Skola

Tja tja, sitter hos Miaad just nu, hon städar sitt rum och vi lyssnar på musik och jag passar på att blogga ;). Har haft skola idag, efter skolan så kom Miaad också till skolan, vi drog till KI ( karoliska instutet), Shirin pluggar där, vi satt och tog oss en kopp te med hennes kompisar, mysigt =).
Gud vad kallt det har gått och blivit där ute, men måste erkänna att det kan vara gansk mysigt =).
Nää, ska se om jag kan hjälpa Miaad med städningen, så att vi hinner ta en runda innan det är dags att gå hem och plugga.

Hörs senare ikväll..måste rusa till brevlådan och affären snart.



Tänk om man kunde köpa sån fika i skolan, istället för pappersmuggar?

Lugn söndag


Vilken skön och lugn söndag det har varit =). Pappa och mamma åkte och hämtade och köpte bäddsoffan som jag ville ha, sen "hjälpte" jag, pappa att montera den, han gjorde nästan allt själv :p. Sen har jag mest bara varit hemma med familjen, med tanke på mensvärk, tandvärk och migrän, så har de varit sååå skönt att bara vara hemma. Imorgon är det skola, jag har två föreläsningar imorgon, mellan 9.00- 13.00. Så det blir ingen sovmorgon tyvärr, men däremot så slutar jag tidigt, så jag är fri resten av dagen ;).
Nu ska jag försöka äta nån smörgås, borsta för 1000:e gången idag och sen bums till sängs.

Natti natt mina fina läsare, hoppas att ni har haft en trevlig helg?! <3




hidamari_sjuk.jpg image by mifuui

Min lördag ;)


Halloo =)
Hoppas att ni hade en trevlig lördag och att ni får en ännu roligare söndag! Själv så tog jag det bara lugnt igår, har fortfarande jätteont i magen. Miaad ringde mig vid 19.00 tiden igår och ville att jag skulle träffa hennes kompis från Uppsala, jag var helt död, gick runt i pyjamas men tänkte, why not? klädde på mig snabbt och var ute med dem en stund =). Hennes kompis Farzad ringde från hennes mobil innan och spelade som att han hade hittat hennes mobil ute i Uppsala,(där Miaad hade varit innan), jag gick på hela skiten och var ivrig att veta vem som hade hittat mobilen så att Miaad kunde få tillbaka den, men det var såklart ett skämt ifrån deras sida, hahah,,det var rätt kul faktiskt =). Resten av kvällen var jag bara hemma med familjen och tittade på film, det var "Date Movie" på tv..inte världens bästa film direkt men helt okej!

Så jag tänkte ta det lugnt idag också, har skola imorgon, tänkte plugga lite och göra söndagssysslor :P.

Ha det så bra så länge, så hörs vi senare ;). Puss

Beroendeframkallande?


Hmm,,,undra om man kan bli beroende av "japansk mix"?, jag kan liksom äta hur mycket som helst av dem, utan att tröttna, blir dessutom alltid sugen på det! Har suttit och tittat på lite olika program som går i repris på lördagar, bland annat " The Rachel Zoe project", Gud vad jag skulle vilja vara i hennes sits, jobba med kläder hela dagarna, visst, det verkar vara otroligt stressigt, men vilket jobb är inte det?

Är ensam hemma med pappa, han har haft ont i huvudet hela dagen, stackars papii =(.

Har haft otroligt ont i magen, kokade vatten och drack kamomillte, det gör alltid susen mot kvinnliga hormoner som sätter igång varje måndad.

Ska ta och lägga mig ner och läsa en stund, mysigt =).


Kamomill

Inspiration i höst


Så här vill jag klä mig i höst, Olivia Palermo, klär sig alltid fräscht och stilrent, precis så som jag älskar det =).
Ni kommer att se mycket mer om henne i min blogg ;).




Lördag 29/8


Heeejee =)

Hoppas att ni har sovit gott? själv så vaknade jag vid halv 12 och somnade vid 02.00 inatt! Har en hel del att göra under dagen, betala nån medlemsavgift, skicka i väg post, dra till biblioteket, plugga, m,m. Tar väl en promenad senare också. 
nää, nu ska jag titta runt på nätet efter fina kläder för inspiration.

Ramadan Kareem, inshalla

I'm back =)


Ohh Gud, vad jobbigt det känns när man inte har internet, mim internet har lagt av på min laptop, men jag köpte nytt nätverkskabel idag =). Det har ju i och för sig inte hänt så mycket, jag har haft skola och plugg. Det är så kul att vara tillbaka på högskolan, man träffar så många nya människor dagligen och det är så himla kul =).
Jag har vart och inhandlad skolmaterial, jag bara älskar det!
Saknar Sara så himla mycket, hon är i Tunisien just nu med hennes man Mousa, hon messade mig och berättade att det är 40 grader där, att de är solbrända och njuter av livet, det är så det ska vara ;).

