i tvättstugan, ska bli skönt att få en massa fräscha och nytvättade kläder :). Tänkte faktiskt plugga idag också, solen skiner så jag kanske drar ut en sväng senare idag.

Vad ska ni göra idag då mina söta läsare?

Puss och kram

NYTT


Min termos från STARBUCKS!




I feel good, na na nana


hehe, känner mig såå duktig som tog mig igenom nästan hela första delen av engelska litteraturen, fyllde min starbucks termos som jag köpte på flygplatsen i Stansted med te och så chokladkaka, det är så mycket roligare att plugga när man har magen full av godheter. Tänkte bjuda på en rolig klipp, från x-factor UK. Såg den hos min farbror i London, Gud alltså, han kan bara inte mena allvar :O!!

Shit, måste rusa, ska ju möta upp Miaad halv 4 vid hennes jobb, tur att det är nära, måste byta om snabbt. Hörs sen..njut och bäst av allt, skratta ihjäl er :)






Måste läsa


Godmorgon =)

Vaknade för en timme sen, är ledig ifrån skolan idag, så jag tänkte passa på att läsa en hel del kurslitteratur på engelska, inte så kul, men det ska nog gå ;). Anno ringde precis och vi snackade lite skola.
Så jag har ätit frukost nu med mamma som är hemma idag, och hat plockat fram frukt för extra energi när jag pluggar =). I eftermiddag ska jag ut med Miaad igen, vi var ute igår kväll, jag, Mina, Miaad och hennes syster Kawthar.
Nää, skärpning nu, måste läsa, vi hörs senare, sötnosar.

Kärlek & Respekt// Nasrin



Nu laddar jag...


för tv maraton, först ut Idol och sedan "babel hara" arabisk serie och efter det kommer debatt ( Turist eller Terrorist). Så jag laddar med massor av cola, jordnötsringar och en underbar chockladkaka som Midje har bakat ( mörk och vit chocklad, nam nam =).

Imorgon är jag ledig från skolan, så det blir att plugga hemma, hörs säkert senare ikväll, med fler bilder.

Njut av resten av er torsdagskväll <3

                        

NYTT













Back from school


Tja ba, nu är jag tillbaka från skolan, var där i 2 timmar typ, så det var ju skönt =). Vrål hungrig som jag var, åt jag åt en massa vinbladsdolmar ( grymt stark var den, Sara gjorde sina berömda vinbladsdomar innan hon åkte hem till Trollhättan igår). Nu är jag mätt och belåten =).
Spenderade en hel del tid på skolbiblioteket för att skriva och kopiera ut en massa kurslitteratur som ska läsas under helgen, tur att jag är ledig imorgon också :D.
Ska snart ringa Miaad och se om hon har slutat jobba så att vi kan ta en skön promenad ;).
Hörs senare.

Puss och kram =)




London

















Plugg och ännu mer plgg


japp...nu ska jag plugga, måste skicka in ett arbete ikväll. Hörs när jag är klar ;).

ha en underbar dag// Nasrin


Home sweet home =)


Är hemma i Stockholm igen, kära läsare, har saknat att blogga. Är jättetrött just nu, har inte sovit någonting inatt och har varit igång hela dagen idag. Sitter just nu mitt i all röra i mitt rum, bland alla kläder och skor som jag har shoppat under veckan, det är en hel massa, tro mig!! =).
Saknar min farbror, hans fru och min kusin Heidar, jag saknar London.
Ska försöka lägga upp så många bilder som möjligt på det jag har shoppat. Men nu måste jag verkligen plugga, ligger efter med en veckas plugg, och tre arbeten :O!! Nu är jag bara stressad, usch, jag som var stressfri under en hela veckan, utan att ha magkatarr, that's life. Men det är lugnt, det här ska jag nog fixa.

Nu ska Sara ta kort på vissa saker som jag har handlat, så att jag kan försöka lägga upp dem snart.

Puss på er, ha en forsatt trevlig kväll ;)


Skriver fran ett internetcafe'

hejeeee mina fina lasare =)
Sitter pa ett internetcafe i London, ska skriva ut vara biljetter, vi aker ju hem imorgon!
Det ar helt underbart har, saknar resten av familjen, men kommer defintivt att sakna London ocksa =(
Vi har shoppat som aldrig forr, shiiit, det finns sjuktmycket att valja mellan ;D.
Naa, nu ska jag fixa biljetterna och sen blir det en sista runda ute pa PRIMARK.
Hors nar jag kommer hem igen.
Kisses & hugz// Nasrin

London here i come =)


Godmorgon =)

Gud, vad trött jag är, vad är det som händer med mig? Vaknade ännu en gång med migrän och magkatarr, :(
Dessutom så lider jag av resfeber, inte värst mycket idag, men det tar verkligen på mina krafter.
Har knappt kunnat äta något, måste ta och platta håret nu och titta igenom resväskan igen, så att jag inte har glömt nåt.