Ännu en gång har jag tandvärk, jag fattar inte varför jag inte bara bokar en tid hos tandläkaren?? smärtan går inte att beskriva, gör sååååååååå jävla ont.
Mamma har gjort en massa underbar middag ( pappa fastar), ska se om jag får i mig nånting, jag måste annars så kommer jag bara att må dåligt.

Ha en forsatt trevlig fredagskväll =).



Go'kväll =)

Go'kväll =)

tvätt åter tvätt, jag och Miaad tvättade kläder i flera timmar idag, båda jag och hon hade tvättid idag, så vi hjälptes åt, det var kul med sällskap =).  Vi hann tyvärr inte till skäris, men vi var i biblan men jag hittade inte mina böcker, usch...måste dra förbi skolan tidigare imorgon för att låna dagslån.
Imorgon är det skola mellan 13- 17. Skönt med skola varannan dag :D. Nää, nu ska jag gå och äta något gott och prata med et par vänner över msn ;).

Natti natt på er ;)



Handla skolmaterial


Godmiddag på er =). Solen skiner idag och det är jättefint väder, känner mig jättetrött idag. Men måste åka förbi Skärholmen och inhandla skolmaterial, behöver en almanacka också. Åker nog dit med Miaad och Nora =). Måste även droppa förbi biblioteket och låna en viss studentlitteratur.
Har tvätt också, hmm..hur ska jag hinna med allt idag? :S. Ähh kommer på nåt ;).
Vad ska ni ha för er idag?

Kärlek & Respekt // Nasrin

Natti natt

Jag är sååååå trött, för er som har missat det så har jag börjat skolan, kom in som reserv =). Så jag har haft skola idag, alltid lika tufft första veckan =(. Så ska ta och sova nu, är trött men nöjd =).

Natti natt mina fina läsare.


Dagens låt!




Jag bara älskar Craig David, han har så underbara låtar, jag får alltid fjärilar i magen av att lyssna på hans låtar. Känner mig förälskad, även då jag absolut inte är det just nu. Ligg ner, blunda och njut av låten. Varsågoda!

Massor att göra

Ska snart äta och byta om, har en hel del att göra i Flemingsberg idag, åker dit med Shirin och möta upp ett par av hennes vänner. Hörs senare, när jag kommer hem idag.
Puss <3


Fotbollskväll


Tittar på fotbollsmatch med Shirin och Mina, Barcelona - Athletico Bilbao. Har precis plattat  håret och fixat naglarna.
Eftersom mamma inte var hemma så fixade jag och shirin maten ikväll, blev grillad kyckling, pasta och kyckling med currysås och en jättegod sallad =).
Idag har jag bara umgåtts med Jasi och Miaad, Jasi var tvungen att gå rätt så fort, eftersom hennes brorsa Nino fyllde år idag, Grattis Nino =). Sen satt jag och Miaad ute en stund till, men sen blev det så kyligt så att vi gick hem till mig och jag kokade kamomillte till Miaad.
Nää, nu ska jag gå och titta klart på matchen, det här var ju intressant =).
Imorgon har jag en hel del att göra, ska ta och äta nåt och sen blir det boomss till sängs.

Natti natt mina fina läsare =)



Söndag 23/8


Och så var det söndag igen! hmm..vad veckorna flyger fram! Vaknade jättesent, usch vad jobbigt, när jag vaknade så hade mamma och Mina redan hunnit åka iväg till mina sysslingar Sussi och Laila, men vi kommer att se den 26/9 på Sussis förlovning =). Idag ska jag och Miaad ha en "ta hand om oss dag", liksom spa dag, det är alltid så på söndagar =).
Jag är redan hungrig,fastän jag åt frukost för nån timme sen :S. Ska dra mig och luncha nu, hörs senare =)

Ramadan kareem <3

Recept på ghorme sabzi

Jättegod persisk mat som jag ska äta till middag snart, inte alls så svår att göra och det är garanterat en smakupplevelse, om inte ni vill/kan laga ghorme sabzi, så kan man alltid besöka en persisk restaurang och äta ;).



Gör så här

Gör så här
1. Om torkade bönor används, lägg dem i blöt över natten.

2. Koka bönorna i 10 minuter. Skölj dem kalla och ställ åt sidan. Burkbönor ska dock inte kokas.

3. Fräs örter och gräslök i matolja i ungefär 30 minuter. Blandningen ska mörkna men inte bli bränd. Rör om ofta. Lägg över örtröran i en skål och ställ åt sidan.

4. Salta köttet och fräs det tillsammans med lökhacket i lite mer matolja.

5. Häll i örtblandningen och bönorna i grytan. Häll på vatten så att det precis täcker. Låt sjuda under lock i 1 timme.

6. Stick några hål i de torkade limefrukterna och lägg ner dem i grytan. Låt grytan fortsätta sjuda tills köttet är riktigt mört, utan att ha blivit torrt. Det tar ytterligare ½ - 1 timme.

7. Smaka av med citron och eventuellt lite mer salt. Vitpeppar ingår i vissa recept och är alltså valfri. Servera med basmatiris.

*ingridienserna inom parantes finns att köpa blandat i en påse på oriental livs butikerna, å e då torkat,häll en halv påse i ett durkslag å lägg i blöt i en skål med vatten,låt stå en stund,krama sen ur så mycke vatten som möjligt å lägg i en stekpanna med lite olja,fräs på ganska hög värme å rör om tills den ser ganska torr ut, får ej bli svart. häll sen i det i grytan sista kvarten å blanda ihop det.

  

Dagens låt!


Ramadan Kareem =)


Ramadan kareem, idag börjar den heliga fastemånaden för oss muslimer, då alla fastar. Tyvärr, är jag en av dem som inte kan fasta, men jag hoppas att det är mångar därute som gör det, må Gud ge er styrka och kärlek under hela månaden och året <3. Under hela månaden blir det extra god mat, massa sötsaker, extra bra tv underhållning, träffa kusiner och släkt, bara umgås och ha kul =).

Tyvärr, vaknade jag så sent som kl: 12.00 idag, då känns hela dagen bortkastad, usch! Men jag har hunnit städa badrummet och toaletten. Ska senare färga Minas hår, hon vill ha ljusare hår ;).
Ska ta en långpromenad idag, det behövs då vi bara sitter och tar det lugnt varje gång vi går ut.

Vad ska ni göra denna lördag?

Kärlek & Respekt// Nasrin



Skönheter från bianco



product view of: Diamond Pump
product view of: Freya bow pump

product view of: Rose pump

Fika och städning


Sitter just nu med Miaad hemma hos mig och tar oss en fika =). Fixar naglar, skvallrar och tittar på tv. Vi drog tidigare förbi biblioteket och hämtade ett par böcker. Vädret är inte bland det bästa just nu. Men hon ska hemåt nu, William ringde och vill att faster kommer hem för att busa med honom, hehe. Nää, nu ska jag städa i garderoben, tvättade en hel del kläder igår, så måste sortera allt i garderoben innan familjen kommer hem från skärholmen, lovade mamma att jag skulle vara klar när hon kommer hem. Har musiken på högsta volym nu, ska städa en stund. Vad ska ni göra idag?

Kärlek & Respekt// Nasrin <3






Städning på g..

Vill ha!

Jättecharmig kofta från chicy.se. Står på min lista över vill ha i höst =)

Love you


Varför ska jag alltid ha tandvärk?? Fan vad jag hatar det :@. Sitter och snackar med Sara.
Har umgåtts  med Miaad ett par timmar idag, var hemma hos henne en stund och åt mat, hennes mamma lagar jättegod mat =). idag hade hon lagat persiskmat, ghormesabzi ( spenatgryta typ) med ris, jättegott =). Sen höll vi oss ute i solen en stund innan det började bli kyligt och då var dags att gå hem. Miaad....har jag berättat att jag älskar dig? Om inte, så säger jag det nu eller igen. Love you <3.
Ska kolla runt på nätet nu,efter inspiration..hörs.
Puss



The sun is back =)


Godmiddag, hoppas att allt är bra med er? Solen och värmen är tillbaka i Sverige, så det är ju ganska bra,
är nog ine helt redo inför hösten än!
Håller på att tvätta kläder idag, det hade hunnit bli en hel del tvätt, men jag älskar nytvättade kläder =).
Har försökt nå min chef, men hon verkar upptagen, så ska försöka ringa henne igen snart. Får se vad jag ska göra idag, ingen aning faktiskt. Hängde med Miaad och Nora igår =). Äsch jag bara gaggar på, Mina kom in på lärarprogrammet också, ska se vad hon fick med sig hem :).