Ska försöka blogga därifrån, om jag inte har möjlighet till det, så hörs vi igen nästa tisdag.
Kommer att sakna er <3.

Kärlek och respekt// Nasrin


Nytt



Den fina bältet är från Gina Tricot i Trollhättan


Oversize ringen är från H&M i Skärholmen


Stressad =(


Man ba tja, sitter i min säng och är egentligen helt utmattad, har sovit väldigt få timmar inatt. Trött som jag var, var jag ändå tvungen att ta mig till skolan, tur att Sara var med, då jag hade sällskap =). I skolan träffade jag Anno och Ivona, så vi satt och "pluggade", självklart fick vi inte mycket gjort, så nu sitter jag här och stressar ihjäl mig!!! Nu måste jag läsa en engelsk kurslitteratur, fyyyy, hatar verkligen det.
Har ingen lust att äta pga all stress, mitt arbete måste in senast onsdag natt, men jag åker ju imorgon eftermiddag, så måste bli klar med arbetet innan dess, har ju knappt börjat, fattar ju noll och ingenting!!! :@!

Nää, måste dra, hoppas att ni inte är lika stressade som jag.

Puss


My hero =)


Se mötet mellan Hussein Afshin , 6-åringen och hans familj.



http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article5748118.ab




Bild lånad av aftonbladet


Tips!!


Hej fina läsare =)

Eftersom det är min första gång i London, så skulle jag vilja ha lite hjälp av er, jag skulle vilja veta vart jag kan hitta dem bästa shoppingställena i London?!
Även vart man kan äta och dricka gott ( ej alkohol ).



Tacksam för er hjälp. Puss och kram // Nasrin <3

A lot to do!!!


Hejee, hoppas att ni har sovit gott? Gick och la mig direkt efter SAW filmen så gick på tv inatt, näää inte direkt min stil, ganska skum, blodigt. Är jättetrött idag, som om jag inte har sovit tillräckligt inatt.

Har massor att göra idag, plugg, plugg, plugg, tvätta kläder, packa, jasi kommer hit, SARA kommer hit idag, eftersom hon ska åka med till London, så hon tar flyget hit senare idag :) <3.

Näää, nu ska jag börja packa, så jag inte stressar sönder mig senare.

Hörs senare, puss på er <3


Wekeendväskor


Ohh vad jag önskar att jag kunde välja och vraka bland dessa weekendväskor när jag åker ut och reser nästa vecka!!









Min hjälte =)


Hussein Afshin, är idag Sveriges största hjälte!! Vad tycker du?


slut tack vare Hossein Afshins ingripande. Han stoppade pojk

Borriingg


Sitter hos Miaad, hon är så seg att hon vägrar att gå ut, så ja kom över hem till henne istället. Så vi ska bara ta det lugnt,  jag är trött och uttråkad. nää men vi hörs senare.

Puss

My uncle is a HERO!!


Jag är såååå stolt över min fina morbror som faktiskt räddade livet på den 6-åriga pojken som föll från sjättevåningen i Göteborg igår kväll. Han såg när den lilla pojken försökte hålla sig fast vid fönstret och min morbror Hussein Afshin klättrade på en plåttak och tog emot pojken, han dämpade fallet, som gjorde att pojken endast bröt armen, detta fall kunde ha blivit 6-åringens död.

Så modigt av dig att klättra och rädda livet på pojken!
Kärlek och Respekt <3 =).



http://www.expressen.se/Nyheter/1.1695612/han-lyckades-fanga-pojken



Själv ska jag snart till affären för att köpa aftonbladet, där det finns ett intervju med min morbror.

Hörs senare ;)


Bilder lånade från expressen.se

 

Hängde FLERA MINUTER Sexårige Grâcien hängde utanför fönstre


Hallååå, vaken??


hejhej, nån som är inne nu på fredagskväll? Har ingen lust att sova, vill ha sällskap :)


Dagens låt!


En persisk låt av Sephide, Hiss eller diss? ( Höj volymen och dansa =) ).