Hörs senare, Puss <3

Nytt ID


Kom precis hem från Flemingsberg, var i skolan och det gick inte så jättebra. Typiskt att alla som hade sökt till "Europaprogrammet" hade dykt upp på uppropet och tackat jaa! TYPISKT!!. Så platserna var som sagt väldigt få!! Men de tog våra namn och e-postadress och skulle göra allt för att klämma in oss i de olika grupperna, hoppas hoppas ;).
Så jag kan få svar från skolan från och med idag och tre veckor framåt, så vi får se, men det är inte hela världen. Visst blir jag överlycklig om jag kommer in, i värsta fall så söker jag till våren och jobbar fram till dess. No problem ;).
Men Mina kom in, fy fan vad gött alltså :D.
Efter det så drog vi till polisen, eftersom mitt legitimation gick ut förra året :O, pinsamt jag vet. Men seriöst,hur ofta använder jag mitt leg, jag varken, röker, dricker, snusar eller festar så jag behöver knappt ID kort. Hur som helst så är det fixat nu, får mitt ID i veckan =).
Så nu har jag precis ätit kebab tallrik, nam nam. Nu ska jag vila huvudet en stund, har sovit en timme inatt. Sen ska jag se till att ringa jobbet och se om jag kan komma in och jobba nångång snart.

Puss på er <3

     



Checklista


Vet inte om det är det att jag undermedvetet är nervös inför skolan eller inte, men har haft extremt ont i magen idag : /!!
Känns inte alls så kul =(. Men jag har iallafall fixat allt inför morgondagen:
Håret..check
Naglarna..check
Block och pennor..check
Antagningsbesked..check
Nu ska jag bara kolla vad jag ska ta på mig.

Wish med goodlock!

Natti natt, ska försöka sova nu, ska upp vid 8 imorgon

Things for school



        



  Klicka för att se nästa bild





Tisdag 18/8


Hejee, allt lugnt hoppas jag?

Sitter i min säng och lyssnar till regnet, pratar med min söta kusin Zahra och Sussi =). Zahra började första året i gymnasiet idag, så mysigt, önskar att jag var 16 igen :(. Sussi planerar sitt bröllop, stressigt värre stackars roolaa :(.
Så nu är det bestämt vart hon ska ha sin förlovning, fan vad kul det kommer att bli =).

Nu ska jag gå in och ta en dusch, imorgon är det upprop i skolan,yeeey =)'


Puss

Plugga


Ska läsa lite om Sociologi på nätet, vill veta ännu mer om ämnet ;).


Puss på er!


Nr 7


Goookväll mina fina läsare =)

Har mest tagit det lugnt idag, passade på att ringa Södertörns högskola, de svarade!! yeeey. Jag har upprop på onsdag, hoppas verkligen att jag kommer in, är reservplats nummer 7 på "Europaprogrammet- sociologi".
Sen har jag och Miaad, hängt med varann, mysigt =).
Kan inte slita blicken från tvn, det är "two and a half men" =).
Ska titta på det nu, sen så kommer "Prison break", det var sista avsnittet förra veckan, men det ska tydligen komma något avsnitt kl:22.00. Undra om det börjar om från början eller om det någon special avsnitt =).

Pööösss



I'm watching you!!


I forsättningen kommer jag verkligen hålla ögonen öppna extra mycket. Jag tolererar inte skit från någon, har aldrig gjort det och kommer aldrig att göra det heller!
Jag tolererar inte att man inte visar mig, min familj eller mina vänner någon respekt!
Ska hålla extra koll på vilka som är mina vänner och vilka som är mina fiender!   Alla mina "vänner", jaaa ta åt er!!



Futbolllll snack


Godkväll =)

Sitter här med lillebror och diskuterar om dem bästa fotbollsspelarna, självklart kommer både Zidande och Zlatan på tal, två riktigt stora talanger och även mina favoriter ;). Zidane var min stora idol som liten, älskade att se honom spela i
VM98.
Har i övrigt haft en mysig dag med både Miaad och Jasi. Vi har bara tagit det lugnt ute, det blåste som fan måste jag säga!

                

Motto i livet:

 Iallafall ett av mina motton i livet:

Act Like A Lady, Think Like A Man




Söndag 16/8


Godmorgon fina läsare.

Gud, vad det börjar bli kallt ute, och dessutom så blir det ganska mörkt tidigt nu! Jag håller på att laga mat med mamma, vi lagar beryani ( ris, kyckling, olika grönsaker, russin, potatis m.m) himla gott! Vi lära mig att laga god mat, visst kan jag laga en hel del, men vi lära mig att laga riktig kurdisk/persisk mat som mamma lagar =).
Senare ska jag träffa Jasi och förmodligen Miaad också =).
Nu ska jag forsätta laga mat, ta det lugnt och senare träffa tjejerna?
vad ska ni ha för er denna söndags eftermiddag?

Love// Nasrin

Scary....


oj oj nu måste det här ändå vara en nagelbitare, "The village" går på kanal 5 just nu =). Jag, Shirin och Mina ska titta på den =). Ännu en gång ska vi äta jordgubbar doppade i chocklad, fyfan va gött! Och en massa exotiska frukter, nyttigt värre :D.

Hörs efter filmen.


Bort med FB bilder


tjaabaa =)

Har just raderat alla mina bilder på facebook, kändes onödigt att de fanns där, herregud, de kan typ när som helst ta ens bilder och folk kopierar ens bilder och skickar vidare, känns inte så tryggt! Så bestämde mig för att ta bort bilderna. Dessutom så har jag endast vänner på min lista, alla vet vem jag är och hur jag ser ut, så är det nån av mina kompisar som skulle vilja ha bild, så är det isåfall bara att fråga ;).

Nu har jag ätit en god middag, mamma och jag lagade vinbladsdolmar, nam nam =). Nu sitter jag och pratar med Miaad som sitter på t-banan påväg in till stan, ung 08 pågår ju där just nu.


Turkiska vinbladsdolmar

Mat och ännu mer mat


Gud vad det känns som om jag bara äter en massa hela tiden? Nu är jag så mätt så jag har ganska svårt att andas..så det är ganska illa,,hahha. Har precis proppat i mig en sandwich glass och en kebab med bröd, tsatsiki och dricka. Känner mig extremt överfull! Bläää..ähh man lever bara en gång :P.
Idag har jag ännu en gång färgat håret, använde mig av Mood, ljus askblond, så att det röda pigmenten från mitt hår försvann, och istället fick lite ljusare nyanser! Snyggt blev det iallafall =). Passade på platta håret, försöker att undvika håret så ofta, med tanka på hur mycket det sliter på håret, fixade naglarna osv..en "ta hand om mig själv dag" =). Det har regnat som in i helsike så jag passade på att bara ta det lugnt hemma =).
Håller på att ha webbcam med min kusin Shejma, vi har alltid så kul då, saknar henne,,tyvärr bor även hon så långt borta.,,hon bor också i Trollhättan, nära syrran.
Nu ska jag umgås med mina föräldrar och sedan lägga mig ner och läsa en bok.

Godnatt mina fina läsare =)

Svara!!!


Varför svarar dem inte på södertörnshögskola?  Jag måste få veta varför jag inte har fått hem papper om reservplatserna?? Svara!!!! 

Snöstorm i augusti!! :-O


Hey dears!

Sitter här lite halvtrött. Gamat i mig en god middag bestående av tacos, nam nam =). Sara berättade igår att det hade varit SNÖSTORM i Trollhättan, helt sjukt. Snöstorm i augusti, det är ju helt sjukt, varmt som fan, men marken är täckt av snö :O!!. Min kusin Shejma från Trollhättan skrev till mig över msn nyss och berättade om gårdagen..galet, är bara förnamnet! Det hade haglat jättemycket!

BIldbevis:


Sommarlek. Det är inte varje dag man får ha snökrig i t-shirt. Sara Boström, 6 år, är helförtjust över vädrets nycker. Mamma Anna Boström ler på bilden men i familjens källare ser det inte lika roligt ut.

Innan de började smälta var hagelkornen nästan lika stora som tiokronor.

På Karlstorpsvägen låg haglet i drivor.

Bilder lånade av www.ttela.se

Ätit som en häst =)


Nu är jag mätt och belåten efter en "hästkväll" med Miiad. Det innebär att vi bara åt en massa =). Vi satt och åt och pratade, jättemysigt. Pratade om gamla tider, jag och Miaad har varit kompisar sen åk 7 =). Så det finns en hel del att snacka om jämnt! Vi var hemma hos Miaad först och hennes kusin Ayad från Västerås var också där, så vi åt en massa vinbladsdolmar, nam nam =). Stackars Miaad skippade träningen för min skull, men istället för att skippa ätandet, så åt vi extra mycket idag =).
Nu funderar jag på om jag ska titta på en film eller nåt? hmm..förslag på film?