A day off


Men man ba tja fina läsare =)
Hoppas att allt är super med er idag, själv är jag ledig och njuter för fullt, tog en rejäl sovmorgon ;). Tänkte ta och läsa en del kurdslitteratur idag, så att jag hinner lämna in mitt seminarieuppgift innan jag åker på tisdag.
Sitter och pratar med min underbara kusin Nadja, vi snackar plugg, hon studerar också, är så stolt över dig Nadaawii <3.
Näää, nu måste jag få i mig energi, ska ta och äta en god middag och sen plugga.

Ha det gött, puss och kram <3

Inspiration




                          


 




Film på tv nu


Just nu är det "Scarymovie 4" på kanal 5.



Dagens låt!


Vad tycker ni? Hiss eller diss?



Jobbigt!


Hej fina läsare =)

Jag känner mig helt utsliten, hade bara ca 2 timmars lektion idag, men jag mådde jättedåligt imorse, magen var i uppror, magkatarren var hemsk, så jag spydde tyvärr två gånger idag, det var riktigt jobbigt, funderade på att skippa seminariet, jag hade ju ingen ork i kroppen, men tvingade mig själv till skolan, eftersom om man missar ett seminarium så måste man göra ett restuppgift utöver den ordinarie uppgiften, det har jag verkligen ingen lust med, för att jag måste göra det nästa vecka då jag missar ett seminarium pga London resan!
men jag mådde genast bättre när jag kom till skolan och åt en god kycklingmacka, och frukt.

Miaad slutade jobbet nyss, så hon ringde och undrade om vi skulle ta lite friskluft. Så jag ska gå och möta henne vid hennes jobb.

Hörs senare, puss på er, ha en fin dag <3

Hur ska det här gå?? :O


hejee

som sagt så drog jag och Mina till ams, sedan åkte vi till Skärholmen för att shoppa. Blev inte så mycket, köpte ett par snygga ljusa jeans och en fin oversize ring från H&M. Vill inte shoppa så mycket, eftersom vi åker till London nästa vecka, då blir det minsann shopping :D.
Jag var så trött, när jag kom hem, så jag orkade inte gå ut. Men jag och Miaad kan tydligen inte vara utan varann en dag, så hon fick komma över till mig =). Hur ska det här gå då, jag är ju borta en hel vecka från och med tisdag nästa vecka :O!!.
Vi försöker nog ta igen all tid vi var ifrån varann, när jag bodde i den där råtthålan i ett helt jäkla år :P.

Nu värker tänderna igen, fortfarande ingen tandläkartid. Nu ska jag äta en macka, ta en ipren, borsta tänderna igen och sova.
Imorgon börjar jag skolan kl:13.00, hoppas på att träffa på min syssling Vian som går i skolan mittemot, för att evenuellt ta en fika ;).

Natti natt



Onsdagen den 2/9


Man ba tja, har sovit länge och skönt idag, vaknade halv 12, men fan vad jag är spänd i axlarna. Men men, behövde inte åka till skolan idag, för att vi hann bli klara med vår grupparbete igår, skönt, då får jag tid över till annat =). Måste åka förbi ams och meddela att jag är studerande och sen kanske en snabb shopping runda i skärholmen med Mina =).

Måste hinna plugga ikväll, jag är så dålig på att prioritera skolan, måste bli såååå mycket bättre på det!!!

Nu ska jag luncha, det får bli något snabbt, fiskpinnar och potatis och en god sallad, nyttigt och gott ;).

Puss på er <3 



Jag har spring i bena!


hejee, allt väl? Kom precis hem, har varit i skolan idag, hade grupparbete mellan 13.00- 16.30 ungefär, man kommer ju bort sig och börjar prata om helt andra saker än just ämnet, det blev en hel del snack om kebab, hahah. Efter det så kom söta Miaad förbi skolan, hon hade jobbat i närheten, så vi hängde i skolan en stund, sen åkte vi och handlade mat, duktiga flickor =). Sen blev det bara att åka hemåt, Miaad hade bilen med sig, vi åkte aningens vilse, hahha. Hem och äta kebabtallrik med ris, ut med Miaad igen =). Träffade på Mina och Midie också ute.

Ska bara ta det lugnt en stund, men sen måste jag läsa en stund ur en tråkig kurslitteratur.

Kan inte fatta att det redan är tisdag?? dagarna bara flyger iväg :O!!

Puss på er <3



RSS 2.0