Love / Nasrin


Jordgubbar i choklad Receptbild - Allt om Mat



Äta nyttigt :-P


Dags för lunch, ska försöka vara nyttig, ska äta fiskpinnar med potatis =).
Har suttit och tittat på antikdeckarna, brukar titta på den med pappa. Gud vad jag är uttråkad, måste åka förbi Halunda, hämta ut ett papper, sen får jag se vad jag gör senare idag.
Hörs. Puss

Just nu


Tittar på film på kanal 4+ =). "Hur man blir av med en kille på 10 dagar" , har sett den förr, men den är så himla rolig, så det är heltklart värt att se den igen =)

Skärholmen


Kom precis hem från Hallunda och Skärholmen med Mina och Fadia =). Vi tog oss en runda på ett par timmar, blev inte särskilt mycket shopping. köpte ett par snygga loafers från Belle shoes, perfekta när skolan börjar =).
Ohh träffade supersöta Samar, som jag inte hade träffat på länge, skönt när skolan börjar igen, så att man äntligen kan träffa på alla gamla vänner under ett och samma tak =).
Yes, ikväll är det äntligen bachlorette, hmm..undra om det är final ikväll?
Nu ska jag bara ta det lugnt hemma, hade tänkt och ta en promenad med Miaad, men det började helt plötsligt spöregna, så vi får ta det imorgon.

Love/ Nasrin


Höstshopping i London




  •  
  • Svart oversize kavaj
  • Accecoarer
  • Skor i stora lass
  • Jeans
  • Väskor såklart
  • Blusar
  • Klänningar (Måste ha en till Sussis förlovning i sep)
  • Snygga underkläder          

Dagens låt!


Låten har verkligen fastnat i huvudet på mig och mina syskon =)



Missed you

Godmorgon, godmorgon =)

Låg vaken till 3 inatt med Shirin och Mina, satt och pratade och skrattade en hel massa :). Så nu är jag ganska trött, gick upp halv 12 idag. Nu ska jag ta och luncha, det blir kycklingcurry gryta med ris, gööttt =).
Pratar med Cilem, har inte pratat med henne på länge, eftersom hon har varit i Turkiet!  Missed you, khiz =).

Vad ska ni göra idag då?


Love/ Nasrin


Nära döden upplevelse :O


Okeej, jag kanske överdriver lite grann :-P. Åkte med männen i mitt liv till maxi ( pappa och lillebror). När vi just hade handlat färdigt så började det tjuta inne på maxi och de ropade i högtalarna att det brann och att man skulle evakuera stället, fick ju lite panik såklart. Trodde jag skulle döööö!! hahha,,,DRAMAQUEEN :D.
Titta på finalen av Paris Hiltons förnedringsprogram och real new york housewife...tanterna där är alltid lika roliga. Ramona måste ändå knäcka, jag förstår henne,,skulle bli lika irrietad på Alex och Simon jag med!!!
Snart kommer ett liknande program, svenska Hollywoodfruar, sorry, men varför ska alltid svenskar kopiera alla amrikanska program?




Vill ha!

Perfect :). Vet nu vad jag ska köpa till min laptop, vill inte ha kvar min "gamla" laptopväska. Finns att köpa för 249 kr hos Gina Tricot




Laga mat!

Heej på er =)

Nu har jag fixat lite käk till familjen eftersom mamma är på kurs, och då brukar jag laga mat. Det blev stekt kycklingfile' med tunnbröd och sallad. Enkelt men gott =).
Ska nog åka till ams senare för att skriva på ett par papper, sen blir det bara att det lugnt. Måste in till Skärholmen i veckan, vill handla in lite skolmaterial, jag är ju som sagt reserv på mina två utbildningar, men håller självklart tummarna att jag kommer in =). 
Yeey, nu kommer mamma hem, huset känns alltid extra tomt när mamma inte är hemma, ska gå och sätta mig och umgås med henne nu. Älskade mammiii <3

Balkongmys


Idag har jag haft det mysigt med Miaad, och hennes familj, suttit på balkongen hemma hos dem och fikat. Lilla William var också där och busade, han är ju sååå söööt :D.
Vi gick iväg med honom till centrum, eftersom han ville vindruvor och självklart handlade farmor det till honom.
Sen blev det bråttom, Miaad skulle åka iväg till träningen. Vi får ta och ses imorgon Miaad :-).
Nu ska jag ta och äta pasta med köttfärssås och en god sallad. Dessutom så kommer the cougar om 5 min..var redo för spyreflexer, för den där damen hånglar upp vem som helst, när som helst!! ahahha.


Taggad?


Är jag taggad inför skolan? vet inte riktigt :s. Men seriöst det blir säkert sjuktkul,att träffa nya människor, plugga till något kul, få ordning och reda på sitt liv, och dessutom så älskar jag att handla in block och pennor till skolan =).
Har pluggat en termin på södertörn förr,underbar skola =). Det finns såklart, lite baksidor med skolan börjar,inga fler sovmorgnar,tentor, åka buss m.m. Men joo kom igen, det här blir svinkul =). Att dessutom studera i samma skola som Mins och ha Shirins skola precis mittemot är perfekt, då kan vi dessutom luncha ihop =). Många av mina gamla klasskompisar från förr pluggar där =).

Så, är jag taggad?...yes i think soooo :D



Snällt va? :p


hejeee, vad händer idag då? Jag vet aldrig vad jag ska göra riktigt, men det är bara att vänta och se vad om händer under dagen. Är inte särskilt sugen på att göra något egentligen. Det är alldeles för varmt för min smak, som sagt, jag drömmer i smyg om hösten, galet va? Men jag älskar hösten, speciellt kläderna. Mysa framför tv.n med en kopp te. Avkopplande =). Men lovar att inte be en bön om att hösten ska komma snabbare, eftersom jag är en en av få som längtar till hösten. Snällt va? :p




Kom igen, lite sugna blir ni väl ändå? :p

Hungry....AGAIN!!!


Godkväll =).

Jag är hungrig IGEN!! :p. hahah. Ska käka snart igen, så det är lugnt =).
Sitter pratar med kusinvitamin som befinner sig i Tyskland nu, hos farbröderna! Hon ska skicka bilder på kusinerna som jag inte har träffat förr =(.
Har hängt med Jasi hela dagen, vi har bara suttit ute i det fina vädret ( och i smyg tänkt på hösten :p). Pratat som vanligt, ingen gör det bättre än vi =D.



PMS MONSTER?


halloj halloj kl är just nu 13.13 och jag är sååå trött. Vet inte vad det är, har känt mig så tröt, seg och ganka nere på senare dar, vet inte vad det kan bero på riktigt. Är PMS monstren redan här?? :O. Blääää.
Hur som helst så är jag hungrig ( som vanligt) så nu ska jag äta mammas goda hemlagade lasange. Jag och Jones älskar lasange så jävla mycket, vi påminner om katten Gustaf :p.






Jag gillar trycket på BH.n, hahah

Seg som fan


Är trött och seg så jag går och lägger mig nu, hoppas att ni har haft en bra idag mina fina läsare!?
Natti natt

Love/Nasrin


Galna grannar!


Godmorgon, hoppas att ni har haft en underbar morgon?! Själv så väcktes jag som vanligt av irriterande grannar, som inte förstår att när det är helg och morgon då ska man sova eller så vill grannarna sova! Men nope, de gapar och skriker.
Juste grannen, jag vill inte höra vad du och din syster pratar om över telefon, så att skrika ut:: - vad är pinkoden är inte så smart!!

Hur som helst, så ska jag bara ta det lugnt idag, kanske bara sätter mig på balkongen och läser en bok och äter gott.
Vad ska ni göra idag då? Solen skiner över hela Sverige idag, så njut av det fina vädret =).



Old buddies!


Hallooj =)

Kom precis hem, har hunnit träffa Jasi, Miaad, Lilly med hennes dotter Lorena och så Jamal =).  Det är alltid lika kul att träffa gamla vänner =).
Men jag har varit seg hela dagen, så det var ganska skönt att umgås med vänner.
Nää, nu ska jag umgås med Midje som är här.
ha det gött..
Love / Nasrin


Söta sms


Jag har världens underbaraste vänner, fick ett sms nyss där det stod: Ville bara säga att jag älskar dig! Och hoppas på att du får en underbar dag! Puss :-*.
Älskar sånna spontana sms =).



Heejee

Godmorgon, godmorgon =)

Hur står det till kära läsare? Här är allt som det ska, trött som fan. Måste lära mig att sova tidigare och vakna i tid!
Solen skiner, ska träffa Jasi senare idag. Vi får se vad vi hittar på idag =).

Vill ha!!







Movienight


Nu blir det filmen "My bestfriends girl", hoppas att den är bra!



Proppmätt


Bläää, vad mätt jag är, har gamat som fan, kyckling curry med baguette, icelatte, popcorn och kex med ost...ohhh!
Men nu är jag nyduschad och sitter här i pyjamas och ska kolla på film med familjen =). Och dessutom så vill mamma att jag ska äta mat :O! Hon har lagat världens godaste kyckling med ris al'a kurdisk style!! Ähh äter det om nån timme :p.

Men vi hörs senare då, mina fina läsare =).



Fika


Gud vad utråkad jag är, jag vill göra något, samtidigt så har jag sån tandvärk, känner mig varm och har ingen lust att dra ut, oj oj vilken dilemma :p. Näää, kanske drar upp och sätter mig uppe på terassen med tjejerna och tar en fika!

#¤%&%#"#¤%%!!!


ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Mother F...jag har sååååååååååån jävla tandvärk, så att jag tror att jag dööööööör!
#¤%#"#¤%&&//¤##"!!  Det här känns 1000 ggr värre än jävla mensvärk, jag skulle kunna klättra på väggar just nu av smärta! Kanske bör boka en tid hos tandläkaren!



Rastlös


Har alldeles för mycket energi och alldeles för lite att göra, usch!! Då får det bli att jag proppar i mig onyttigheter, tur att man har bra matsmältning och har svårt att gå upp i vikt =). Annars såå...

Vill ha!


Jag vet att det inte är läge att snacka höstkläder riktigt än, men jag älskar hösten och höstkläder. Så den här fina västen från H&M kommer att följa med mig hem!




Bachlorette

Ikväll följer DeAnna hem med Graham och Jason för att träffa deras familjer!! Ohhh God, jag vet nog vem som vinner hela skiten!!!





En nyduschad Figo =)


Sara fönar Figo efter att han har duschat =)





Guten morgen =) ...



trött som fan, men solen skiner så det är ju bra! sitter i vardagsrummet och tittar på Al Bundy med Mina och Jones. Jasi har äntligen kommit hem igen från Kanada, så får ta och träffa henne snart =).
Nu ska jag gå och fixa mat till familjen, får se vad jag kan koka ihop ;). hörs!



gutenmorgen46fs2

Gooonatt =)


Nu ska jag ta mig en kvällsmacka, en banan, borsta tänderna och sedan lägga mig!
Hörs imorgon sötnosar. goonatt <3


Fixa naglarna!


Sitter med Mina och Midje och ska fixa naglarna. Lägger upp resultatet senare. Sen blir det my new bff och new york houswife. Hörs! Puss







Vill ha!

ohh vad jag hatar att jag inte har någon bra kamera just nu, har ju shoppat jättemycket, som jag skulle vilja visa upp. Nää, jag måste faktiskt köpa en ordentlig kamera snart!

Samsung ES15 - SPARA 300:-!

Dagens låt!


Att bli väckt!

Man ba tja =)

Väcktes 3 ggr imorse, första gången av att de skulle kolla luftkonditioneringen hemma, andra gången ringde det på dörren, och tredje gången av en killkompis som ringde och ville att jag skulle hålla honom sällskap medans han bilade till Gävle. Och det värsta jag vet är att väckas, aaahhhh!
Men men nu är man iallafall vaken och jag måste tvätta kläder, det blir en hel del eftersom familjen måste tvätta alla kläder vi hade med oss på "resan". Ska se till att träffa Miaad senare, det var länge sen, saknar henne. Hallåååå Jaasiiii, när kommer du hem från Kanda, miss you sis!!

Nää snart ska jag ner till tvätten igen, äta mammas supergoaaa spagetti och sen ringa min bästa vän Fariba. www.metrobloggen.se/madi .




Home sweet home!


ohhhh är sååå trött just nu, att åka bil länge brukar ta på mina krafter. Men efter en skön dusch så är jag nästan på topp igen ;). Nää men allt som allt har jag haft det jättetrevligt, men det känns skönt att vara hemma igen.
Tyvärr så kan jag inte hitta bilderna som min syster hade överfört till pappas usb :(. Trist. Men ska kolla med min morbror om han kan skicka över bilderna :).


Godmorgon från Göteborg


heejee saknat mig? :p

Är i Göteborg just nu och njuter av ledighet och släkt =). Vädret är superfint här. Jag älskar Göteborg och de goooaaa göteborgarna!! Igår åkte vi var ute på stan här och shoppade och roade oss.

Allt började i torsdags då vi begav oss till Trollhättan hem till min syster Sara och hennes man Mousa och deras vovve Figo! Vi har haft jätteroligt och igår fyllde Mousa hela 25 år :p så det var självklart värt att fira. Hela familjen åkte till min morbror och hans fru och firade Mousa =).
Lägger upp alla bilder senare.

Vi åker tillbaka till Trollhättan om ett par timmar och imorgon förmiddag beger vi oss hem till storstaden!

Borta bra, men hemma Bäst!!




Just nu!

Är i Göteborg, precis bakom min morbrors hus där vi befinner oss just nu, är det U2 konsert och så här ser det ut =).
Man kan höra höra bandet live i deras vardagsrum, inte illa va? :p


RSS 2.0